manwlis77 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 το δικο μου δεν εχει παρει ακομα την 4.0.4 θα παρει την 4.1 καθευθειαν ή θα περιμενω πρωτα την 4.0.4 και μεταααααααααααααααααα την 4.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 χερετω την παρεα απο σημερα και εγω με το One s του ταξιδιωτη!! Καλορίζικο Μάνο,ωραίο εργαλείο,καλό σκάλισμα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 παιδια root εχει βγει τελικα χωρις να χαθει η εγγυηση? εννοω χωρις htcdev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Όχι δεν έχει βγει, μήπως τώρα που θα πάρουμε jb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 ποιος ξερει ποτε θα παρω την jb ειμα ακομα στην 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 καλημερα!!θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση τι διαφορα εχει το htc one s με το htc one s c2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 ιδιο κινητο ειναι, αλλα με διαφορετικο επεξεργαστη. η οριτζιναλ εκδοση ειναι με τον s4 κι η c2 εκδοση ειναι με τον s3. αλλα πλεον, δυσκολα βρισκεις one s με τον s4. αν μπορεις διαβασε και τις προηγουμενες σελιδες, εχει αναλυθει παρα πολλες φορες το συγκεκρικενο θεμα (για να μην πω οτι μονοπωλει τη συζητηση στο συγκεκριμενο θρεντ). Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Ηθελα να ρωτησω υπαρχει τροπος να ρυθμιστει η ενταση του ακουστικου κατα τη διαρκεια της κλησης; Γιατι τα πλαινα κουμπια της εντασης ακομα και τοτε ελεγχουν την ενταση του ηχου κλησης. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Aυτό το θεματάκι με την θερμοκρασία το έχω και γώ , από οτι διάβασα και σε sites του εξωτερικου με τον S3 ανεβάζει για πλάκα με browsing 40-42 βαθμούς ( wifi on ) Εγώ το είχα και με τον σ4, όπως έχω γράψει προηγουμένως. Πάνω από 40 με wifi για πλάκα και χτύπησε και 48 περίπου παίζοντας 50 λεπτά fruit ninja. Τότε το battery widget έγραφε για υπερφόρτωση κτλ, το πήγα πίσω και πήρα s3 με χρηματική διαφορά, από μαγαζί της ομόνοιας το όλο σκηνικό. Το κινητό έκαιγε! Πιστεύω ότι υπάρχουν ελαττωματικές παρτίδες και δεν παίζει ρόλο μόνο ο επεξεργαστής. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Μπορω μεσω του pc να του κανω επαναφορα κατι σαν ρεστορε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Ηθελα να ρωτησω υπαρχει τροπος να ρυθμιστει η ενταση του ακουστικου κατα τη διαρκεια της κλησης; Γιατι τα πλαινα κουμπια της εντασης ακομα και τοτε ελεγχουν την ενταση του ηχου κλησης. Μήπως δοκιμάζεις πριν σηκώσει το τηλέφωνο ο άλλος? Γιατί αυτό που λες μου κάνει εντύπωση, μιας και δουλεύει κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Οταν με το καλο ερθει η αναβαθμιση σε jelly,την περναμε μεσω wifi?Σορυ αλλα ειμαι νεος κ "πρωταρης" σε HTC....:wacko: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 ναι μπορεις να κανεις και update OTA (over the air), δλδ απο το κινητο μεσω wifi. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Παιδια κατα το σκρολ του sense κανει lag σε εσας? εμενα παντος κανει!!! χτες το πηρα και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεδομενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antono_j Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Παιδια θελω τα φωτα σας,ισως ειναι χαζη ερωτηση αλλα τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω συνεχεια το handsfree κ παρατηρησα οτι οταν μιλαω κ αφου ολοκληρωθει μια κληση η οθονη δεν κλειδωνει με αποτελεσμα να γινεται party μεσα στην τσεπη μου,παιρνω τηλεφωνα,ανοιγουν εφαρμογες κτλ... Ξερει κανεις πως ρυθμιζεται αυτο,μεσω καποιας εφαρμογης ισως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 μπορω να κανω Update στην 4.0.4 manual με καποιο τροπο απο το Pc? δεν μου εχει ερθει ακομα η 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tse88 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 παιδια βλεπω συνεχεια διαφημιση http://electronics.simplyelectronics.com αγγλικο site πρεπει να ναι δινει το κινητο το ΗTC ONE S 356 και τζαμπα μεταφορικα....το γνωριζετε το site ειναι εγκυρο;;; τι παιζει ακριβως να παραγγειλω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 παιδια βλεπω συνεχεια διαφημιση http://electronics.simplyelectronics.com αγγλικο site πρεπει να ναι δινει το κινητο το ΗTC ONE S 356 και τζαμπα μεταφορικα....το γνωριζετε το site ειναι εγκυρο;;; τι παιζει ακριβως να παραγγειλω;;;; Στο skroutz ξεκιναει απο 380 αξιζει να ρισκαρεις ?εσυ αποφασιζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 μπορω να κανω Update στην 4.0.4 manual με καποιο τροπο απο το Pc? δεν μου εχει ερθει ακομα η 4.0.4 Δεν νομιζω...Ουτε εμενα μου εχει ερθει ακομα σε ελληνικο HTC. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) Δεν νομιζω...Ουτε εμενα μου εχει ερθει ακομα σε ελληνικο HTC. παντος εχει πολυ lag μεσα του το sense σαν την διαφημιση που λεει εχει πολυ beat μεσα του το τερας!! Edited October 5, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manda1606 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Ένα πρόβλημα που αναφέρουν σε ξένα φόρουμ στο home screen έχει εμφανιστεί σε σας; http://htcsource.com/2012/06/htc-one-s-bug-causes-home-screen-helicopter-dance/ Επιτέλους βλέπω αναφορά για το πρόβλημά μου!! Νόμιζα πως αυτά τα κουφά συνέβαιναν μόνο σε μένα!! Έχω ακριβώς αυτό το πρόβλημα από πριν το καλοκαίρι! Το έστειλα ήδη μια φορά στην arvato και όταν γύρισε αρχικά ήταν εντάξει! Είχα γράψει και ένα μικρό σχόλιο εδώ. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να επανεμφανίζεται το πρόβλημα! Και όσο πάει γίνεται και πιο έντονο. Το έχω ξαναστείλει στην arvato εδώ και 1 βδομάδα και κανένα νέο! Από βδομάδα ξεκινάω τα τηλέφωνα. Ευχαριστώ φίλε γιατί δεν το είχα βρει και τώρα έχω υλικό να διαβάσω μπας και βρω λύση! edit. Και εγώ χρήστης vodafone είμαι. (δεν ξέρω πόση σχέση μπορεί να έχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα το καλοκαίρι, κυρίως σε περιοχές όπου το σήμα ήταν περίεργο. Λύθηκε έπειτα από update στην 4.0.4. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manda1606 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα το καλοκαίρι, κυρίως σε περιοχές όπου το σήμα ήταν περίεργο. Λύθηκε έπειτα από update στην 4.0.4. Είσαι τυχερός μάλλον γιατί από ότι διάβασα σε ότι και να έχουν αναβαθμίσει (είτε το android είτε το radio) δεν λειτούργησε σε αρκετούς.. Σε μένα πάντως δεν είχε έρθει το update. (Βέβαια είμαι και εγώ από τους "τυχερούς" με branded από t-mobile. Παρεμπιπτόντως vodafone είχες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Όχι το δουλεύω με cosmote. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Μπορει καποιος να μου πει τι ποσοστο μπαταριας ματαναλωνει η οθονη μετα απο μια πληρη αποφορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts