l3ft3r1s Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 1) Τι λειτουργικό έχεις στο pc? 2) Η εντολή fastboot devices τι σου βγάζει? (ενώ είσαι σε fastboot usb mode μέσα στον bootloader) 3) Από drivers τι έχεις? Έχεις τους πιο πρόσφατους HTC drivers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7r Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) λειτουργικο windows 8.1 ναι τους πιο προσφατους δεν το βρισκει καν το κινητο οταν ειναι σε bootloader ...δεν βρηκα λυση σταwindows 8 apla phga se αλλα windows telika... Edited April 14, 2014 by nickos7r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7r Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλησπέρα,εχω το htc one s4 η καλυτερη rom που μπορω να βάλω αυτη στιγμη ποια πιστευεται οτι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 viper και maximus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Καλησπέρα συμφορουμίτες, Υπάρχει κάποια rom που να κάνει σωστή διαχείριση της μπαταρίας και να παρατείνει τη διάρκειά της; Ποια είναι η προσωπική σας γνώμη για την κατανάλωση της μπαταρίας και πόσο κατά μέσο όρο σας κρατάει; Ευχαριστώ.:) edit: είδα τα στοιχεία της maximus, λέει έχει καλή διαχείριση μπαταρίας.Τι λετε; Edited April 14, 2014 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7r Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 viper και maximus Πρέπει κάτι να προσέξω?εχει κάποια ειδική διαδικασία το φλασάρισμα?ποια απο τις δυο πιστευεις ειναι καλύτερη? thx a lot!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Προσωπικά προτιμώ viper, λόγω ρυθμίσεων και themes που προσφέρει. Kernel τον elementalx. Δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη, και οι δύο είναι αρκετά stable και smooth. Ναι υπάρχουν πράγματα που είτε πρέπει να προσέξεις είτε να έχεις σαν προαπαιτούμενα, αναφέρονται όλα αναλυτικά στα 2-3 πρώτα post του εκάστοτε thread της rom. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7r Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ευχαριστω πολυ φιλε,ελπιζω να μην ειναι πολυ δυσκολο..γιατι ηδη με τα windows 8 μου εβγαλαν το λαδι...ελπιζω να βρω κανα βιντεακι XD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7r Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) Confirm the MD5 on the download page matches the MD5 of the file on your phone (ES File Explorer will show the MD5 of the file) Reboot to Recovery (we recommend TWRP 2.6.3.0 for users on 2.15 HBoot. Users on 2.16 HBoot MUST use the modified 2.6.1.0 TWRP recovery from @LlabTooFeR)..ποιο το md5? πρεπει να φλασαρω αλλη ρομ?και αν ναι ποια?που την βρισκω? :X Confirm the MD5 on the download page matches the MD5 of the file on your phone (ES File Explorer will show the MD5 of the file) Reboot to Recovery (we recommend TWRP 2.6.3.0 for users on 2.15 HBoot. Users on 2.16 HBoot MUST use the modified 2.6.1.0 TWRP recovery from @LlabTooFeR)..ποιο το md5? πρεπει να φλασαρω αλλη ρομ?και αν ναι ποια?που την βρισκω? :X νομιζω τα εκανα καλα να ρωτησω κατι εσας το confirmtion email σας το εστειλε? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 15, 2014 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 sorry που ξανανοιγω το θεμα... Έχει κανένας αλλάξει μπαταρία στο HTC one S ;;;;;;;; Ήμουν απο τους πρώτους που το πηραν αλλα και με κακή χρηση σχετικα... η μπαταρία τα έπαιξε... Οποια πληροφορια θα ηταν χρήσιμη Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 sorry που ξανανοιγω το θεμα... Έχει κανένας αλλάξει μπαταρία στο HTC one S ;;;;;;;; Ήμουν απο τους πρώτους που το πηραν αλλα και με κακή χρηση σχετικα... η μπαταρία τα έπαιξε... Οποια πληροφορια θα ηταν χρήσιμη Ευχαριστω Δε φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο αν πιάνουν τα χέρια σου λίγο. Έχει πολλά βίντεο στο youtube όπως αυτό: Ρίξε μια ματιά Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ξαφνικά και ενώ η μπαταρία κρατούσε 3 ημέρες( χωρίς wifi , 3g κλπ) μόνο με ομιλία , τάπαιξε , δηλαδή κάθε μία ώρα κατεβαίνει 10 μ ονάδες , σε καμιά δεκαριά ώρες τελειώνει. Δεν έχω πειράξει τίποτα , έκανα καναδυό επανεκκινήσεις , διέγραψα 2-3 εφαρμογές , αλλά τίποτα. Καμιά ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Βάλε το wakelock detector κ παρακολούθησε ποια εφαρμογή σου τραβάει την μπαταρία. Αν δε δεις κάτι ασυνήθιστο μάλλον τα έφτυσε η μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Βάλε το wakelock detector κ παρακολούθησε ποια εφαρμογή σου τραβάει την μπαταρία. Αν δε δεις κάτι ασυνήθιστο μάλλον τα έφτυσε η μπαταρία.. Ευχαριστώ θα το τσεκάρω γιατί κάτι φταίει , δεν νομίζω η μπαταρία να τα έφτυσε ένα πρωί στα ξαφνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Και εγω τωρα τελευταια ..δεν ξερω το κινητο σερνεται. Εβγαλα το facebook messenger να πω την αληθεια και ειδα καποια βελτιωση και στο θεμα της μπαταριας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Πάντως εγώ μετά από 4 ημέρες λειτουργίας έχω δει βελτίωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 To θεμα ειναι που θα βρεις μπαταρια καινουρια και σιγουρα γνησια για να βαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billas2010 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Έχει βάλει κανείς το νέο update? Παράθεση nokia e51, e72, x6, e5, 701, htc one s, Lumia 830, galaxy s7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μόλις το εγκατέστησα αλλά δεν ξέρω τι βελτιώνει. Πάντως το helicoptering δεν το φτιάχνει καθώς ήταν το πρώτο που δοκίμασα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μόλις το εγκατέστησα αλλά δεν ξέρω τι βελτιώνει. Πάντως το helicoptering δεν το φτιάχνει καθώς ήταν το πρώτο που δοκίμασα...:( Καλημέρα Τι είναι το helicoptering? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε στο συγκεκριμένο μοντέλο κινητού. Συνήθως συμβαίνει όταν είσαι μόνο σε 2G και το σήμα είναι ελαφρώς αδύνατο. Όταν πραγματοποιήσεις κλήση ή αν σε καλέσουν τότε πατιέται από μόνο του το home capacitive button. Ψάξτο στο google, έχει 2-3 βιντεάκια που δείχνουν αναλυτικά το πρόβλημα. Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα χωρίς καμμία υποστήριξη από HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μόλις την έβαλα...γράφει ότι διορθώνει θέματα του heartbleed, δεν ήξερα ότι είχαμε τέτοια θέματα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε στο συγκεκριμένο μοντέλο κινητού. Συνήθως συμβαίνει όταν είσαι μόνο σε 2G και το σήμα είναι ελαφρώς αδύνατο. Όταν πραγματοποιήσεις κλήση ή αν σε καλέσουν τότε πατιέται από μόνο του το home capacitive button. Ψάξτο στο google, έχει 2-3 βιντεάκια που δείχνουν αναλυτικά το πρόβλημα. Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα χωρίς καμμία υποστήριξη από HTC. Καλημέρα. Μου το κάνει κι εμένα αλλά λοχι πολύ συχνά και σε σημεία που το σήμα είναι καλό και όχι αδύνατο, αλλά επειδή σχεδόν αμέσως επανέρχεται δεν είχα δώσει ιδιάιτερη σημασία. Θα το δω. Οσο για την αναβάθμιση , εντάξει την έκανα.Τι ακριβώς όμως διόρθωσε ?Ασε που μάλλον μου χάλασε πάλι το θέμα της μπαταρίας το οποίο μόλις είχε βελτιωθεί.. Ιδωμεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Μόλις την έβαλα...γράφει ότι διορθώνει θέματα του heartbleed, δεν ήξερα ότι είχαμε τέτοια θέματα :p Η 4.1.1 έκδοση του android είναι η μόνη vulnerable στο heartbleed, επομένως η Google έστειλε σχετικές οδηγίες σε όλους τους κατασκευαστές για να βγει update στα κινητά που έχουν τρέχουσα έκδοση την συγκεκριμένη, όπως το HOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα να μη βλέπει το κινητό ο υπολογιστής ως εξωτερική μνήμη? Δυο μέρες τυραννιέμαι με τα sync kai sync manager αλλά δε γίνεται τίποτα. Δεν το αναγνωρίζει το κινητό και έχουν σπάσει τα νεύρα μου και έχουν δεθεί τα χέρια μου. Παρακαλώ βοήθεια! Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts