charis232 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) κανε τα εξης: Βγάλε τους drivers ξανα βάλτους και μετά με το κινητο σε λειτουργια συνδεσε το με το usb καλωδιο, ωστε να αναγνωρισει τους drivers μετα πηγαινε στα setings του κινητου και βάλτο σε usb debaging mode και σε λογισμικο lg. Μετά χωρις να το βάλεις σε emergency mode τρέξε το UpTestEX_mod2_marwin σαν admin (αφου πρώτα εχεις τρέξει το Windows Enabler σε on) αν ολα ειναι οκ τοτε θα πρεπει να μπει σε emergency mode το κινητο σου και να ξεκινησει να βάζει την V20D που ελπίζω να εχεις σε rooted μορφη. Προσπαθησα σημερα την μεθοδο που μου ειπες,εκανα αυτα που περιεγραψες κ οταν παταω το upgrade...μετα απο λιγο παιρνω το: <<upgrade error, WParam:100 , LParam:1002>>, αν εχεις καμιια ιδεα του τι συμβαινει??.Το κινητο μπαινει σε emergency mode,ξεκιναει η διαδικασια του upgrade κ μετα βγαζει το παραπανω error.K βεβαια πριν απ ολα εβαλα ξανα τους drivers,οι οποιοι μπηκαν κανονικα οπως επισης κ το windows enabler se on.Ευχαριστω. Edited May 23, 2013 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Καλησπέρα. Αποφάσισα σήμερα να αναβαθμίσω το L7 μέσω LG PC suite από V10k σε V20d (4.1.2) και μάλλον...το μετάνιωσα, αφού για κανα 2ωρο που ασχολήθηκα, πέρα από το γραφικό περιβάλλον που είχε τα θετικά του και τα αρνητικά του, διαπίστωσα καθυστερήσεις αλλά και το χειρότερο από όλα είδα τη ram να κυμαίνεται απο 70-100 ΜΒ το πολύ. Και αναρωτιέμαι που πήγε η υπόλοιπη ram, περίπου 90 ΜΒ που είχε παραπάνω με την 4.0.3. Έκανα επαναφορά εγοστασιακών ρυθμίσεων αλλά η ίδια κατάσταση. Μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Όσοι από σας έχετε την 4.1.2 πού κυμαίνεται η ελεύθερη ram; Τι μπορώ να κάνω; Με το αντίγραφο ασφαλείας που έχω κρατήσει στο LG PC suite μπορώ να επιστρέψω στην 4.0.3; Και μενα η ελευθερη μνημη με την V20d εκει κυμαινεται,αλλα το χειροτερο ειναι οτι αυτη η rom ειναι ποιο "αργη" στην εκτελεση διαφορων προγραμματων,θα επιστρεψω μαλλον στην V10k. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου ,θα προσπαθησω να ξαναβαλω την V10k,κ εγω δεν ειμαι κ πολυ ευχαριστημενος με την V20d,που εβαλα. Ενα κ μονο παιχνιδι που εχω,το "παιζει" σαν σε slow motion,ενω το ιδιο η V10k το επαιζε κανονικα. Προσπαθησα σημερα την μεθοδο που μου ειπες,εκανα αυτα που περιεγραψες κ οταν παταω το upgrade...μετα απο λιγο παιρνω το: <<upgrade error, WParam:100 , LParam:1002>>, αν εχεις καμιια ιδεα του τι συμβαινει??.Το κινητο μπαινει σε emergency mode,ξεκιναει η διαδικασια του upgrade κ μετα βγαζει το παραπανω error.K βεβαια πριν απ ολα εβαλα ξανα τους drivers,οι οποιοι μπηκαν κανονικα οπως επισης κ το windows enabler se on.Ευχαριστω. Edited May 23, 2013 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Προσπαθησα σημερα την μεθοδο που μου ειπες,εκανα αυτα που περιεγραψες κ οταν παταω το upgrade...μετα απο λιγο παιρνω το: <<upgrade error, WParam:100 , LParam:1002>>, αν εχεις καμιια ιδεα του τι συμβαινει??.Το κινητο μπαινει σε emergency mode,ξεκιναει η διαδικασια του upgrade κ μετα βγαζει το παραπανω error.K βεβαια πριν απ ολα εβαλα ξανα τους drivers,οι οποιοι μπηκαν κανονικα οπως επισης κ το windows enabler se on.Ευχαριστω. Άλλαξε θύρα usb ή δοκίμασε σε άλλο PC, όταν κάνουν κάτι από αυτά τα 2 πιάνει, δεν έχει επιμείνει κανείς με αυτό το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Άλλαξε θύρα usb ή δοκίμασε σε άλλο PC, όταν κάνουν κάτι από αυτά τα 2 πιάνει, δεν έχει επιμείνει κανείς με αυτό το πρόβλημα... Επειδη φαινεται οτι ειμαι εγω ο "τυχερος" και επιμενει,θα περιγραψω τα settings οταν "τρεχω" το uptestex_mod2_marwin,μηπως βαζω κατι λαθος.Στο select Type βαζω 3GQCT,στο PhoneMode->Εmergency,sto Select model.dll τι βαζουμε??.Mετα επιλεγω το V10K_00.kdz, μετα "παταω" Start Upgrade,ξεικναει μπαινει το κινητο σε emergency mode αλλα σε λιγο βγαζει τα error που ανεφερα ποιο πανω,δοκιμασα σε ολα τα usb του laptop αλλα τα ιδια,drivers εχουν μπει κανονικα. Καμμια ιδεα??. Η RomΠου κατεβαζω ειναι χχχχ.kdz και οχι σε zip,αν αυτο λεει κατι,επρεπε να ειναι zip?. Edited May 23, 2013 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Επειδη φαινεται οτι ειμαι εγω ο "τυχερος" και επιμενει,θα περιγραψω τα settings οταν "τρεχω" το uptestex_mod2_marwin,μηπως βαζω κατι λαθος.Στο select Type βαζω 3GQCT,στο PhoneMode->Εmergency,sto Select model.dll τι βαζουμε??.Mετα επιλεγω το V10K_00.kdz, μετα "παταω" Start Upgrade,ξεικναει μπαινει το κινητο σε emergency mode αλλα σε λιγο βγαζει τα error που ανεφερα ποιο πανω,δοκιμασα σε ολα τα usb του laptop αλλα τα ιδια,drivers εχουν μπει κανονικα. Καμμια ιδεα??. Η RomΠου κατεβαζω ειναι χχχχ.kdz και οχι σε zip,αν αυτο λεει κατι,επρεπε να ειναι zip?. στο Select model.dll δεν βαζεις τιποτα η ρομ πρεπει να ειναι σε kdz και οχι σε zip... Δεν ξερω κατι άλλο (το τρεχεις σαν admin?) To msxml που ειναι μεσα στον φάκελο KDZ FlashTool το εγκατέστησες? Edited May 23, 2013 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 στο Select model.dll δεν βαζεις τιποτα η ρομ πρεπει να ειναι σε kdz και οχι σε zip... Δεν ξερω κατι άλλο (το τρεχεις σαν admin?) To msxml που ειναι μεσα στον φάκελο KDZ FlashTool το εγκατέστησες? Μπράβο ρε Στέλιο. Το run as administrator πρέπει να σου κάνει τη ζημιά φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Μπράβο ρε Στέλιο. Το run as administrator πρέπει να σου κάνει τη ζημιά φίλε! Θα ξανακανω απο την αρχη την διαδικασια και βλεπουμε,ευχαριστω για την βοηθεια Edited May 23, 2013 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Κανοντας upgrade απο V10K_00 σε 20d παρατηρω οτι απο κλειστο κινητο και πατωντας τα Volume Up+Power απλα κανει booting και δεν μπαινει σε Emergency mode,οπως γινοταν με την V10,και ισως εδω να ειναι κ το προβλημα που αναφερω στα προηγουμενα μηνυματα μου,εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτη την αλλαγη στην λειτουργια αυτων των πληκτρων? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Κανοντας upgrade απο V10K_00 σε 20d παρατηρω οτι απο κλειστο κινητο και πατωντας τα Volume Up+Power απλα κανει booting και δεν μπαινει σε Emergency mode,οπως γινοταν με την V10,και ισως εδω να ειναι κ το προβλημα που αναφερω στα προηγουμενα μηνυματα μου,εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτη την αλλαγη στην λειτουργια αυτων των πληκτρων? Ευχαριστω Ναι, πρέπει να βγάλεις την μπαταρία, να πατήσεις το vol up και ενώ το έχεις πατημένο, το συνδέεις με το usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboromalako Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω κατι μιας και ειμαι λιγο ασχετος απ αυτα.. πηγα να κανω αναβαθμιση με το pc suite και μου λεει δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος...αδειασα τελειως το κινητο απο οτι ειχα περασει (εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και σβηστηκαν ολα) αλλα παλι το ιδιο μου λεει...ξερει καποιος τι μπορει να φταιει? επισης ειναι πιο σταθερη η νεα εκδοση?μ αυτη που εχει απο τη μανα του (απο γερνανο αγορασμενο) μου χανει το wifi στα καλα καθουμενα και πρεπει να κανω restart και σε καποιες εφαρμογες κλεινει μονο του και κανει restart... Edited May 25, 2013 by marlboromalako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 To κινητο οταν το ανοιγω μπαινει σε emergency mode,βγαζω την μπαταρια και παλι οταν πατω το power μπαινει σε emergency.Προσπαθω να κανω hard reset οπως διαβαζω,αλλα δεν κανει και μπαινει ξανα σε emergency. Aν μπορει καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) To κινητο οταν το ανοιγω μπαινει σε emergency mode,βγαζω την μπαταρια και παλι οταν πατω το power μπαινει σε emergency.Προσπαθω να κανω hard reset οπως διαβαζω,αλλα δεν κανει και μπαινει ξανα σε emergency. Aν μπορει καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω Καλησπερα! Διαβασε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359369 και οτι θες ρωτας! Edited May 26, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Καλησπερα! Διαβασε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359369 και οτι θες ρωτας! Σε ευχαριστω,το επανεφερα χρησιμοποιωντας το utility της LG,(εκανε upload ξανα την 4.1.2).Για καποιο περιεργο λογο,οπως αναφερω κ σε προηγουμενα μηνυματα μου,δεν "δουλευει" σε μενα η μεθοδος με το KDZ, κανω την διαδικασια οπως αναφερεται στο ποστ που λες κ εσυ,κ μετα οταν παταω το start update,μετα απο λιγο "βγαζει" error WParam:100 και LParam:1002. Εχω φυσικα βαλει drivers,τρεχω απο τον φακελλο του KDZ το msxml,αλλα τιποτα.Κατι γινεται κ δεν αναγνωριζει το KDZ το κινητο υποψιαζομαι.Φυσικα τα Win το "βλεπουν" οταν συνδεεται στο Usb port.Αν σου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο,σε παρακαλω πες μου. Eυχαριστω Edited May 26, 2013 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Σε ευχαριστω,το επανεφερα χρησιμοποιωντας το utility της LG,(εκανε upload ξανα την 4.1.2).Για καποιο περιεργο λογο,οπως αναφερω κ σε προηγουμενα μηνυματα μου,δεν "δουλευει" σε μενα η μεθοδος με το KDZ, κανω την διαδικασια οπως αναφερεται στο ποστ που λες κ εσυ,κ μετα οταν παταω το start update,μετα απο λιγο "βγαζει" error WParam:100 και LParam:1002. Εχω φυσικα βαλει drivers,τρεχω απο τον φακελλο του KDZ το msxml,αλλα τιποτα.Κατι γινεται κ δεν αναγνωριζει το KDZ το κινητο υποψιαζομαι.Φυσικα τα Win το "βλεπουν" οταν συνδεεται στο Usb port.Αν σου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο,σε παρακαλω πες μου. Eυχαριστω Ενεργοποιησες το windows enabler (δεξι κλικ εκτελεση ως διαχειριστης)? καλου κακου ξανακανε εγκατασταση drivers, msxml και κανε και μια επανεκινηση!πες μας και ποια ρομ φορας. Edited May 26, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ενεργοποιησες το windows enabler (δεξι κλικ εκτελεση ως διαχειριστης)? καλου κακου ξανακανε εγκατασταση drivers, msxml και κανε και μια επανεκινηση!πες μας και ποια ρομ φορας. Nαι εχω κανει install ti wimdows enabler και σε on mode.To κινητο το αγορασα με την 10K ROM,με το utility της LG πηγα στην 20D. Αλλα ενω θελω να γυρισω στην 10K χρησιμοποιωντας το KDZ,δεν μπορω.Ακολουθησα τις οδηγιες της σελιδας 7 εδω στο forum.Mε samsung που ειχα παλια,ακολουθωντας σχετικες οδηγιες,δεν ειχα προβλημα και εβαζα οποια ROM ηθελα.Δυστυχως εδω κατι δεν παει καλα κ το KDZ η και το uptest_mod2_marwin_log που χρησιμοποιησα, δεν καταφερα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) Nαι εχω κανει install ti wimdows enabler και σε on mode.To κινητο το αγορασα με την 10K ROM,με το utility της LG πηγα στην 20D. Αλλα ενω θελω να γυρισω στην 10K χρησιμοποιωντας το KDZ,δεν μπορω.Ακολουθησα τις οδηγιες της σελιδας 7 εδω στο forum.Mε samsung που ειχα παλια,ακολουθωντας σχετικες οδηγιες,δεν ειχα προβλημα και εβαζα οποια ROM ηθελα.Δυστυχως εδω κατι δεν παει καλα κ το KDZ η και το uptest_mod2_marwin_log που χρησιμοποιησα, δεν καταφερα κατι. Γιατι δεν ειναι καλη η 20d και θες να ξαναπας πισω? Βαλε την cm10 που ειναι πολυ καλη και γρηγορη! Επειδη ομως νομιζω πως Downgrade δεν μπορεις να κανεις, περνα αυτην την v10k https://mega.co.nz/#!e8omzL4J!asmQ6FvOrybiddobvEIRyTX-TeI4LTXup2-_4pMySHc εδω και πες μας τι εγινε!:) Και θα το βαλεις σε emergency mode στο KDZ και οχι σε DIAG. Edited May 27, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Γιατι δεν ειναι καλη η 20d και θες να ξαναπας πισω? Βαλε την cm10 που ειναι πολυ καλη και γρηγορη! Επειδη ομως νομιζω πως Downgrade δεν μπορεις να κανεις, περνα αυτην την v10k https://mega.co.nz/#!e8omzL4J!asmQ6FvOrybiddobvEIRyTX-TeI4LTXup2-_4pMySHc εδω και πες μας τι εγινε!:) Και θα το βαλεις σε emergency mode στο KDZ και οχι σε DIAG. Σε ευχαριστω για την απαντηση,αλλα πηγαινοντας στο site που λες,παιρω αυτο το μηνυμα,και δεν υπαρχει επιλογη <<ALLOW>> ωστε να κανει downlοad το file. Θελω να παω στην προηγουμενη ROM γιατι η 20d ειναι αργη. <<Firefox needs your consent to download large files. Please click ALLOW to continue your transfer. http://mega.co.nz>> If you cannot see the request, please click on the icon next to the address bar>> <<Oλα του γαμου δυσκολα κ η νυφη.....>>:) Edited May 28, 2013 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Κατεβασε το με τον internet explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παιδιά δεν ξέρω.. κάτι Πάι λάθος με το τηλέφωνο.. έχω κάνει το update σε jb και με την RAM έχω πρόβλημα… δεν έχω σχεδόν πολλές εφαρμογές πάνω και χρησιμοποιεί 340 ΜΒ και μου αφήνει ελεύθερα 40-60.. πως γίνετε? Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Πως το λύνουμε? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Παιδιά δεν ξέρω.. κάτι Πάι λάθος με το τηλέφωνο.. έχω κάνει το update σε jb και με την RAM έχω πρόβλημα… δεν έχω σχεδόν πολλές εφαρμογές πάνω και χρησιμοποιεί 340 ΜΒ και μου αφήνει ελεύθερα 40-60.. πως γίνετε? Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Πως το λύνουμε? :mad: Την εχεις κανει root? Edited May 28, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παιδιά δεν ξέρω.. κάτι Πάι λάθος με το τηλέφωνο.. έχω κάνει το update σε jb και με την RAM έχω πρόβλημα… δεν έχω σχεδόν πολλές εφαρμογές πάνω και χρησιμοποιεί 340 ΜΒ και μου αφήνει ελεύθερα 40-60.. πως γίνετε? Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Πως το λύνουμε? :mad: Προσωπικά μετά το update με 33 εγκατεστημένες εφαρμογές και GoLauncher είμαι κουμπωμένος στα 320ΜΒ από τα συνολικά 387ΜΒ. Είναι πολύ το ξέρω, και που και που έχω τα lags μου αλλά είναι φυσιολογικό. Έκανες πριν και μετά την αναβάθμιση reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Επιβάλλεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Βασικά δεν πολύ κατέχω από αυτά… δεν έκανα root , reset έκανα αφού εγκατέστησα την jb πριν δεν έκανα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Βασικά δεν πολύ κατέχω από αυτά… δεν έκανα root , reset έκανα αφού εγκατέστησα την jb πριν δεν έκανα ! Εντάξει τότε, το μετά είναι το σημαντικό. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά. Θα πρότεινα να ξανακάνεις άλλο ένα reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Εντάξει τότε, το μετά είναι το σημαντικό. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά. Θα πρότεινα να ξανακάνεις άλλο ένα reset. Απολύτως φυσιολογικό, μη τρελαίνεσαι. Όσο λίγα πράγματα και να έχεις, πάντα θα έχεις τα bloatware της κάθε LG και Samsung κλπ. κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts