alexgiak Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Α τόσο απλό είναι; Γιατί κάπου διάβασα ότι πρέπει να φτιάξεις τον λογαριασμό και στον υπολογιστή κτλ. Συγνώμη αλλά δεν το έχω δουλέψει το dropbox. Υπάρχει κανένας οδηγός, τι κάνει, πως δουλεύει ή αν κάποιος δεν βαριέται να μου 5 βασικά πράγματα; :O Καλά το έχω ερωτευτεί ήδη.... ε edit¨το έχω και φορτίζει, πόσες ώρες κάνει να γίνει πράσινο το λαμπάκι, το φορτίζω κλειστό από το 8%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος και λέω να το μοιραστώ μαζί σας! Πήρα σήμερα το κινητό. :D Το βρήκα σε γκρι σφραγισμένο με τον s4! :) Από τα κονέ μου στα μαγαζιά της ομόνοιας, δυστυχώς δεν είχε άλλο για να σας πω περισσότερα, είχε ένα με τον s3, πάλι σφραγισμένο. Είναι γερμανικό, branded δυστυχώς t-mobile, αλλά δεν με πειράζει, ας πάρει την αναβάθμιση όποτε του καπνίσει, δεν με καίει, το κίνητρο ήταν ο επεξεργαστής. Έδωσα άλλο κινητό που είχα και πλήρωσα την διαφορά. Σαν σκέτη συσκευή το έδινε 400, καθόλου άσχημα. Περιμένω παραγγελία ζελατίνα από πλαίσιο, την αυθεντική, θήκη έτσι διακριτική ποια προτείνετε, από ελληνικό κατάστημα πάντα;; :O Με νοιάζει να προστατεύει και αν είναι μαλακιά ακόμα καλύτερα. Και κάτι τελευταίο με το dropbox, τι παίζει με τα 2 χρόνια, πως το ενεργοποιώ και πως χρησιμοποιείται; Σε αυτό είμαι άσχετος, πάντα είχα μια 16αρα sd και τα 10 γίγα δεν θα με φτάσουν. Σας ευχαριστώ. :happy::happy: Να ξέρεις πως σε μισεί πολύς κόσμος.:p Καλορίζικο, το τηλέφωνο είναι απλά εκπληκτικό σε όλα του. Πλήρης φόρτιση από το 5-10% θέλει περίπου 2 ώρες άν θυμάμαι καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Α τόσο απλό είναι; Γιατί κάπου διάβασα ότι πρέπει να φτιάξεις τον λογαριασμό και στον υπολογιστή κτλ. Συγνώμη αλλά δεν το έχω δουλέψει το dropbox. Υπάρχει κανένας οδηγός, τι κάνει, πως δουλεύει ή αν κάποιος δεν βαριέται να μου 5 βασικά πράγματα; :O Καλά το έχω ερωτευτεί ήδη.... ε edit¨το έχω και φορτίζει, πόσες ώρες κάνει να γίνει πράσινο το λαμπάκι, το φορτίζω κλειστό από το 8%. http://www.htc.com/help/www/howto_iframe.aspx?id=141547&type=1&p_id=438 αν θες βοηθεια, ρωτας ξανα εννοειται. :) Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Γινεται με δυο τροπους http://droidlessons.com/how-to-take-a-screenshot-on-the-htc-one-s-free-no-app-required/ Τελικά ναι έτσι γίνεται.. Απλά πατάς πρώτα το power και μετά πάτημα του home button και παίρνει το screen shot κανονικά :) Κι είχα αρχίσει να νοιώθω κουλός από χθες που δεν τα καταφερνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumiz Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παιδιά καλησπέρα.μόλις απέκτησα το κινητό,αλλά έχω ενα πρόβλημα.φαίνεται σαν να μην δουλεύει το ηχείο.ούτε οι ήχοι κλήσης,ούτε παίζει μουσική.μόνο με το handsfree.κ δεν ξέρω τι να κάνω.όλοι οι ήχοι είναι ρυθμισμενοι στο δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Εφόσον το πήρες πρώτο χέρι, γύρνα το άμεσα σαν DOA, για να γίνει αντικατάσταση (του κινητού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Καλημέρα και από μένα. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές, να μην τα ξαναλέω, τα έχετε πει τόσοι πριν από μένα. Ένα πράγμα με προβληματίζει μόνο. Δοκίμασα χθές να παίξω φρουτοσαλάτα, εμ fruit ninja εννοώ. Παιδιά το κινητό ζεστένεται πολύ. Μέσα σε μία ώρα έπιασε τους 48 βαθμούς και έκαιγε!. Σταματησα να παίζω γιατί ανησύχησα. Το έκλεισα και το έβαλα για φόρτιση αλλά δεν φόρτιζε, τελικά το ξαναάνοιξα, η θερμακρασία είχε πέσει λίγο και το έκλεισα και φόρτισε κανονικά. Τώρα το πρωί ήταν στους 28 βαθμούς, με λίγο πάλι φρουτοσαλάτα, κανά πεντάλεπτο, πήγε στους 38. Μήπως είναι θέμα λογισμικού, φοράει την 4.03. Από το μαγαζί μου είπαν ότι μπορούν να βγάλουν τα περί t-mobile και να το κάνουν unbranded, δεν ξέρω πως και αν αλλάζουν και τη χώρα και να γίνει ελληνικό. Σε αυτή τη περίπτωση χανω την εγγύηση; Αυτό που με καίει πιο πολύ είναι που ζεστένεται. Καμιά βοήθεια; :( edit επίσης να πω ότι όταν ζεστένεται πέφτει γρήγορα και η μπαταρία. Ζεστένεται μόνο όμως όταν παίζω φρουτοσαλάτα μέχρι τώρα. Edited September 26, 2012 by alexgiak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Τέτοια θερμοκρασία δεν μου χει σηκώσει ποτέ του.μέχρι 40,4 το πολύ και πολύ σπάνια και με φουλ ζέστες. Παίζω κι εγώ fruit ninja όπως και αλλά παιχνίδια αλλά η θερμοκρασία είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο πάντα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Το τελευταιο λογισμικό ποιο είναι; εγώ έχω 4.03. Λέω μήπως την γλυτώσω με το λογισμικό. Δεν θέλω να το δώσω πίσω και να πάρω το άλλο. Άσε που δεν είναι σίγουρο ότι θα μου το αλλάξουν. Θα πουν να το πάνε στο σέρβις. Αυτό με την μπαταρία που ζεσταίνεται δεν έχει τύχει σε άλλον; και με το wifi ζεσταίνεται αλλά όχι τόσο. Φεύγει πολύ γρήγορα η μπαταρία πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Το τελευταιο λογισμικό ποιο είναι; εγώ έχω 4.03. Λέω μήπως την γλυτώσω με το λογισμικό. Δεν θέλω να το δώσω πίσω και να πάρω το άλλο. Άσε που δεν είναι σίγουρο ότι θα μου το αλλάξουν. Θα πουν να το πάνε στο σέρβις. Αυτό με την μπαταρία που ζεσταίνεται δεν έχει τύχει σε άλλον; και με το wifi ζεσταίνεται αλλά όχι τόσο. Φεύγει πολύ γρήγορα η μπαταρία πάντως. Το "πολύ γρήγορα" είναι φυσικά σχετικό. Παρακολουθησε αν μπορείς προσεκτικά τον χρόνο που είναι η οθόνη ενεργή (βάλε φωτεινότητα στο αυτόματο για να έχουμε μπούσουλα) και γενικά τι καταναλώνει και πόσο σε μια πλήρη φόρτιση - εκφορτιση.. Εμένα η γυναίκα το λιώνει στο παιχνίδι και δεν ζεσταίνεται αλλά ούτε και στα χέρια μου που το έλιωσα στο στήσιμο στην αρχή.. Και σε καμία περίπτωση δεν πήγε τόσο ψηλά η θερμοκρασία!! Edited September 26, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Και να προσθέσω ότι και η μπαταρία του δεν είναι χάλια,αναλώνεται με φυσιολογικό ρυθμό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Πιστεύω οτι ενας απο τους λόγους που η HTC συνεχίζει να το βγάζει με τον S3 πρέπει να είναι και αυτος της θερμοκρασίας. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Πιστεύω οτι ενας απο τους λόγους που η HTC συνεχίζει να το βγάζει με τον S3 πρέπει να είναι και αυτος της θερμοκρασίας. Γιατί είναι πιο κρύος ο S3...? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 με τον s4 δεν εχει ανεβασει ΠΟΤΕ πανω απο 37. ουτε ενω επαιζα παιχνιδια στον ηλιο με 40 βαθμους. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Εμένα πάντως για πλάκα ανεβάζει πάνω από 40. Είτε με λίγο wifi, είτε με φρουτοσαλάτα. Αύριο πρωί το πάω πίσω, το θεωρώ πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Κρίμα και μου αρέσει το κινητό. Έχει και ένα με s3, θα πνίξω την στεναχώρια μου και θα ζητήσω να μου δώσει αυτό ή αν μου κάνει καλή τιμή θα πάρω ένα samsung s3. Επειδή είναι branded λέτε να χω θέμα με σέρβις; Δεν θέλω μπλεξίματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Παίδες, για δειτε λιγο εδώ σας παρακαλώ.. Αυτος ο seller πουλαει σε bulk pack πολλά htc one s. να τσιμπίσω ένα? ή λετε να παιζει τιποτα υποπτο απο πλευράς ποιοτητας? http://www.ebay.co.uk/sch/thuyquyen2000/m.html?hash=item2a2363e2e9&item=180982375145&pt=UK_Mobile_Phones&rt=nc&_trksid=p4340.l2562 Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Παίδες, για δειτε λιγο εδώ σας παρακαλώ.. Αυτος ο seller πουλαει σε bulk pack πολλά htc one s. να τσιμπίσω ένα? ή λετε να παιζει τιποτα υποπτο απο πλευράς ποιοτητας? http://www.ebay.co.uk/sch/thuyquyen2000/m.html?hash=item2a2363e2e9&item=180982375145&pt=UK_Mobile_Phones&rt=nc&_trksid=p4340.l2562 Εγω προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ για κάποιον που πουλούσε τόσο χαμηλά και δεν υπήρχε λάκκος στην υπόθεση. Επίσης πες ότι το παίρνεις και σου χαλάει μετά από μια εβδομάδα η οθόνη ή κάποια πλακέτα, τι κάνεις τότε? Αν μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί του και να ρωτήσεις.. Επίσης λέει μόνο UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Και είναι και "used"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εμένα πάντως για πλάκα ανεβάζει πάνω από 40. Είτε με λίγο wifi, είτε με φρουτοσαλάτα. Αύριο πρωί το πάω πίσω, το θεωρώ πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Κρίμα και μου αρέσει το κινητό. Έχει και ένα με s3, θα πνίξω την στεναχώρια μου και θα ζητήσω να μου δώσει αυτό ή αν μου κάνει καλή τιμή θα πάρω ένα samsung s3. Επειδή είναι branded λέτε να χω θέμα με σέρβις; Δεν θέλω μπλεξίματα Εγώ branded κινητό δε θα έπαιρνα για κανένα λόγο.unbranded μόνο. Και με τον s3 θα σε υπερκάλυψει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Έχω νεώτερα, πήγα σήμερα το πρωί και ζήτησα να μου δώσουν άλλο κινητό λόγω της υπερθέρμανσης και λόγω branded. Η αλήθεια είναι ότι γκρίνιαξαν λίγο και είπαν ότι το κάνουν μόνο για μένα επειδή είμαι παλιός πελάτης κτλ κτλ. Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι είπα να τους δώσω άλλα 100 ευρώ για να πάρω το samsung galaxy s3 σφραγισμένο ευρωπαϊκό. Το δέχτηκαν και έκαναν την αλλαγή. Οπότε όλοι μείναμε ευχαριστημένοι. :D Κρίμα και μου άρεσε το htc αλλά δεν το ρίσκαρα να το πάρω πάλι. Συνέχεια στο νήμα του s3. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Έχω νεώτερα, πήγα σήμερα το πρωί και ζήτησα να μου δώσουν άλλο κινητό λόγω της υπερθέρμανσης και λόγω branded. Η αλήθεια είναι ότι γκρίνιαξαν λίγο και είπαν ότι το κάνουν μόνο για μένα επειδή είμαι παλιός πελάτης κτλ κτλ. Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι είπα να τους δώσω άλλα 100 ευρώ για να πάρω το samsung galaxy s3 σφραγισμένο ευρωπαϊκό. Το δέχτηκαν και έκαναν την αλλαγή. Οπότε όλοι μείναμε ευχαριστημένοι. :D Κρίμα και μου άρεσε το htc αλλά δεν το ρίσκαρα να το πάρω πάλι. Συνέχεια στο νήμα του s3. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. :) Μου αρέσει που γκρινιάξαν κιόλας!! Δεν φτάνει που σου έδωσαν branded εκ πρώτης.. Τέλος πάντων μεγειά και με χαρά!! Edited September 27, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Έχω νεώτερα, πήγα σήμερα το πρωί και ζήτησα να μου δώσουν άλλο κινητό λόγω της υπερθέρμανσης και λόγω branded. Η αλήθεια είναι ότι γκρίνιαξαν λίγο και είπαν ότι το κάνουν μόνο για μένα επειδή είμαι παλιός πελάτης κτλ κτλ. Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι είπα να τους δώσω άλλα 100 ευρώ για να πάρω το samsung galaxy s3 σφραγισμένο ευρωπαϊκό. Το δέχτηκαν και έκαναν την αλλαγή. Οπότε όλοι μείναμε ευχαριστημένοι. :D Κρίμα και μου άρεσε το htc αλλά δεν το ρίσκαρα να το πάρω πάλι. Συνέχεια στο νήμα του s3. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. :) Πολύ καλή επιλογή,φυσικά πέρασες 2 σκαλοπάτια πάνω με το s3 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarris Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Να ρωτήσω ποια είναι η εμπειρία-εικόνα σας των τελευταίων μηνών για το μαύρο; Ξεφτίζει ή το διορθώσανε; Επίσης έχει ψωνίσει κανείς από το http://www.clove.co.uk? Σκέφτομαι να το πάρω από εκεί. Αξιοπιστία, ταχύτητα; Thanks! Edited September 27, 2012 by sarris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Να ρωτήσω ποια είναι η εμπειρία-εικόνα σας των τελευταίων μηνών για το μαύρο; Ξεφτίζει ή το διορθώσανε; Thanks! Φαινεται οτι ειμαι απο τους λιγους που εχουν το μαυρο χρωμα. Το πηρα πριν απο 3 μηνες, εν γνωσει των προβληματων ξεφλουδισματος που ειχαν αναφερθει, γιατι το θεωρω ΠΟΛΥ ομορφοτερο απο το γκρι. Σε αυτους τους 3 μηνες ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ, δεν το μετανοιωσα καθόλου. Εννοειται οτι το προσεχω και οτι το κουβαλαω παντα σε μια πολύ βολική θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Μα πώς είναι δυνατόν να ξεφλουδίσει αν είναι μόνιμα εκεί μέσα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts