mean Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μου κάνει αυτο το έχω τσεκάρει.... Edited July 1, 2012 by mean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Για να γίνεις root έχεις κάνει flash άλλη recovery... Σωστά λοιπόν το update σκάει γιατί δεν βρίσκει την δικιά του stock recovery. Δεν χρειάζεται να κάνεις full reset, απλά κανε flash την stock recovery για την 1.28.161.9 απο το XDA... Οι γονείς μου έλεγαν "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες!". Αναγκάστηκα να κάνω root για να πετάξω τις βλακείες της Vodafone από το μενού και έμπλεξα. Λοιπόν, φίλε geovass, κατέβασα την 1.28.161.9, και είναι σε μορφή xxxsigned.exe. Τι κάνω τώρα??? Ευχαριστώ Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Λοιπόν τα προβλήματα τείνουν να είναι περισσότερα.... Πέρα από την μπαταρία που αδειάζει σε μισή ώρα και όταν το φορτίζεις σβηστό ξεφορτιζει αντί να φορτιζει,Τώρα έχει αρχίσει να χάνει το σήμα,να κάνει επίσης προετοιμασία κάρτας sim μόνο του στα καλά καθούμενα ,επίσης να μπουταρει μόνο Του...Απίστευτο για να γράψω αυτές τις λέξεις,από μπαταρία 100% έχει πάει μέσα σε 2λεπτα 90% Φίλε μου μην ταλαιπωρήσαι άλλο. Κανε επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και πέρασε μόνο το mail και τις επαφές σου. Δοκίμασε το μετα για μια δυο μέρες και αν δεν στο κάνει ξανα, πέρασε πρώτα τις γνωστές εφαρμογές ξανα τσεκάρισε και μετα μια μια τις επιφοβες. Μια άλλη λύση πριν πας στο format, είναι να διαγράψεις όλες τα εφαρμογές πλην των πολυ γνωστών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Οι γονείς μου έλεγαν "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες!". Αναγκάστηκα να κάνω root για να πετάξω τις βλακείες της Vodafone από το μενού και έμπλεξα. Λοιπόν, φίλε geovass, κατέβασα την 1.28.161.9, και είναι σε μορφή xxxsigned.exe. Τι κάνω τώρα??? Ευχαριστώ Δεν είμαι σίγουρος οτι εάν τρέξεις το exe θα στο ξαναστήσει σωστά, αλλά δοκίμασε το. Εάν δεν... θα πρέπει να ξαναφλασάρεις την stock recovery απο την 1.28.161.9, και μετά να προσπαθήσεις να ξανατρέξεις την ROM. Εάν και πάλι αντιμετωπίσεις πρόβλημα, ίσως θα πρέπει να ξανακλειδώσεις τον bootloader σου... Ξεκίνα με τα βασικά και εαν έχεις πρόβλημα εδώ είμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Μπορεί να κάνει και μια επανεκκινήσεις σε Ασφαλή Λειτουργιά για να διαπιστώσει εάν δημιουργεί το πρόβλημα κάποια εφαρμογή, χωρείς να χάσει το setup του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Φίλε μου μην ταλαιπωρήσαι άλλο. Κανε επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και πέρασε μόνο το mail και τις επαφές σου. Δοκίμασε το μετα για μια δυο μέρες και αν δεν στο κάνει ξανα, πέρασε πρώτα τις γνωστές εφαρμογές ξανα τσεκάρισε και μετα μια μια τις επιφοβες. Μια άλλη λύση πριν πας στο format, είναι να διαγράψεις όλες τα εφαρμογές πλην των Το έχω κάνει Και αυτό....:( Ρε γαμμωτο τώρα αρχίζει να κολλάει και το 3g ανοίγει μετά από δύο τρία reboot....ξέρει κανένας που είναι το services της HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Δεν είμαι σίγουρος οτι εάν τρέξεις το exe θα στο ξαναστήσει σωστά, αλλά δοκίμασε το. Εάν δεν... θα πρέπει να ξαναφλασάρεις την stock recovery απο την 1.28.161.9, και μετά να προσπαθήσεις να ξανατρέξεις την ROM. Εάν και πάλι αντιμετωπίσεις πρόβλημα, ίσως θα πρέπει να ξανακλειδώσεις τον bootloader σου... Ξεκίνα με τα βασικά και εαν έχεις πρόβλημα εδώ είμαστε... Sorry... το αρχείο εμφανίζεται ως .exe, αλλά κόβω το κεφάλι μου ότι στην πραγματικότητα είναι .zip και μπορώ απλά να αλλάξω το extension. Είναι ένα "θέμα" που έχει το MacOS και μου το έχει ξαναπαρουσιάσει όταν παλαιότερα έπαιζε ένας φίλος με το Desire HD του στο δικό μου MacBook. Edit: το έκανα και πράγματι είναι ένα zip file. Μετέφερα όλα τα αρχεία στο Windows PC της κυράς. Οπότε, πάμε... Λοιπόν, φαντάσου ότι απευθύνεσαι σε σχεδόν newbie. Δεν έχω σβήσει τίποτα, η συσκευή είναι fully operational και όλα μου τα αρχεία τα έχω και σε backup. Έχουμε το zip, το PC και το USB καλώδιο. Φαντάζομαι, αντιγράφω το zip Vodafone 1.28.161.9 στο root folder της "κάρτας μνήμης", μπαίνω σε bootloader mode και επιλέγω Install zip from SD Card?, ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία? ...και πάλι, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Edit2: αναρωτιέμαι, αν ακολουθούσα τη διαδικασία που βρήκα στο web για επαναφορά σε unroot condition και relocked bootloader, θα έπαιρνε μετά κανονικά τα updates άραγε, ώστε να τελειώνω με το storage problem? Edited July 1, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Φίλε μου μην ταλαιπωρήσαι άλλο. Κανε επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και πέρασε μόνο το mail και τις επαφές σου. Δοκίμασε το μετα για μια δυο μέρες και αν δεν στο κάνει ξανα, πέρασε πρώτα τις γνωστές εφαρμογές ξανα τσεκάρισε και μετα μια μια τις επιφοβες. Μια άλλη λύση πριν πας στο format, είναι να διαγράψεις όλες τα εφαρμογές πλην των Το έχω κάνει Και αυτό....:( Ρε γαμμωτο τώρα αρχίζει να κολλάει και το 3g ανοίγει μετά από δύο τρία reboot....ξέρει κανένας που είναι το services της HTC Arvato λέγεται και είναι στο κτίριο πάνω απο τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισσο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) ...και εντέλει, έχω ένα πανέμορφο ΤΟΥΒΛΟ! Καθώς η συσκευή συνέχιζε να μου σπάει τα νεύρα και αφού είδα και απείδα με το διάβασμα στο xda (χαμένη πήγε η Κυριακή μου), προσπάθησα να φλασάρω την stock recover img της 1.28.161.9 που είχα, χρησιμοποιώντας το εργαλεί EasyFlash που βρήκα στο xda. Έκτοτε, και αφού η διαδικασία (φάνηκε να) ολοκληρώθηκε σωστά, το τηλέφωνο έκανε reboot, έβγαλε την μαύρη οθόνη με το κίτρινο κύκλο με τα βελάκια, και αμέσως μετά έβγαλε την εικόνα της συσκευής με το κόκκινο θαυμαστικό. Αδυνατώ να κάνω οτιδήποτε... μπαίνει μεν σε bootlader mode, αλλά δεν δέχεται καμία εντολή. Ό,τι και να επιλέξω γυρνάει σε μαύρη οθόνη και μετά βγαίνει το υπέροχο κόκκινο θαυμαστικό. Αύριο με βλέπω βόλτα στην Arvato να το αφήνω για επισκευή και με έτοιμο το (μάλλον ακριβό) μπουγιουρντί... Καλό θα είναι να αφήσω την ενασχόληση με τα android στους πραγματικούς γνώστες... Any ideas? Edited July 1, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 ...και εντέλει, έχω ένα πανέμορφο ΤΟΥΒΛΟ! Καθώς η συσκευή συνέχιζε να μου σπάει τα νεύρα και αφού είδα και απείδα με το διάβασμα στο xda (χαμένη πήγε η Κυριακή μου), προσπάθησα να φλασάρω την stock recover img της 1.28.161.9 που είχα, χρησιμοποιώντας το εργαλεί EasyFlash που βρήκα στο xda. Έκτοτε, και αφού η διαδικασία (φάνηκε να) ολοκληρώθηκε σωστά, το τηλέφωνο έκανε reboot, έβγαλε την μαύρη οθόνη με το κίτρινο κύκλο με τα βελάκια, και αμέσως μετά έβγαλε την εικόνα της συσκευής με το κόκκινο θαυμαστικό. Αδυνατώ να κάνω οτιδήποτε... μπαίνει μεν σε bootlader mode, αλλά δεν δέχεται καμία εντολή. Ό,τι και να επιλέξω γυρνάει σε μαύρη οθόνη και μετά βγαίνει το υπέροχο κόκκινο θαυμαστικό. Αύριο με βλέπω βόλτα στην Arvato να το αφήνω για επισκευή και με έτοιμο το (μάλλον ακριβό) μπουγιουρντί... Καλό θα είναι να αφήσω την ενασχόληση με τα android στους πραγματικούς γνώστες... Any ideas? Μπορείς όπως είσαι να δοκιμασίες αν μπορείς να φλασαρεις κάποια ρόμ; Καλο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις windows pc και όχι Mac. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 ...και εντέλει, έχω ένα πανέμορφο ΤΟΥΒΛΟ! Καθώς η συσκευή συνέχιζε να μου σπάει τα νεύρα και αφού είδα και απείδα με το διάβασμα στο xda (χαμένη πήγε η Κυριακή μου), προσπάθησα να φλασάρω την stock recover img της 1.28.161.9 που είχα, χρησιμοποιώντας το εργαλεί EasyFlash που βρήκα στο xda. Έκτοτε, και αφού η διαδικασία (φάνηκε να) ολοκληρώθηκε σωστά, το τηλέφωνο έκανε reboot, έβγαλε την μαύρη οθόνη με το κίτρινο κύκλο με τα βελάκια, και αμέσως μετά έβγαλε την εικόνα της συσκευής με το κόκκινο θαυμαστικό. Αδυνατώ να κάνω οτιδήποτε... μπαίνει μεν σε bootlader mode, αλλά δεν δέχεται καμία εντολή. Ό,τι και να επιλέξω γυρνάει σε μαύρη οθόνη και μετά βγαίνει το υπέροχο κόκκινο θαυμαστικό. Αύριο με βλέπω βόλτα στην Arvato να το αφήνω για επισκευή και με έτοιμο το (μάλλον ακριβό) μπουγιουρντί... Καλό θα είναι να αφήσω την ενασχόληση με τα android στους πραγματικούς γνώστες... Any ideas? Eπηδη εδω οι περισσότεροι δεν φλασαρουν ουτε εχουν κανει root το one x κανε την ερώτηση στο xda Γράψε αναλυτικά τι ήθελες να κάνεις και τι εχεις κάνει μεχρι τωρα που είσαι σε αυτήν τη κατάσταση , και θα σου δωσουν την απαντηση. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Μπορείς όπως είσαι να δοκιμασίες αν μπορείς να φλασαρεις κάποια ρόμ; Καλο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις windows pc και όχι Mac. Από το πρωί παλεύω με το netbook της κυράς (Windows XP)... Όπως είμαι δεν μπορώ να φλασάρω τπτ. Δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία (πχ. κάποιο .zip) στον "δίσκο". Η συσκευή αρνείται να κλείσει, αφού όσες φορές και να προσπαθήσω να κάνω shut down ξανανοίγει μόνη της στο γνωστό κόκκινο θαυμαστικό... Τώρα διαβάζω αν και πως το αντιμετώπισαν συμπάσχοντες στο xda. Ίδωμεν... Edit1: Mέχρι στιγμής, η συσκευή με άφησε να φλασάρω το τελευταίο cwm recovery και να ξανακλειδώσω τον bootloader, ακολουθώντας οδηγίες που βρήκα στο web. Κατάφερα να πάω μέχρι εκεί. Παραπέρα, απλά δεν... Σημειώστε πως, σε αντίθεση με το τι γράφεται στο internet, στη δική μου συσκευή, το led δεν αναβοσβήνει κόκκινο. Είναι σταθερά αναμμένο κόκκινο Edit2: Μετά το κλείδωμα του bootloader, το led έσβησε, αλλά η συσκευή δεν ανοίγει. Ναι μεν δεν πάει στην εικόνα με το κόκκινο θαυμαστικό, αλλά κάνει loop κατευθείαν σε bootlader mode. Edited July 1, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Από τη στιγμή που έχεις μπει σε bootloader mode και έχεις εγκατεστημένο το cmw recovery λογικά δε μπορείς να βάλεις κάποια από τις custom rom που υπάρχουν; Θεωρητικά πάντα μπορείς να κατεβάσεις μια custom rom, να φλασάρεις μέσω fastboot όσο είσαι σε bootloader Mode το boot.img της rom που θες: εντολή σε CMD: fastboot flash boot boot.img και μετά να μπεις σε recovery, να κάνεις από εκεί usb mount, να περάσεις πάνω στο κινητό το zip της rom και αφού κάνεις wipe ό,τι υπήρχε πριν, να κάνεις install from zip και να επιλέξεις την νέα rom. Θα ξεκινήσει ο installer της εκάστοτε ρομ και στο τέλος θα κάνεις reboot και θα είσαι με το κινητό έτοιμο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 D-o-n-e !!! Φλάσαρα το .exe της stock Vodafone ROM που φορούσε αρχικά και έπαιξε τέλεια. Δεν μπορούσα να ωφλασάρω κάποια custom ROM, αφού είχα (αναγκαστικά) ξανακλειδώσει τον bootlοader. Ευχαριστώ τους Te_Salat, M7ixalis και duk3r για τον χρόνο και τις προτάσεις τους. Να είστε καλά! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά καλημέρα Οποίο κινητό είχα μέχρι σήμερα το χρησιμοποιούσα και σάν γρηγόρη φωτογραφική διότι πόλυ απλά το είχα πάντα μαζί μού καί έχω κρατήσει στιγμές πού αλλιώς θα τίς έχανα. Αναρωτιόμουν εάν υπάρχει ένας χώρος πού θα μπορούμε να ανεβαζουμε φωτογραφίες πού έχουμε τραβήξει με το hox για να μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές όλοι εμείς που έχουμε την ίδια "λόξα" Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Instagram, Facebook, dropbox δεν σε καλύπτουν; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amvro Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 καλημερα.σημερα παρελαβα το one x.ακομα δεν το εχω ανοιξει αλλα χρειαζομε καποια βασικα γιατι ειναι το πρωτο μου αντροιντ μετα απο 5 χρονια μηλου.πως μπορω να μεταφερω επαφες και μηνυματα απο το παλιο στο νεο?αν μπορει ας βοηθησει καποιος παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 καλημερα.σημερα παρελαβα το one x.ακομα δεν το εχω ανοιξει αλλα χρειαζομε καποια βασικα γιατι ειναι το πρωτο μου αντροιντ μετα απο 5 χρονια μηλου.πως μπορω να μεταφερω επαφες και μηνυματα απο το παλιο στο νεο?αν μπορει ας βοηθησει καποιος παρακαλω. Για τις επαφές μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Google Sync για τα sms δες αυτό: http://faked.org/isms2droid/ ή αυτό: http://android.riteshsahu.com/tips/import-sms-iphone-android Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Καλησπέρα Καθώς έχω ήδη λάβει 3 ΡΜ's αναφορικά με την διαδικασία που ακολούθησα για να επαναφέρω την συσκευή από "τούβλο" σε τηλέφωνο και για να βοηθήσουμε όποιον άλλον (απεύχομαι) του τύχει κάτι παρόλοιο, αναφέρω παρακάτω τα βήματα που ακολούθησα για να το πετύχω. Αν κάπου έχω γράψει κάτι λάθος, παρακαλώ οι πιο ειδήμονες επί του... ανδροϊδούς ας με διορθώσουν. Όλα τα παρακάτω δεν τα ήξερα βέβαια, είμαι ψιλοάσχετος με το Android, αλλά ας είναι καλά το xda, τα παιδιά του myphone και το OneXUnroot.com. Εννοείται πως όλα έγιναν με τη συσκευή κολλημένη στη μαύρη οθόνη με το κόκκινο θαυμαστικό: * Εν αρχή ειν το Firmware. Υπάρχει sticky στο xda με όλες τις Stock RUU που τρέχουν για το ΗΟΧ. Προσωπικά, θέλοντας να επιστρέψω σε totally stock κατάσταση, κατέβασα την έκδοση της Vodafone που είχα. Την βρήκα απλά ψάχνοντας με google για "RUU Vodafone 1.28.16", καθώς τα link που δίνει στο sticky είναι πολύ αργά στο download! * Συνδεδεμένος με USB, μπήκα σε bootloader και αρχικά φλάσαρα την πλέον πρόσφατη έκδοση του ClockworkMode Recovery που βρήκα στα sticky topics του νήματος του HTC OneX στο xda, με την εντολή fastboot recovery. Αφότου το έκανε, μου έδωσε μήνυμα ότι όλα έγιναν ΟΚ. Η συσκευή έκανε ένα reboot και γύρισε μόνη της σε περιβάλλον bootloader. * Επόμενη εντολή το εκ νέου κλείδωμα του bootloader, προκειμένου να επιστρέψουμε σε stock firmware. Η εντολή ήταν το fastboot lock oem. Και πάλι, έκανε ένα reboot και επέστρεψε στο bootloader. * Τέλος, πέρασμα του Firmware. με το ΗΟΧ συνδεδεμένο με USB σε bootloader mode, έτρεξα το .exe του firmware και... άρχισαν τα ευχάριστα. Έτρεξε χωρίς πρόβλημα, ολοκληρώθηκε σε ~15 λεπτά η όλη διαδικασία και εντέλει η συσκευή rebootαρε κανονικά. Δώσαμε ΡΙΝ και voila, το τηλέφωνο as good as new! * Μετά το συγχρονισμό με το Google Account μου, έτρεξα το OTA Update, βρήκε την 1.29.161.13, την εγκατέστησε και μετά από 10 λεπτά που απαιτήθηκαν όλα είναι πλέον μία χαρά. Θεωρητικά - θα το παρακολουθήσω κάποιες μέρες και θα αναφέρω εκ νέου - επιλύθηκε και το πρόβλημα με την απώλεια χωρητικότητας στο HTC Storage και πρέπει - από ό,τι λένε - να βελτιώθηκε και η αυτονομία. Όσον αφορά στο bloatware της Vodafone που φορτώθηκα εκ νέου, έκανα ότι έκανε και ένας άλλος χρήστης στο xda, απλά μπήκα στις ρυθμίσεις/εφαρμογές, βρήκα την εν λόγω εφαρμογή και απλά την απενεργοποίησα. Δεν τις σβήνει μεν, αλλά τουλάχιστον δεν γεμίζει το menu με άχρηστες εφαρμογές της κάθε εταιρίας. Σε ό,τι άλλο μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω μετά χαράς. Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Παιδιά μολις έγινα κάτοχος ενός HTC one x κ μπορώ να πω ότι έχω μείνει αφονος αυτό όμως που έχω παρατηρήσει είναι ότι έχω διαθέσιμη αναβαθμιση κ ότι δεν ξέρω πως ανάβουν τα soft keys . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) Καλησπέρα Καθώς έχω ήδη λάβει 3 ΡΜ's αναφορικά με την διαδικασία που ακολούθησα για να επαναφέρω την συσκευή από "τούβλο" σε τηλέφωνο και για να βοηθήσουμε όποιον άλλον (απεύχομαι) του τύχει κάτι παρόλοιο, αναφέρω παρακάτω τα βήματα που ακολούθησα για να το πετύχω. Αν κάπου έχω γράψει κάτι λάθος, παρακαλώ οι πιο ειδήμονες επί του... ανδροϊδούς ας με διορθώσουν. Όλα τα παρακάτω δεν τα ήξερα βέβαια, είμαι ψιλοάσχετος με το Android, αλλά ας είναι καλά το xda, τα παιδιά του myphone και το OneXUnroot.com. Εννοείται πως όλα έγιναν με τη συσκευή κολλημένη στη μαύρη οθόνη με το κόκκινο θαυμαστικό: * Εν αρχή ειν το Firmware. Υπάρχει sticky στο xda με όλες τις Stock RUU που τρέχουν για το ΗΟΧ. Προσωπικά, θέλοντας να επιστρέψω σε totally stock κατάσταση, κατέβασα την έκδοση της Vodafone που είχα. Την βρήκα απλά ψάχνοντας με google για "RUU Vodafone 1.28.16", καθώς τα link που δίνει στο sticky είναι πολύ αργά στο download! * Συνδεδεμένος με USB, μπήκα σε bootloader και αρχικά φλάσαρα την πλέον πρόσφατη έκδοση του ClockworkMode Recovery που βρήκα στα sticky topics του νήματος του HTC OneX στο xda, με την εντολή fastboot recovery. Αφότου το έκανε, μου έδωσε μήνυμα ότι όλα έγιναν ΟΚ. Η συσκευή έκανε ένα reboot και γύρισε μόνη της σε περιβάλλον bootloader. * Επόμενη εντολή το εκ νέου κλείδωμα του bootloader, προκειμένου να επιστρέψουμε σε stock firmware. Η εντολή ήταν το fastboot lock oem. Και πάλι, έκανε ένα reboot και επέστρεψε στο bootloader. * Τέλος, πέρασμα του Firmware. με το ΗΟΧ συνδεδεμένο με USB σε bootloader mode, έτρεξα το .exe του firmware και... άρχισαν τα ευχάριστα. Έτρεξε χωρίς πρόβλημα, ολοκληρώθηκε σε ~15 λεπτά η όλη διαδικασία και εντέλει η συσκευή rebootαρε κανονικά. Δώσαμε ΡΙΝ και voila, το τηλέφωνο as good as new! * Μετά το συγχρονισμό με το Google Account μου, έτρεξα το OTA Update, βρήκε την 1.29.161.13, την εγκατέστησε και μετά από 10 λεπτά που απαιτήθηκαν όλα είναι πλέον μία χαρά. Θεωρητικά - θα το παρακολουθήσω κάποιες μέρες και θα αναφέρω εκ νέου - επιλύθηκε και το πρόβλημα με την απώλεια χωρητικότητας στο HTC Storage και πρέπει - από ό,τι λένε - να βελτιώθηκε και η αυτονομία. Όσον αφορά στο bloatware της Vodafone που φορτώθηκα εκ νέου, έκανα ότι έκανε και ένας άλλος χρήστης στο xda, απλά μπήκα στις ρυθμίσεις/εφαρμογές, βρήκα την εν λόγω εφαρμογή και απλά την απενεργοποίησα. Δεν τις σβήνει μεν, αλλά τουλάχιστον δεν γεμίζει το menu με άχρηστες εφαρμογές της κάθε εταιρίας. Σε ό,τι άλλο μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω μετά χαράς.Mπραβο Κωστα,ωραια και αναλυτικα και θα βοηθησει σιγουρα η περιγραφη σου κι αλλους χρηστες.Το θεμα ομως ειναι αυτος ο οδηγος να μην χαθει μεσα στο βουνο με τα διαφορα ποστ εδω μεσα.Πως θα γινει να γραφει καπου μεμονωμενα μαζι με αλλα που υπαρχουν (xda και αλλες πηγες) και αλλα που σιγουρα θα ακολουθησουν και να γινονται αποκλειστικα συζητησεις για θεματα root-unroot,firmwares κλπ για το one-x?Να αναρτηθουν και οι εκαστοτε ρομς που εχουν βγει-θα βγουν (μπορω να βοηθησω αν χρειαστει σε αυτο) ωστε να μπορει καποιος χρηστης να κατεβαζει οποια θελει μεσω του myphone και να μην ταλαιπωρειται οπως εσυ και φυσικα να εχουμε συνεχεις ανανεωσεις με οτι νεο βγαινει-βρισκουμε.Ας δωσουν τα φωτα τους οι mods Edited July 2, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Να σου πω Πάρη... δεν έχεις άδικο. Καλό θα ήταν ένα sticky με όλα αυτά. Δεν κρύβω ότι, όντας και ψιλοάσχετος, έριξα πολύ, ΠΟΛΥ όμως, διάβασμα και "trial & error" μέχρι να καταφέρω να το κάνω να δουλέψει. Κάπου στην μέση της διαδικασίας, και βλέποντας ότι οι διάφορες εκδόσεις της CWM που προσπαθούσα ο άσχετος να περάσω "κλωτσούσαν", αφού έπρεπε να περάσω την πιο πρόσφατη - που είχα περάσει αρχικά - είχα απογοητευτεί, είχα τρελαθεί να βρω τι φταίει! Σίγουρα αν τα είχαμε κάπου μαζεμένα, ίσως να βοηθούσε περισσότερους. Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Και εγω σύμφωνο μαζι σας παιδιά καπου πρέπει να υπάρχουν οδηγοι για root -unlock bootloader και ας χάνεις την εγγύηση κάποιοι μπορεί να θέλουν να το κάνουν . Οπως και πληροφορίες για επιστροφή σε stock κατάσταση και οτιδήποτε αλλο που θα βοηθήσει σε κάποιο κώλυμα της συσκευής Μια που αναφέραμε για s-off γράψτε κάνα σχόλιο ζητώντας να ξεκλειδώσει τον bootloader μήπως και ακούσουν http://blog.htc.com/2012/04/your-phone-your-thoughts-tell-us-what-you-think/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Παιδιά μολις έγινα κάτοχος ενός HTC one x κ μπορώ να πω ότι έχω μείνει αφονος αυτό όμως που έχω παρατηρήσει είναι ότι έχω διαθέσιμη αναβαθμιση κ ότι δεν ξέρω πως ανάβουν τα soft keys . Τα keys δεν ανάβουν όταν έχει αρκετό εξωτερικό φως. Θα ανάψουν όταν σκοτεινιάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 σημερα το πρωι παρεδωσα το κινητο στο μαγαζι που το αγορασα,... η rom ηταν αλλη και οχι της htc και μου εκανε τα προβληματα!!! με την μονη διαφορα οτι χαλασε την μπαταρια του απο λαθος διαχειριση ρευματος.... κατι που μετα την επαναφορα της rom του θα παει στην htc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts