Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα περιμένουμε :)

Μιχάλη δεν υπάρχει πλέον κάτι που να μην ξέρουμε απο την σύγκριση μεταξυ των δυο κορυφαίων android συσκευών.

Μένει μόνο να δούμε το νέο update της HTC το οποίο θα βασίζεται κι αυτο στην 4.0.4 όπως το Siii.

Εκει θα έχουμε μια πιο ακριβή εικόνα.

Κατα τα αλλα όπως είναι σήμερα οι συσκευές, το Siii είναι ένα κλικ πιο γρήγορο παντου.

Η οθόνη του one x είναι καλύτερη σε φωτεινότητα, απεικόνιση του λευκού και δείχνει τα χρώματα όπως είναι σύμφωνα τουλάχιστον με τα τεστ που έχουν κυκλοφορήσει. Για μένα δεν έχει καλο πράσινο. Το δείχνει πιο κίτρινο αποτι είναι.

Στην κάμερα το One X λόγο φακού παράγει λίγο θόρυβο παραπάνω, κάτι που φαίνεται μόνο αν κανεις 100% grop σε μια μακρινή φωτογραφία. Και που κατ εμε σπάνια συμβαίνει να θελήσεις να πάρεις ένα τόσο μικρο κομμάτι απο μια φωτογραφία. Απο την άλλη το one X υπερτερει σε κλειστούς και σκοτεινούς χώρους. Συν ότι παραμένει ελαφρά πιο γρήγορο στην λήψη.

Στην βιντεοσκοπιση δεν έχω πειστεί ακόμα για το ποιο είναι καλύτερο. Το σίγουρο είναι ότι είμαι ικανοποιημένος απο τα τεστ που έχω κάνει σε αντικείμενα που βρίσκονται σε κίνηση.

Στον ήχο και τα δυο δεν είναι ότι καλύτερο.

Απο εκει και πέρα το Siii έχει το πλεονέκτημα της αλλαγής μπαταρίας, του XDA support, ενω το One X την εμφάνιση και αίσθηση ποιότητας.

Δεν υπάρχει δηλαδη κάτι που μπορείς να κανεις με το Siii και δεν μπορείς να το κανεις με το HOX. Η η υλοποίηση είναι χειρότερη σε τέτοιο βαθμο που να αποτελει κριτήριο αγοράς.

Εκτός αν μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις που αφορούν custom rom κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πρόβλημα με το Wifi, μαστίζει όλους τους χρήστες, γιατί εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι με το ΗΤ23 μοντέλο μου...

Το πρόβλημα με το Wifi εντοπίζετε μόνο σε ορισμένες συσκευές.

Μιχάλη δεν υπάρχει πλέον κάτι που να μην ξέρουμε απο την σύγκριση μεταξυ των δυο κορυφαίων android συσκευών.

Μένει μόνο να δούμε το νέο update της HTC το οποίο θα βασίζεται κι αυτο στην 4.0.4 όπως το Siii.

Εκει θα έχουμε μια πιο ακριβή εικόνα.

Κατα τα αλλα όπως είναι σήμερα οι συσκευές, το Siii είναι ένα κλικ πιο γρήγορο παντου.

Η οθόνη του one x είναι καλύτερη σε φωτεινότητα, απεικόνιση του λευκού και δείχνει τα χρώματα όπως είναι σύμφωνα τουλάχιστον με τα τεστ που έχουν κυκλοφορήσει. Για μένα δεν έχει καλο πράσινο. Το δείχνει πιο κίτρινο αποτι είναι.

Στην κάμερα το One X λόγο φακού παράγει λίγο θόρυβο παραπάνω, κάτι που φαίνεται μόνο αν κανεις 100% grop σε μια μακρινή φωτογραφία. Και που κατ εμε σπάνια συμβαίνει να θελήσεις να πάρεις ένα τόσο μικρο κομμάτι απο μια φωτογραφία. Απο την άλλη το one X υπερτερει σε κλειστούς και σκοτεινούς χώρους. Συν ότι παραμένει ελαφρά πιο γρήγορο στην λήψη.

Στην βιντεοσκοπιση δεν έχω πειστεί ακόμα για το ποιο είναι καλύτερο. Το σίγουρο είναι ότι είμαι ικανοποιημένος απο τα τεστ που έχω κάνει σε αντικείμενα που βρίσκονται σε κίνηση.

Στον ήχο και τα δυο δεν είναι ότι καλύτερο.

Απο εκει και πέρα το Siii έχει το πλεονέκτημα της αλλαγής μπαταρίας, του XDA support, ενω το One X την εμφάνιση και αίσθηση ποιότητας.

Δεν υπάρχει δηλαδη κάτι που μπορείς να κανεις με το Siii και δεν μπορείς να το κανεις με το HOX. Η η υλοποίηση είναι χειρότερη σε τέτοιο βαθμο που να αποτελει κριτήριο αγοράς.

Εκτός αν μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις που αφορούν custom rom κλπ.

Κώστα να σαι καλά ! ήσουν αρκετά κατατοπιστικός.

Η custom roms ,mods δεν παίζουν πρωταρχικό ρολο στην αγορά ενος τηλεφώνου για έμενα, τουλάχιστον αυτήν την χρονική περίοδο .Αν και κατι μου λεει οτι s-off θα υπαρξει σύντομα , και οτι η 4.0.4 θα βελτιώσει αρκετά πραγματα .

Samsung galaxy s21+

Κατα τα αλλα όπως είναι σήμερα οι συσκευές, το Siii είναι ένα κλικ πιο γρήγορο παντου.....

.

Aπ οτι φαινεται,σε ανταγωνισμο επι ιδιας βασης (εννοω με την 4.0.4 και στα δυο),σε θεμα ταχυτητας θα δουμε το hox να ειναι μπροστα.

Παντως αυτο που βλεπω ειναι οτι η htc κανει στοχευμενες και θετικες αναβαθμισεις στα λογισμικα της εν αντιθεση με την σαμυ που πεταει κατα κυριο λογο προβληματικες και <μισερες> ρομς.

Edited by truckman

Aπ οτι φαινεται,σε ανταγωνισμο επι ιδιας βασης (εννοω με την 4.0.4 και στα δυο),σε θεμα ταχυτητας θα δουμε το hox να ειναι μπροστα.

Παντως αυτο που βλεπω ειναι οτι η htc κανει στοχευμενες και θετικες αναβαθμισεις στα λογισμικα της εν αντιθεση με την σαμυ που πεταει κατα κυριο λογο προβληματικες και <μισερες> ρομς.

Με καλύψει στ παραπάνω ποστ αλλά θέλω να συμπληρώσω δύο πράγματα

Ότι μας κάνει καλό που βγήκε το Siii ένα τσακ καλύτερο γιατί έτσι ασχολειται περισσότερο τώρα η HTC πάντα είχε καλή στήριξη αλλά τώρα ένας λόγος παραπάνω

Το ότι είναι πιο γρήγορο εκτος από τον επεξεργαστή οφείλετε και στο ελαφρύ touch wiz αλλά μετά ψάχνεις πως θα συνδέσεις τις φωτογραφίες από το Facebook στις επαφές πως θα καλεστεί με ελληνικό και αγγλικό ταυτόχρονα τ9 στο dial pad (smartdial) και πολλές άλλες ευκολίες που χρειάζονται να αλλάξουν πολλά apps εγώ ο ένας λόγος που το πήρα είναι αυτός και ο άλλος η οθόνη γιατί το έχω μόνο μια εβδομάδα και θα είχα αν ήθελα το Siii

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

αυριο φιλοι μου εκτος απροοπτου θα ειμαι παλι κατοχος ενος hox ενω παραλληλα θα εχω και το s3...ο φιλος που μου το στελνει με διαβεβαιωσε οτι δεν εχει κανενα απο τα θεματα της οθονης και μου το στελνει με ανταλλαγη με το galaxy nexus και μικρη χρηματικη διαφορα!αρα απο αυριο εαν ολα πανε καλα και εχοντας και τα 2 κινητα θα μπορω να κανω συγκριση σε οτιδηποτε προκυπτει και να παραθετω τα αποτελεσματα!

Θα παρακαλούσα να επικεντρωθούμε στα του one x! Για συγκρίσεις με το gs3, μπορείτε να συνεχίσετε κι εδώ ;)
Τhe end of an era...

Ρε παιδιά αν κολλήσει σε κάποια εφαρμογή αφού δεν βγαίνει η Μπαταρία πως το ξεκολλαμε;

Πατημένο το power για περίπου 10sec

Η κινούμενη ταπετσαρία του καιρού να σκεφτώ ότι έχει πρόβλημα;

Και είναι τόσο ωραια!

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Η κινούμενη ταπετσαρία του καιρού να σκεφτώ ότι έχει πρόβλημα;

Και είναι τόσο ωραια!

Τι πρόβλημα έχει? θα το βάλω να δοκιμάσω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτός είναι και ο λόγος που το προτιμουμε.

Για όσους ξέρουν η προέρχονται απο Galaxy Sii, το Power Controls μοιάζει σαν μια απλη και χωρίς υπερβολές έκδοση του Jkay Settings.

Είναι απόλυτα παραμετροποιησιμο και διαθέτει κάθε είδους ρύθμιση, μεταξυ των οποίων ενεργοποιηση φακου και hot spot. Και φυσικα δεν χρειάζεται root.

Είναι δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&hl=el

Τρωει πολυ μπαταρια.σε αναμονη χωρις λογο εχασα ενα 15% χωρις λογο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω όλο το βράδυ χάνω 1-3%. Ανάλογα με το ποσά mail θα δεχθώ στην διαρκεια της νύχτας που κρατούν το led ανοιχτό.

Αν θες να είσαι σίγουρος βάλε την συσκευη σε fly mode και αστο όλο το βράδυ.

Για μένα κάτι άλλο σου τρώει την μπαταρία.

Εγω το έχω απο την πρώτη μέρα.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω την συγκεκριμένη θήκη http://www.ebay.com/itm/Silver-Skull-Rubberized-Hard-Case-Cover-for-HTC-ONE-X-AT-T-Accessory-/150826708618?pt=PDA_Accessories&hash=item231df8ee8a#ht_2422wt_1270 αλλά είναι σκληρή και με προβληματίζει λίγο μην αφήσει σημάδια πάνω στο κινητό!Εσείς τι πιστεύετε?Έχει χρησιμοποιήσει κανείς παρόμοια και αν ναι τι εντυπώσεις του άφησε?

Τι πρόβλημα έχει? θα το βάλω να δοκιμάσω.

Δουλεύει αρχικά και άμα το ακουμπήσεις δεν σταματάει απλά εκείνη την στιγμή που το κουνάς και μετά συνεχίζει όπως η άλλες αλλά σταματάει και δεν ξανά κουνιέται..

Κωνσταντινος

Το ειδα απο κοντα, δε προλαβα να το πολυψαξω γιατι εκλεινε το μαγαζι... Σε πρωτη εντυπωση, ειναι πολυ ομορφο και απο κοντα. Δεν ειχε το ασπρο, το οποιο θα ναι ακομα καλυτερο! Σαν αισθηση στο χερι σου φαινεται οτι κρατας μια ποιοτικη συσκευη, το βαρος της οποιας δε σου δημιουργει προβλημα . Σαν μεγεθος σε σχεση με το αρκ, δε νομιζω οτι θα μου δημιουργουσε προβλημα.. Απο το s3 φαινεται καπως μικροτερο. Η οθονη του ειναι εξαιρετικη, ακομα κι η συσκευη που ταν εκει, με τοση χρυση(δακτυλιες, σκονη) , ηταν ανωτερη απο του arc. Απο ταχυτητα πηγαινε σφαιρα..οι αρχικες του σελιδες ηταν γεματες widgets αλλα τα ανοιγε αμεσα. Το μενου σκρολαρε ανετα, κι επιστροφη στη home screen ηταν επισης απροβληματιστη. Μονο ιντερνετ δε προλαβα να τσεκαρω και ηχο.
:cool:

Δουλεύει αρχικά και άμα το ακουμπήσεις δεν σταματάει απλά εκείνη την στιγμή που το κουνάς και μετά συνεχίζει όπως η άλλες αλλά σταματάει και δεν ξανά κουνιέται..

Για λίγο που το κρατησα, κάθε φορα που ανοίγω την οθόνη κάνει το εφε. Για δες λίγο τις ρυθμίσεις του.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω την συγκεκριμένη θήκη http://www.ebay.com/itm/Silver-Skull-Rubberized-Hard-Case-Cover-for-HTC-ONE-X-AT-T-Accessory-/150826708618?pt=PDA_Accessories&hash=item231df8ee8a#ht_2422wt_1270 αλλά είναι σκληρή και με προβληματίζει λίγο μην αφήσει σημάδια πάνω στο κινητό!Εσείς τι πιστεύετε?Έχει χρησιμοποιήσει κανείς παρόμοια και αν ναι τι εντυπώσεις του άφησε?

Καλησπερα, εχω παρει 2 θηκες (κοκκινη, μαυρη) η συσκευη μου ειναι ασπρη.Μετα απο 1 μηνα που ειχα την κοκκινη διαπιστωσα οτι ειχε αφησει λιγο χρωμα πανω στη συσκευη που ευκολα εφυγε με ενα νωπο πανακι! Οπως εχει πει και καποιος αλλος χρηστης καλο ειναι να βγαζουμε που και που τη θηκη για να καθαριζουμε την συσκευη απο τυχον σκονες κτλ! Γνωμη μου τωρα ειναι οτι αν εχεις ασπρη συσκευη δεν θα εχεις τετοια προβληματα.

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Καλησπερα, εχω παρει 2 θηκες (κοκκινη, μαυρη) η συσκευη μου ειναι ασπρη.Μετα απο 1 μηνα που ειχα την κοκκινη διαπιστωσα οτι ειχε αφησει λιγο χρωμα πανω στη συσκευη που ευκολα εφυγε με ενα νωπο πανακι! Οπως εχει πει και καποιος αλλος χρηστης καλο ειναι να βγαζουμε που και που τη θηκη για να καθαριζουμε την συσκευη απο τυχον σκονες κτλ! Γνωμη μου τωρα ειναι οτι αν εχεις ασπρη συσκευη δεν θα εχεις τετοια προβληματα.

Ωραία και εγώ το άσπρο έχω.Να σε ρωτήσω κιόλας μεγαλώνει πολύ τον όγκο του κινητού?

Θα παρακαλούσα να επικεντρωθούμε στα του one x! Για συγκρίσεις με το gs3, μπορείτε να συνεχίσετε κι εδώ ;)

εννοειτε οποιδηποτε αποτελεσματα εννοουσα στο καταλληλο topic

Σκέπτομαι μια θήκη που παράλληλα φορτιζει. Δεν σκοπεύω να την έχω μόνιμα στη συσκευη. Θα την φοραω σε ειδικές περιπτώσεις όπως ταξίδια και όταν προκειμένου να παραμεινω πολλές ώρες μακριά απο πρίζα. Τι λέτε?

2200mAh External Backup Battery Charger Power Bank Case Cover For HTC One X

http://www.ebay.com/itm/221051230634

Υπάρχει και σε 3500mAh αλλα δεν είναι τόσο κομψη και δεν με εμπνέει η ποιότητα της,

Edited by Te_salat

και εδω τα ιδια, το εχω απο τις πρωτες μερες και δεν ειδα καμια διαφορα στην καταναλωση μπαταριας, κατι αλλο συμβαινει φιλε μου :)

Ωραία και εγώ το άσπρο έχω.Να σε ρωτήσω κιόλας μεγαλώνει πολύ τον όγκο του κινητού?

Οχι ιδιαιτερα!

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Σκέπτομαι μια θήκη που παράλληλα φορτιζει. Δεν σκοπεύω να την έχω μόνιμα στη συσκευη. Θα την φοραω σε ειδικές περιπτώσεις όπως ταξίδια και όταν προκειμένου να παραμεινω πολλές ώρες μακριά απο πρίζα. Τι λέτε?

2200mAh External Backup Battery Charger Power Bank Case Cover For HTC One X

http://www.ebay.com/itm/221051230634

Υπάρχει και σε 3500mAh αλλα δεν είναι τόσο κομψη και δεν με εμπνέει η ποιότητα της,

Πολύ καλή. Είχε φίλος κάτι παρόμοιο για Iphone 3gs και έκανε καλή δουλειά.Και σκεφτόμουν να πάρω μια τέτοια θήκη..

:D

Καλημέρα

Λίαν συντόμως θα σας μεταφέρω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την "direct αντιπαράθεση" μεταξύ HOX και SG3 που είχα την ευκαιρία να κάνω την Κυριακή. Περισσότερα εντός της ημέρας...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

• The title was changed to HTC One X / X+