Trendelenburg Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 θα το παρουμε αμεσως μετα το One x. το sygic σε μενα ειναι καλο παντως. Και υπάρχει μια συγκεκριμένη ημερομηνία; Ή στο περίπου τέλος πάντων :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Δεν διαφωνω ειναι πολυ καλο , αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο γιατι να μην το δοκιμασουμε :) Συμφωνω και εγω σε αυτο αλλα υπαρχει κατι καλυτερο ας μας πουν να δουμε και μεις οι νεοι αν αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Για sync ποιο χρησιμοποιείτε; ΥΓ δεν είναι rooted το κινητό μου :) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Συμφωνω και εγω σε αυτο αλλα υπαρχει κατι καλυτερο ας μας πουν να δουμε και μεις οι νεοι αν αξιζει... Για τον S3 δεν έχεις και πολλές επιλογές, 2 rom υπάρχουν όλες και όλες, η TrickDroid και η BackToBasics, με την πρώτη εξ' αυτών να είναι η πιο δημοφιλής, ακόμα και στην έκδοση για S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Με ποιον τροπο αναγνωρίζουμε αν το one s είναι το φρέσκο η το ...παλιό? Σε ισχύ και σε αυτονομία , ποιο θεωρείται καλύτερο? Edited November 4, 2012 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Με ποιον τροπο αναγνωρίζουμε αν το one s είναι το φρέσκο η το ...παλιό? Σε ισχύ και σε αυτονομία , ποιο θεωρείται καλύτερο? Δεν υπάρχει φρέσκο και παλιό. Αν εννοείς με βάση τον επεξεργαστη S3 και S4, αυτοί κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα στο μοντέλο. Αυτό με τον S3 έχει κωδικό μοντέλου Ζ560 ενώ αυτό με τον S4 Ζ520. Σίγουρα ο S4 είναι καλύτερος στα benchmarks απο τον S3 αλλά σε καθημερινή χρήση κανένα απο τα παιδιά που γράφει εδω δεν έχει παρατηρήσει σημαντικές διαφορές. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Να ρωτήσω κάτι; Το συγκεκριμένο κινητό, υποστηρίζει με hack usb on-the-go; Ξέρω ότι κανονικά από μόνο του δεν υποστηρίζει, αλλά οι modders από ότι διαβασα το πέτυχαν να λειτουργήσει. Το έχει δουλέψει κανείς; Χρειάζεται μήπως εξωτερική τροφοδοσία για να δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Να ρωτήσω κάτι; Το συγκεκριμένο κινητό, υποστηρίζει με hack usb on-the-go; Ξέρω ότι κανονικά από μόνο του δεν υποστηρίζει, αλλά οι modders από ότι διαβασα το πέτυχαν να λειτουργήσει. Το έχει δουλέψει κανείς; Χρειάζεται μήπως εξωτερική τροφοδοσία για να δουλέψει; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από αυτά που διαβάζω στο xda, με ics και τον kernel που έχουμε τώρα, οπωσδήποτε εξωτερική τροφοδοσία... Αναμένουμε την επίσημη jelly bean μπας και αλλάξει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από αυτά που διαβάζω στο xda, με ics και τον kernel που έχουμε τώρα, οπωσδήποτε εξωτερική τροφοδοσία... Αναμένουμε την επίσημη jelly bean μπας και αλλάξει κάτι... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τι βλακεία "τακτική" είναι και αυτή; Ένα από τα σημεία υπεροχής του android είναι ακριβώς η υποστήριξη usb-host που από το Nokia E7 έχω ανακαλύψει πόσο χρήσιμη είναι. Ενώ μου αρέσει το κινητό πολύ, κατευθύνομαι στα κινητά της Sony, Xperia P/Ion/Acro S για να βρω αυτό που ψάχνω (το Xperia T είναι μπλιαχ!), άντε και σε κανένα από τα καινούργια LG Nexus 4/Optimus G. Τα samsung δεν μου αρέσουν καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Υπάρχουν προρυθμισμένες επιλογές ήχου στο beats audio; πχ κλασική, ροκ κλπ...ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτε άλλο εκτός της ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του beats audio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Υπάρχουν προρυθμισμένες επιλογές ήχου στο beats audio; πχ κλασική, ροκ κλπ...ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτε άλλο εκτός της ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του beats audio... Εγω παντως δεν βρηκα κατι τετοιο, αν και θα το 'θελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Σε reviews του κινητού που έχω δει σε ξένα sites έχει τέτοια επιλογή για το beats audio...δεν την βρίσκω όμως πουθενά... και για του λόγου το αληθές: http://support.t-mobile.com/docs/DOC-4485 Edited November 6, 2012 by skriker21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδιά τι έγινε? Ξαναβγήκε στην επιφάνεια το S με τον S4 (z520e)? Εδώ φαίνεται να έχει 3 διαφορετικά S με 3 κωδικούς και το 520. http://www.birdphone.gr/ecs/gr/manufacturers/HTC.aspx?sfilter=category%3a%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC+%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1 Αν βρει κανείς την ευκαιρία ας το διευκρινίσει με το κατάστημα. Αυτές τις μέρες πολλή μαζεμένη δουλειά και δεν θα μπορέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδιά βοήθεια για κάποιο λόγο απενεργοποιηθηκε η δόνηση των 3 πλήκτρων , πίσω , μενού (σπιτακι) και το άλλο δίπλα . Πως τα επαναφέρουμε ; Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδιά τι έγινε? Ξαναβγήκε στην επιφάνεια το S με τον S4 (z520e)? Εδώ φαίνεται να έχει 3 διαφορετικά S με 3 κωδικούς και το 520. http://www.birdphone.gr/ecs/gr/manufacturers/HTC.aspx?sfilter=category%3a%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC+%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1 Αν βρει κανείς την ευκαιρία ας το διευκρινίσει με το κατάστημα. Αυτές τις μέρες πολλή μαζεμένη δουλειά και δεν θα μπορέσω. Δύο κωδικοί είναι ο 520 και ο 560.Δεν υπάρχει τρίτος.Το χρώμα είναι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδιά βοήθεια για κάποιο λόγο απενεργοποιηθηκε η δόνηση των 3 πλήκτρων , πίσω , μενού (σπιτακι) και το άλλο δίπλα . Πως τα επαναφέρουμε ; Η επιλογή Settings --> Sound --> Vibrate feedback είναι τικαρισμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δύο κωδικοί είναι ο 520 και ο 560.Δεν υπάρχει τρίτος.Το χρώμα είναι διαφορετικό. Το ξέρω. Δεν με κατάλαβες. Οι κωδικοί ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. Πάντως η ερώτηση μου παραμένει:Παιδιά τι έγινε? Ξαναβγήκε στην επιφάνεια το S με τον S4 (z520e)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Δύο κωδικοί είναι ο 520 και ο 560.Δεν υπάρχει τρίτος.Το χρώμα είναι διαφορετικό. Έτσι ακριβώς,520 σε μαύρο έβρισκα άνετα καθώς έχει μείνει σε πολλούς λόγω προβλημάτων με την βαφή,εννοείται δε θα το προτιμούσα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 μιας και το αποφασισα να προχωρήσω στην αγορα του, μου ειπαν απο την vodafone οτι δεν υπαρχει και οτι περιμένουν αυτες τις ημερες να βγει ο κωδικος επειδη ειναι καινουριο !!!! μαλλον θα εννοουσαν για καποια νεα παραλαβη και οχι το οτι δεν εχει παραλαβει το συγκεκριμενο τηλ η vodafone απο τοτε που ηρθε στην ελληνικη αγορα. ετσι δεν ειναι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Το ξέρω. Δεν με κατάλαβες. Οι κωδικοί ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. Πάντως η ερώτηση μου παραμένει: Σύμφωνα με γερμανικά sites (π.χ http://www.handy-faq.de/forum/htc_one_s_forum/252774-wichtig_htc_one_s_zukunft_anderem_leistungsschwaecherem_chipsatz.html )λόγω της μεγάλης ζήτησης,υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας με τα τz520e. Oπότε αφού το κατάστημα έχει,πάρε ένα με 520/s4. Κερδισμένος θα βγεις αν δεν έχεις πρόβλημα με το χρώμα. Έτσι ακριβώς,520 σε μαύρο έβρισκα άνετα καθώς έχει μείνει σε πολλούς λόγω προβλημάτων με την βαφή,εννοείται δε θα το προτιμούσα Για προβλήματα με τη βαφή από πού έχεις ενημέρωση? edit: άκυρο,μόλις το διάβασα κι εγώ! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 8, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 γεια σας παιδια.... εχω μερικες αποριες..ποια η διαφορα αναμεσα στο HTC One S Z520E με το HTC One S Z560E λεω να το αγορασω ....καμια συμβουλη υπαρχει???? εχω ακουσει οτι μερικα HTC ξεφλουδιζουν..ισχυει???? Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 γεια σας παιδια.... εχω μερικες αποριες..ποια η διαφορα αναμεσα στο HTC One S Z520E με το HTC One S Z560E λεω να το αγορασω ....καμια συμβουλη υπαρχει???? εχω ακουσει οτι μερικα HTC ξεφλουδιζουν..ισχυει???? Κάνε ένα κόπο και διάβασε προς τα πίσω κάποιες σελίδες. Επίσης μπορείς να κάνεις και search να ενημερωθείς. Τα προβλήματα με το ξεφλουδισμα είχε εντοπιστεί στο μαύρο αρχικά αλλά πλέον από ότι λένε οι χρήστες δεν υπάρχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 γεια σας παιδια.... εχω μερικες αποριες..ποια η διαφορα αναμεσα στο HTC One S Z520E με το HTC One S Z560E λεω να το αγορασω ....καμια συμβουλη υπαρχει???? εχω ακουσει οτι μερικα HTC ξεφλουδιζουν..ισχυει???? Μαύρο εγώ δεν θα το έπαιρνα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Μαύρο εγώ δεν θα το έπαιρνα. Aν βαλετε διπλα το μαυρο και το γκρί θα διαπιστωσετε ποσο πιο cool σε αισθηση, premium σε κατασκευή και τελικα ..ομορφοτερο ειναι το μαυρο. Ταπεινη γνωμη μου. Και, οχι, το μαυρο ΔΕΝ ξεφλουδιζει (πια), το εχω απο μεσον 6/12, ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με ξεφλουδισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Στην αρχή το είχα πάρει και μαύρο,στο καπάκι το πήρα και στο ασημί κι έδιωξα το μαύρο και για πάν ενδεχόμενο αλλά και γιατί το ασημί μου άρεσε περισσότερο.γούστα βεβαία ειναι αυτά αλλά καλό ειναι να βάζουμε και το αν....για πάν ενδεχόμενο,ειναι να μην βγει το όνομά πού λέμε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts