Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σημερα το πρωι παρεδωσα το κινητο στο μαγαζι που το αγορασα,... η rom ηταν αλλη και οχι της htc και μου εκανε τα προβληματα!!!

με την μονη διαφορα οτι χαλασε την μπαταρια του απο λαθος διαχειριση ρευματος.... κατι που μετα την επαναφορα της rom του θα παει στην htc!

Τι εννοεις οταν λες οτι η ρομ δεν ηταν της htc?Μεταχειρισμενο το ειχες αγορασει? Edited by truckman

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα

Καθώς έχω ήδη λάβει 3 ΡΜ's αναφορικά με την διαδικασία που ακολούθησα για να επαναφέρω την συσκευή από "τούβλο" σε τηλέφωνο και για να βοηθήσουμε όποιον άλλον (απεύχομαι) του τύχει κάτι παρόλοιο, αναφέρω παρακάτω τα βήματα που ακολούθησα για να το πετύχω. Αν κάπου έχω γράψει κάτι λάθος, παρακαλώ οι πιο ειδήμονες επί του... ανδροϊδούς ας με διορθώσουν. Όλα τα παρακάτω δεν τα ήξερα βέβαια, είμαι ψιλοάσχετος με το Android, αλλά ας είναι καλά το xda, τα παιδιά του myphone και το OneXUnroot.com. Εννοείται πως όλα έγιναν με τη συσκευή κολλημένη στη μαύρη οθόνη με το κόκκινο θαυμαστικό:

* Εν αρχή ειν το Firmware. Υπάρχει sticky στο xda με όλες τις Stock RUU που τρέχουν για το ΗΟΧ. Προσωπικά, θέλοντας να επιστρέψω σε totally stock κατάσταση, κατέβασα την έκδοση της Vodafone που είχα. Την βρήκα απλά ψάχνοντας με google για "RUU Vodafone 1.28.16", καθώς τα link που δίνει στο sticky είναι πολύ αργά στο download!

* Συνδεδεμένος με USB, μπήκα σε bootloader και αρχικά φλάσαρα την πλέον πρόσφατη έκδοση του ClockworkMode Recovery που βρήκα στα sticky topics του νήματος του HTC OneX στο xda, με την εντολή fastboot recovery. Αφότου το έκανε, μου έδωσε μήνυμα ότι όλα έγιναν ΟΚ. Η συσκευή έκανε ένα reboot και γύρισε μόνη της σε περιβάλλον bootloader.

* Επόμενη εντολή το εκ νέου κλείδωμα του bootloader, προκειμένου να επιστρέψουμε σε stock firmware. Η εντολή ήταν το fastboot lock oem. Και πάλι, έκανε ένα reboot και επέστρεψε στο bootloader.

* Τέλος, πέρασμα του Firmware. με το ΗΟΧ συνδεδεμένο με USB σε bootloader mode, έτρεξα το .exe του firmware και... άρχισαν τα ευχάριστα. Έτρεξε χωρίς πρόβλημα, ολοκληρώθηκε σε ~15 λεπτά η όλη διαδικασία και εντέλει η συσκευή rebootαρε κανονικά. Δώσαμε ΡΙΝ και voila, το τηλέφωνο as good as new!

* Μετά το συγχρονισμό με το Google Account μου, έτρεξα το OTA Update, βρήκε την 1.29.161.13, την εγκατέστησε και μετά από 10 λεπτά που απαιτήθηκαν όλα είναι πλέον μία χαρά. Θεωρητικά - θα το παρακολουθήσω κάποιες μέρες και θα αναφέρω εκ νέου - επιλύθηκε και το πρόβλημα με την απώλεια χωρητικότητας στο HTC Storage και πρέπει - από ό,τι λένε - να βελτιώθηκε και η αυτονομία.

Όσον αφορά στο bloatware της Vodafone που φορτώθηκα εκ νέου, έκανα ότι έκανε και ένας άλλος χρήστης στο xda, απλά μπήκα στις ρυθμίσεις/εφαρμογές, βρήκα την εν λόγω εφαρμογή και απλά την απενεργοποίησα. Δεν τις σβήνει μεν, αλλά τουλάχιστον δεν γεμίζει το menu με άχρηστες εφαρμογές της κάθε εταιρίας.

Σε ό,τι άλλο μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω μετά χαράς.

τωρα στο bootloader σου γραφει LOCKED Η RELOCKED?και αν μπορεις κανα λινκ που θα τα βρουμε!!!!

Από φορητότητα πως πάει παιδιά? Χωράει στη τσέπη του τζιν ας πούμε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα στο bootloader σου γραφει LOCKED Η RELOCKED?και αν μπορεις κανα λινκ που θα τα βρουμε!!!!

Στο bootloader γράφει πλέον "Relocked". Οδηγίες βρήκα εδώ :)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

και τη version RUU Vodafone 1.28.16 που τη βρηκες?

* Latest CWM Recovery

* Vodafone ROM 1.28.161.9 ;)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Παιδιά η μπαταρία δεν παίζετε τα νεύρα μου αδειάζει σε 10 ώρες.
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Πάντα παίζει ρόλο πως το χρησιμοποιεί εγώ σε 6ωρες έχω για την δουλειά μου ένα App που συνέχεια στέλνει δεδομένα μέσα από ίντερνετ για την θέση μου που την παίρνει από gps που είναι και αυτό πάντα ανοιχτό

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εφόσον δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που σου τρώει την μπαταρία ολα εξαρτώνται από το πόση ώρα είναι ανοιχτή η οθόνη.

Η μπαταρία αντέχει 4-4,5 ώρες με την οθόνη ανοιχτή. Εμένα συνήθως μου πηγαίνει 15 ώρες από τις οποίες οι 4,5 είναι η χρήση της οθόνης.

Τώρα που το χρησιμοποιώ λιγότερο επειδή έχω και το S3, κρατά 2 μέρες άνετα με 2 ώρες οθόνη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τι εννοεις οταν λες οτι η ρομ δεν ηταν της htc?Μεταχειρισμενο το ειχες αγορασει?

ναι το αγορασα μεταχειρισμενο.

αυριο θα ειναι οκ η συσκευη,αλλα συμφωνησα με λιγα χρηματα παραπανω που θα δωσω να αγορασω το s3 καινουριο.

ξενερωσα με το htc....

ναι το αγορασα μεταχειρισμενο.

αυριο θα ειναι οκ η συσκευη,αλλα συμφωνησα με λιγα χρηματα παραπανω που θα δωσω να αγορασω το s3 καινουριο.

ξενερωσα με το htc....

Εχεις δικιο βεβαια που ξενερωσες αλλα δεν φταιει και το κινητο αν ο προκατοχος του το ειχε τιναξει με τις καστομιες.

Ξαφνικα παρατηρω οτι οταν αγγιζω την οθονη εμφα-ιζεται ενα κυκλικο ιχνος.Εχει συμβει σε καποιον αλλο;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Σε εμένα..στα 2 πρώτα one x που είχα πάρει από το πλαίσιο.αλλά τώρα στο τρίτο δεν έχω κανένα πρόβλημα.είναι ελάττωμα ΤΗΣ οθόνης.να το πας πίσω..γενικά έχω ξενερώσει με όλα τα νέα μοντέλα.γιατί μάλλον τρέχουν να προλάβουν να βγάλουν νέα τηλέφωνα και όλα τα βγάζουν με ελάττωματα.. ΕΛΕΟΣ για κινητό 700 ευρό
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Δεν μπορεί... κάτι παίζεται ρε Νίκο! Ή κάποια εφαρμογή τρέχει στο background και σε σκίζει, ή απλά είναι προβληματική η μπαταρία/συσκευή σου. Κοίτα ενδεικτικά το δικό μου, με normal βέβαια χρήση (είναι η "εταιρική" μου συσκευή, όχι η βασική).

http://i47.tinypic.com/2mi1dtk.png

costasp, Αυτό το φυλαράκι με το 21 , ψηλά αριστερά στην μπάρα ειδοποιήσεων , τι είναι;
So this is how liberty dies, with thunderous applause

costasp, Αυτό το φυλαράκι με το 21 , ψηλά αριστερά στην μπάρα ειδοποιήσεων , τι είναι;

Ένδειξη για την μπαταριά είναι λογικά.

Είναι το Greeen Power Premium. Κατά την γνώμη μου, από τις εφαρμογές που πραγματικά αξίζει να αγοράσεις. Έχω δει διαφορά στην αυτονομία, τόσο στο Galaxy Nexus που είχα πριν, όσο και στο ΗΟΧ... Διαχειρίζεται Data, Bluetooth και WiFi, σε day και night mode και γενικά δουλεύει πολύ καλά!

Δοκιμαστε αυτο το wallpaper του Jelly Bean. Δειχνει πολυ ομορφα στην συσκευη μας. Το εχω κανει σε μπλε εκδοχη γιατι το γνησιο ειναι μωβ και δεν μου αρεσε.

Εδω έχω μια φωτο για να δείτε πως φαίνεται στο κινητο μας.

http://img15.imageshack.us/img15/2084/1341397973244.jpg

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα

αγορασα προχθες το onex απο ενα μαγαζι στο internet και δεν δουλευει το 3g. ρυθμισεις-δικτυο κινητης τηλεφωνιας και ενω ειναι στο on απο κατω γραφει αποσυνδεθηκε.εχω κανει της αναβαθμισεις και hard reset, η εκδοση ειναι ct24 καμια ιδεα οποιος γνωριζει κατι.τι να κανω να το στειλω πισω? ευχαριστω εκ των προτερων.

καλησπερα

αγορασα προχθες το onex απο ενα μαγαζι στο internet και δεν δουλευει το 3g. ρυθμισεις-δικτυο κινητης τηλεφωνιας και ενω ειναι στο on απο κατω γραφει αποσυνδεθηκε.εχω κανει της αναβαθμισεις και hard reset, η εκδοση ειναι ct24 καμια ιδεα οποιος γνωριζει κατι.τι να κανω να το στειλω πισω? ευχαριστω εκ των προτερων.

μηπως εχεις παλια σιμ που απλα την εκψες σε διαστασεις μαικρο?

καλησπερα

Αν δεν εχεις χαλασει τη σιμ οπως αναφερει ο φιλος @geovrettos1908 πιο πανω,μπορεις να πας εδω http://antonis-news.blogspot.gr/2011/01/apn-internet-mms-android.html

και να περασεις τα apn μεσω εφαρμογης πανευκολα κι αν καπου κολλησεις στειλε μου πμ να σου πω αναλυτικα.Πιατευω ομως οτι εχει να κανει καθαρα με την σιμ σου,το θεωρω ψιλοαπιθανο να φταει η συσκευη

• The title was changed to HTC One X / X+