ταξιδιωτης22 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Αν εννοεις απο developpers custom roms, οχι οσο θα περιμενε κανεις για ενα τοσο καλο κινητο. Οι λογοι πολλοι, βασικα οτι δεν γινεται s-off χωρις να χαθει η εγγυηση και οτι το βαρος εχει δωθει στη μοστρα το HOX ετσι ακριβως,ακομα και τα <<ελληνικα>> ακομα δεν εχουν λαβει την 4.0.4. στο ελεος του Θεου με λιγα λογια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 ετσι ακριβως,ακομα και τα <<ελληνικα>> ακομα δεν εχουν λαβει την 4.0.4. στο ελεος του Θεου με λιγα λογια. Καλησπερα Πριν απο λιγο μου ηρθε ενημερωση για update 4.0.4 και εχω <<ελληνικο>>. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλησπερα Πριν απο λιγο μου ηρθε ενημερωση για update 4.0.4 και εχω <<ελληνικο>>. Μολις το ελεγξα και το ειδα κι εγω σε ελληνικο.Θα την κανω απο το σπιτι το απογευμα. Χανομε κατι απο δεδομενα μηπως ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μολις το ελεγξα και το ειδα κι εγω σε ελληνικο.Θα την κανω απο το σπιτι το απογευμα. Χανομε κατι απο δεδομενα μηπως ? Καλησπερα Γιαννη και εγω το απογευμα θα το κοιταξω. Δεν νομιζω να χαθουν δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Οποιος με "ξενο" το εχει ηδη κανει ας μας πει αν ειχε προβληματα και τι διαφορες ειδε αν ειδε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Παιδια, ηρθε και στο δικο μου (S3, unbranded, "ελληνικό") η 4.0.4 και HTC Sense 4.1. Λεει οτι βελτιωνει μνημη κ αποδοση, συνδεσιμοτητα WiFi, ταχυτητα περιηγησης στο Δικτυο και ταχυτερη φορτωση σελιδων και οτι ΔΕΝ διαγραφει ΤΙΠΟΤΑ απο το περιεχομενο μας. Ας μας πει καποιος "τολμηρός" που το περασε. Edited October 24, 2012 by Red_Dawn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εγώ δεν έχασα τίποτα πάντως, αν και δεν είχα και πολλά πράγματα, την πέρασα την 2η μέρα που πήρα το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εγώ δεν έχασα τίποτα πάντως, αν και δεν είχα και πολλά πράγματα, την πέρασα την 2η μέρα που πήρα το κινητό Καλα και μεις θα την περασουμε εδω που τα λεμε, απλα ρωταμε για να μας φυγει το αγχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 εγω που το δουλεψα με τη 4.0.3 αρκετο καιρο, δεν ειδα κατι συγκλονιστικα διαφορετικο. μονο ισως περισσοτερη ελευθερη μνημη, αλλα οχι κατι τρομερο. τις 3 τελειες μπορειτε να εξαφανισετε (οποιος τον ενοχλουσαν). κι εννοειται οτι την κανετε αφοβα, δεν χανετε κατι. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 εγω που το δουλεψα με τη 4.0.3 αρκετο καιρο, δεν ειδα κατι συγκλονιστικα διαφορετικο. μονο ισως περισσοτερη ελευθερη μνημη, αλλα οχι κατι τρομερο. τις 3 τελειες μπορειτε να εξαφανισετε (οποιος τον ενοχλουσαν). κι εννοειται οτι την κανετε αφοβα, δεν χανετε κατι. Αν φύγουν οι τέλειες όμως πως μπαίνουμε στο μενού κάθε εφαρμογής;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Γιατι εμενα κατι μου λεει πως δεν προκειται να δουμε 4.1 στον s3? Τουλαχιστον μεσα οκτομβρη- νοεμβρη που διαβαζαμε... Ο s4 θα την παρει και εμεις κανα 2 μηνες μετα. Παιρνουμετρα 4.0.4 κ νμζ οτι περιμενουν να ακουσουν και ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μολις κατεβασα και εγκατεστησα την 4.0.4 Μαζι με την εγκατασταση καπου μια ωριτσα....Για να δουμε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Αν φύγουν οι τέλειες όμως πως μπαίνουμε στο μενού κάθε εφαρμογής;;; εξαρταται ποια επιλογη θα επιλεξεις. με τη μεσαια επιλογη, με απλο πατημα στο δεξι κουμπι μπαινεις στο μενου της εφαρμογης, και με παρατεταμενο πατημα στο δεξι κουμπι μπαινεις στη διαχειριση εφαρμογων. με την κατω επιλογη, το αναποδο. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλησπερα Πριν απο λιγο μου ηρθε ενημερωση για update 4.0.4 και εχω <<ελληνικο>>. Τι έγινε,ξύπνησαν από τον λήθαργο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 εξαρταται ποια επιλογη θα επιλεξεις. με τη μεσαια επιλογη, με απλο πατημα στο δεξι κουμπι μπαινεις στο μενου της εφαρμογης, και με παρατεταμενο πατημα στο δεξι κουμπι μπαινεις στη διαχειριση εφαρμογων. με την κατω επιλογη, το αναποδο. Μου ήρθε κι εμένα η αναβάθμιση σε συσκευή με τον S3 (αγορασμένο από το birdομάγαζο πριν από 2 μήνες, unbranded σε μαύρο κεραμικό, είναι χωρίς θήκη και όχι δεν έχει ξεφλουδίσει)...για να δούμε τι θα δούμε...πληροφοριακά οι τελείες πως βγαίνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μου ήρθε κι εμένα η αναβάθμιση σε συσκευή με τον S3 (αγορασμένο από το birdομάγαζο πριν από 2 μήνες, unbranded σε μαύρο κεραμικό, είναι χωρίς θήκη και όχι δεν έχει ξεφλουδίσει)...για να δούμε τι θα δούμε...πληροφοριακά οι τελείες πως βγαίνουν; Ποιες τελειες ρε παιδια ? Δεν ασχοληθηκα ακομα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) πληροφοριακά οι τελείες πως βγαίνουν; Settings --> Display, gestures & buttons --> Recent apps button και επιλέγετε την 2η ή 3η επιλογή. Ποιες τελειες ρε παιδια ? Δεν ασχοληθηκα ακομα Αναφερόμαστε στην μπάρα με τις 3 τελείες που την πατάς για να ανοίξεις το μενού της κάθε εφαρμογής που δεν είναι ics optimised και δεν έχει ακόμα δικό της κουμπί για αυτό το σκοπό. Edited October 24, 2012 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Settings --> Display, gestures & buttons --> Recent apps button και επιλέγετε την 2η ή 3η επιλογή. Αναφερόμαστε στην μπάρα με τις 3 τελείες που την πατάς για να ανοίξεις το μενού της κάθε εφαρμογής που δεν είναι ics optimised και δεν έχει ακόμα δικό της κουμπί για αυτό το σκοπό. Εγω δεν βλεπω κατι εκει που εχει τα εικονιδια για ολες τις εφαρμογες Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ας ελπίσουμε να έρθει γρήγορα και η 4.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μόλις ήρθε και σε μένα (s3 από expansys). τελικά σβήνει κάτι η αναβάθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εγω δεν βλεπω κατι εκει που εχει τα εικονιδια για ολες τις εφαρμογες Μεσα στην εφαρμογη εννοουμε. Οχι σε ολες, αλλα σε ορισμενες εμφανιζεται αυτη η μπαρα κατω. οχι παιδια δε σβηνει κατι η αναβαθμιση (τουλαχιστον σε μενα). Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ολα ΟΚ με την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδια εχει γινει μια πολυ σπαστικη αλλαγη σε μενα. Στο πληκτρολογια λατινικων εχει αλλαξει θεση το Z me to Y. Ξερετε αν μπορω να το επαναφερω οπως ηταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxidamos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 4.0.4 Και εδώ, με S3 και αγγλικό.. Λογικά εμείς με S3, θα περίμενουμε ακόμα περισσότερο για την 4.1, κρίνοντας από την διαφορά μηνών που είχαμε και τώρα σε σχέση με τους S4.. Όλα κομπλέ με την αναβάθμιση, η Βελτιστοποίηση που προστέθηκε σαν app, βρήκε κανείς τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παιδια εχει γινει μια πολυ σπαστικη αλλαγη σε μενα. Στο πληκτρολογια λατινικων εχει αλλαξει θεση το Z me to Y. Ξερετε αν μπορω να το επαναφερω οπως ηταν? Σου μπήκαν γαλλικά ή γερμανικά. :lol: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts