inactiveaccount25012014 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Για τους σφοδρους επικριτες της LG, εχω να πω το εξης: Jelly Bean σε απλο μονοπυρηνο κινητο. Κυκλοφορει ηδη σε ορισμενες χωρες, ακολουθουν και οι υπολοιπες. Ουτε στη φαντασια τους οι υπολοιποι με αντιστοιχες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Για τους σφοδρους επικριτες της LG, εχω να πω το εξης: Jelly Bean σε απλο μονοπυρηνο κινητο. Κυκλοφορει ηδη σε ορισμενες χωρες, ακολουθουν και οι υπολοιπες. Ουτε στη φαντασια τους οι υπολοιποι με αντιστοιχες συσκευες. βγηκε για το L5 η εκδοση jelly bean?????? εχει δοκιμαση κανεις αυτο εδω??http://www.hackmyandroid.com/manually-update-lg-optimus-l5-e610-to-official-jelly-bean/4974 Edited May 4, 2013 by Groovy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ρε παιδια το δικο μου χανει την ωρα τι ειναι αυτο παλι ????? Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eag Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Εχω ενα προβλημα με το πληκτρολογιο το αλαξα απο της ρηθμησεις και δεν μπωρω να το επαναφερω μπωρει να βοηθησει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomashilfiger Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση ώρας/ημερομηνίας από το ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 ΤΟ εχω κανει και αυτο αλλα συνεχιζει να χανει την ωρα Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys25 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδιά μήπως έχει βρει κάποιος έναν τρόπο να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης χωρίς να έχουμε κάνει root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys25 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Έχεις βρει άκρη να υποθέσω?Είμαι καινούριος στο φορουμ γι αυτό σου απάντησα τόσο αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaliostro Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Λοιπόν. Εχθές κατάφερα και έκανα root την συσκευή. Άλλαξα το firmware με αυτό της Ε610 (είχα 610ν) και μετά πιάνουν όλα τα root που κυκλοφορούν (με το KDZ updater). Απο εκεί και πέρα άρχισαν τα προβλήματα. Έπρεπε να ξεκλειδώσω το bootloader για να μπορώ να κάνω backup και να περάσω άλλη ROM, Αλλιώς μου έβγαζε πρόβλημα στην επανεκίνηση για να μπει στο recovery mode. Τελικά πέρασα μια JB απο την cyanogen mod αλλά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!! (και ξέχασα να κάνω backup!!! :(:(:mad: ) Δεν έχει ραδιόφωνο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ SDCARD ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :(:(:( και γενικότερα έχω ξενερώσει τόσο πολύ που κάνω επαναφορά στο αρχικό αμεσα. Η καλύτερη λύση.... ΠΟΥΛΗΜΑ και πάω για το galaxy S3... μεταχειρισμένο το βρίσκεις και με 200 ευρο πλέον. Εκτός και αν η JB που έβγαλε η LG κάνει δουλειά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REPT1L3 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Κατάρα....!!!! Από τη 1η μέρα αγοράς του εν λόγω κινητού αντιμετωπίζω πρόβλημα...!!! Αφού με τα πολλά καταφέρνω μέσω γνωστού να μου αλλάξει πλακέτα η LG (τη 3η φορά που πήγε σέρβις) και όλα δούλεψαν μέλι γάλα, πήγε το κουλό μου και έκανε αναζήτηση για νεώτερη έκδοση λογισμικού και ΝΑΙ δυστυχώς είχε την έκδοση ...20d. Νομίζοντας ότι έχω ένα απροβλημάτιστο κινητό και εγώ ο χαζούλης πάω και κάνω την αναβάθμιση. Κοιτάζοντας το "νέο" περιβάλλον του κινητού και χαζεύοντας στο μενού χάρηκα γιατί λέω τώρα θα αρχίζω να το ευχαριστιέμαι μετά από σχεδόν 6 μήνες αγοράς του... ΑΜ ΔΕ... δε ξέρω πραγματικά τι φταίει αλλά το κινητό χώρια ότι είναι χριστουγεννιάτικο δέντρο αναβοσβήνει η οθόνη και τα πλήκτρα του, δε κλειδώνει στον χρόνο που το έχω βάλει (30"), αφού το κλειδώσω με το κουμπί απενεργοποίησης αυτό ανάβει και δε λέει να κλείσει η οθόνη, έχει πέσει η απόδοση του τουλάχιστον 50%, στα μηνύματα πλέον ο ήχος είναι είδος πολυτέλειας και ο συνδυασμός όλων αυτών είναι να έχω τη φωτεινότητα στο 0% με απενεργοποιημένες όλες του τις λειτουργίες για να μπορέσει ν'αντέξει η μπαταρία... ΕΛΕΟΣ...!!! Πραγματικά δε ξέρω αν είμαι από τους λίγους που αντιμετωπίζω πρόβλημα αλλά πραγματικά η LG τουλάχιστον για θέματα κινητού έφαγε Χ από εμένα...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 παιδιά το LG Optimus L5 e-610v από vodafon έχει πάρει την Jelly Bean? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaliostro Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Δυστυχώς το L5 είναι αποτυχία. Σε κάποιες χώρες έχει κυκλοφορήσει η JB από την lg όμως δεν έχω διαβάσει να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος. Αυτός είναι κ ο λόγος που πέρασα custom rom. Έχω πάλι κοληματακια,δεν έχω ραδιοφωνο, είναι λίγο δύσχρηστο τις πρώτες μέρες αλλά μόλις το μάθεις είναι πολύ καλυτερα τα πράγματα. Πάντως για το galaxy s3 το ψήνω πολύ ασχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texanosgr Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Κατάρα....!!!! Από τη 1η μέρα αγοράς του εν λόγω κινητού αντιμετωπίζω πρόβλημα...!!! Αφού με τα πολλά καταφέρνω μέσω γνωστού να μου αλλάξει πλακέτα η LG (τη 3η φορά που πήγε σέρβις) και όλα δούλεψαν μέλι γάλα, πήγε το κουλό μου και έκανε αναζήτηση για νεώτερη έκδοση λογισμικού και ΝΑΙ δυστυχώς είχε την έκδοση ...20d. Νομίζοντας ότι έχω ένα απροβλημάτιστο κινητό και εγώ ο χαζούλης πάω και κάνω την αναβάθμιση. Κοιτάζοντας το "νέο" περιβάλλον του κινητού και χαζεύοντας στο μενού χάρηκα γιατί λέω τώρα θα αρχίζω να το ευχαριστιέμαι μετά από σχεδόν 6 μήνες αγοράς του... ΑΜ ΔΕ... δε ξέρω πραγματικά τι φταίει αλλά το κινητό χώρια ότι είναι χριστουγεννιάτικο δέντρο αναβοσβήνει η οθόνη και τα πλήκτρα του, δε κλειδώνει στον χρόνο που το έχω βάλει (30"), αφού το κλειδώσω με το κουμπί απενεργοποίησης αυτό ανάβει και δε λέει να κλείσει η οθόνη, έχει πέσει η απόδοση του τουλάχιστον 50%, στα μηνύματα πλέον ο ήχος είναι είδος πολυτέλειας και ο συνδυασμός όλων αυτών είναι να έχω τη φωτεινότητα στο 0% με απενεργοποιημένες όλες του τις λειτουργίες για να μπορέσει ν'αντέξει η μπαταρία... ΕΛΕΟΣ...!!! Πραγματικά δε ξέρω αν είμαι από τους λίγους που αντιμετωπίζω πρόβλημα αλλά πραγματικά η LG τουλάχιστον για θέματα κινητού έφαγε Χ από εμένα...!!!! Φιλε σε καταλαβαινω εχω περασει τα ιδια με αλλο κινητο,μεχρι που το εδωσα και ησυχασα.Αλλη λυση δεν υπαρχει .Διαβασα το post σου πρεπει να το εγραψες χωρις ανασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickii Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Γεια σας παιδια! πριν τρεις μερες απεκτησα το lg optimus l5. Προσωπικα (το πρωτο μου smartphone :p ) πιστευω οτι ειν πολυ καλο κινητο. σημερα ομως αρχισε να κολλαει σε μερικες εφαρμογες. μια συγκεκριμενη εκανε 2-4 δευτερα να την ανοιξει ενω οταν εβγαινα απτην εφαρμογη του mozilla και πηγαινα πισω στην αρχικη μου οθονη, τα "κουμπακια" του τυπου επαφες, μηνυματα και τετοιαα δν εμφανιζοντουσαν για 2-4 δευτερα... αλλα μετα ολα οκ! μιλησα με μια κοπελα που εχει σχετικα καλη εμπειρια με smartphones και μου ειπε οτι δεν ειν φυσιλογικο μεσα σε 3 μερες να κολλαει ακομα κ τοσο. εσεις τι λετε; ειναι νορμαλ να κολλαει ετσιι με τα χαρακτηριστικα που εχει σαν κινητο; ή κατι παει στραβα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texanosgr Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Γεια σας παιδια! πριν τρεις μερες απεκτησα το lg optimus l5. Προσωπικα (το πρωτο μου smartphone :p ) πιστευω οτι ειν πολυ καλο κινητο. σημερα ομως αρχισε να κολλαει σε μερικες εφαρμογες. μια συγκεκριμενη εκανε 2-4 δευτερα να την ανοιξει ενω οταν εβγαινα απτην εφαρμογη του mozilla και πηγαινα πισω στην αρχικη μου οθονη, τα "κουμπακια" του τυπου επαφες, μηνυματα και τετοιαα δν εμφανιζοντουσαν για 2-4 δευτερα... αλλα μετα ολα οκ! μιλησα με μια κοπελα που εχει σχετικα καλη εμπειρια με smartphones και μου ειπε οτι δεν ειν φυσιλογικο μεσα σε 3 μερες να κολλαει ακομα κ τοσο. εσεις τι λετε; ειναι νορμαλ να κολλαει ετσιι με τα χαρακτηριστικα που εχει σαν κινητο; ή κατι παει στραβα; :worry: Μαλλον κατι δεν παει καλα φιλε μου ησυχος με αυτη την συσκευη δεν μπορεις να εισαι παντα θα εχεις καποιο προβλημα,δυστηχως η lg δεν θα σε βοηθησει σ αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Κάνε μια δοκιμή να απενεργοποιήσεις ότι ενεργό widget έχεις και γράψε αν βελτιώθηκε λίγο η απόκριση!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπερα σας. Μια ερωτηση: επειδη σκεφτομαι να το παρω για δωρο θελω να ρωτησω: Πως ειναι το 3G του κσι πως συμπεριφερεται ως wifi hotspot. Απο αυτονομια τι λεει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REPT1L3 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπερα σας. Μια ερωτηση: επειδη σκεφτομαι να το παρω για δωρο θελω να ρωτησω: Πως ειναι το 3G του κσι πως συμπεριφερεται ως wifi hotspot. Απο αυτονομια τι λεει? Ευχαριστω Για το 3G δε ξέρω να σου απαντήσω προσωπικά, όσο αφορά για wifi spot εμένα με έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις και η αυτονομία του είναι χοντρικά στην 1 και μισή μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Για το 3G δε ξέρω να σου απαντήσω προσωπικά, όσο αφορά για wifi spot εμένα με έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις και η αυτονομία του είναι χοντρικά στην 1 και μισή μέρα... Σ ευχαριστω. Απλα προφανως για να εχεις δοκιμασει το wi fi hotspot (οποτε το κινητο δουλευει ως router) εχεις δοκιμασει και το 3G (την ωρα που ειναι hot spot). Και την ωρα αυτη το κινητο τρωει πολλη μπαταρια. Εννοω δηλαδη ποση ωρα πχ σου παιρνει για πεσει κατα 20% πχ η μπαταρια με αυτη τη λειτουργια; Και οταν λες με 1μιση ημερα αυτονομια, με τι χρηση? Διοτι το ατομο που προοριζω το δωρο θαβκανει χρηση τυπου feature phone (μονο κλησεις, λιγα μηνυματα) Ευχαριστω Edited July 28, 2013 by Nikos1972 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REPT1L3 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Σ ευχαριστω. Απλα προφανως για να εχεις δοκιμασει το wi fi hotspot (οποτε το κινητο δουλευει ως router) εχεις δοκιμασει και το 3G (την ωρα που ειναι hot spot). Και την ωρα αυτη το κινητο τρωει πολλη μπαταρια. Εννοω δηλαδη ποση ωρα πχ σου παιρνει για πεσει κατα 20% πχ η μπαταρια με αυτη τη λειτουργια; Και οταν λες με 1μιση ημερα αυτονομια, με τι χρηση? Διοτι το ατομο που προοριζω το δωρο θαβκανει χρηση τυπου feature phone (μονο κλησεις, λιγα μηνυματα) Ευχαριστω Οπότε μπορώ να πω ότι μ'έχει βγάλει ασπροπρόσωπο για τη χρήση του ως ρούτερ!!! Τώρα για τη μπαταρία όσο το χρησιμοποιώ έτσι δε μπορώ να σου απαντήσω αντικειμενικά διότι το έβαζα στο USB του υπολογιστή... Πιστεύω ότι με αυτή τη χρήση θα τον/ην βγάζει άνετα μία ημέρα... η αλήθεια είναι ότι προσωπικά έψαχνα άλλη μπαταρία μεγαλύτερης χωριτηκότητας για να κρατάει λίγο παραπάνω γιατί όπου και να πήγαινα αναγκαζόμουν να κουβαλάω και τον φορτιστή μαζί γιατί προσπαθούσα να την αδειάζω τελείως για να το βάλω να φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 παιδιά για root τη συσκευή μας διαβάστε εδώ!!! μου δούλεψε μια χαρά και αμέσως πήρε τα πάνω του.. "Κλείνοντας" δε και κάποιες υπηρεσίες που έτρεχαν άσκοπα στο background αμέσως έγινε ποιο γρήγορο και smoother!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 παιδιά για root τη συσκευή μας διαβάστε εδώ!!! μου δούλεψε μια χαρά και αμέσως πήρε τα πάνω του.. "Κλείνοντας" δε και κάποιες υπηρεσίες που έτρεχαν άσκοπα στο background αμέσως έγινε ποιο γρήγορο και smoother!!! ;) Ποιά έκδοση ακριβώς ρούταρες;Γιατί εγώ τουλάχιστον με jelly bean δεν τα κατάφερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Έχει την ICS 4.0.3 αυτό που έχω.. Έκανα απλώς root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkostop Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό. Το βρήκα γύρω στα 120 €. Κατά τη γνώμη σας αξίζει για αυτά τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εγώ δεν στο προτείνω. Είναι αργό τρώει κολλήματα η οθόνη του είναι χάλια. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts