Te_salat Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) απεκτησα πια το κινητο με ανταλλαγη με iphone γιατι ο φιλος μου τελικα δεν ειναι για android...μεταχειρισμενο σαν καινουργιο με το μονο θεμα τους κυματισμους λογω πιεσης στην ακρη!απαρατηρητο εαν δεν ασχοληθεις....μου ηρθε και το update και αφου το εγκατεστησα εκανα και εργοστασιακη επαναφορα και ετσι ολα καλα....εαν σε μερικους συνεχιζει να lagarei μετα το update η λυση ειναι επαναφορα!μετα το κινητο κυριολεκτικα πεταει!για να καλαβετε δεν μου χρειαζεται πια ο nova... Τελικά αυτο με τους κυματισμους στις συσκευές που το έχουν, πρέπει να οφείλεται η στο διαφορετικό πάχος του gorilla η στην κακή στήριξη της οθόνης που της επιτρέπει να παραμορφωνεται και συνεπώς να κάνει τους κυματισμους. εγω βγαζω το ψωμακι μου φωτογραφιζοντας (μοδα) και δουλευω με οτι κτηναρι καμερα φανταζεστε θα σας πω ενα πραγμα ...κινητα ειναι.μην τρελαινεστε..αλλιως παρτε μια compact..με το τοσο σκατουλι ccd η cmos που εχουν ,να κανουμε και τον σταυρο μας που τραβανε ετσι..στο θεμα μας τωρα..ΡΟΥΤ ποτε θα κανουμε??που ειναι το εργαλειο??ποτε βγαινει?(οχι απο htcdev-το αλλο;) Νομίζω ότι δεν θα αργήσει τώρα που δόθηκε το αναμενόμενο σημαντικό update. Ίσως να περίμεναν αυτο αφου ήταν εδω και καιρο γνωστο ότι θα δοθεί. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το θέμα φωτο. Απλα είμαι ενθουσιασμένος με την ταχύτητα που προσφέρει το σύστημα που χρησιμοποιεί η HTC γιατι πολλές φορές με τα ως τωρα κινητα μου έχανα πανέμορφες φωτο σε ανυποπτες στιγμές, επειδή είτε έβγαιναν με bluer λόγο αργού focus η γιατι είχε πετάξει το πουλάκι μέχρι να ετοιμαστεί για την επόμενη φωτογραφία. Για σοβαρή φωτογράφιση έχω ένα θηρίο της Fujitsu. Edited April 18, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 εγω βγαζω το ψωμακι μου φωτογραφιζοντας (μοδα) και δουλευω με οτι κτηναρι καμερα φανταζεστε θα σας πω ενα πραγμα ...κινητα ειναι.μην τρελαινεστε..αλλιως παρτε μια compact..με το τοσο σκατουλι ccd η cmos που εχουν ,να κανουμε και τον σταυρο μας που τραβανε ετσι..στο θεμα μας τωρα..ΡΟΥΤ ποτε θα κανουμε??που ειναι το εργαλειο??ποτε βγαινει?(οχι απο htcdev-το αλλο;) εν αναμονή φίλε μου..και εγώ το revolutionary περιμένω,γιατί από htcdev δεν λέει..και αν έχω έρθει στο τσακ να την κάνω την δουλειά,αλλά τελευταία στιγμή,έκανα πίσω :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Τελικά αυτο με τους κυματισμους στις συσκευές που το έχουν, πρέπει να οφείλεται η στο διαφορετικό πάχος του gorilla η στην κακή στήριξη της οθόνης που της επιτρέπει να παραμορφωνεται και συνεπώς να κάνει τους κυματισμους. ειλικρινα δεν με ενοχλει γιατι δεν ειναι κατι αμεσα αντιληπτο και εαν δεν ασχοληθεις μαζι του πιεζοντας τις ακρες κυριολεκτικα το ξεχνας!θα ανεβασω και βιντεο εαν ειναι!κατα τα αλλα το κινητο ειναι παρα πολυ καλο και απο αυριο θα το δοκιμασω και στην μπαταρια του να δω τι ψαρια πιανει με το νεο update αν και δεν θα ειμαι και πολυ αντικειμενικος γιατι δεν την ειχα την συσκευη πιο πριν για να εχω μετρο συγκρισης! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Τελικά αυτο με τους κυματισμους στις συσκευές που το έχουν, πρέπει να οφείλεται η στο διαφορετικό πάχος του gorilla η στην κακή στήριξη της οθόνης που της επιτρέπει να παραμορφωνεται και συνεπώς να κάνει τους κυματισμους. Νομίζω ότι δεν θα αργήσει τώρα που δόθηκε το αναμενόμενο σημαντικό update. Ίσως να περίμεναν αυτο αφου ήταν εδω και καιρο γνωστο ότι θα δοθεί. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το θέμα φωτο. Απλα είμαι ενθουσιασμένος με την ταχύτητα που προσφέρει το σύστημα που χρησιμοποιεί η HTC γιατι πολλές φορές με τα ως τωρα κινητα μου έχανα πανέμορφες φωτο σε ανυποπτες στιγμές, επειδή είτε έβγαιναν με bluer λόγο αργού focus η γιατι είχε πετάξει το πουλάκι μέχρι να ετοιμαστεί για την επόμενη φωτογραφία. Για σοβαρή φωτογράφιση έχω ένα θηρίο της Fujitsu. και καλα κανεις..:)..για συμβουλες εδω..απο αυριο..τωρα υπνο.αυριο εχω φωτογραφιση. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 παιδια για θηκη οχι σε στυλ pouch αλλα που πιανει την πλατη εχετε να προτεινετε κατι ? επισης θεωρειται οτι χρειαζετε προστασια η οθονη ? Έχω να σου προτείνω 2 αλλά ακόμα δεν υπάρχουν διαθέσιμες. Προσωπικά πήρα μια ότι να 'ναι από e-bay για πρόφταση και περιμένω αυτές που προτείνω. HTC HC C700: Αν δεν κάνω λάθος την πήρε ήδη ένας συμφορουμίτης, δες καμιά βδομάδα πίσω. Casemate BarelyThere Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 ειλικρινα δεν με ενοχλει γιατι δεν ειναι κατι αμεσα αντιληπτο και εαν δεν ασχοληθεις μαζι του πιεζοντας τις ακρες κυριολεκτικα το ξεχνας!θα ανεβασω και βιντεο εαν ειναι! Δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ExXfmctuyUA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) παιδια καλημερα, οσο αφορα του κυματισμους της οθονης εγω εχω δοκιμασει 5 one χ σε μαγαζια,ολα το εκαναν, δεν πιστευω οτι υπαρχει One x που δε το κανει, και οποως εχω ξαναγραψει πιο πανω δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα,ετσι ειναι κατασκευασμενο. κανει ακριβως αυτο που φενετε στο παραπανω video,πρεπει να ωφειλετε σε κακη εσωτερικη στηριξη της οθονης. Edited April 19, 2012 by redribo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) παιδια καλημερα, οσο αφορα του κυματισμους της οθονης εγω εχω δοκιμασει 5 one χ σε μαγαζια,ολα το εκαναν, δεν πιστευω οτι υπαρχει One x που δε το κανει, και οποως εχω ξαναγραψει πιο πανω δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα,ετσι ειναι κατασκευασμενο. κανει ακριβως αυτο που φενετε στο παραπανω video,πρεπει να ωφειλετε σε κακη εσωτερικη στηριξη της οθονης. Και εδω υπάρχουν σωστές συσκευές αλλα και στο XDA στο σχετικό γκάλοπ, το 75% δεν έχει το πρόβλημα. Εγω θα το είχα στείλει πίσω στο eXpansys αν ήταν έτσι γιατι όταν το παρέλαβα ήταν γνωστο το θέμα και ήταν το πρώτο που τσεκαρα όταν άνοιξα το κουτί. Συμφωνώ ότι είναι θέμα κακής στήριξης της οθόνης, αφου είναι εφαρμοστή και όχι βιδομενη. Κάθε φορά που αναφέρεται ξανά τσεκάρω :) μπάς και κάνω λάθος. Στο τέλος θα κάνω καμία ζημιά απο την πίεση.:D Edited April 19, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Σιγά το πρόβλημα βρε παιδιά! Μα καλά, γιατί ασχολείστε τόσο; Θέλετε να βγάζετε από τη μύγα ξύγκι, μου φαίνεται. Στις capacitive οθόνες ποτέ δεν χρειάζεται να εφαρμόσουμε (τόση) πίεση για να κάνουμε τη δουλειά μας, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μας ενοχλεί αυτό το θέμα. Να ήταν resistive να το καταλάβω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 αφου δεν στο κανει,αστο μην το πειραζεις,θα το κατσιασεις στο τελος.:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 καλημερα και απο εμενα και στο δικο μου το κανει με πολυ πιεση μαι μικρη παραμορφωση αλλα απο οτι ειδα ειναι θεμα κατασκευης της συσκευης και δεν νομιζω να παταμε ολοι με τετοια πιεση στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joihnja Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλημερα και απο μενα, 2 ερωτησεις να κανω ....1. οταν ανοιγεις το τηλεφωνο πρωτη φορα ποσο καθαρο χωρο εχει για αρχεια και 2. σε video full HD με 1 λεπτο ληψη ποσα mb. αρχειο αποθηκευει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλημερα και απο μενα, 2 ερωτησεις να κανω ....1. οταν ανοιγεις το τηλεφωνο πρωτη φορα ποσο καθαρο χωρο εχει για αρχεια και 2. σε video full HD με 1 λεπτο ληψη ποσα mb. αρχειο αποθηκευει ; 1. 25Gb 2. Χθες τράβηξα ένα Full HD video διάρκειας 1 λεπτό κ 42 δεύτερα, βγήκε 130mb κ προσωπικά το θεωρώ υπερβολή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 παιδια καλημερα, οσο αφορα του κυματισμους της οθονης εγω εχω δοκιμασει 5 one χ σε μαγαζια,ολα το εκαναν, δεν πιστευω οτι υπαρχει One x που δε το κανει, και οποως εχω ξαναγραψει πιο πανω δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα,ετσι ειναι κατασκευασμενο. κανει ακριβως αυτο που φενετε στο παραπανω video,πρεπει να ωφειλετε σε κακη εσωτερικη στηριξη της οθονης. καλημερα παιδια εχω και εγω one x polar white απο expansys εδω και μια εβδομάδα κανένα πρόβλημα δεν εχω με οθονη ουτε με κιτρινίλες ουτε με κυματισμούς της οθόνης. το πρόβλημα δεν σε όλα οποτε μην βγάζουμε λάθος συμπεράσματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joihnja Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 1. 25Gb 2. Χθες τράβηξα ένα Full HD video διάρκειας 1 λεπτό κ 42 δεύτερα, βγήκε 130mb κ προσωπικά το θεωρώ υπερβολή... ok ευχαριστω, οντως και μενα υπερβολικο μου φαινεται....δηλαδη με αυτο το δεδομενο αν θες να κρατας καποια βιντεο που εχεις τραβηξει σε full HD στο τηλεφωνο , και γενικα με ολα τα αρχεια (μουσικη , photo 8mp κ.τ.λ.) ισως τα 25Gb ειναι ενα θεματακι......και βρηκανε τωρα οι φωστηρες της HTC σε τετοιο τηλεφωνο να μην βαλουν καρτα μνημης (!!!). Γιατι αραγε ...; για λιγα χιλιοστα παχους η για λιγα γραμμαρια βαρος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 το ηχειο μηπως το δυναμωσαν με το update?Εχθες πηγα στο πλαισιο στο μολ και το ειδα,τρομερη οθονη αλλα εβαλα ενα song στο ηχειο...και δεν....εβαλα κ ενα song διπλα στο iphone 4s και ηταν το ηχειο αρκετα πιο δυνατο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 το ηχειο μηπως το δυναμωσαν με το update?Εχθες πηγα στο πλαισιο στο μολ και το ειδα,τρομερη οθονη αλλα εβαλα ενα song στο ηχειο...και δεν....εβαλα κ ενα song διπλα στο iphone 4s και ηταν το ηχειο αρκετα πιο δυνατο.. Μπορεί το song να μην ήταν αρκετά loud, η μπορεί το setting να ήταν στο low. Του έριξες ένα look να δεις μήπως αυτό ήταν το matter; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Σημερα μου ηρθαν οι γνησιες ζελατινες της htc.τι χαλι μαυρο ειναι αυτο;μακραν οι χειροτερες.ουτε να τις πιασεις για τις τοποθετησεις δε μπορεις απο τοσο λεπτες που ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 http://shop.brando.com/htc-one-x_c1395d039?shop_by=brand εγω θα σου προτεινα brando ανεπιφυλακτα,την εχω se desire 1.5 xrono και δεν εχει παθει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ok ευχαριστω, οντως και μενα υπερβολικο μου φαινεται....δηλαδη με αυτο το δεδομενο αν θες να κρατας καποια βιντεο που εχεις τραβηξει σε full HD στο τηλεφωνο , και γενικα με ολα τα αρχεια (μουσικη , photo 8mp κ.τ.λ.) ισως τα 25Gb ειναι ενα θεματακι......και βρηκανε τωρα οι φωστηρες της HTC σε τετοιο τηλεφωνο να μην βαλουν καρτα μνημης (!!!). Γιατι αραγε ...; για λιγα χιλιοστα παχους η για λιγα γραμμαρια βαρος ; Όχι, βέβαια, για αυτούς τους λόγους, αλλά για να το κάνουν Unibody (αλά iPhone). Αλλιώς δεν γινόταν (με τρύπες, καπάκια, υποδοχές κλπ). Λες να μην ξέρουν τι θυσιάζουν με μια τέτοια κίνηση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Μπορεί το song να μην ήταν αρκετά loud, η μπορεί το setting να ήταν στο low. Του έριξες ένα look να δεις μήπως αυτό ήταν το matter; Εχει και αλλα settigns μεσα στο μενου?απο τα κουμπια ηταν φουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εχει και αλλα settigns μεσα στο μενου?απο τα κουμπια ηταν φουλ Όταν τα ακούς σαν μελωδίες παίρνουν τη ρύθμιση της εντάσης πολυμέσων. Η ρύθμιση με τα κουμπιά είναι της έντασης όταν χτυπάει σαν ήχος κλήσης εκτός αν τα πάτησες την ώρα που έπαιζε. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Επειδή δεν βρίσκω θήκη πουθενά έχει κάποιος καμία extra? Και του την πληρώνω όσο έκανε καινούρια! :D Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Επειδή δεν βρίσκω θήκη πουθενά έχει κάποιος καμία extra? Και του την πληρώνω όσο έκανε καινούρια! :D Πουθενά; http://www.expansys.com.gr/htc-one-x-slip-pouch-po-s650-229913/ και http://www.mobilefun.co.uk/htc-one-x-case-po-s650-p34629.htm Για Ελλάδα: http://www.htcaccessorystore.com/gr/p_htc_item.aspx?i=229913 Αλλιώς, σου πουλάω τη δική μου (ίδια με την από πάνω), καθώς έχω και κανονική θήκη ζώνης. Πες μου με PM. Edited April 19, 2012 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ok ευχαριστω, οντως και μενα υπερβολικο μου φαινεται....δηλαδη με αυτο το δεδομενο αν θες να κρατας καποια βιντεο που εχεις τραβηξει σε full HD στο τηλεφωνο , και γενικα με ολα τα αρχεια (μουσικη , photo 8mp κ.τ.λ.) ισως τα 25Gb ειναι ενα θεματακι......και βρηκανε τωρα οι φωστηρες της HTC σε τετοιο τηλεφωνο να μην βαλουν καρτα μνημης (!!!). Γιατι αραγε ...; για λιγα χιλιοστα παχους η για λιγα γραμμαρια βαρος ; Όχι, βέβαια, για αυτούς τους λόγους, αλλά για να το κάνουν Unibody (αλά iPhone). Αλλιώς δεν γινόταν (με τρύπες, καπάκια, υποδοχές κλπ). Λες να μην ξέρουν τι θυσιάζουν με μια τέτοια κίνηση; Θα διαφωνήσω κατηγορηματικά, είμαι 1000% σίγουρος ότι ο λόγος που το έκαναν δεν ήταν ούτε το βάρος, ούτε το πάχος, ούτε φυσικά το Unibody. Πιστεύω ότι ο λόγος ήταν καθαρά η ταχύτητα και η ανάγκη της κάμερας για γρήγορες εγγραφές. Για σκεφτείτε πόσο θα τους στοίχιζε να έβαζαν 32Gb class 6 ή 10... Συν ότι θα έπρεπε να βάλουν και nand μνήμες για το data partition... Άσχετο αλλά σήμερα παρατήρησα ότι και το δικό μου κάνει αυτούς τους κυματισμούς με πίεση στην αριστερή πλευρά. Έστειλα mail στο expansys.gr απ' όπου και το πήρα και περιμένω απάντηση. Ελπίζω να μην έχουμε τρεχάματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts