Jump to content

REPT1L3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by REPT1L3

  1. Οπότε μπορώ να πω ότι μ'έχει βγάλει ασπροπρόσωπο για τη χρήση του ως ρούτερ!!! Τώρα για τη μπαταρία όσο το χρησιμοποιώ έτσι δε μπορώ να σου απαντήσω αντικειμενικά διότι το έβαζα στο USB του υπολογιστή... Πιστεύω ότι με αυτή τη χρήση θα τον/ην βγάζει άνετα μία ημέρα... η αλήθεια είναι ότι προσωπικά έψαχνα άλλη μπαταρία μεγαλύτερης χωριτηκότητας για να κρατάει λίγο παραπάνω γιατί όπου και να πήγαινα αναγκαζόμουν να κουβαλάω και τον φορτιστή μαζί γιατί προσπαθούσα να την αδειάζω τελείως για να το βάλω να φορτίζει.
  2. Για το 3G δε ξέρω να σου απαντήσω προσωπικά, όσο αφορά για wifi spot εμένα με έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις και η αυτονομία του είναι χοντρικά στην 1 και μισή μέρα...
  3. Κατάρα....!!!! Από τη 1η μέρα αγοράς του εν λόγω κινητού αντιμετωπίζω πρόβλημα...!!! Αφού με τα πολλά καταφέρνω μέσω γνωστού να μου αλλάξει πλακέτα η LG (τη 3η φορά που πήγε σέρβις) και όλα δούλεψαν μέλι γάλα, πήγε το κουλό μου και έκανε αναζήτηση για νεώτερη έκδοση λογισμικού και ΝΑΙ δυστυχώς είχε την έκδοση ...20d. Νομίζοντας ότι έχω ένα απροβλημάτιστο κινητό και εγώ ο χαζούλης πάω και κάνω την αναβάθμιση. Κοιτάζοντας το "νέο" περιβάλλον του κινητού και χαζεύοντας στο μενού χάρηκα γιατί λέω τώρα θα αρχίζω να το ευχαριστιέμαι μετά από σχεδόν 6 μήνες αγοράς του... ΑΜ ΔΕ... δε ξέρω πραγματικά τι φταίει αλλά το κινητό χώρια ότι είναι χριστουγεννιάτικο δέντρο αναβοσβήνει η οθόνη και τα πλήκτρα του, δε κλειδώνει στον χρόνο που το έχω βάλει (30"), αφού το κλειδώσω με το κουμπί απενεργοποίησης αυτό ανάβει και δε λέει να κλείσει η οθόνη, έχει πέσει η απόδοση του τουλάχιστον 50%, στα μηνύματα πλέον ο ήχος είναι είδος πολυτέλειας και ο συνδυασμός όλων αυτών είναι να έχω τη φωτεινότητα στο 0% με απενεργοποιημένες όλες του τις λειτουργίες για να μπορέσει ν'αντέξει η μπαταρία... ΕΛΕΟΣ...!!! Πραγματικά δε ξέρω αν είμαι από τους λίγους που αντιμετωπίζω πρόβλημα αλλά πραγματικά η LG τουλάχιστον για θέματα κινητού έφαγε Χ από εμένα...!!!!
  4. REPT1L3

    Sony Xperia™J

    Χαιρετώ τη παρέα. Προσπαθώ να κάνω αντίγραφα ασφαλείας αλλά δε μπορώ... Μέσα από τη συσκευή επιλέγω για αντίγραφο αλλά απ'ότι καταλαβαίνω κρατάει αντίγραφο με το λογαριασμό μου( ; ) Μετά, με το pc companion δεν έχει κάποια επιλογή για backup... Δεν έχω δει κάτι ή δεν έχω καταλάβει...;! Σίγουρα θα μπορείς να κάνεις αλλά δε το βρίσκω! Παρακαλώ βοηθήστε!!! :cry:
  5. Ερώτηση για να μη παίρνω τηλ. στην εξυπηρέτηση... Για να αλλάξω το εργοστασιακό ρούτερ που δίνει η ON και να βάλω ένα δικό μου, ξέρετε μήπως ποιές ρυθμίσεις πρέπει να πειράξω στο καινούργιο ρούτερ; Ευχαριστώ!!!
  6. Καλησπέρα παιδιά. Τι λέτε γι'αυτό; Πραγματικά δε ξέρω απολύτως τίποτα γι'αυτά... απλά είναι σχετικά οικονομικό και το σκέφτομαι για δώρο... Η ερώτηση μου είναι ότι για internet εκτός wifi θα πρέπει ν'αγοράσω κάποιο πακέτο από τα διαφημιζόμενα 4G ή παίρνει της κάρτες SIM των κινητών μας;! Αυτά τα 2 με προβληματίζουν. 1.Αν κάποια οικονομική συσκευή αξίζει να την αγοράσεις & 2.Τι χρειάζεται για internet εκτός σπιτιού.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Καλησπέρα σας και από εμένα. Είμαι κάτοχος του (μαθουσάλα) 6270 και έχει αρχίσει να μου κάνει κάποια νερά στην οθόνη (σαν να καίγεται σιγά-σιγά) και έκανα μία μικρή έρευνα αγοράς στη Νόκια και τα κινητά που είδα ότι μπορεί να με ενδιαφέρουν είναι το 3600 slide και το 6600 slide. Αν εξαιρέσουμε τα χρήματα, ποιό θα μου προτείνατε; Εγώ προσωπικά σαν να στρέφομαι στο 3600 για το λόγο ότι το 6600 έχει κάποια πράγματα που δεν θα τα αξιοποιήσω ποτε (π.χ. 3G). Τι λέτε εσείς;
  8. Καλησπέρα σας, έχω το 6270 (με What's Up) και προσπαθώ από το PC Suite να συνδεθώ στο Internet αλλά στο κινητό μου βγάζει κάποιο σφάλμα για να εγγραφώ σε κάποιο πακέτο δεδομένων... και για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω. Πρέπει να μιλήσω με τη Cosmote; Α! Παρεπιπτόντως δοκίμασα το κινητό της κοπελιάς μου (7373 με σύνδεση όμως Cosmote) και δούλευε άψογα!!!
  9. Νομίζω ότι θυμάμαι άλλη μια διαφήμιση με παροχέα 3play αλλά δε θυμάμαι αν ήταν η vivodi... πάντως έχεις 100% δίκιο γιατί ο ίδιος ξάδερφος μου είχε κάνει 1α αίτηση στη vivodi από Μάιο και έφτασε Σεπτέμβριος και ακόμα δε του είχαν κάνει τίποτα! Οπότε την ακύρωσε και έβαλε ΟΝ και μέσα σε 20 (και λιγότερο) ημέρες έβλεπε από το κουτί της ΟΝ... θα το αφήσω λίγο ακόμα καιρό να μου πει και εκείνος πως το βλέπει και μετά θα κινηθώ και εγώ αναλόγως... Βέβαια θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί μετά από μία τυχαία ανάγνωση στο adslgr.com με έχει βάλει σε σκέψεις... Διάβασα ότι το "δωρεάν αστικές" κλήσεις για όλο το μήνα δεν είναι και τόσο όσο λέει η λέξη αλλά σε κάποια ψιλά γράμματα πληρώνεις τη κάθε κλήση κάποιο ελάχιστο ποσό (αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου στο 0, ... κάτι) και σκέφτομαι ότι κατα αυτό το τρόπο μπορείς να κάνεις ένα λογαριασμό +5 ή 10 ευρω από το πάγιο που σου λένε... Αληθεύει παιδιά ή όντως υπάρχουν αυτά τα ψιλά γράμματα;
  10. Καλησπέρα, με τη σειρά μου και εγω θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση... Επειδή οι καιροί αλλάζουν αλλά ο ΟΤΕ ποτέ ψάχνω να μπω σε κάποιο άλλο ιδιωκτητο δίκτυο. Πρόσφατα έβαλε ξάδερφος μου το πακέτο της ON τηλ.+ιντ.+τηλεο. και παρόλο που κοίταγα μόνο για τηλ.+ιντ. μου άρεσε πάρα πολύ το κουτί για τη τηλεοραση...και οι υπηρεσίες που είχε. Με ένα γρήγορο ψάξιμο δε βρήκα κάποιο άλλο παροχέα να δίνει και υπηρεσίες τηλεόρασης... Έν ολίγοις έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εκτός από την ΟΝ αλλά να έχει και κάποια υπηρεσία για τηλεόραση; Ευχαριστώ προκαταβολικά + για το χρόνο σας!
  11. Παρακαλώ κάποιον moderator να διαγράψει αυτα τα 2 μου μυνήματα γιατί βρήκα το σωστό thread για την ερώτηση μου. Ευχαριστώ και πάλι.
  12. Καλησπέρα, με τη σειρά μου και εγω θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση... Επειδή οι καιροί αλλάζουν αλλά ο ΟΤΕ ποτέ ψάχνω να μπω σε κάποιο άλλο ιδιωκτητο δίκτυο. Πρόσφατα έβαλε ξάδερφος μου το πακέτο της ON τηλ.+ιντ.+τηλεο. και παρόλο που κοίταγα μόνο για τηλ.+ιντ. μου άρεσε πάρα πολύ το κουτί για τη τηλεοραση...και οι υπηρεσίες που είχε. Με ένα γρήγορο ψάξιμο δε βρήκα κάποιο άλλο παροχέα να δίνει και υπηρεσίες τηλεόρασης... Έν ολίγοις έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εκτός από την ΟΝ αλλά να έχει και κάποια υπηρεσία για τηλεόραση; Ευχαριστώ προκαταβολικά + για το χρόνο σας!
  13. Άλλη μια ερώτηση: ποιο από τα 2 καλώδια να αγοράσω για να κάνω update το λογισμικό του τηλεφώνου μου; Υ.Γ. τελικά θα αγοράσω γιατί κανένας γνωστός μου έχει καλώδιο... Τι έγινε ρε παιδιά η Nokia δεν έβαζε τέτοια καλώδια παλιά στις συσκευασίες της;! Α! οι φωτογραφίες είναι απο τη Nokia και είναι επίσημα παρελκόμενα για το 6270 http://img223.imageshack.us/img223/1628/35039328ph9.jpg
  14. Ευχαριστώ πολύ για το tip. Τώρα πρέπει να δανειστώ και κανένα καλωδιο απ'ότι βλέπω γιατι το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο. Και μία άλλη ερώτηση: Αν δε γίνει τίποτα θα πρέπει να πάω μόνο σε Nokia Club ή μπορώ να πάω και σε κανένα "Ισπανό" ; ;) :p
  15. Καλησπέρα σας παιδιά έχω ένα 6270 είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα: Τα mms που μου στέλνουν δεν μπορώ να τα ανοίξω. Τι γίνεται πατάω στο εισερχόμενο mms για να ανοίξει αλλά αυτό κολάει στο μήνυμα "άνοιγμα μηνυματος" και μετά από λίγο κάνει επανεκίνηση μόνο του και με βγάζει στην 1η εικόνα χωρίς να μου ζητήσει να βάλω pin. Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να φανταστεί ποιο είναι το πρόβλημα μήπως και γλιτώσω την επίσκεψη στο "γιατρό"; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...