konstheoth Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 μια ερωτηση.. πως μπορω να μεταφερω δεδομενα απο τον υπολογιστη μου στο one s μεσω usb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) Κατέβασε από το διεθνές (γιατί το ελληνικό δεν το έχει) site της htc (htc.com/www) τo htc sync manager (Προσοχή όχι το σκέτο htc sync) και κάνε εγκατάσταση Απ οτι φαίνεται, παρόλο το τρολάρισμα που πέφτει στο διαδίκτυο περί του αντιθέτου, το one s θα πάρει τη sense 5 αφού στα επίσημα facebook το επιβεβαιώνουν! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 13, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Παιδια, στις συσκευες που βλεπω σε μαγαζια (δειγματα) το καπακι της καρτας σιμ εχει μεγαλα κενα και καπως σαν να μην εφαρμοζει σωστα. Συμβαινει και σε εσας ή ειναι απλα στις συσκευες που ειδα? Γενικα εχετε παρατηρησει κστασκευαστικα θεματα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Παιδια, στις συσκευες που βλεπω σε μαγαζια (δειγματα) το καπακι της καρτας σιμ εχει μεγαλα κενα και καπως σαν να μην εφαρμοζει σωστα. Συμβαινει και σε εσας ή ειναι απλα στις συσκευες που ειδα? Γενικα εχετε παρατηρησει κστασκευαστικα θεματα? Το καπάκι εφαρμόζει πολύ καλά και δεν υπάρχουν ούτε τριγμοί ούτε κενά. Στο δικό μου η κατασκευή είναι άριστη!!!Δεν υπάρχει το παραμικρό ψεγαδι. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nipapa Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Για όσους εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα με τον εντοπισμό της τρέχουσας τοποθεσίας μέσω wi-fi, μετά απο αρκετό ψάξιμο στο net είδα οτι πιθανόν οφείλεται σε bug του Google+. Πηγαίνουμε λοιπόν στις Εφαρμογές και: 1. Απενεργοποιούμε το Google+ 2. Απεγκαθιστούμε τις αναβαθμίσεις 3. Κάνουμε clear data και επανεκίνηση και η τοποθεσία μας πλέον εντοπίζεται αμέσως. Το δοκίμασα με επιτυχία και στο ONE S ενός φίλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Κατέβασε από το διεθνές (γιατί το ελληνικό δεν το έχει) site της htc (htc.com/www) τo htc sync manager (Προσοχή όχι το σκέτο htc sync) και κάνε εγκατάσταση Απ οτι φαίνεται, παρόλο το τρολάρισμα που πέφτει στο διαδίκτυο περί του αντιθέτου, το one s θα πάρει τη sense 5 αφού στα επίσημα facebook το επιβεβαιώνουν! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Οταν λες διεθνές ποιο ακριβώς εννοείς γιατί δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 htc.com/www > support > HTC Sync and Sync Manager for all HTC Android Phones (learn more) > For HTC One Series, HTC Desire C and HTC Desire X phones, we recommend you use HTC Sync Manager. Click here << Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Παιδια, στις συσκευες που βλεπω σε μαγαζια (δειγματα) το καπακι της καρτας σιμ εχει μεγαλα κενα και καπως σαν να μην εφαρμοζει σωστα. Συμβαινει και σε εσας ή ειναι απλα στις συσκευες που ειδα? Γενικα εχετε παρατηρησει κστασκευαστικα θεματα? Σε εμένα πάντως έχει ένα μικρό κενό κ κουνιέται. Σε άλλη συσκευή που είχα δει ήταν τόσο σφικτό που δε μπορούσες να το κουμπώσεις.. Είναι τι θα σου τύχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 παιδια παρατηρισα κατι δεν ξερω εαν ισχυει σε ολους η μονο σε εμενα.. στην μπροστινη καμερα ειναι η καμερα και απο πανω δεν υπαρχει τζαμακι ωστε να την καλυβει. δηλαδη υπαρχει ενα κενο οπου μαζευονται ξερεται η κλασικη σκονη και βρωμιες. ειναι σε ολα τα κινητα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 παιδια παρατηρισα κατι δεν ξερω εαν ισχυει σε ολους η μονο σε εμενα.. στην μπροστινη καμερα ειναι η καμερα και απο πανω δεν υπαρχει τζαμακι ωστε να την καλυβει. δηλαδη υπαρχει ενα κενο οπου μαζευονται ξερεται η κλασικη σκονη και βρωμιες. ειναι σε ολα τα κινητα αυτο? Τζαμακι υπάρχει αλλά είναι λίγο πιο μέσα από το σασι του κινητού.Όντως μαζεύει σκόνη σε εκείνο το σημείο και το δικό μου είχε μαζέψει.Με μια μπατονετα αν το κανείς καθαρίζει μια χαρά.Εγώ έτσι το έκανα και είναι κομπλέ! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
owned4 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Παιδια εχω ενα htc one s,που μου το εδωσε ενας θειος μου απο την γερμανια,και τωρα που βαζω την δικια μου καρτα μου λεει πως δεν την βρισκει και στα δεδομενα λεει "αποσυνδεθηκε επειδη η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη". Τι να κανω;Διαβασα εναν οδηγο αλλα ειναι παλιος και δεν μπορω να τον καταφερω σε αυτο το κινητο,πειτε μου ειναι αναγκη,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του One S. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος (με εφαρμογή ή απο τις ρυθμίσεις) να αλλάξω το μέγεθος της γραμματοσειράς στην αναγνώριση κλήσεων? Έχω προσπαθήσεις με κάποιες εφαρμογές (Big caller id, Full screen κτλ.) αλλά δεν δουλεύουν σωστά. Αλλάζουν το μέγεθος της γραμματοσειράς αλλά δεν δουλεύει το slide bar... Παιδιά καμιά ιδέα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδια εχω ενα htc one s,που μου το εδωσε ενας θειος μου απο την γερμανια,και τωρα που βαζω την δικια μου καρτα μου λεει πως δεν την βρισκει και στα δεδομενα λεει "αποσυνδεθηκε επειδη η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη". Τι να κανω;Διαβασα εναν οδηγο αλλα ειναι παλιος και δεν μπορω να τον καταφερω σε αυτο το κινητο,πειτε μου ειναι αναγκη,ευχαριστω Μήπως είναι κλειδωμένο? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 μια ερωτηση σχετικα με την καμερα. νομιζω ειναι φυσιολογικο αλλα στο burst mode το φλασ αναβει μονο στην πρωτη φωτογραφια με αποτελεσμα στη χρηση του σε σκοταδι ουσιαστικα να αχρηστευεται διορθωνεται καπως αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Για όσους εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα με τον εντοπισμό της τρέχουσας τοποθεσίας μέσω wi-fi, μετά απο αρκετό ψάξιμο στο net είδα οτι πιθανόν οφείλεται σε bug του Google+. Πηγαίνουμε λοιπόν στις Εφαρμογές και: 1. Απενεργοποιούμε το Google+ 2. Απεγκαθιστούμε τις αναβαθμίσεις 3. Κάνουμε clear data και επανεκίνηση και η τοποθεσία μας πλέον εντοπίζεται αμέσως. Το δοκίμασα με επιτυχία και στο ONE S ενός φίλου. Aπενεργοποιουμε εννοεις απεγκατασταση ? Ρωταω διοτι ΔΕΝ απεγκαθισταται (δλδ σερνω το εικονιδιο του -απο τις εφαρμογες- στο "απεγκατασταση" και ενω η διαδικασια φαινεται οτι εγινε το Google+ παραμενει εκει (το ιδιο συμβαινει πχ με το facebook). Aπεγκαθιστουμε τις αναβαθμισεις, τι εννοεις ? του Google+ ? Μα αν το απεγκαταστησουμε πληρως το ιδιο δεν θα ειναι ? Clear data πως γινεται ? Συγγνωμην αν σε κουρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nipapa Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Aπενεργοποιουμε εννοεις απεγκατασταση ? Ρωταω διοτι ΔΕΝ απεγκαθισταται (δλδ σερνω το εικονιδιο του -απο τις εφαρμογες- στο "απεγκατασταση" και ενω η διαδικασια φαινεται οτι εγινε το Google+ παραμενει εκει (το ιδιο συμβαινει πχ με το facebook). Aπεγκαθιστουμε τις αναβαθμισεις, τι εννοεις ? του Google+ ? Μα αν το απεγκαταστησουμε πληρως το ιδιο δεν θα ειναι ? Clear data πως γινεται ? Συγγνωμην αν σε κουρασα. Οχι Red_Dawn, απεγκατάσταση δεν γίνεται. Πάνω δεξιά έχει μια επιλογή "Απενεργοποίηση". Αν έχεις κάνει updates, τότε κάτω απο την επιλογή "Απενεργοποίηση" θα έχει και μια άλλη επιλογή για Απεγκατάσταση ενημερώσεων. Τέλος, clear data κάνεις με την επιλογή κάτω αριστερά "Εκκαθάριση δεδομένων". Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπέρα συμφορουμίτες και καλό καλοκαίρι. Επειδή ενδιαφέρομαι εντόνως να το αποκτήσω λόγω κάμερας και είμαι μεταξύ αυτού και του xperia t, θα ήθελα λίγες διευκρινήσεις από τους κατόχους 1. υπάρχει δυνατότητα ραδιοφώνου εκτός internet? 2.υπάρχει ικανοποιητική υποστήριξη από developers? Ό, τι άλλο θα θέλατε να επισημάνετε σε έναν επίδοξο αγοραστή, καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ προκαταβολικώς. Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπέρα συμφορουμίτες και καλό καλοκαίρι. Επειδή ενδιαφέρομαι εντόνως να το αποκτήσω λόγω κάμερας και είμαι μεταξύ αυτού και του xperia t, θα ήθελα λίγες διευκρινήσεις από τους κατόχους 1. υπάρχει δυνατότητα ραδιοφώνου εκτός internet? 2.υπάρχει ικανοποιητική υποστήριξη από developers? Ό, τι άλλο θα θέλατε να επισημάνετε σε έναν επίδοξο αγοραστή, καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ προκαταβολικώς. Νίκος Και βέβαια έχει ραδιόφωνο εκτός Internet (τι το πέρασες iphone η S4?) Η υποστήριξη δεν είναι και η καλύτερη αλλά πίστεψε με αν δεν αλλάζεις ROM κάθε βδομάδα... Παρτο με κλειστά τα μάτια, το καλύτερο κινητό που είχα ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Οχι Red_Dawn, απεγκατάσταση δεν γίνεται. Πάνω δεξιά έχει μια επιλογή "Απενεργοποίηση". Αν έχεις κάνει updates, τότε κάτω απο την επιλογή "Απενεργοποίηση" θα έχει και μια άλλη επιλογή για Απεγκατάσταση ενημερώσεων. Τέλος, clear data κάνεις με την επιλογή κάτω αριστερά "Εκκαθάριση δεδομένων". Ελπίζω να βοήθησα. Σε ευχαριστω για τον κοπο σου. Απεγκατασταση ενημερωσεων εκανα (μεσω του Google play). Aλλα "απενεργοποιηση" και "εκκαθαριση δεδομενων" δεν τα βρηκα. Τι ακριβως παταω για να τα βρω ? Το ξερω οτι κουραζω, αν θες απανησε μου. Ευχαριστω προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Για όσους έχουν S4 της Tmobile Γερμανίας, και ενώ θέλουν να κάνουν s-off διαπίστωσαν ότι δεν γίνεται με την facepalm μέθοδο. Βγήκε η μέθοδος moonshine:http://moonshine.io/ Σήμερα ζήτησα την υποστήριξη του κινητού μας και συγκεκριμένα για το τελευταίο firmware 3.16.111.10. Τους έστειλα τα OTA updates που μου ζήτησαν, και το απόγευμα ανέβασαν την έκδοση για το κινητό μας (με την ένδειξη testing) Το δοκίμασα (την windows version) και δούλεψε τέλεια με την πρώτη. Τώρα είμαι επιτέλους s-off δηλαδή πραγματικά κάτοχος του κινητού μου.:):):):):):):):) Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Σε ευχαριστω για τον κοπο σου. Απεγκατασταση ενημερωσεων εκανα (μεσω του Google play). Aλλα "απενεργοποιηση" και "εκκαθαριση δεδομενων" δεν τα βρηκα. Τι ακριβως παταω για να τα βρω ? Το ξερω οτι κουραζω, αν θες απανησε μου. Ευχαριστω προκαταβολικά Πήγαινε ρυθμίσεις>εφαρμογές>όλα> και επιλέγεις την εφαρμογή που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Αν και φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, τα ελληνικά σε επαφές και μηνύματα σε κινητά παραεισαγωγής δουλεύουν κανονικά; Γιατί λίγο που το έψαξα τα "ελληνικά" μοντέλα έχουν κάνα κατοστάρικο παραπάνω από τα "ευρωπαϊκά", οπότε ξεφεύγει λιγάκι η τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα κ ευρωπαϊκό να πάρεις. Να προσέξεις όμως να είναι unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Καλησπερα σε ολους, εχω κανει ελεγχο για ενημερωσεις λογισμικου και μου εμφανιζει,Ενημερωση λογισμικου:3.19.401.101. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη το εχω κανει root αν εγκαταστησω τις ενημερωσεις,μετα θα πρεπει να ξανακανω την διαδικασια του root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris200 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Γειά σας και καλο καλοκαίρι Εγω εχει κάνα χρόνο που το αγόρασα,και στα χέρια μου το εχω πολύ λιγότερο.γιατι μου χαλάει συνεχώς,μου το εχουν αντικαταστήσει μια φορα,μου το έφτιαξαν υποτίθεται δέυτερη,και τωρα πάλι αυτοι το εχουν. Επομένως το μόνο που μπορώ να πω εγω γι'αυτο το τηλ. ειναι οτι "Σαν ιδέα ειναι πολύ καλή αλλα τελικά προτιμώ ενα iphone" γιατι οσο το είχα και οσο το έχουν οι φίλοι μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα,"αντε κανα κουμπάκι να μην κάνει καλή επαφή και εκείνο απο την πολυ χρήση",αυτο ομως καλλάει η οθόνη"οχι παντα!",σβήνει μόνο του"οχι παντα!",γυρνάν οι σελίδες μόνες τους"οχι παντα!",οταν ενεργοποιώ το 3G τρελένεται"οχι πάντα!",και γενικά αυτο που κατάφερε αυτή η ΙΔΕΑ ειναι να μην εχω εμπιστοσύνη στο τηλ.μου. Τώρα την βγαζω με ενα Sony Erricson C905 τουλάχιστον δεν σβήνει Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts