Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

crossed fingers.. τέτοια συσκευή και να τραβιόμαστε.. :wacko:

κιτρινίλα? κυματισμούς? άλλα φυσικά φαινόμενα? :lol:

Άνθρακας ο θησαυρός... Υπάρχουν και σε αυτό κιτρινίλες εμφανές στην οθόνη...:cry::cry:

Τα νεύρα μου...

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι όπως έχω πει δεκάδες φορές και επίσης έχω διαφωνήσει άλλες τόσες με τον φίλο μου τον χημικό :D, δεν υπάρχει συσκευη που αν την πιέσεις στο σημείο της USB να μην κάνει αυτο το ελάχιστο.

Η δικη μου ανήκει οριακά στις νεότερες αφου εστάλη στις 11/4 απο eXpansys.

Αυτη που ειδα στο πλαισιο Αλιμου δεν κανει τιποτα απολυτως οπου και οσο την πιεσα, με η χωρις καλωδιο

αυτη η ερημη οθονη μας εχει γινει πρωταρχικο θεμα με αποτελεσμα να χανουμε το ενδιαφερον μας για την κινηταρα που κραταμε στα χερια μας....κοιταμε δεντρο και χανουμε ολοκληρο δασος....

Άνθρακας ο θησαυρός... Υπάρχουν και σε αυτό κιτρινίλες εμφανές στην οθόνη...:cry::cry:

Τα νεύρα μου...

κριμα.... και κυματισμοι?

Edited by Nikos_s3

διαβάζω μέρες το τόπικ και ειλικρινά δεν αντέχω άλλο και θα κράξω! :O

προσωπικά εκτιμώ ότι το τηλέφωνο (τουλάχιστον όσα κυκλοφορούν εως και αυτή την στιγμή) είναι ελαττωματικό big time! όλα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) έχουν θέμα με τις οθόνες και δεν δικαιολογείται σε τέτοιο βαθμό σε συσκευή νεοαφιχθείσα , ούτε αν έκανε 100 ευρώ. Θεωρώ απαράδεκτο το expansys να συνεχίζει να την πουλάει ή να την αντικαθιστά με συσκευές ίδιας ή άλλης παρτίδας που συνεχίζει να έχει το πρόβλημα...Από προσωπική εκτίμηση, πιστεύω ότι ''διορθωμένες'' συσκευές θα δείτε μετά από κανά μήνα...

Επιπλέον, μου ακούγεται κάπως σε τέτοιο φόρουμ, να υποστηρίζεται (γενικά) συσκευή που έχει θέματα και να λέγεται ότι σε μελλοντικό update θα δείξει δόντια, θα ανοίξει αυτιά, θα κλείσει στόματα κτλ κτλ...όταν οι ελλείψεις και τα προβλήματα είναι κάτι παραπάνω από minor, θα πρέπει να ασκούμε την αντίστοιχη κριτική και να μην χαϊδεύουμε αυτιά.

Εκτιμώ ότι η HTC (της οποίας είμαι λάτρης από εποχής nexus one, χωρίς να μαρέσει το sense) έκανε φάουλ. Βιάστηκε να βγάλει ένα πραγματικό θηρίο (αδιαμφισβήτητα αν όλα δούλευαν όπως πρέπει) με αποτέλεσμα ο έλεγχος να πάει στον βρόντο. Εϊναι τουλάχιστον αστείο να υπάρχουν άτομα που έχουν επιστρέψει 2 και 3 συσκευές και να λέμε τι τηλεφωνάρα είναι...

Anyway...λυπάμαι ειλικρινά για όσους έχουν θέματα, γιατί 600 ευρώ είναι πολλά για μια συσκευή και όλοι θέλουν να την ευχαριστηθούν και όχι να στεναχωριούνται από τέτοια προβλήματα. Ελπίζω να βγάλετε όλοι άκρη και να χαρείτε χωρίς άλλα θέματα την συσκευή σας.Προσωπικά στο πρώτο ελαττωματικό, θα ζήταγα τα χρήματά μου πίσω και θα έκανα υπομονή για κάτι νεότερο, αν ήμουν σε φάση να αγοράσω νέα συσκευή..;)

Edited by Nikos_s3

αυτη η ερημη οθονη μας εχει γινει πρωταρχικο θεμα με αποτελεσμα να χανουμε το ενδιαφερον μας για την κινηταρα που κραταμε στα χερια μας....κοιταμε δεντρο και χανουμε ολοκληρο δασος....

?

Στα 7 κατοσταρικα κοιταμε και το δεντρο και το δασος και το "χορταρι" :D

Άλλο κουλό τώρα ..αγόρασα και μου ήρθαν σημερα τα ακουστικά beats by dr dre τα on tour όμως που είναι και τα ακριβά ..όχι αυτα ππυ δίνει η htc αλλά την καλύτερη σειρά που κανουν διπλάσια τιμή ..(kotsovolos 199€).ενω με samsung galaxy note παιζουν μια χαρά και το πληκτρο απαντησεις αλλα και το μικρόφωνο ,με το one x τιποτα..μονο ακους..το πληκτρο τιποτα οπως και το μικρόφωνο ..και μ' αρέσει που απο πισω γράφει beats..σκ@τ@ στα μουτρα τους..σαμμυ και παλι σαμμυ...

προσωπικά εκτιμώ ότι το τηλέφωνο (τουλάχιστον όσα κυκλοφορούν εως και αυτή την στιγμή) είναι ελαττωματικό big time! όλα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) έχουν θέμα με τις οθόνες και δεν δικαιολογείται σε τέτοιο βαθμό σε συσκευή νεοαφιχθείσα , ούτε αν έκανε 100 ευρώ. Θεωρώ απαράδεκτο το expansys να συνεχίζει να την πουλάει ή να την αντικαθιστά με συσκευές ίδιας ή άλλης παρτίδας που συνεχίζει να έχει το πρόβλημα...Από προσωπική εκτίμηση, πιστεύω ότι ''διορθωμένες'' συσκευές θα δείτε μετά από κανά μήνα...

Επιπλέον, μου ακούγεται κάπως σε τέτοιο φόρουμ, να υποστηρίζεται (γενικά) συσκευή που έχει θέματα και να λέγεται ότι σε μελλοντικό update θα δείξει δόντια, θα ανοίξει αυτιά, θα κλείσει στόματα κτλ κτλ...όταν οι ελλείψεις και τα προβλήματα είναι κάτι παραπάνω από minor, θα πρέπει να ασκούμε την αντίστοιχη κριτική και να μην χαϊδεύουμε αυτιά.

Εκτιμώ ότι η HTC (της οποίας είμαι λάτρης από εποχής nexus one, χωρίς να μαρέσει το sense) έκανε φάουλ. Βιάστηκε να βγάλει ένα πραγματικό θηρίο (αδιαμφισβήτητα αν όλα δούλευαν όπως πρέπει) με αποτέλεσμα ο έλεγχος να πάει στον βρόντο. Εϊναι τουλάχιστον αστείο να υπάρχουν άτομα που έχουν επιστρέψει 2 και 3 συσκευές και να λέμε τι τηλεφωνάρα είναι...

Anyway...λυπάμαι ειλικρινά για όσους έχουν θέματα, γιατί 600 ευρώ είναι πολλά για μια συσκευή και όλοι θέλουν να την ευχαριστηθούν και όχι να στεναχωριούνται από τέτοια προβλήματα. Ελπίζω να βγάλετε όλοι άκρη και να χαρείτε χωρίς άλλα θέματα την συσκευή σας.Προσωπικά στο πρώτο ελαττωματικό, θα ζήταγα τα χρήματά μου πίσω και θα έκανα υπομονή για κάτι νεότερο, αν ήμουν σε φάση να αγοράσω νέα συσκευή..;)

βρες μου μια εταιρεια η οποια εχει δωσει στην αγορα ενα τελειο κινητο....αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου!

Ηταν σφραγισμενη η συσκευασια του νεου;

Από την μια πλευρά ναι, από την άλλη όχι. Ήταν ανοιχτή!

μηπως σαν ενδειξη αποζημιωσης σου εδωσαν και τα ακουστικα??ρε παιδια μηπως ξαναστελνουν τα ιδια κινητα σε αλλους?μηπως δεν τα αντικαθιστουν με πληρως καινουρια?

Πηρες λιγο φορα και αδικεις τη συσκευη.

1. Οπως γνωριζεις, δεν υπαρχει κορυφαια συσκευη που να μην ειχε θεματα στις πρωτες παρτιδες ή εστω να βγηκε εντελως πανετοιμη. (iPhone 4 - κεραια, iPhone 4S μπαταρια χαλια λογω iOS 5, προβληματικη ληψη 3G και απωλεια σηματος, SGS II υπερθερμανση και ροζιλες στην καμερα και και και και και...)

2. Το μονο προβλημα κατα την κυκλοφορια ηταν το lagαρισμα του Sense, το οποιο λυθηκε αμεσα απο την HTC, ενω παραλληλα υπηρξε και βελτιωση στη ληψη της κεραιας και στη διαρκεια της μπαταριας (τα οποια δεν ηταν ουσιαστικα προβληματα).

Αυτα λοιπον.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

βρες μου μια εταιρεια η οποια εχει δωσει στην αγορα ενα τελειο κινητο....αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου!

δε μίλησα για τέλειο κινητό...εννοείται ότι όλα θα έχουν τα ψιλό-θεματάκια τους, που περιμένεις να διορθωθούν με software update και μάλιστα άμεσο (βλέπε google και bug που χαμήλωνε η ένταση);)

αλλά όχι προβλήματα,που κατατάσσονται στην λίστα ώς άκρως ελαττώματα (βλέπε αντίστοιχα apple-antenna gate);)

Ξαναλέω, προσωπικά στο πρώτο, θα είχα πάρει τα λεφτά μου και...καπνός.

Άραγε πόσοι από σας θα είσασταν το ίδιο ελαστικοί αν είχε κιτρινίλες και έκανε νερά η brand new plasma σας 42'' στα 700 ευρώ..??:rolleyes:

@megatr0n: δεν αδικώ την συσκευή...την λέω ''θηρίο'' και την εξυψώνω για τα χαρακτηριστικά της, όχι όμς και για την υλοποίησή της ;) τα υπόλοιπα τα γράφω παραπάνω..

Edited by Nikos_s3

++100000..Επιτέλους και κάποιος που λέει τα πράγματα όπως είναι η όπως θα έπρεπε να είναι.

εδω που τα λεμε δεν εχει και αδικο ο nikos_s3...

οχι μονο για την htc, το ιδιο ισχυει φυσικα και με τις ροζιλες του gs2 την απωλεια σηματος στο Iphone κτλ

600ε ειναι αυτα και με αυτα τα χρηματα το λιγοτερο που απαιτεις ειναι αν οχι μια τελεια συσκευη (η οποια δυστυχως δεν υπαρχει), μια συσκευη η οποια λειτουργει οπως θα επρεπε να λειτουργει συμφωνα με τα χαρακτηριστικα που εχει και αυτα που διαφημιζει η εκαστοτε εταιρεια

αμα σου διαφημιζαν οτι το νεο one x σου φτιαχνει καφε, τραβαει βιντεο εξαιρετικης ποιοτητας και με ολα αυτα σου εχει και το τρεμουλο στην οθονη σαν feature, :lol: τοτε θα το αγοραζα (αν θα το αγοραζα) εχωντας γνωση του προβληματος που εχει :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

παιδιά έλεγα να το πάρω από κοσμοτέ σε κανά δεκαήμερο αλλά έχω φοβηθεί τώρα γιατί αν κάτι σιχαίνομαι στις αγορές μου είναι οι επιστροφές προβληματικών συσκευών ειδικά αν έχεις να κάνεις και με το κάκιστο ελληνικό σέρβις...φαντάζομαι σκηνή:έχει κιτρινίλες η οθόνη και απάντηση θα έχει μπει υγρασία είναι εκτός εγγύησης 200ε αλλαγή οθόνης..:cry:
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

παιδια αδικουμε ειλικρινα μια συσκευη επειδη διογκωσαμε υπερβολικα το θεμα με την οθονη και δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο θεμα (ελαττωμα)....οσο αναφορα την πλασμα Tv να εισαστε ολοι σιγουροι οτι εαν δεν εκανε την δουλεια για την οποια την πηρα(δηλ σωστη απεικονιση και ευκρινεια)τοτε θα την γυριζα πισω...αλλα δεν θα την γυριζα επειδη κανω χρηση για την οποια δεν προοριζεται και αρχιζω να την παταω δημιουργωντας κυματισμους!για ολους αυτους που δεν εχουν καταλαβει το προβλημα δημιουργειται υπο μεγαλη πιεση(ανορθοδοξο) στην οθονη....τιποτα ελαττωματικο υπο φυσιολογικες συνθηκες για τις οποιες προοριζεται το κινητο!αυτα και φιλικα

παιδια αδικουμε ειλικρινα μια συσκευη επειδη διογκωσαμε υπερβολικα το θεμα με την οθονη και δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο θεμα (ελαττωμα)....οσο αναφορα την πλασμα Tv να εισαστε ολοι σιγουροι οτι εαν δεν εκανε την δουλεια για την οποια την πηρα(δηλ σωστη απεικονιση και ευκρινεια)τοτε θα την γυριζα πισω...αλλα δεν θα την γυριζα επειδη κανω χρηση για την οποια δεν προοριζεται και αρχιζω να την παταω δημιουργωντας κυματισμους!για ολους αυτους που δεν εχουν καταλαβει το προβλημα δημιουργειται υπο μεγαλη πιεση(ανορθοδοξο) στην οθονη....τιποτα ελαττωματικο υπο φυσιολογικες συνθηκες για τις οποιες προοριζεται το κινητο!αυτα και φιλικα

Έχεις άδικο. δεν δίνεις 700 για να έχεις μια συσκευή που με ελαφρύ πάτημα κυματίζει δεν συμβιβάζεσαι τόσο εύκολα μόνο αν στην έκαναν δώρο και πάλι , εγώ δεν είδα ούτε το gs2 να κυματίζει ούτε το xperia s ουτε το note που έχει πιο μεγάλη οθόνη, Τότε το ipad τι έπρεπε να κάνει που και αυτό έχει ips οθόνη??

Ωχ ανακατεσκευασμενα μας πασαρουν... :O

καλα που δεν ζητησα να ναι και λευκο!!!

Edited by alfisti

Έχεις άδικο. δεν δίνεις 700 για να έχεις μια συσκευή που με ελαφρύ πάτημα κυματίζει δεν συμβιβάζεσαι τόσο εύκολα μόνο αν στην έκαναν δώρο και πάλι , εγώ δεν είδα ούτε το gs2 να κυματίζει ούτε το xperia s ουτε το note που έχει πιο μεγάλη οθόνη, Τότε το ipad τι έπρεπε να κάνει που και αυτό έχει ips οθόνη??

δεν συμβιβαζομαι γιατι η χρηση του κινητου ειναι απροβληματιστη...εχεις το κινητο για να καταλαβεις πως αναπαραγονται οι κυματισμοι?οσο αναφορα το ipad το φαινομενο του bleiiding ειναι κατι που αναπαραγεται χωρις ιδιατερες συνθηκες-αυτος ειναι συμβιβασμος καλα για xperia s και οθονες δεν το συζηταω καν...εχω σχεδον ενα χρονο galaxy tab 10.1 και πριν μια μερα με ολα αυτα πατησα την οθονη και κανει κυματισμους-ποτε μεχρι χτες δεν το ειχα καταλαβει!πιστευετε οτι συμβιβαστηκα?ή να το παω πισω και να τους πω οτι πιεσα με δυναμη μετα απο ενα χρονο την οθονη και μου κανει κυματισμους?

Edited by ximikos_fil

δεν συμβιβαζομαι γιατι η χρηση του κινητου ειναι απροβληματιστη...εχεις το κινητο για να καταλαβεις πως αναπαραγονται οι κυματισμοι?οσο αναφορα το ipad το φαινομενο του bleiiding ειναι κατι που αναπαραγεται χωρις ιδιατερες συνθηκες-αυτος ειναι συμβιβασμος καλα για xperia s και οθονες δεν το συζηταω καν...εχω σχεδον ενα χρονο galaxy tab 10.1 και πριν μια μερα με ολα αυτα πατησα την οθονη και κανει κυματισμους-ποτε μεχρι χτες δεν το ειχα καταλαβει!πιστευετε οτι συμβιβαστηκα?ή να το παω πισω και να τους πω οτι πιεσα με δυναμη μετα απο ενα χρονο την οθονη και μου κανει κυματισμους?

Φίλε μου δεν είναι προσωπική παρατήρηση γενικά μιλώ για τις εταιρίες που δεν ελέγχουν τα προϊόντα πριν βγουν να είναι σωστά.

Μπλεκουμε τα πράγματα. Άλλο κυματισμος ΜΟΝΟ πάνω από το USB, άλλο κυματισμος σε όλο το περιβλημα της οθόνης, άλλο κιτρινιλες και αλλο όλα μαζί. Προσωπικά με αυτα που ακούω ακόμα και με τον κυματισμο που εμφανώς κάνει στο μεγαλύτερο εύρος της οθόνης δεν θα το έστελνα πίσω

διακινδυνευοντας να πάρω μια συσκευή με περισσότερα προβλήματα αν δεν είχε την κιτρινιλα κάτω δεξιά.

Υπάρχουν προβλήματα πάντως διαπιστωμένα και όταν πλέον στέλνονται πίσω συσκευές ανοιγμενες με τα ίδια προβλήματα δεν υπάρχει και μιά προοπτική να βρεθεί λύση. Εγώ πάντως δεν δέχομαι να πληρώνω τόσα λεφτά για συσκευές που δεν θα έπρεπε να παραδίδονται ούτε για διαφημιστικές.

Edited by equi
s21 ultra 256

Σελίδες επί σελίδων διαβάζω γι αυτό το θέμα για κυματισμούς και βλακείες. Το να έχει κίτρινα στίγματα το καταλαβαίνω σαν πρόβλημα. Το να κάνεις λάθος χρήση και να δημιουργείτε θέμα δεν ξέρω γιατί είναι πρόβλημα. Διαβάζω για επιπλέον πίεση, σε σημείο που δε χρειάζεται και κάνει ένα εφέ το οποίο δε δημιουργεί κανένα άλλο πρόβλημα. Αν ασκήσετε λίγη πίεση ακόμα μπορεί και να ανοίξετε καμιά τρύπα στη συσκευή και τότε να δεις κατασκευαστικό πρόβλημα... Έρχομαι εδώ να διαβάσω για το αν η οθόνη δείχνει σωστά, αν όλα κυλούν όμορφα, αν η συσκευή έχει τη δύναμη να δικαιολογήσει τους 4 πυρήνες (επειδή θέλω να το προτείνω στη νύφη μου) και διαβάζω για ένα ανύπαρκτο πρόβλημα...
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Σελίδες επί σελίδων διαβάζω γι αυτό το θέμα για κυματισμούς και βλακείες. Το να έχει κίτρινα στίγματα το καταλαβαίνω σαν πρόβλημα. Το να κάνεις λάθος χρήση και να δημιουργείτε θέμα δεν ξέρω γιατί είναι πρόβλημα. Διαβάζω για επιπλέον πίεση, σε σημείο που δε χρειάζεται και κάνει ένα εφέ το οποίο δε δημιουργεί κανένα άλλο πρόβλημα. Αν ασκήσετε λίγη πίεση ακόμα μπορεί και να ανοίξετε καμιά τρύπα στη συσκευή και τότε να δεις κατασκευαστικό πρόβλημα... Έρχομαι εδώ να διαβάσω για το αν η οθόνη δείχνει σωστά, αν όλα κυλούν όμορφα, αν η συσκευή έχει τη δύναμη να δικαιολογήσει τους 4 πυρήνες (επειδή θέλω να το προτείνω στη νύφη μου) και διαβάζω για ένα ανύπαρκτο πρόβλημα...

αυτο ειναι που λεω....δεν ειναι θεμα κατι που δημιουργειται υπο μη φυσιολογικες συνθηκες!ναι η κιτρινηλα γιατι να υπαρχει και να την βλεπω καθε φορα που ανοιγω το κινητο!ναι εαν υπαρχει καμμενο pixel...συμφωνω στους τριγμους την ωρα που κρατας ή χειριζεσαι το κινητο οτι ειναι θεμα!αδικαιολογητες επανεκιννησεις και προβληματα στην φορτιση!

Και να ήθελα να συμφωνήσω μαζι σου ,για το ανυπαρκτο προβλημα, οπως λες,η ίδια η htc έχει άλλη γνώμη.Δεν μπορω να πιστέψω πως μου αλλάζει το one x ,χωρίς κάν να το τσεκάρει.Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα με ενοχλει το συγκεκριμένο πρόβλημα του κυματισμου(αλλα με ενοχλούν) ,δεν το θεωρούσα κάν πρόβλημα..Αυτο όμως που με έβαλε σε σκέψεις ήταν η παραδοχή απο μερους της ίδιας της htc για άμεση αντικατάσταση.

Και να ήθελα να συμφωνήσω μαζι σου ,για το ανυπαρκτο προβλημα, οπως λες,η ίδια η htc έχει άλλη γνώμη.Δεν μπορω να πιστέψω πως μου αλλάζει το one x ,χωρίς κάν να το τσεκάρει.Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα με ενοχλει το συγκεκριμένο πρόβλημα του κυματισμου(αλλα με ενοχλούν) ,δεν το θεωρούσα κάν πρόβλημα..Αυτο όμως που με έβαλε σε σκέψεις ήταν η παραδοχή απο μερους της ίδιας της htc για άμεση αντικατάσταση.

πια παραδοχη φιλε μου...η expansys ειπε οτι σε συμφωνια με την htc αντικαθιστα τα τηλεφωνα αλλα ανακοινωση αποδοχης του προβληματος απο την εταιρεια οπως εκανε με το htc one s δεν υπαρχει ή τουλαχιστον δεν την εχω διαβασει εγω!εξαλλου και η samsung περυσι με τις μισοκιτρινες οθονες δεν παραδεχτηκε κατι επισημα αλλα οποιος ζηταγε αλλαγη γινονταν!διορθωστε με εαν κανω λαθος περι ανακοινωσεων!

• The title was changed to HTC One X / X+