Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπαταρία σ εμένα μια χαρα ειναι.Εξοικονόμηση δεν βάζω ποτέ χειροκίνητα.Μπαίνει όταν πέσει η μπαταρία στο 10%.

Anyway ειμαι στο 60% τώρα με 3ω40λ εκτός φορτιστή και έπαιζα αρκετά στο δρόμο με WiFi και data.Seems fine to me.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μπαταρία σ εμένα μια χαρα ειναι.Εξοικονόμηση δεν βάζω ποτέ χειροκίνητα.Μπαίνει όταν πέσει η μπαταρία στο 10%.

Anyway ειμαι στο 60% τώρα με 3ω40λ εκτός φορτιστή και έπαιζα αρκετά στο δρόμο με WiFi και data.Seems fine to me.

μια χαρα δεν το λες...:p Tελοσπαντων η μπαταρια ειναι προβλημα αλλα τουλαχιστον μην χειροτερεψει.

Με εξοικονόμηση πάντως βγάζω άνετα 2 μέρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Να σας ρωτήσω κάτι,το serial number ξεκίνα από ht26 ας πούμε η sh26

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ρε παιδιά εμενα γιατί τοτε μου το κάνει αυτό ? Και αυτό άρχισε από όταν έβαλα stable jelly bean . Ξέρετε κανένα τρόπο να το κάνουμε να έρθει στα ίσα του ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

HTxx: Κατασκευή στην Taipei της Ταϊβάν (αν δεν κάνω λάθος)

SHxx: Κατασκευή στην Shenzen της Κίνας..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και από τα δύο μπορεί να είναι. Χώρα κατασκευής δηλώνει. Το ht είναι Ταϊβάν και το sh Κίνα. Μην σε χαλάει το sh γιατί έχει βγει πιο αξιόπιστο από το ht...

Γιαννης. Μ.

Αυτό εδώ με έβγαλε αλλά δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι.Πάντος έχει αισθητή διάφορα ως προς την Μπαταρία προς το καλύτερο

Δεν θα τα ελεγα καλα τα αποτελεσματα. Στο antutu, 12535 βγαζω εγω με την 4.0.4. Περιεργα πραγματα!

Μηπως εχεις ενεργη την εξοικονομηση ενεργειας;

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Και από τα δύο μπορεί να είναι. Χώρα κατασκευής δηλώνει. Το ht είναι Ταϊβάν και το sh Κίνα. Μην σε χαλάει το sh γιατί έχει βγει πιο αξιόπιστο από το ht...

Αυτο πηρα,απο πλαισιο δυστυχως,ηταν και η τελευταια αγορα παντως απο κει.

4.0.4 του περασα,που ειναι η jb;

Παντως αλλη αισθηση βρε παιδι μου αν και η θερμοκρασια με αγχωνει καθως ανεβαζει στους 44 για πλακα

4.0.4 του περασα,που ειναι η jb;

Παντως αλλη αισθηση βρε παιδι μου αν και η θερμοκρασια με αγχωνει καθως ανεβαζει στους 44 για πλακα

Με γειες! Με γειες!

Τη jb περιμενουμε ολοι, αλλα με τα κουλα που ακουω και βλεπω......

Ποιο πηρες; Ασπρο ή μαυρο;

Και μην αγχωνεσαι

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Με γειες! Με γειες!

Τη jb περιμενουμε ολοι, αλλα με τα κουλα που ακουω και βλεπω......

Ποιο πηρες; Ασπρο ή μαυρο;

Και μην αγχωνεσαι

Μαύρο το πήρα καθώς σε λευκό δεν με τρελαίνει,σε ευχαριστώ πολύ

Μαύρο το πήρα καθώς σε λευκό δεν με τρελαίνει,σε ευχαριστώ πολύ

Σου άρεσε και επέστρεψες, ή πρώτη φορά το παίρνεις; Έχω δει ότι δοκιμάζεις πολλά κινητά. Εγώ μια φορά το πήρα, φεύγοντας από μηλόφωνο, αλλά δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω σε αυτό (αν ξαναγυρίσω σε android γενικότερα). Και να φανταστείς ότι το δικό μου ήταν λευκό. σειρά ΗΤ23, χωρίς κανένα πρόβλημα! Το μέγεθος δεν ήταν πρόβλημα για μένα, για την οθόνη του κινητού ήταν σούπερ και μου άρεσε πολύ ο σχεδιασμός, αν εξαιρέσεις την μ@#$κία με την προεξέχουσα κάμερα, αλλά μου την έσπαγε αφόρητα η (μη) αυτονομία της συσκευής: ~3.5 ώρες μου έβγαζε με την οθόνη ανοιχτή (απείραχτο - χωρίς ρουτ) και σε χαμηλή φωτεινότητα. Δεν το άντεχα αυτό. Συν η έλλειψη usb otg...Κρίμα. Και μου άρεσε από τότε που είχαν διαρρεύσει τα πρώτα renders...Άμα η διάρκεια της μπαταρίας ήταν καλύτερη, η υλοποίηση της HTC και της NVIDIA σε επίπεδο λογισμικού πιο προσεγμένη εξαρχής, και είτε είχε, ή του έβαζαν αργότερα οι modders στο XDA, usb-host χωρίς εξωτερική τροφοδοσία και κόλπα με "περίεργους" kernels, ήμουν διατεθειμένος να το κρατήσω για πολύ καιρό....

Γιατί το λες αυτό; Τι σε χάλασε από το πλαίσιο;

Σου άρεσε και επέστρεψες, ή πρώτη φορά το παίρνεις; Έχω δει ότι δοκιμάζεις πολλά κινητά. Εγώ μια φορά το πήρα, φεύγοντας από μηλόφωνο, αλλά δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω σε αυτό (αν ξαναγυρίσω σε android γενικότερα). Και να φανταστείς ότι το δικό μου ήταν λευκό. σειρά ΗΤ23, χωρίς κανένα πρόβλημα! Το μέγεθος δεν ήταν πρόβλημα για μένα, για την οθόνη του κινητού ήταν σούπερ και μου άρεσε πολύ ο σχεδιασμός, αν εξαιρέσεις την μ@#$κία με την προεξέχουσα κάμερα, αλλά μου την έσπαγε αφόρητα η (μη) αυτονομία της συσκευής: ~3.5 ώρες μου έβγαζε με την οθόνη ανοιχτή (απείραχτο - χωρίς ρουτ) και σε χαμηλή φωτεινότητα. Δεν το άντεχα αυτό. Συν η έλλειψη usb otg...Κρίμα. Και μου άρεσε από τότε που είχαν διαρρεύσει τα πρώτα renders...Άμα η διάρκεια της μπαταρίας ήταν καλύτερη, η υλοποίηση της HTC και της NVIDIA σε επίπεδο λογισμικού πιο προσεγμένη εξαρχής, και είτε είχε, ή του έβαζαν αργότερα οι modders στο XDA, usb-host χωρίς εξωτερική τροφοδοσία και κόλπα με "περίεργους" kernels, ήμουν διατεθειμένος να το κρατήσω για πολύ καιρό....

το είχα ξαναπάρει.και σε λευκό.το έδωσα τότε γιατί φοβήθηκα για τυχών πρόβλημα,δεν έχω δυστυχώς υπομονή με το service.κλωτσιά κάτω από την μέση ειναι όταν μου πουν για service.

Δεν ξέρω αυτή την στιγμή τι γίνεται από θέμα roms αλλά δε με χαλάει.πολλές φορές μην νομίζεις ότι και το πολύ σκάλισμα πως κάνει καλό.

Γιατί το λες αυτό; Τι σε χάλασε από το πλαίσιο;

Κάτι πού έγινε με έναν εκ των 2 υπεύθυνων εκεί,χρονια πελάτης και με εκατομμύρια φορτωμένοι,τώρα πολύ απλά δε θα με ξαναδούν,κι ούτε τώρα θα με έβλεπαν αλλά έχε χάρη πού δεν έβρισκα one x με sh26

πολλές φορές μην νομίζεις ότι και το πολύ σκάλισμα πως κάνει καλό.

Καλά μην το λες.. Ότι εσύ είσαι ok με τη stock rom δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά μην το λες.. Ότι εσύ είσαι ok με τη stock rom δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι.. ;)

Για βάλε με στο θέμα:)

καλημέρα,

νεος κατοχος του κινητου απο χθες.

ολα μαι αχρά με το κινητο εκτος απο ενα θεματακι που αντιμετωπισα σημερα στο γραφειο. δεν συνδέεται εμ το router. φτανει μεχρι το σημειο να παρει την ip συνδεεται στιγμιαια και μετα αποσυνδέεται.

εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο και αν εχει βρει λυση χωρίς αν πειραξει το router;

ευχαριστώ

Edited by georpapa

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

καλημέρα,

νεος κατοχος του κινητου απο χθες.

ολα μαι αχρά με το κινητο εκτος απο ενα θεματακι που αντιμετωπισα σημερα στο γραφειο. δεν συνδέεται εμ το router. φτανει μεχρι το σημειο να παρει την ip συνδεεται στιγμιαια και μετα αποσυνδέεται.

εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο και αν εχει βρει λυση χωρίς αν πειραξει το router;

ευχαριστώ

Kαποιες φορες υπαρχει θεμα με ορισμενους συνδιασμους router/ap και κινητων. Και μενα στην δουλεια ειχε προβλημα με ενα netgear ap. Εδειχνε full σημα το wi fi αλλα συνδεοταν με μεγαλη δυσκολια και πολλες φορες καθολου. Οταν αλλαξαμε σε cisco, εστρωσε.

Συνηθως εντοπιζεται στις ρυθμισεις ασφαλειας οι οποιες θελουν καποιες αλλαγες. Επειδη ειναι στην δουλεια σου, αν δεν μπορεις να το πειραξεις φοβαμαι οτι δεν θα βρεις ακρη... Τουλαχιστον εγω δεν ειχα βρει.

Edited by ardi21

δυστυχως δεν ειναι δυνατο να κανω οποιαδήποτε αλαλγη στο router.

με manual ρυθμίσεις το κινητο συνδεεται στο wifi αλλα δεν εχω ιντερνετ.

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Αν μπορεις σβησε εντελως το ρουτερ απο τη λιστα στο κινητο και κανε μια απλη επανεκκινηση στο ρουτερ.

να υποθεσω οτι εξοικονομηση ενεργειας υπαρχει στην 4.1.1 σωστα;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

να υποθεσω οτι εξοικονομηση ενεργειας υπαρχει στην 4.1.1 σωστα;

Ακριβώς.

Ωστόσο δε μπορώ να βάλω ήχο μηνύματος στο go SMS,μου βγάζει τον ήχο τηλεφώνου που έχω βάλει

Ακριβώς.

Ωστόσο δε μπορώ να βάλω ήχο μηνύματος στο go SMS,μου βγάζει τον ήχο τηλεφώνου που έχω βάλει

Πήγαινε και αλλαξέ το.

Όλα τα μηνύματα ,μενού ,ρυθμίσεις,ειδοποιήσεις.

Edited by avensakias

Πήγαινε και αλλαξέ το.

Όλα τα μηνύματα ,μενού ,ρυθμίσεις,ειδοποιήσεις.

Δεν χρησιμοποιω την stock εφαρμογή φιλέ μου

• The title was changed to HTC One X / X+