Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φανταζομαι εννοεις τον ηχο του ringtone οταν σε καλουν και οχι οτι ακουγεται η φωνη απο το ηχειο,σωστα?

Nαι ο ηχος της ειδοποιησης. Ειτε του μηνυματος ειτε της κλησης.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nαι ο ηχος της ειδοποιησης. Ειτε του μηνυματος ειτε της κλησης.
Λογικο το βλεπω να ακουγεται,πως θα ξερεις ποτε σε καλουν για να βαλεις το ακουστικο?Αν δεν θελεις να το ακους βαλτο στο αθορυβο

Λογικο το βλεπω να ακουγεται,πως θα ξερεις ποτε σε καλουν για να βαλεις το ακουστικο?Αν δεν θελεις να το ακους βαλτο στο αθορυβο

Απλα οταν εχω ηδη τα ακουστικα στα αυτια θα ηθελα να υπαρχει μια επιλογη να ακουγεται μονο απο αυτα. Αλλα μαλλον δεν γινεται.

Απλα οταν εχω ηδη τα ακουστικα στα αυτια θα ηθελα να υπαρχει μια επιλογη να ακουγεται μονο απο αυτα. Αλλα μαλλον δεν γινεται.
Χλωμο το βλεπω.Αυτο δεν μπορει να γνωριζει ποτε εχεις τα ακουστικα στα αυτια και πρεπει να σε ειδοποιει για καθε τι εισερχομενο

Χλωμο το βλεπω.Αυτο δεν μπορει να γνωριζει ποτε εχεις τα ακουστικα στα αυτια και πρεπει να σε ειδοποιει για καθε τι εισερχομενο

Προφανως και δεν μπορει να γνωριζει:p Δεν θελω να το κανει αυτοματα. Να το ρυθμιζω εγω οποτε θελω.

Edited by ardi21

Σωστό. Και αν εσύ δεν φοράς εκείνη τη στιγμή τ' ακουστικά πως θα ειδοποιηθεις για την κλήση; Θα το θυμάσαι κάθε φόρα να το ρυθμίζεις;

Αυτό μια χαρά είναι. Εγώ ένα παράπονο έχω (διαχρονικά) από την HTC και φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να το φτιάξει. Δεν μας ειδοποιεί πότε η κλήση μας είναι σε αναμονή. Τόσο δύσκολο είναι πια; Όλος ο κόσμος το έχει, εμείς τίποτα.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Xρονια πολλα σε ολους.

Παρατηρησα οτι οταν συνδεεω το hands-free και εχω μια κληση η ενα μηνυμα ο ηχος ακουγεται και απο το ηχειο και απο τα ακουστικα. Ετσι ηταν και πριν την αναβαθμιση? Υπαρχει καποια ρυθμιση που να απενεργοποιει το ηχειο και να ακουγεται μονο απο το hands-free?

Όταν συνδεεις τα hands free αυτόματα ο ήχος κλήσης και πάσης φύσης ηχητική ειδοποίηση ακούγεται αυτόματα από τα ακουστικά και όχι από το ηχείο, πράγμα λογικό και άκρως ευπρόσδεκτο.

Όταν συνδεεις τα hands free αυτόματα ο ήχος κλήσης και πάσης φύσης ηχητική ειδοποίηση ακούγεται αυτόματα από τα ακουστικά και όχι από το ηχείο, πράγμα λογικό και άκρως ευπρόσδεκτο.

Αυτο ηξερα και 'γω.

Σε μενα εχει προβλημα τοτε.

Αυτο ηξερα και 'γω.

Σε μενα εχει προβλημα τοτε.

ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε μου!!! Όταν έχεις τα ακουστικά χτυπάει ο ήχος κλήσης τόσο από τα ακουστικά όσο και από το ηχείο. Αυτό τελικά ειναι σωστό και ευπρόσδεκτο επειδή όταν βγάλεις τα ακουστικά από τα αυτιά σου (πχ οδήγηση) και σε πάρει εκείνη την ώρα κάποιος τηλέφωνο, ΠΩΣ θα τον ακούσεις. Ως εκ τούτου δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό σου. Έτσι ειναι το σωστό να λειτουργεί.

ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε μου!!! Όταν έχεις τα ακουστικά χτυπάει ο ήχος κλήσης τόσο από τα ακουστικά όσο και από το ηχείο. Αυτό τελικά ειναι σωστό και ευπρόσδεκτο επειδή όταν βγάλεις τα ακουστικά από τα αυτιά σου (πχ οδήγηση) και σε πάρει εκείνη την ώρα κάποιος τηλέφωνο, ΠΩΣ θα τον ακούσεις. Ως εκ τούτου δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό σου. Έτσι ειναι το σωστό να λειτουργεί.

Πριν καταλαβα οτι ειπες το αντιθετο:p

Οκ το ξεκαθαρισαμε το θεμα, ευχαριστω:)

Μετά την αναβάθμιση το κινητό έχασε το ελληνικό system language. Πλέον εχει γυρίσει σε αγγλικό και το ελληνικό δε φαίνεται πουθενά (δεν υπάρχει στις γλώσσες επιλογής). Από expansys το κινητουλι. Ξέρει κανένας τίποτα;

Μετά την αναβάθμιση το κινητό έχασε το ελληνικό system language. Πλέον εχει γυρίσει σε αγγλικό και το ελληνικό δε φαίνεται πουθενά (δεν υπάρχει στις γλώσσες επιλογής). Από expansys το κινητουλι. Ξέρει κανένας τίποτα;

Βάλε το morelocale 2 από το market και θα είσαι οκ

Παιδια μου εχει ερθει εδω και πολυ καιρο το update αλλα δεν το κανω γιατι θελω να παρω backup και δεν ξερω με χωρις ροοτ τροπο . Αν το ειχα ροοτ θα περναγα titanium τωρα που δεν εχουμε ροοτ πως παιρνουμε back up ???

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Google-αρε για adb backup and restore!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδια μου εχει ερθει εδω και πολυ καιρο το update αλλα δεν το κανω γιατι θελω να παρω backup και δεν ξερω με χωρις ροοτ τροπο . Αν το ειχα ροοτ θα περναγα titanium τωρα που δεν εχουμε ροοτ πως παιρνουμε back up ???
Οταν λες πολυ καιρο?...Με 4.0.4 εισαι ακομη??..any way,κατεβασε το mybackup και παρε αντιγραφο τις εφαρμογες σου (δεν παιρνει αντιγραφο τα δεδομενα αφου δεν εισαι ρουτ).Αντιγραψε στο pc φακελους με τραγουδια και φωτο και αν εχεις παιχνιδια και θελεις να τα επαναφερεις οπως ειναι τωρα,αυτα δημιουργουν συνηθως φακελους ειτε στον κεντρικο καταλογο της sd,ειτε στα Android/data και Android/obb.Αντιγραφεις τον αναλογο φακελο και μετα το reset τον κανεις επικοληση παλι εκει που ηταν πριν και εχεις κανονικα τα saves σου.

Οταν λες πολυ καιρο?...Με 4.0.4 εισαι ακομη??..any way,κατεβασε το mybackup και παρε αντιγραφο τις εφαρμογες σου (δεν παιρνει αντιγραφο τα δεδομενα αφου δεν εισαι ρουτ).Αντιγραψε στο pc φακελους με τραγουδια και φωτο και αν εχεις παιχνιδια και θελεις να τα επαναφερεις οπως ειναι τωρα,αυτα δημιουργουν συνηθως φακελους ειτε στον κεντρικο καταλογο της sd,ειτε στα Android/data και Android/obb.Αντιγραφεις τον αναλογο φακελο και μετα το reset τον κανεις επικοληση παλι εκει που ηταν πριν και εχεις κανονικα τα saves σου.

Το adb backup κρατάει αντίγραφο και των δεδομένων!

Το adb backup κρατάει αντίγραφο και των δεδομένων!

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε και δεν γνωριζω.Καλο ακουγεται ομως

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε και δεν γνωριζω.Καλο ακουγεται ομως

Προσφατα κράτησα αντίγραφο ετσι,μετά αναβαθμισα με RUU και επανεφερα κανονικά τα πάντα.Το android το υποστηρίζει αυτό από ics και μετά

παιδες, απο το τελευταιο Update και μετα βλεπω οτι το wakelocks εχει καταναλωσει αρκετη ενεργεια.

απο οτι διαβασα ειναι μια υπηρεσια (service) το οποιο χρησιμοποιειται απο διαφορες εφαρμογες για να εμποδισει το κινητο απο πληρη υπνο (deep sleep)

μπορουμε με καποιο τροπο να δουμε ποιες εφαρμογες ειναι;

το mediaserver τι ακριβως κανει; ειναι καθολου χρησιμο; αν οχι πως απενργοποιεται;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Υπάρχει στο play store αυτό το πρόγραμμα?

Command prompt είναι η όλη η φάση αλλά υπάρχει κάτι πιο αυτοματοποιημενο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844032

πολλες φορες(οχι παντα) αντιμετωπιζω το εξης προβλημα

ολες μου οι επαφες στο κινητο ειναι στο λογαριασμο gmail moy.

υπαρχουν λοιπον φορες που οταν περναω μια καινουργια επαφη στη συσκευη μου,αυτη μετα απο μερες εξαφανιζεται.

παιζει τιποτα με τον συγχρονισμο? δλδ οταν ανοιγω wifi να γινεται κανα μπερδεμα και να την σβηνει?

τοχω παθει αρκετες φορες

τι να φταιει?

Για τη φόρτιση στο αυτοκίνητο του ONE x μου χρησιμοποιώ τον φορτιστή αυτοκινήτου της HTC που είχα για το touch pro μου προσαρμόζοντας ένα ανταπτοράκι από mini σε micro usb.

Πριν την αναβάθμιση σε 4.1.1 ο φορτιστής λειτουργούσε..Τώρα τον συνδέω και δεν κάνει τίποτα...Καμιά ιδέα??

παιδες, απο το τελευταιο Update και μετα βλεπω οτι το wakelocks εχει καταναλωσει αρκετη ενεργεια.

απο οτι διαβασα ειναι μια υπηρεσια (service) το οποιο χρησιμοποιειται απο διαφορες εφαρμογες για να εμποδισει το κινητο απο πληρη υπνο (deep sleep)

μπορουμε με καποιο τροπο να δουμε ποιες εφαρμογες ειναι;

το mediaserver τι ακριβως κανει; ειναι καθολου χρησιμο; αν οχι πως απενργοποιεται;

Aρχισε να ξηλωνεις οτι δε χρειαζεσαι,μην το κουραζεις καθολου.Η μπαταρια του παει πολυ καλα σε μενα πλεον,αλλα εχω φρεναρει χιλιους διαολους που ετρεχαν απο πισω.Μπες και στους λογαριασμους σου που συγχρονιζεις και φιαξε τις ρυθμισεις τους να μην τρεχουν με το ετσι θελω.Το sence ειναι καλο και ωραιο αλλα εχει την φιλοσοφια των συγχρονισμων με τα παντα,αν δεν κανεις ρυθμισεις και παγωματα σε οτι δεν θελεις σου λιωνει την μπαταρια

πολλες φορες(οχι παντα) αντιμετωπιζω το εξης προβλημα

ολες μου οι επαφες στο κινητο ειναι στο λογαριασμο gmail moy.

υπαρχουν λοιπον φορες που οταν περναω μια καινουργια επαφη στη συσκευη μου,αυτη μετα απο μερες εξαφανιζεται.

παιζει τιποτα με τον συγχρονισμο? δλδ οταν ανοιγω wifi να γινεται κανα μπερδεμα και να την σβηνει?

τοχω παθει αρκετες φορες

τι να φταιει?

Eχεις τσεκαρει αν οι νεες επαφες σου αποθηκευονται στο gmail η στο τηλεφωνο?

Για τη φόρτιση στο αυτοκίνητο του ONE x μου χρησιμοποιώ τον φορτιστή αυτοκινήτου της HTC που είχα για το touch pro μου προσαρμόζοντας ένα ανταπτοράκι από mini σε micro usb.

Πριν την αναβάθμιση σε 4.1.1 ο φορτιστής λειτουργούσε..Τώρα τον συνδέω και δεν κάνει τίποτα...Καμιά ιδέα??

Παρε εναν αλλο φορτιστη με micro usb και τελειωνεις.Εγω εχω 2 φορτιστες της Samsung και φορτιζω τα παντα (φτηνοι ειναι,γυρω στο δεκαευρω) Edited by truckman

• The title was changed to HTC One X / X+