jpjp Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Ωραία πείτε πως το κάνουμε unbranded,και αν πάθει κάτι το κινητό πoια είναι η διαδικασία service...Φωτιές μου ανάψατε... Για να το κάνεις αυτό θα έχεις ήδη χάσει την εγγύηση σου (επειδή θα το έχεις ήδη ξεκλειδώσει). Γνώμη όσοι πήρατε branded συσκευές εν αγνοία σας πιστεύω ότι πρέπει να τους τις επιστρέψετε αμέσως. Το επίσημο service (arvato) δεν σας καλύπτει!! Edited July 27, 2012 by jpjp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Eγω παντως το γυρισα πισω με συνοπτικες διαδικασιες. Σκεφτομαι να τα σκασω στο πλαισιο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο... Οι ελληνικες συσκευες αργουν να παρουν αναβαθμισεις? ΥΓ. Το μαγαζι φερθηκε αψογα. Δεν μου ειπε κουβεντα, παρ'ολο που δεν ειχα ρωτησει αν ειναι branded η οχι. Edited July 27, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Kαι κατι αλλο. Τα ακουστικα δεν ειναι beats audio. τα σταματησαν? Ακουστικά beats audio ΔΕΝ δινει η HTC με τη συσκευή. Πρεπει να τα αγοράσεις ξεχωριστά (100 € παρακαλώ) και νομιζω οτι ΔΕΝ αξιζει τον κοπο, και με αυτα που δινει τωρα με τη συσκευή μια χαρα ακουγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 έχει αγοράσει κανείς το κιν. από το open365 και να μας ενημερώσει με ποιον επεξεργαστή του ήρθε, ξεκλείδωτο ή οχι , κτλ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Μετά από επικοινωνία μου με το κατάστημα expansys δέχτηκαν να γίνει αντικατάσταση συσκευής. Απαίτησα να γίνει με S4 επεξεργαστή και περιμένω επιβεβαίωση αν και πέσαμε σε ΣΚ τώρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) έχει αγοράσει κανείς το κιν. από το open365 και να μας ενημερώσει με ποιον επεξεργαστή του ήρθε, ξεκλείδωτο ή οχι , κτλ??? Εγω απο 'κει το πηρα. Επεξεργαστη ειχε τον S4, μονο που ηταν branded της T-Mobile. Εχει κανεις ελληνικη συσκευη? Πως παει με τις αναβαθμισεις η HTC Eλλαδος? Τελικα κατεληξα στο X αφου το βρηκα σε προσφορα στον γερμανο. Εψαξα σε 2 καταστηματα του Πλαισιου σημερα για το S αλλα και τα 2 ειχαν με τον S3. Fail. Edited July 28, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) παιδες επειδη σκεφτομαι να δωσω το iphone 4s για ενα απο αυτα τα θηρια πιστευεται οτι αξιζει μια ανταλλαγη με ετουτο? ρωτω εδω μια και το εχετε και εισαστε ποιο αντικειμενικoi απο το καθαρα specs Edited July 29, 2012 by dragonmaster Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 παιδες επειδη σκεφτομαι να δωσω το iphone 4s για ενα απο αυτα τα θηρια πιστευεται οτι αξιζει μια ανταλλαγη με ετουτο? ρωτω εδω μια και το εχετε και εισαστε ποιο αντικειμενικoi απο το καθαρα specs Ipnone ειχα τρεις μηνες και ειδα τα χαλια του.Οχι σαν κινητο αλλα απο τους περιορισμουε της apple Ελα να βρεις την υγεια σου Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 παιδες επειδη σκεφτομαι να δωσω το iphone 4s για ενα απο αυτα τα θηρια πιστευεται οτι αξιζει μια ανταλλαγη με ετουτο? ρωτω εδω μια και το εχετε και εισαστε ποιο αντικειμενικoi απο το καθαρα specs Άνετα , το τηλέφωνο είναι πραγματικά υπέροχο στην καθημερινή του χρήση. Πολύ καλή κάμερα και άριστο στο διαδίκτυο, πάει σφαίρα εκεί δεν σε κουράζει. Στα μεγάλα του συν, είναι πως δεν πρόκειται για πλαστικό ώστε να σου κακοφανεί στην μετάβαση από το 4s, αλλά για μεταλλικό το μαύρο και αλουμίνιο το ασημί. Προτίμησε το ασημί , γιατί κάποια μαύρα έχουν θεματάκι με ξεφλουδίσματα στις γωνίες, απειροελάχιστα μεν αλλά υπαρκτά δε. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 @dragonmaster Αξίζει η μετάβαση, εγώ είχα 4S αλλά λόγω "ατυχήματος" της συσκευής, έπρεπε να πάρω κάτι καινούργιο και επέλεξα One S. Όλα είναι πιο απλά, σε όλα! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Εννοείται πως αξίζει να το πάρεις,το κινητό είναι τούμπανο. Να χεις όμως τον νου σού να το πάρεις με τον s4 επεξεργαστή,μην σε πιάσουν κορόιδο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 παιδες επειδη σκεφτομαι να δωσω το iphone 4s για ενα απο αυτα τα θηρια πιστευεται οτι αξιζει μια ανταλλαγη με ετουτο? ρωτω εδω μια και το εχετε και εισαστε ποιο αντικειμενικoi απο το καθαρα specs Είχα iPhone 4s, έχω htc one s και περιμαίνω να βγει το iPhone 5! Το 4ς είναι από τις καλύτερες συσκευές. Το πρόβλημα είναι ότι και το one s είναι απο΄τις καλύτερες!!! Αυτά που λένε οι φίλοι πιο πάνω για την ευκολία και ελευθερία στο one s είναι πραγματικότητα. Εγώ που είμαι 'κολλημένος' με Apple (έχω Macbook, iPad και μέχρι πρόσφατα iPhone) και έχω πολλές εφαρμογές που συνεργάζονται, προτιμώ iPhone. Αν δεν έχεις τέτοιο κόλλημα, πιστεύω ότι το one s είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Παιδιά μήπως ξέρει κάνεις κάποιο μαγαζί ή τεχνικό για να κάνει root στο HTC γιατί δεν τα έχω καταφέρει ακόμη Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Εννοείται πως αξίζει να το πάρεις,το κινητό είναι τούμπανο. Να χεις όμως τον νου σού να το πάρεις με τον s4 επεξεργαστή,μην σε πιάσουν κορόιδο ευχαριστω για το tip θα το βαλω για ανταλλαγη και ελπιζω καποιος να θελει τετοια ανταλλαγη :) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Παιδιά μήπως ξέρει κάνεις κάποιο μαγαζί ή τεχνικό για να κάνει root στο HTC γιατί δεν τα έχω καταφέρει ακόμη εισαι σιγουρος οτι θες να προχωρησεις? γιατι θα χασεις την εγγυηση. btw δε νομιζω οτι χρειαζεσαι τεχνικο ή μαγαζι για να το κανεις ροοτ. υπαρχουν οδηγιες στο xda. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Έχω παρατήρησει ότι κάποια προγράμματα Όπως ηχογράφηση κλήσης με bt. δεν δουλεύουν αν δεν έχεις πειράξει το root .Προσπάθησα να το κάνω μόνος μου αλλά μου φάνηκε μανίκι μιας και πρώτα θέλει recover και πιο πριν κάτι άλλο Αναπολώ τα wm Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 ειναι τοσο σημαντικες τετοιου ειδους εφαρμογες για σενα, για να χασεις την εγγυηση του κινητου? :) αν τις χρειαζεσαι τοσο πολυ, ισως ειναι καλυτερο να πας σε κινητο αλλης εταιριας, που θα μπορεις να γινεις ροοτ χωρις κανενα προβλημα, κι ενω θα συνεχισει να σε καλυπτει η εγγυηση. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Είμαι πωλητής πρέπει να κάνω 150 χιλιόμετρα την ημέρα και ταυτόχρονα να παίρνω 25 με 30 παραγγείλεις και να απαντάω σε 90 τηλέφωνα την ημέρα και σύγχρονος η εγγύηση δεν έχει τόσο αξία γιατί έχω ζήσει στιγμές απείρου καλούς με την εν λόγω εταιρεία έχοντας ρ2200 diamont κλπ ειδικά στα ανδροιτ ότι κΙ να βγάλει το πληρώνεις τους έχω μάθει Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceidmaster Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Εγώ πάντως θα κρατήσω το branded κινητό μου,και στο μαγαζί από το οποίο το πήρα μου είπαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό και θα με καλύψουν. Να ρωτήσω 2-3 πράγματα. -Κάποιος να μου δώσει τις ρυθμίσεις για 3G για Cosmote. -Έχω παρατηρήσει ότι τα μηνύματα που λαμβάνω δείχνουν μια ώρα πριν,μπορώ να το διορθώσω? -Τέλος πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα από το Hero μου,γιατί το smsbackup&restore δεν δουλεύει καθώς ψάχνει μόνο στην sdcard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Εγώ πάντως θα κρατήσω το branded κινητό μου,και στο μαγαζί από το οποίο το πήρα μου είπαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό και θα με καλύψουν. Να ρωτήσω 2-3 πράγματα. -Κάποιος να μου δώσει τις ρυθμίσεις για 3G για Cosmote. -Έχω παρατηρήσει ότι τα μηνύματα που λαμβάνω δείχνουν μια ώρα πριν,μπορώ να το διορθώσω? -Τέλος πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα από το Hero μου,γιατί το smsbackup&restore δεν δουλεύει καθώς ψάχνει μόνο στην sdcard. Φτιάχνεις ένα καινούριο APN με τις παρακάτω ρυθμίσεις: Ονομα: Cosmote Internet APN: internet Πρωτόκολλο MMS: WAP 2.0 MCC: 202 MNC: 01 Τύπος APN: default,hipri Όλες τις υπόλοιπες επιλογές τις αφήνεις χωρίς να τις πειράξεις Για τα μηνύματα που λαμβάνεις με λάθος ώρα δε μου έχει τύχει και δε μπορώ να σε βοηθήσω. Το sms backup and restore μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά και σε αυτό το κινητό. Απλά βάλε με έναν File explorer το αρχείο που έχεις από το παλιό σου τηλέφωνο εκεί που σου λέει το πρόγραμμα και κάνε επαναφορά. Μπορεί το τηλέφωνο να μην έχει SD card slot αλλά η εσωτερική του μνήμη αναφέρεται ως SD στα προγράμματα. Το έχω κάνει άπειρες φορές με τόσες αλλαγές ROM! Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceidmaster Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Βασικά βρήκα μόνος μου τη λύση στο πρόβλημα της ώρας στα μηνύματα,πήγα στις ρυθμίσεις "Ημερομηνίας και ώρας" και επέλεξα "Αυτόματη ημερομηνία και ώρα" και "Αυτόματη ζώνη ώρας" και έφτιαξε μόνο του.Μάλλον δεν ήταν σωστά ρυθμισμένο επειδή στην αρχή άνοιξα το κινητό χωρίς SIM και για αυτό δε μπορούσε να πάρει αυτόματα ώρα από το δίκτυο,και όταν έβαλα τη SIM δε μου έβγαλε να το ρυθμίσω και αγνοούσα ότι έπρεπε να το αλλάξω. Ευχαριστώ πολύ για τις ρυθμίσεις του Ίντερνετ,τους έχω πάρει τηλέφωνο και τους έχω στείλει και μέσω της φόρμας επικοινωνίας,και ακόμα να μου απαντήσουν. Και σχετικά με το SmsBackup&Restore ενώ το απόγευμα δεν το έβρισκα με τίποτα,όταν έκανα μια απέλπιδα προσπάθεια το βράδυ βρήκα το directory και δούλεψε κανονικά.Ευχαριστώ πάντως και για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavr0s1 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 παιδια 8α κανω συμβολαιο κ εχω εκπτωση 250 ευρω σε κινητο.... ρωτησα για το one s στο μαγαζι κ εχουν μονο το μαυρο ,το γκρι δε θα το φερουν..... να το ρισκαρω να το παρω ( φοβαμε για το ξεφλουδισμα ) ή να παω για αλλο κινητο (one x ή sgs3)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 παιδια 8α κανω συμβολαιο κ εχω εκπτωση 250 ευρω σε κινητο.... ρωτησα για το one s στο μαγαζι κ εχουν μονο το μαυρο ,το γκρι δε θα το φερουν..... να το ρισκαρω να το παρω ( φοβαμε για το ξεφλουδισμα ) ή να παω για αλλο κινητο (one x ή sgs3)? Τώρα ότι και να σου πούμε εμείς τι νόημα έχει? Εγώ λέω ρίσκαρε το...αλλά αν ξεφλουδίσει μην με κυνηγάς... Άλλος θα σου πει πάρε S3... Πάνω κάτω ισοδύναμα είναι Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 παιδια 8α κανω συμβολαιο κ εχω εκπτωση 250 ευρω σε κινητο.... ρωτησα για το one s στο μαγαζι κ εχουν μονο το μαυρο ,το γκρι δε θα το φερουν..... να το ρισκαρω να το παρω ( φοβαμε για το ξεφλουδισμα ) ή να παω για αλλο κινητο (one x ή sgs3)? Εγω το εχω πανω απο ενα μηνα (το μαυρο) και δεν εχει το παραμικρο ξεφλουδισμα, το προσεχω βεβαια (θηκη κλπ) Τωρα τι θα τυχει στον καθενα αγνωστο, παντως νομιζω οτι σημασια εχει και πως το μεταχειριζεται καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dwdeka Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καλησπέρα παιδιά.. Εχω στην κατοχή μου ένα one s και νομίζω πως σήμερα(ενώ το έχω 24/7 σε θήκη) είδα τα πρώτα δείγματα "ξεφλουδίσματος" στη συσκευή. Υπάρχει περίπτωση αλλαγής του κερραμικου για παράδειγμα ή απλά είμαι ατυχος και σε κανα δύμηνο θα μαζεύω την πέτσα του κινητού?? Να απευθυνθώ απευθείας στην htc? σσ η συσκευή ειναι σχεδόν 2 μηνών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts