argyris21 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Το πιθανότερο.. Ποτέ! Λογικά θα πάμε σε 4.2.1. για να δουμε....!!! Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ποσα mV εχει η μπαταρια σας αμεσως μετα την φορτιση ? δηλαδη οταν ειναι στο 100% και βγαλετε τον φορτιστη. (Μπορειτε να το δειτε με το Battery Calibration) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ποσα mV εχει η μπαταρια σας αμεσως μετα την φορτιση ? δηλαδη οταν ειναι στο 100% και βγαλετε τον φορτιστη. (Μπορειτε να το δειτε με το Battery Calibration) 4222mV λέει εμένα. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 4222mV λέει εμένα. ΗΤC ONE X η HTC ONE X+ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 το oneχ+ έχω. μας Ρωτάς εσύ, αλλά δεν μας λες εσύ ποσα mV έχεις Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 το oneχ+ έχω. μας Ρωτάς εσύ, αλλά δεν μας λες εσύ ποσα mV έχεις Με το htc one x+ δεν μετρας εσυ εχεις αλλη μπαταρια :P Εγω ειχα 4128mV(αν θυμαμαι καλα) στα 100% πριν ωρα. Τωρα στα 90% εχω 3931mV. Μου φαινονται λιγα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Παιδιά να σας ρωτήσω βίντεο κλίση δεν έχουμε με το hox??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Με το htc one x+ δεν μετρας εσυ εχεις αλλη μπαταρια :P Εγω ειχα 4128mV(αν θυμαμαι καλα) στα 100% πριν ωρα. Τωρα στα 90% εχω 3931mV. Μου φαινονται λιγα ... Δεν ανέβηκε και πολύ , το φόρτισα 100% και πήγε 4277mV Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Παιδιά να σας ρωτήσω βίντεο κλίση δεν έχουμε με το hox??? Μέσω skype ή παρεμφερή εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Με το htc one x+ δεν μετρας εσυ εχεις αλλη μπαταρια :P Εγω ειχα 4128mV(αν θυμαμαι καλα) στα 100% πριν ωρα. Τωρα στα 90% εχω 3931mV. Μου φαινονται λιγα ...Ναι ειναι λιγα.Ειχα ψαχτει πολυ με αυτο το θεμα οσο ειχα το hox.To κανονικο ειναι +/- 4200,στα 4128 στο 100% εισαι χαμηλα,ψιλοδιορθωνεται ομως μεχρι ενα σημειο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ναι ειναι λιγα.Ειχα ψαχτει πολυ με αυτο το θεμα οσο ειχα το hox.To κανονικο ειναι +/- 4200,στα 4128 στο 100% εισαι χαμηλα,ψιλοδιορθωνεται ομως μεχρι ενα σημειο. Μπορει να μην ηταν ακριβως 4128, παντως και παλαιοτερα που το ειχα checkarei αυτη η τιμη αυξομειωνει συνεχεια. θα το ξανα τσεκαρω οταν το φορτισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ξερει κανεις που μπορω να βρω ματ screen protector για το HOX στην Θεσσαλονικη ? thanks in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 να ρωτησω παλι.... οταν γραφω βιντεο κανει κατι χαζα ζουμ και θολονει την εικονα. αν πατησω εστιαση στρωνει μεχρι να κουνηθει το ατομο και μετα παλι τα ιδια.... αναλυση μετρια. καμια βοηθεια κανεις...? και κατι ακομα αν γρατσουνιστει το τζαμακι της καμερας τι γινεται? και τι κοστος περιπου? ευχαριστω. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karageo52552 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ειμαι καινουργιος στο χωρο του android και εχω προβλημα με την εφαρμογη που βλεπετε στη δεξια μερια της οθονης τρεχει πανω απο ολες τις εφαρμογες και δεν μπορω να την κλεισω μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει... (το κινητο αγωραστικε καινουργιο απο το εξωτερικο) ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καλώς ήρθες, δεν είναι εφαρμογή αλλά λειτουργία του android. πήγαινε ρυθμίσεις του κινητού, κάτω κάτω developer options και πάλι προς τα κάτω απενεργοποίησε το show CPU usage. Πάντως εδώ είναι off topic, έπρεπε να ρωτήσεις στο θέμα της συσκευής σου ή στις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 να ρωτησω παλι.... οταν γραφω βιντεο κανει κατι χαζα ζουμ και θολονει την εικονα. αν πατησω εστιαση στρωνει μεχρι να κουνηθει το ατομο και μετα παλι τα ιδια.... αναλυση μετρια. καμια βοηθεια κανεις...? και κατι ακομα αν γρατσουνιστει το τζαμακι της καμερας τι γινεται? και τι κοστος περιπου? ευχαριστω. Δηλαδη οταν βιντεοσκοπεις καποιον π.χ και εισαι εστιασμενος σε αυτον,οταν μετακινηθει θολωνει το βιντεο και παραμενει ετσι?Το τζαμακι της καμερας ειναι καθαρο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 ναι καθαρο ειναι. το κανει απο την αρχη που το πηρα. δεν το συζηταω να γραψω βιντεο την κορη μου.... ολο ζουμ ζουμ και παλι ζουμ. αυτο μου το εκανε και μια sony φωτογραφικη και οταν ξετσεκαρισα το αυτοματη εστιαση εστρωσε. σε εμας εδω δεν εχει κατι τετοιο.... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) παιδες, ξεκλειδωσα bootloader! τωρα για να κανω root? δοκιμασα αυτο αλλα δεν...:( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644167 edit: ok solved Edited February 8, 2013 by artant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 ναι καθαρο ειναι. το κανει απο την αρχη που το πηρα. δεν το συζηταω να γραψω βιντεο την κορη μου.... ολο ζουμ ζουμ και παλι ζουμ. αυτο μου το εκανε και μια sony φωτογραφικη και οταν ξετσεκαρισα το αυτοματη εστιαση εστρωσε. σε εμας εδω δεν εχει κατι τετοιο....Eχεις κανει καποιο hard reset? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Παιδια στο βιντεο το κανει αυτο.Ειναι σαν να προσπαθει συνεχεια να νεταρει.Το εκανε σε λιγοτερο βαθμο και το Iphone μου.Το κανει και αυτο.Δεν το εχω ψαξει περισσοτερο να δω πως θα το σταματησω αν και απο αυτα που διαβαζω μαλλον ετσι δουλευει. Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 το ειχα κανει reset οταν πηραμε την 4.1.1 θα βαλω την lg camera να δω τι κανει..... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Παιδια στο βιντεο το κανει αυτο.Ειναι σαν να προσπαθει συνεχεια να νεταρει.Το εκανε σε λιγοτερο βαθμο και το Iphone μου.Το κανει και αυτο.Δεν το εχω ψαξει περισσοτερο να δω πως θα το σταματησω αν και απο αυτα που διαβαζω μαλλον ετσι δουλευει.ολες οι ψηφιακες,ειτε κινητα ειτε compact φωτογραφικες,προσπαθουν συνεχεια να εστιασουν για να εχουν καθαροτερο αποτελεσμα,το θεμα ειναι να μην γινεται εντονο και ενοχλητικο στο χρηστη.Σου στελνω στα πμ σου ενα βιντεο που ειχα τραβηξει με το hox για να δεις οτι δεν υπηρχε κατι ενοχλητικο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ναι ειναι λιγα.Ειχα ψαχτει πολυ με αυτο το θεμα οσο ειχα το hox.To κανονικο ειναι +/- 4200,στα 4128 στο 100% εισαι χαμηλα,ψιλοδιορθωνεται ομως μεχρι ενα σημειο. με 100% φόρτιση έχω 4188 mV ..Είμαι οκ? Πως διορθώνεται που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 με 100% φόρτιση έχω 4188 mV ..Είμαι οκ? Πως διορθώνεται που λες? Απο οτι εψαξα ολοι τοσο εχουμε πανω κατω. Δεν ειναι κατι που διορθωνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Απο οτι εψαξα ολοι τοσο εχουμε πανω κατω. Δεν ειναι κατι που διορθωνεταιΔεν εχουν ολοι τοσο,πολλοι απ οσους ειχα μιλησει ειχαν χαμηλα mv.Το προβλημα ειναι οτι σε πολλους οταν εχουν ενδειξη 100%,η μπαταρια δεν εχει φορτισει πληρως.Υπαρχει περιθωριο να ανεβει σε κανονικα επιπεδα μεσω μιας διαδικασιας κατα την φορτιση.Τα δικα μου hox τα ειχα φτασει σε 4196-4214.Τωρα για τα 4128 που ανεφερες πριν,ειναι χαμηλα τα mv (εκτος αν ηταν τυχαιο),αντιθετα τα 4188 του Σπυρου ειναι καλα,πιθανον να μπορει να τα ανεβασει αλλο λιγο αλλα δεν θα δει και καμια αισθητη διαφορα με 8-10 mv παραπανω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts