equi Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παίρνοντάς το μεταχειρισμένο πως θα είμαι σίγουρος ότι θα έχω και τα 25gb του dropbox? Πως ακριβώς σου τα "δίνει" η htc? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Στη φωτογραφια η ευκολια και η ταχυτητα ειναι παντα δευτερευοντα , το πρωτο ειναι η ποιοτητα της παραγομενης εικονας .Εδω αυτο που βλεπω ( με τα δειγματα που εβαλες) ειναι πολυ κατω του μετριου. Επετρεψε μου να εχω αντιρησεις και να βαλω εντελως αναποδα αυτα που αναφερεις! Σε 1 κινητο αυτο που ενδιαφερει προτιστως ειναι η ευκολια και η ταχυτητα στο φοκους και γενικα της καμερας ουτως ωστε να εχεις καλα snap shots με 1 ικανοποιητικη ποιοτητα βεβαιως και αυτο το καταφερνει σχεδον καλυτερα απ ολα το one x. Μιλωντας σε θεμα φωτογραφιας και εχοντας παρει ΟΛΑ τα κορυφαια smartfone(και μη βεβαιως οπως το SE C905) να πω οτι δεν εντυπωσιαστικα απ τις φωτο του Χ αλλα απ τη ταχυτητα "γαζι" της καμερας το φοκους του και τα καλα εσωτερικα του. Τωρα που το εδωσα μαλιστα ειναι σχεδον το ΜΟΝΟ που μου λειπει κ θα μου λειψει!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδια να ρωτησω σε περιπτωση επιστροφης συσκευης λογω προβληματος οπως στο δικο μου απο expansys που το πηρα,ποσες ημερες κραταει η ολη διαδικασια ειτε σε επιστροφη χρηματων ειτε αντικατασταση συσκευης,επειδη ειδα στις αρχες του παρων θεματος που συζηταμε οτι καποιο αλλο παιδι εκανε αντικατασταση λογω προβληματικης συσκευης επισης,ευχαριστω:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδια το fruit ninja κολλαει και σε εσας ? Ωρες ωρες μου δειχνει frames προς frame σδεβ ειναι ομαλη η κινηση ... Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδια το fruit ninja κολλαει και σε εσας ? Ωρες ωρες μου δειχνει frames προς frame σδεβ ειναι ομαλη η κινηση ... Όχι δεν παρατήρησα κάτι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδια να ρωτησω σε περιπτωση επιστροφης συσκευης λογω προβληματος οπως στο δικο μου απο expansys που το πηρα,ποσες ημερες κραταει η ολη διαδικασια ειτε σε επιστροφη χρηματων ειτε αντικατασταση συσκευης,επειδη ειδα στις αρχες του παρων θεματος που συζηταμε οτι καποιο αλλο παιδι εκανε αντικατασταση λογω προβληματικης συσκευης επισης,ευχαριστω:p Η αντικατάσταση της συσκευής δρομολογείται άμεσα. Η επιστροφή χρημάτων επίσης αλλά αργεί λίγο παραπάνω να γίνει. Επικοινώνησε με το expansys και θα σε κατατοπίσουν. Τι πρόβλημα παρουσίασε η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Αν ήταν μαύρο (και όχι γκρι) θα σου έλεγα αυτό. Επειδή όμως έχω και τα 2, διαλέγω με τα χίλια το λευκό (και να του βάλεις και το clear protector της HTC να μη σου λερώνεται). το clear protector που το βρίσκουμε? είναι full body? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδια να ρωτησω σε περιπτωση επιστροφης συσκευης λογω προβληματος οπως στο δικο μου απο expansys που το πηρα,ποσες ημερες κραταει η ολη διαδικασια ειτε σε επιστροφη χρηματων ειτε αντικατασταση συσκευης,επειδη ειδα στις αρχες του παρων θεματος που συζηταμε οτι καποιο αλλο παιδι εκανε αντικατασταση λογω προβληματικης συσκευης επισης,ευχαριστω:p Θα πρέπει να παραλάβουν την συσκευή που έστειλες, να την τσεκάρει το αρμόδιο τμήμα και μετά θα σου στείλουν άλλη. Εγώ παρέλαβα Τρίτη νομίζω, ενημέρωσα την ίδια μέρα, Τετάρτη ήρθε κούριερ να το πάρει, Πέμπτη το παρέλαβαν και Τρίτη μπήκαν τα χρήματα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Η αντικατάσταση της συσκευής δρομολογείται άμεσα. Η επιστροφή χρημάτων επίσης αλλά αργεί λίγο παραπάνω να γίνει. Επικοινώνησε με το expansys και θα σε κατατοπίσουν. Τι πρόβλημα παρουσίασε η συσκευή; Επανεκκινησεις απο τη πρωτη μερα που το πηρα κατα την πλοηγηση με wifi η 3G χθες μαλιστα μου εκανε 2 κολλητα σε διαστημα 20 λεπτων και μια το απογευμα τι να πω...:( Θα πρέπει να παραλάβουν την συσκευή που έστειλες, να την τσεκάρει το αρμόδιο τμήμα και μετά θα σου στείλουν άλλη. Εγώ παρέλαβα Τρίτη νομίζω, ενημέρωσα την ίδια μέρα, Τετάρτη ήρθε κούριερ να το πάρει, Πέμπτη το παρέλαβαν και Τρίτη μπήκαν τα χρήματα πίσω. Ευχαριστω....:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Επετρεψε μου να εχω αντιρησεις και να βαλω εντελως αναποδα αυτα που αναφερεις! Σε 1 κινητο αυτο που ενδιαφερει προτιστως ειναι η ευκολια και η ταχυτητα στο φοκους και γενικα της καμερας ουτως ωστε να εχεις καλα snap shots με 1 ικανοποιητικη ποιοτητα βεβαιως και αυτο το καταφερνει σχεδον καλυτερα απ ολα το one x. Μιλωντας σε θεμα φωτογραφιας και εχοντας παρει ΟΛΑ τα κορυφαια smartfone(και μη βεβαιως οπως το SE C905) να πω οτι δεν εντυπωσιαστικα απ τις φωτο του Χ αλλα απ τη ταχυτητα "γαζι" της καμερας το φοκους του και τα καλα εσωτερικα του. Τωρα που το εδωσα μαλιστα ειναι σχεδον το ΜΟΝΟ που μου λειπει κ θα μου λειψει!:) Το ποσο γρηγορα τραβας ειναι ασχετο με το τι τραβας ( Η φωτογραφια με οτι μεσο την τραβας ειναι η τελικη εικονα- στο one x δεν πειθει απλα,απ΄τα δειγματα του Te_salat)Και στην 60D "γαζι" τραβας ,αλλα με τη 5Dii βγαζω καλυτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 το clear protector που το βρίσκουμε? είναι full body? http://www.expansys.com.gr/htc-one-x-hard-shell-hc-c700-clear-229874/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Το ποσο γρηγορα τραβας ειναι ασχετο με το τι τραβας ( Η φωτογραφια με οτι μεσο την τραβας ειναι η τελικη εικονα- στο one x δεν πειθει απλα,απ΄τα δειγματα του Te_salat)Και στην 60D "γαζι" τραβας ,αλλα με τη 5Dii βγαζω καλυτερες. Μαλλον δεν εχεις το κινητο οποτε δε μπορεις να καταλαβεις για τι μιλαμε. Σε κανενα κινητο δε μπορεις να πετυχεις ποιοτητα εφαμιλη των dslr που αναφερεις ουτε καν των καλων απλων,οποτε το νοημα τους πιστευω ειναι να εχεις τη δυνατοτητα μιας κ τα εχεις συνεχως μαζι σου για snap shots πρωτιστως με ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ομως ποιοτητα για κινητο(οπως εγραψα και πριν)και αυτο το πετυχαινει καλυτερα απ ολα αυτη τη στιγμη(δε γνωριζω για το 4s) το one x. Λιγοι ποστευω ασχολουντε εκτενως με τιςβρυθμισεις τις καμερας στο κινητο σε αντιθεση με πολλους που εχοντας το στο αυτοματο θελουν να απλα να.μη χασουν τη στιγμη,ειτε τη πλακα με το γατακι τους,ειτε μια.στιγμη απ το μωρο τους ειτε οτιδηποτε αλλο που δε μπορει να περιμενει να ενεργοποιηθει η καμερα να κανει φοκους να αποθηκευσει και να ξαναειναι ετοιμη για τη.διαδικασια. Αυτα το one.x τα κανει ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ειδικα για κινητο γιαυτο και ειπα οτι η καμερα του παει "γαζι":) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μαλλον δεν εχεις το κινητο οποτε δε μπορεις να καταλαβεις για τι μιλαμε. Σε κανενα κινητο δε μπορεις να πετυχεις ποιοτητα εφαμιλη των dslr που αναφερεις ουτε καν των καλων απλων,οποτε το νοημα τους πιστευω ειναι να εχεις τη δυνατοτητα μιας κ τα εχεις συνεχως μαζι σου για snap shots πρωτιστως με ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ομως ποιοτητα για κινητο(οπως εγραψα και πριν)και αυτο το πετυχαινει καλυτερα απ ολα αυτη τη στιγμη(δε γνωριζω για το 4s) το one x. Λιγοι ποστευω ασχολουντε εκτενως με τιςβρυθμισεις τις καμερας στο κινητο σε αντιθεση με πολλους που εχοντας το στο αυτοματο θελουν να απλα να.μη χασουν τη στιγμη,ειτε τη πλακα με το γατακι τους,ειτε μια.στιγμη απ το μωρο τους ειτε οτιδηποτε αλλο που δε μπορει να περιμενει να ενεργοποιηθει η καμερα να κανει φοκους να αποθηκευσει και να ξαναειναι ετοιμη για τη.διαδικασια. Αυτα το one.x τα κανει ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ειδικα για κινητο γιαυτο και ειπα οτι η καμερα του παει "γαζι":) θες να πιστευεις οτι η ταχυτητα βγαζει και καλη φωτογραφια δικαιωμα σου , αλλα ειμαστε off . Mε κινητο δεν βγαζω ουτε "snap shots" Το κινητο μαλλον θα το παρω αν δε με καλυψει το siii εμφανισιακα , δεν βρισκω κατι να με ενοχλει και ειναι ομορφο σε λευκο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Γεια χαρα σε ολους.2 ερωτησεις εχω.1.καμια εφαρμογη να διαβαζει γραμματοσειρες απο αρχεια π βαζω απτο πσ;γιατι πχ τα σιντι π περασα τα βγαζει με κινεζικα.επισης το μπιτς οντιο γιατι ανοιγει μονο με το αρχικο προγραμμα μουσικης και οχι με αλλα.γιναπ για παραδειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Βγήκε επιτέλους η πολυαναμμενόμενη αναβάθμιση 1.28 και συγκεκριμένα είναι η 1.28.401.9. Changelog: Builddate 14 april 2012 New HBOOT 0.94 New RADIO 1.26.401.2 Force GPU still not working Sense Calander widget crashing fixed HTC Calander double dates has been fixed EA Games app not included Speed improvement HTC Sense not crashing anymore Screen glitches are gone Playing Tegra3 optimized games feels better now, have not had any lag yet No 3.x kernell :( HTC Gallary playback goes smoother NvCPLSvc.apk not fixed :S ICS detection improved, dots removes in Youtube app Beats audio improved, no more skipping Non-Sense widget scrolling is now smooth Live Wallpaper pausing while going to other pages is still pressent HTC Teeter running smooth now Still no USB OTG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ήρθε ενημέρωση για update 29.96 mb. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 θες να πιστευεις οτι η ταχυτητα βγαζει και καλη φωτογραφια δικαιωμα σου , αλλα ειμαστε off . Mε κινητο δεν βγαζω ουτε "snap shots" Το κινητο μαλλον θα το παρω αν δε με καλυψει το siii εμφανισιακα , δεν βρισκω κατι να με ενοχλει και ειναι ομορφο σε λευκο :) Δεν ειπα ποτε τετοιο πραγμα. Ειπα(και το κλεινω εδω)οτι κανενα κινητο δεν εχει ποιοτητα καλης φωτογραφικης και για αυτο το λογο εγω τουλαχιστον θελω η φωτογραφικη του και μιας και την εχω παντα μαζι(ελεω κινητου που ειναι πανω του)να μπορει να βγαζει γρηγορες φωτο με ικανοποιητικη ποιοτητα οπως ακριβως κανει το one x καλυτερα απ ολα στο πρωτο σκελος και ικανοποιητικα(για κινητο) στο 2ο σκελος Αυτα:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Το σίγουρο για την 1.28 είναι ότι απογειωνει σε ταχύτητα την συσκευη και στο sense. Το κάνει να δείχνει ανάλαφρο όσο και οι apex και nova launchers. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην χρήση. Χρειάζεται χρόνος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μόλις το πήρα μεταχειρισμένο, κάνω hard reset και με το που το σετάρω μου βγάζει notification για ενημέρωση λογισμικού σε 1.28.401.9.. Είμαι τυχερός?? Κινητάρα btw τουλάχιστον από feeling.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μόλις το πήρα μεταχειρισμένο, κάνω hard reset και με το που το σετάρω μου βγάζει notification για ενημέρωση λογισμικού σε 1.28.401.9.. Είμαι τυχερός?? Κινητάρα btw τουλάχιστον από feeling.. Απλά, μόλις σήμερα δόθηκε η αναβάθμιση. Από αυτή την άποψη, είσαι τυχερός, γιατί λογικά δε θα δεις το προηγούμενο πρόσωπο αυτής της συσκευής (τα όποια μείον). Όχι ότι περιμένω να έχουν διορθωθεί όλα, αλλά ούτως ή άλλως εμένα μου αρέσει πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 OTA ειναι?με δεδομενα δικτυου γινεται ή μονο με wifi? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 OTA ειναι?με δεδομενα δικτυου γινεται ή μονο με wifi? Ναι ΟΤΑ είναι. Με όλα γίνεται αρκεί να είσαι συνδεδεμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ναι ΟΤΑ είναι. Με όλα γίνεται αρκεί να είσαι συνδεδεμένος. δεν το βγαζει ακομη και ειμαι συνδεδεμενος με δικτυο κινητης 3G....το εβγαλε σε ολους? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Το παραγγειλα και εγω (Κύπρος), σε γκρι. Καμία καλή θήκη; pouch μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 δεν το βγαζει ακομη και ειμαι συνδεδεμενος με δικτυο κινητης 3G....το εβγαλε σε ολους? Στους περισσότερους έχει εμφανιστεί. Δοκίμασε και με κάποιο wifi δίκτυο μήπως και στο "κόβει" η σύνδεσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts