andreas201083 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 καλησπερα σε ολους!!!χτες μολις αγορασα το L7!!δεν ημουν ποτε κατοχος lg και επαθα πλακα με το L7 και ας μην ειναι (φρεσκο) κινητο!!!θα ηθελα να πω επειδη εχω παρακολουθησει ολες τις συζητησεις (αρνητικες κριτικες) οτι το κινητο για τα λεφτα του (200 ευρω απο κωτσοβολο) και για αυτα που προσφερει με βαση τα δικα μου δεδομενα ειναι εξαιρετικη επιλογη για εναν μεσο χρηστη κινητου(οποιος θελει αναλυω την αποψη μου)!!!το κινητο εχει εκδοση λογισμικου v10k (12/12/2012) kai 4.0.3 androind!!!θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να βαλω v10D???που χανουμε και που κερδιζουμε???ευχαριστω προκαταβολικα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 καλησπερα σε ολους!!!χτες μολις αγορασα το L7!!δεν ημουν ποτε κατοχος lg και επαθα πλακα με το L7 και ας μην ειναι (φρεσκο) κινητο!!!θα ηθελα να πω επειδη εχω παρακολουθησει ολες τις συζητησεις (αρνητικες κριτικες) οτι το κινητο για τα λεφτα του (200 ευρω απο κωτσοβολο) και για αυτα που προσφερει με βαση τα δικα μου δεδομενα ειναι εξαιρετικη επιλογη για εναν μεσο χρηστη κινητου(οποιος θελει αναλυω την αποψη μου)!!!το κινητο εχει εκδοση λογισμικου v10k (12/12/2012) kai 4.0.3 androind!!!θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να βαλω v10D???που χανουμε και που κερδιζουμε???ευχαριστω προκαταβολικα!!!! Οχι δεν αξιζει απο την στιγμη που εχουν βγει αναβαθμισεις για να ειναι το κινητο ποιο καλυτερο...! Βαλε την v20d η οποια ειναι και η ποιο προσφατη (4.1.2)! Ειναι σαφως ποιο γρηγορη, και ποιο σταθερη και ποιο ομαλη! Επισης μπορεις να βαλεις και την cm10 η οποια εχει καποιες ελειψεις σε σχεση με την v20d οσο αναφορα με καποιες εφαρμογες ( viber,radio) οι οποιες δεν δουλευουν μαζι της (προς το παρων) αλλα γενικοτερα η rom αυτη ειναι απαιχτη (σε σχεση με v20d) σε θεματα ταχυτητας, ομαλοτητας, αποκρισης, και αν βαλεις και custom kernel τοτε θα δεις απογειωση σε ολα (ειδικα σε games με απαιτητικα γραφικα);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas201083 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Οχι δεν αξιζει απο την στιγμη που εχουν βγει αναβαθμισεις για να ειναι το κινητο ποιο καλυτερο...! Βαλε την v20d η οποια ειναι και η ποιο προσφατη (4.1.2)! Ειναι σαφως ποιο γρηγορη, και ποιο σταθερη και ποιο ομαλη! Επισης μπορεις να βαλεις και την cm10 η οποια εχει καποιες ελειψεις σε σχεση με την v20d οσο αναφορα με καποιες εφαρμογες ( viber,radio) οι οποιες δεν δουλευουν μαζι της (προς το παρων) αλλα γενικοτερα η rom αυτη ειναι απαιχτη (σε σχεση με v20d) σε θεματα ταχυτητας, ομαλοτητας, αποκρισης, και αν βαλεις και custom kernel τοτε θα δεις απογειωση σε ολα (ειδικα σε games με απαιτητικα γραφικα);) ευχαριστω φιλε για το ενδιαφερον σου!!!εχουν αναφερει μερικοι οτι τρεχει καλυτερα με v10k!!θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να το αναβαθμισω γιατι γενικα δεν ειμαι πολυ απαιτιτικος χρηστης!!ειναι απαραιτητη η αναβαθμιση?λιγο internet-καθολου παιχνιδια!!θεωρω καταληλα τα tablet-laptop για αυτες τις δουλειες!!!μην μπερευουμε την χρηση των συσκευων!!!το πηρα για την πολυ καλη οθονη του για να βλεπω φωτο οχι τοσο για να τραβαω!!περναω απο το laptop!!φαντασου η μπαταρια μετα την πρωτη φορτιση (3 ωρες!!!!!) μου εχει κρατισει 4 μερες!!!!!!παρατηρησα μερικες φορες καθυστερηση στην αποκριση!!γενικα πολυ καλο ομως για μεσο χρηστη Edited June 4, 2013 by andreas201083 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ευχαριστω φιλε για το ενδιαφερον σου!!!εχουν αναφερει μερικοι οτι τρεχει καλυτερα με v10k!!θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να το αναβαθμισω γιατι γενικα δεν ειμαι πολυ απαιτιτικος χρηστης!!ειναι απαραιτητη η αναβαθμιση?λιγο internet-καθολου παιχνιδια!!θεωρω καταληλα τα tablet-laptop για αυτες τις δουλειες!!!μην μπερευουμε την χρηση των συσκευων!!!το πηρα για την πολυ καλη οθονη του για να βλεπω φωτο οχι τοσο για να τραβαω!!περναω απο το laptop!!φαντασου η μπαταρια μετα την πρωτη φορτιση (3 ωρες!!!!!) μου εχει κρατισει 4 μερες!!!!!!παρατηρησα μερικες φορες καθυστερηση στην αποκριση!!γενικα πολυ καλο ομως για μεσο χρηστη Με τετοια χρηση που αναφερεις, ναι οντως(γνωμη μου) δεν χρειαζεται αναβαθμιση!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μια ερωτηση παιδια: Εχετε παρει επισημα jelly bean? Εχει ερθει δηλαδη στην Ελλαδα η επισημη JB? Αν ναι, μπραβο στην LG. Εγω εχω το Samsung Gaaxy Ace 2, και μεχρι στιγμης μονο λογια ακουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μια ερωτηση παιδια: Εχετε παρει επισημα jelly bean? Εχει ερθει δηλαδη στην Ελλαδα η επισημη JB? Αν ναι, μπραβο στην LG. Εγω εχω το Samsung Gaaxy Ace 2, και μεχρι στιγμης μονο λογια ακουμε! Ναι, κανονικότατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos88 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά 'εχω το l7 P700 εδω και ενάμιση περίπου μήνα και αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση το android σε 4.2.1 απο 4.0.3!μπήκα εδώ αλλά λόγω του ότι είμαι και λίγο άμπαλος σε οτι έχει σχέση με αναβάθμιση κτλ δεν μπόρεσα να κάνω κάτι!θα μπορούσε κάποιος να μου δείξει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω;;;ευχαριστώ <<και αν μπορείτε και γνωρίζεται πείτε μου και καμιά καλή εφαρμογή>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosp700 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εχτες παιδια την ωρα που ημουν στο ιντερνετ το wi-fi ξαφνικα εκλεισε.ειναι η 1η φορα που μου το κανει το κινητο.παιζει να χει καποιο προβλημα?εντωμεταξυ η αναβαθμιση που εκανα δεν με εψησε και πολυ.θεωρω με την v10 το κινητο πηγαινε καλυτερα.με 80mb ραμ διαθεσιμα χωρις εφαρμογες μου σπανε τα νευρα.αν ειμαι ιντερνετ και βγω με το μεσαιο κουμπι τα εικονιδια εξαφανιζονται για δευτερα και εμφανιζονται.λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εχτες παιδια την ωρα που ημουν στο ιντερνετ το wi-fi ξαφνικα εκλεισε.ειναι η 1η φορα που μου το κανει το κινητο.παιζει να χει καποιο προβλημα?εντωμεταξυ η αναβαθμιση που εκανα δεν με εψησε και πολυ.θεωρω με την v10 το κινητο πηγαινε καλυτερα.με 80mb ραμ διαθεσιμα χωρις εφαρμογες μου σπανε τα νευρα.αν ειμαι ιντερνετ και βγω με το μεσαιο κουμπι τα εικονιδια εξαφανιζονται για δευτερα και εμφανιζονται.λογικο? Βαλε την cm10 να δεις διαφορααααααα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Βαλε την cm10 να δεις διαφορααααααα!;) Είναι τόσο καλύτερη φίλε; Απ' ότι βλέπω είναι ακόμα σε nightly! Εσύ, δεν έχεις κανένα πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Είναι τόσο καλύτερη φίλε; Απ' ότι βλέπω είναι ακόμα σε nightly! Εσύ, δεν έχεις κανένα πρόβλημα; Αν εξαιρεσης το viber και το radio που επισημως ακομα δεν δουλευουν με την cm10 σε ολα τα υπολοιπα (οπως το εχω στησει εγω το κινητο μου και με τα προγραμματα που εγω δουλευω) συμπεριφερεται αψογα η cm10! Το viber δεν το χρησιμοποιω καθολου οποτε και δεν με νοιαζει. Για το radio ομως με ψηλοπειραζει, αλλα ειναι τοσο γρηγορη, ομαλη, χωρις πλεον reboot... κ.α + τον kernel που την απογειωνη, που δεν την αλλαζω κι ας με ενοχλει που δεν παιζει το radio! Διοτι ναι μεν με τις αλλες rom (v20a - v20d) ειχα radio οποτε ηθελα, αλλα τηλ γενικοτερα "δεν ειχα" διοτι σερνονταν στην κυριολεξια(για εμενα). Edited June 11, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos88 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 S.O.S!!!Εχω πρόβλημα με την κάμερα!!!Ενώ έβγαζε καθαρές φωτογραφίες ξαφνικά όλες οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές χωρίς να έχω αλλάξει καμία ρύθμιση και χωρίς να έχει δημιουργηθεί καμία φθορά στη συσκευή(χτύπημα,βρέξιμο κ.α)μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;επείγον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) S.O.S!!!Εχω πρόβλημα με την κάμερα!!!Ενώ έβγαζε καθαρές φωτογραφίες ξαφνικά όλες οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές χωρίς να έχω αλλάξει καμία ρύθμιση και χωρίς να έχει δημιουργηθεί καμία φθορά στη συσκευή(χτύπημα,βρέξιμο κ.α)μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;επείγον!!! Βαλε την snap cameqga που ειναι σκαλες ανωτερη και χωρις προβληματα!;) Εγω την μαμα την απεγκατεστησα κιολας και ησυχασα! Διοτι μου κολλουσε μερικες φορες ειδικα στο βιντεο! Edited June 11, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos88 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Βαλε την snap cameqga που ειναι σκαλες ανωτερη και χωρις προβληματα!;) Εγω την μαμα την απεγκατεστησα κιολας και ησυχασα! Διοτι μου κολλουσε μερικες φορες ειδικα στο βιντεο! φίλε μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου αλλά δυστυχώς δεν είδα κάποια διαφορά!το κακό είναι πως το πώς έβγαζε πρίν με το πώς βγάζει τώρα δεν έχει καμία σχεση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosp700 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 και πως βαζω την cm10?δεν ξερω απ αυτα.φοβαμαι μην χαλασω και τπτ απο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) φίλε μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου αλλά δυστυχώς δεν είδα κάποια διαφορά!το κακό είναι πως το πώς έβγαζε πρίν με το πώς βγάζει τώρα δεν έχει καμία σχεση!!!! Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων...!;) Καθαρησε και την καμερα απο πισω μηπως λεω μηπως εχει καμια δαχτυλιά! Edited June 11, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 και πως βαζω την cm10?δεν ξερω απ αυτα.φοβαμαι μην χαλασω και τπτ απο το κινητο Ποια φορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Αν εξαιρεσης το viber και το radio που επισημως ακομα δεν δουλευουν με την cm10 σε ολα τα υπολοιπα (οπως το εχω στησει εγω το κινητο μου και με τα προγραμματα που εγω δουλευω) συμπεριφερεται αψογα η cm10! Το viber δεν το χρησιμοποιω καθολου οποτε και δεν με νοιαζει. Για το radio ομως με ψηλοπειραζει, αλλα ειναι τοσο γρηγορη, ομαλη, χωρις πλεον reboot... κ.α + τον kernel που την απογειωνη, που δεν την αλλαζω κι ας με ενοχλει που δεν παιζει το radio! Διοτι ναι μεν με τις αλλες rom (v20a - v20d) ειχα radio οποτε ηθελα, αλλα τηλ γενικοτερα "δεν ειχα" διοτι σερνονταν στην κυριολεξια(για εμενα). To ράδιο δεν με ενδιαφέρει. Το Viber παρομοίως. Με απασχολεί ιδιαίτερα το GPS. Τρέχεις καμιά εφαρμογή; Σου παίζει οκ; Εγώ έχω το Sygic. Που και που τρέχω και Skype. Αυτό παίζει ή όπως και το Viber έχει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 To ράδιο δεν με ενδιαφέρει. Το Viber παρομοίως. Με απασχολεί ιδιαίτερα το GPS. Τρέχεις καμιά εφαρμογή; Σου παίζει οκ; Εγώ έχω το Sygic. Που και που τρέχω και Skype. Αυτό παίζει ή όπως και το Viber έχει θέμα; To skype δεν εχει θεμα! Απο GPS εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα και δουλεψαν μια χαρα , και τωρα ειμαι με copilot live! Εσυ τι rom φορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 To skype δεν εχει θεμα! Απο GPS εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα και δουλεψαν μια χαρα , και τωρα ειμαι με copilot live! Εσυ τι rom φορας? Μαμά 20d είμαι τώρα, αλλά με έπεισες και το ΣΚ θα καρφώσω CM :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Μαμά 20d είμαι τώρα, αλλά με έπεισες και το ΣΚ θα καρφώσω CM :) Κάντο Κυριακή που θα έχει βγει λογικά καινούρια nightly... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1980 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Καλησπερα παιδια εχω το lg p700 εδω κ ενα μηνα.μου ειπαν οτι ηρθε η αναβαθμιση σε jelly bean πως θα την εγκαταστησω?γινεται κ απο το κινητο η θα το συνδεσω στο λαπτοπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1980 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 να το αναβαθμησω η να το αφησω γιατι διαβαζω κατι σχολια χαλασε η καμερα κ τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια εχω το lg p700 εδω κ ενα μηνα.μου ειπαν οτι ηρθε η αναβαθμιση σε jelly bean πως θα την εγκαταστησω?γινεται κ απο το κινητο η θα το συνδεσω στο λαπτοπ? να το αναβαθμησω η να το αφησω γιατι διαβαζω κατι σχολια χαλασε η καμερα κ τετοια Να αναβαθμίσεις γιατί το κινητό βελτιωνεται σε αρκετούς τομείς με την νέα έκδοση. Για να το κάνεις, θα κατεβάσεις τους κατάλληλους drivers και το support tool από τη σελίδα της LG εδώ και αφού τα εγκαταστήσεις, θα ενώσεις το κινητό στον υπολογιστή σου και θα κάνεις την αναβάθμιση. Κάντο Κυριακή που θα έχει βγει λογικά καινούρια nightly... Α φίλε, Κυριακή δεν μπορώ! :P Κάθε πότε βγαίνει αλήθεια; Είναι σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, όπως οι μηνιαίες; Edited June 13, 2013 by RaZieL137 Typo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis987654321 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 για σας ! ειμαι νεο μελος και εχω lg optimus l7 ! εκανα το update σε android 4.1.2 αλλα ειναι υπερβολικα αργο το κινητο και καλλαει συχνα ! ξερει κανεις πως μπορω να το επαναφερω στο android 4.0.4 ? ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts