Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα. Νέος κάτοχος ΟΝΕ Χ κι εγώ, και δηλώνω ενθουσιασμένος με την συσκευή. Θα ήθελα παρακαλώ μια βοήθεια για κάποιο πρόγραμμα ή προγράμματα πλοήγησης, με προσωπικό μύνημα, από τους έμπειρους χρήστες Android, καθώς είμαι πρωτάρης στο λειτουργικό και με εμπειρία .... 3,5 ωρών περίπου. Δεν το συζητάω ότι η εμπειρία χρήσης σε σχέση με τα windows mobile 6.5 είναι μέρα με την νύχτα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Θανάσης
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι το expansys η καλύτερη επιλογή για την αγορά του?

Αξίζει να το αγοράσω μεταχειρισμένο,γύρο στα 430-450 η ενδέχεται να είναι απο τα προβληματικά?

Ευχαριστώ

Ποτε μην βάζετε θήκη και μετα ξεχνάτε ότι την φοράτε.. Ανά τα τακτά χρονικά διαστήματα να την βγάζετε και να καθαριζετε την συσκευη αλλα και το εσωτερικό της θηκης.

Η σκόνη που εγκλωβιζεται λειτουργει σαν γυαλοχαρτο.

Εγω χρησιμοποιω ένα poutch και μια διαφανη Jel η οποία βγαίνει με μια κίνηση και μου επιτρέπει την χρήση χωρίς θήκη. Την φοραω μόνο όταν βρίσκομαι σε εξωτερικούς χώρους για μεγάλο διάστημα.

Δεν έχω one x αλλά θα αποκτήσω πολύ σύντομα:)

Επειδή είμαι ψυχάκιας με τα <αγαπημένα> μου αντικείμενα και μετά απο πολυ ψαξιμο σας συστήνω για καθαρισμό το iklear,είναι εγκεκριμένο απο την apple

https://www.klearscreen.com/searchresult.aspx?CategoryID=8

Στην Ελλάδα πώλείται εδώ

http://www.macexperts.gr/zcn/index.php?main_page=product_info&cPath=140&products_id=1975

Δεν υπάρχει καλύτερο και ποιο ασφαλές,είναι ακριβό αλλά δεν ρισκάρεις;)

δυσκολο.εγω θα ελεγα το αντιθετο.η σαμσουνγκ απο το xda εξυχωνεται.να θυμησω οτι το galaxy s στο xda το κανανε τηλεφωνο.πιστευω οτι η htc ισως το εχει μετανιωσει γιατι ενω επι εποχες windows mobile εγινε γνωστη απο το xda τωρα στα thread συσκευων της υπαρχει ελαχιστη κινηση σε σχεση με thread αλλων εταιριων με ξεκλειδωτα κινητα
Συμφωνω απολυτα,τα s-s2 τα στηριξε το xda και οχι η samsung.H εταιρεια αυτη ενω φιαχνει καλες συσκευες ειναι εντελως αθλια στην υποστηριξη και γενικα στο θεμα του software,χωρις το xda τα κινητα αυτα θα πηγαιναν αψαλτα.Οι περισοτεροι εξαλου που πηραν s3 τα πηραν για φλασαρισμα και γενικα λογω της μεγαλης υποστηριξης που ειχαν απο εκει οι προκατοχοι του.Δινει στον κοσμο το <παιχνιδακι του> και κανει τρελες πωλησεις.Τωρα το γιατι η htc το σοβαρεψε τοσο πολυ δεν μπορω να το καταλαβω.

Εγω παλι απορώ και αναρωτιέμαι ταυτόχρονα :worry:

Είναι δυνατόν δυο μήνες μετα την κυκλοφορία του onex και να μην εχει βγει s-off δεν μπορώ να καταλάβω :confused::confused:

Ή δεν θέλουν να το βγάλουν σύντομα ή δεν προσπαθούν αρκετα ή η htc έκανε καλη δουλειά σε αυτο το θεμα .

Για το S-off έχουμε πει ότι βρωμά η υπόθεση. Εδω σπάνε τα κλείδωμα τα της apple και θα δυσκολευονταν στης HTC.

Κι εγω απορω,δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουν,κατι αλλο παιζει και οντως κατι βρωμαει εδω αλλα τι?? Οσο για τα ατομα που διαβαζω οτι ασχολουνται στο xda με το s-off,προσωπικα δεν μου δινουν και μεγαλη εμπιστοσυνη για τις ικανοτητες τους απ οσα ΒΛΕΠΩ ως τωρα.Υπαρχουν developers ικανοτατοι για τα παντα εκει μεσα,γιατι δεν ασχολουνται δεν μπορω να καταλαβω!!!

Είναι το expansys η καλύτερη επιλογή για την αγορά του?

Αξίζει να το αγοράσω μεταχειρισμένο,γύρο στα 430-450 η ενδέχεται να είναι απο τα προβληματικά?

Ευχαριστώ

Αν αυτός που το πουλά δέχεται να ελέγξεις την συσκευη μπορει να αποδειχθεί πιο ασφαλής αγορα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σχετικά με τη βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας στο ΗΟΧ (και λοιπά κινητά), δείτε την εφαρμογή Carat. Είναι μια καινούρια δωρεάν εφαρμογή που ανέπτυξαν MS και PhD επιστήμονες του University of California Berkeley (από τα μεγαλύτερα στον κόσμο για όσους γνωρίζουν).

Κατεβάστε την -> Carat

απο οτι διαβασα στα σχολια, δεν δουλευει σε κανεναν. επισης μαζευει δεδομενα και τα στελνει στα κομπιουτερ τους.... nope, δεν θα παρω

μα δεν ειναι εφαρμογη που απλα τρεχει απο πισω...αν διαβασετε την περιγραφη, απλα στελνει δεδομενα που κ που και σε βαθος χρονου, σε ενημερωνει για το ποιες εφαρμογες τρωνε μπαταρια γενικα κ σε σενα κ σε αλλα κινητα κ.ά. εχει μια ψιλοαναλυση στο phonearena...

μα δεν ειναι εφαρμογη που απλα τρεχει απο πισω...αν διαβασετε την περιγραφη, απλα στελνει δεδομενα που κ που και σε βαθος χρονου, σε ενημερωνει για το ποιες εφαρμογες τρωνε μπαταρια γενικα κ σε σενα κ σε αλλα κινητα κ.ά. εχει μια ψιλοαναλυση στο phonearena...

Το θέμα είναι ότι φεύγουν δεδομένα απο την συσκευη που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Έπειτα όταν δουλεύεις καιρο μια συσκευη μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτο που ευθύνεται για τυχόν αυξημένη κατανάλωση.

Στο HOX η χρήση της οθόνης είναι το Νο1 και μετα το σκάλισμα, αυτα που τρώνε την μπαταρία.

Δεν νομίζω ότι μπορει να αλλάξει κάτι. Περισσότερο χρήσιμη θεωρο την εφαρμογη Lux που βοηθα στο να έχουμε την καλύτερη δυνατή ρύθμιση στην φωτεινότητα της οθόνης ώστε να εξοικονομουμε ενέργεια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα...

Παρατηρησα κατι το οποιο ναι μεν δεν ειναι, σε πρωτη αναγνωση, θεμα του OneX, αλλα επειδη μου εκανε εντυπωση ειπα να το μοιραστω. Αποψε, μετα απο ενα update της εφαρμογης του Gmail, το ονομα στο εικονιδιο της εφαρμογης παρουσιαζεται μεσα σε quotes. Δλδ αντι για Gmail γραφει "Gmail" και καθως οι εφαρμογες σορταρονται αλφαβητικα, η εν λογω εφαρμογη παρουσιαζεται παντα πρωτη. Η εφαρμογη βεβαια παιζει αψογα. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Το γκουγκλαρα, αλλα εν ματαιω... Οι οποιες γνωμες ευπροσδεκτες.

ΥΓ: σορρυ για την απουσια τονων. Keyboard κινητου και λιγος χρονος γαρ... :-)

EDIT: Σήμερα το πρωί, το GMail "ζήτησε" εκ νέου ενημέρωση. Ναι μεν με εξέπληξε, έχοντας διαφορά μόλις μία ημέρα από την προηγούμενη ενημέρωση, αλλά δεν βαριέσαι. Την έκανα, και ως διά μαγείας, τέλος τα quotes από το όνομα του εικονιδίου! Άγνωσται αι βουλαί του Android...

Edited by costasp
Διόρθωση προβλήματος

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Σε ΄μενα ολα ΟΚ, ειναι γραμμενο κονονικα. Κανενα restart δοκιμασες...μπας και..

Βεβαια αποψε σε μενα δεν εγινε κανενα update της εφαρμογης. Το δικο μου ειναι "Γερμανικη", ξεκλειδωτη, συσκευη, το αναφερω επειδη μπορει να παιζει καποιο ρολο.

Edited by N3M3SYS

καλημερα παιδια. Αγορασα την συσκευη απο εναν γνωστο. Το θεμα ειναι με το dropbox το οποιο ειχε ενεργοποιησει αυτος και τωρα στο δικο μου email εχω μονο 2.5g. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση μπορει να γινει μεταφορα χωρου απο εναν λογαριασμο σε εναν αλλο?

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι tasgaz από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε μια φορά στην συσκευή. Στείλε ένα μέιλ στο dropbox να τους εξηγήσεις αλλά δεν σου εγγυώμαι τίποτα.

καλημερα παιδια. Αγορασα την συσκευη απο εναν γνωστο. Το θεμα ειναι με το dropbox το οποιο ειχε ενεργοποιησει αυτος και τωρα στο δικο μου email εχω μονο 2.5g. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση μπορει να γινει μεταφορα χωρου απο εναν λογαριασμο σε εναν αλλο?

Ζήτα από τον γνωστό σου να σου δώσει τους κωδικούς και μετά του αλλάζεις.

ρε παιδια δεν εχει πολυ σιγανο ακουστικο το κινητο? σε εξωτερικο χωρο με αερα δεν ακους σχεδον τιποτα.. η μονο το δικο μου ειναι ετσι?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

ρε παιδια δεν εχει πολυ σιγανο ακουστικο το κινητο? σε εξωτερικο χωρο με αερα δεν ακους σχεδον τιποτα.. η μονο το δικο μου ειναι ετσι?

Έτσι είναι όλα.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Έτσι είναι όλα.

μερικα πραγματα καθε χρονο και χειροτερα..

βγηκε δοκιμαστικη εκδοση 2.05.401,2 μπορουμε να ελπιζουμε σε πολλα ;)

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Επέλεξε ένα δυνατο ήχο και εχε δόνηση. Η ένταση του είναι περίπου 6 dbl μικρότερη απο τον ανταγωνισμο.

Κατέβασε την εφαρμογη Zedge και θα βρεις παρα πολλούς ήχους.

Ημουν πριν λιγο στην wind,ειχαν ενα σφραγισμενο hox το οποιο ειδα οτι ηταν made in china και με αριθμο κατασκευης SH25xxx.Υπαρχουν διαφορες με αυτα που ειναι made in taiwan?

Ημουν πριν λιγο στην wind,ειχαν ενα σφραγισμενο hox το οποιο ειδα οτι ηταν made in china και με αριθμο κατασκευης SH25xxx.Υπαρχουν διαφορες με αυτα που ειναι made in taiwan?

Δεν ξέρω αλλα μέχρι τώρα όσα έχουμε εδω είναι made in ταιβαν.

Δεν ξέρω αλλα μέχρι τώρα όσα έχουμε εδω είναι made in ταιβαν.

Και το κουτι της συσκευασιας ηταν διαφορετικο απο αυτα που βλεπω στα unpacking,απο σκληρο συμπιεσμενο αφρωδες υλικο με οβαλ ακρες...τι να πω!

Καλημερα,

Ξαφνικα παρατηρησα οριζοντιες γραμμες σε μαυρο φοντο.Που και που οταν πεδτει δυνατο φως πανω στην οθονη το βλεπω και με το λευκο.

Στην φωτο που επισυναπτω φαινεται.

Καμια ιδεα;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

δλδ δεν ηταν αυτο που περιγραφεις?

Δεν το ανοιξα το κουτι,ηταν σφραγισμενο και ειχε ερθει για πελατη.Τον αρθμο που εγραψα πριν οπως και την χωρα κατασκευης την ειδα απο τα αυτοκολητα στο εξωτερικο

To one x και συνεπώς ολη η σειρα one φτιάχνεται σε δυο εργοστασια το ενα είναι στην Taiwan και το αλλο στην Shanghai ..

Taiwan ( HT )

Shanghai ( SH )

Διαφορές δεν υπάρχουν εκτος απο το κουτί τους , και σύμφωνα με αυτους που αγόρασαν απο κινα (SH) ειναι λιγο ποιο φτηνό γυρω στα 45$

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to HTC One X / X+