kollatos Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 σόρυ ρε φίλε αλλα ειμαι όλη μέρα με το ακουστικό στο αυτί ! Λες να κάτσω να ασχοληθώ τοσο για κάτι τέτοιο ? Κ ηξερα τι ειναι krait αλλα καμία φορα κόλλα το μυαλό ! Sorry κιόλας αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι. Δηλαδή όσοι βοηθάνε εδώ και γενικά στα forum είναι αργόσχολοι? Απλά μερικοί έχετε μάθει να τα έχετε όλα στο πιάτο χωρίς να κουνάτε το δαχτυλάκι σας. Βλέπω ανθρώπους καθημερινά που μπαίνουν εδώ, ρωτάνε ένα κάρο πράγματα που μπορούν να βρουν στο google και δεν ξαναμπαίνουν για να βοηθήσουν κανέναν. Αν λοιπόν κάποιοι νομίζουν ότι γι' αυτό είναι τα forum τότε μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει σωστά. ΥΓ. Μην το πάρεις προσωπικά, δεν έχω κάτι μαζί σου απλά έτυχε να ρωτήσεις εσύ. ΥΓ2. Για αποφυγή τυχών παρεξηγήσεων εξηγούμαι από τώρα ότι σου μίλησα καθαρά σαν χρήστης κι όχι σαν διαχειριστής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Σοπα ρε φίλος κατερινιωτης κ εσύ ? Εχεις κ εσύ κάποιο πρόβλημα στο hox σου ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Εχω κοιταξει πανω απο δεκα hox κ μονο σε δυο δεν ειδα κυματισμους.βεβαια οταν κυματισμους εννοω στο σημειο της φορτισης κ μετα απο αρκετη πιεση.δε το θεωρω προβλημα ολο αυτο.κιτρινιλες δεν εχω δει σε καμια.οσο αφορα τα πιξελ φιλε ποσα καμενα εχεις;δυστυχως οι εταιριες πανω απο τρια αναγνωριζουν για αλλαγη.οταν ειχα xperia s με ενα μονο καμμενο δε μου το αλλαζαν.οποτε κοιτα τα καμμενα πιξελ μετα το service ειναι καθαρα τυχαιο γιατι οσο κ αχρηστοι να ειναι αυτοι να καψουν pixel δε μπορουν.αρα βλεπεις ποσα ειναι κ στα τρια κ πανω ζητας αλλαγη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 καλησπερα μπορει να μου πει καποιος αν θα μπορω να παρω τα επομενα update που θα δωσει η htc επειδη δε περιμενα να παρει μονο του το κινητο τη 2.17 και την εβαλα μονος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Οχι εγω δεν ειχα κανενα θεμα με το δευτερο που πηρα απο b_bill2 .:)το πουλησα σε ενα καλο παιδι απο εδω γιατι χρειαζομουν τα φραγκα.αλλα ηδη μου λειπει:( τι εννοείς με το δεύτερο ? Το πρώτο είχε το πρόβλημα του κυματισμού?Επίσης υπό ποιες προϋποθέσεις μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση ? Edited August 29, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Εδώ και καιρό βλέπω να αναφέρετε το πρόβλημα με τον κυματισμό. Μέχρι να το διαβάσω από εδώ μέσα δεν το είχα παρατηρήσει και στο δικό μου. Πάτησα την οθόνη στα πλάγια και είδα ότι κάνει και σε εμένα. Αλλά για να είμαι και λίγο δίκαιος, αν όχι όλες, αλλά οι περισσότερες οθόνες συσκευών που είχα παλιότερα το έκαναν αυτό όταν τις πάταγα στα πλάγια. ΑΠό το siemens SX1 θυμάμαι που είχα πλήκτρα στο πλάι όποτε έγραφε το έκανε. Μήπως δεν είναι και τόσο σοβαρό θέμα και δεν αξίζει το ρίσκο να πειράξουν στο σέρβις τη συσκευή και γίνει χειρότερο; Προσωπικά δεν σκέφτομαι να στείλω τη συσκευή για τον κυματισμό. Απλά δεν υπάρχει λόγος να πιέζω την οθόνη στα πλάγια. Κακός το κάνει, δεν λέω, αλλά μην πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος δηλαδή. Επίσης με το Update τι γίνεται; Τα Αγγλικά είναι τα τελευταία που πήραν; Γιατί εγώ ακόμα να πάρω το Update και είμαι με vodafone branded Γερμανίας και τίποτα ακόμα. Υπάρχει πιθανότητα να μην το πάρω καθόλου; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Επίσης με το Update τι γίνεται; Τα Αγγλικά είναι τα τελευταία που πήραν; Γιατί εγώ ακόμα να πάρω το Update και είμαι με vodafone branded Γερμανίας και τίποτα ακόμα. Υπάρχει πιθανότητα να μην το πάρω καθόλου; και μένα branded T-mobile Γερμανιας είναι κ δεν έχω πάρει την αναβάθμιση ακόμα. Μάλλον οι τελευταίοι θα ήμαστε που θα την πάρουμε...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 καλησπερα μπορει να μου πει καποιος αν θα μπορω να παρω τα επομενα update που θα δωσει η htc επειδη δε περιμενα να παρει μονο του το κινητο τη 2.17 και την εβαλα μονος μου? κανεις δε ξερει να μου απαντησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 παιδια τι ξερετε για το θεμα που εχει το κινητο με το wifi ; τι μπορουμε να κανουμε για τα σκαμπανεβασματα στο σημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 παιδια τι ξερετε για το θεμα που εχει το κινητο με το wifi ; τι μπορουμε να κανουμε για τα σκαμπανεβασματα στο σημα ; Αν (όπως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο) δεν έχεις την όρεξη να κρατάς συνεχώς το σημείο κάτω από την κάμερα για να εφάπτεται σωστά η κεραία του wifi, σου προτείνω να το επιστρέψεις και να ζητήσεις επισκευή ή/και αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Kαλησπερα παιδια. εγω εκανα το εξης για το θεμα που εχει το κινητο με το wifi και σωθηκα ;) Επισης χθες το βραδυ περασα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1763240 Και το κινητο πεταει ;) (προστοπαρον) Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Αν (όπως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο) δεν έχεις την όρεξη να κρατάς συνεχώς το σημείο κάτω από την κάμερα για να εφάπτεται σωστά η κεραία του wifi, σου προτείνω να το επιστρέψεις και να ζητήσεις επισκευή ή/και αντικατάσταση. Εγώ δεν είχα πρόβλημα με το WiFi, αλλά τώρα για να πιάνει WiFi θέλει να είναι το κινητό σε απόσταση μέχρι 3 - 4 μέτρα απο το rooter.... (ενώ παλιά δεν είχε πρόβλημα) . Θα έλεγα να μην περιμένουμε απλά επισκευή , αλλά και αντικατάσταση αφού το έχουμε το δικαίωμα.!!! Μετά την Οδηγία 1999/44/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 25ης Μαΐου 1999, σχετικά με ορισμένες πτυχές της πώλησης και των εγγυήσεων καταναλωτικών αγαθών (31999L0044) η Ελλάδα εναρμονίστηκε με τον ν.3043/2002/ ΦΕΚ 192/21-8-2002 (71999L0044) και ανάμεσα στα άλλα αναφέρει: Άρθρο 540 Δικαιώματα του αγοραστή Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ` επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες 2. να μειώσει το τίμημα 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Kαλησπερα παιδια. εγω εκανα το εξης για το θεμα που εχει το κινητο με το wifi και σωθηκα ;) Επισης χθες το βραδυ περασα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1763240 Και το κινητο πεταει ;) (προστοπαρον) επειδή τη χρησιμοποιώ από τον πρώτο καιρό που βγήκε αυτή τη rom, να σου πω απλά ότι το gps είναι ψιλοτραγικό (πολλά προβλήματα με google maps, sygic, endomondo).. επίσης η κάμερα (όπως σε όλες τις aosp) έχει πολλά θέματα (ποιότητα, reboots κτλ) και ποιοτικά δε συγκρίνεται με την εφαρμογή του sense Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδια μολις σημερα εβαλα το ονε χ διπλα σε ενα 4ς και παρατηρησα οτι το λευκο μου ειναι κιτρινο συγκριτικα με του 4ς ,αυτο ειναι το γνωστο προβλημα με τις κιτρινιλες που εχω διαβασει?Επειδη το δικο μου ειναι απο εξπανσυς θα μου το δεχτουν εδω για σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδια μολις σημερα εβαλα το ονε χ διπλα σε ενα 4ς και παρατηρησα οτι το λευκο μου ειναι κιτρινο συγκριτικα με του 4ς ,αυτο ειναι το γνωστο προβλημα με τις κιτρινιλες που εχω διαβασει?Επειδη το δικο μου ειναι απο εξπανσυς θα μου το δεχτουν εδω για σερβις? Όλη σού η οθόνη είναι κίτρινη?αν είναι πολύ καλύτερα πήγαινέ το για σέρβις.?το iphone πάντως ομολογουμένως έχει το καλύτερό λευκό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Όλη σού η οθόνη είναι κίτρινη?αν είναι πολύ καλύτερα πήγαινέ το για σέρβις.?το iphone πάντως ομολογουμένως έχει το καλύτερό λευκό Περισσοτερο στις γωνιες νομιζω ,το θεμα ειναι το εβαλα και διπλα σε ενα 2χ και εκει φαινεται ακομα περισσοτερο,θα παει για αντικατασταση αυτο?και κατι αλλο θα δεχτουν εγγυηση αφου ειναι αγορασμενο απο εξπανσυς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Περισσοτερο στις γωνιες νομιζω ,το θεμα ειναι το εβαλα και διπλα σε ενα 2χ και εκει φαινεται ακομα περισσοτερο,θα παει για αντικατασταση αυτο?και κατι αλλο θα δεχτουν εγγυηση αφου ειναι αγορασμενο απο εξπανσυς? Δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα επειδή είναι από Expansys. Μην ανησυχείς καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Εμένα σημερα μου είπαν ότι δεν μου αλλάζουν οθονη οπότε παω για αλλα τι να πω ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 για το wifi το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά ειδικά με router linksys. αλλά δεν μου κάνει για θέμα hardware. το κάνει και χωρίς να πίεσω τη συσκευή από πίσω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδια μολις σημερα εβαλα το ονε χ διπλα σε ενα 4ς και παρατηρησα οτι το λευκο μου ειναι κιτρινο συγκριτικα με του 4ς ,αυτο ειναι το γνωστο προβλημα με τις κιτρινιλες που εχω διαβασει?Επειδη το δικο μου ειναι απο εξπανσυς θα μου το δεχτουν εδω για σερβις? Αν είναι όλη η οθόνη σου πιο κίτρινη δεν εχεις πρόβλημα. Εχουμε ξαναπεί πως το hox απεικονίζει πιο θερμό λευκο σε σχέση με iphone και samsung, τα οποία που έχουν πιο ψυχρο λευκό (μπλεδίζει). Είναι θέμα συνήθειας. Αν τώρα έχει κιτρινίλες μόνο στις ακρες τότε είναι πρόβλημα. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Υπάρχει κάποιος οδηγός να αλλάξω το kernel για να έχω το sweep2wake?αν μπορεί να ποστάρει κάποιος κάποιον εύκολο γιατί στους xda μπερδεύτηκα λίγο... Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα με το WiFi του one x. Ένα θέμα είναι ότι με τα linksys ( τουλάχιστον με το vag200 που είχα εγώ ) έχει ένα θεματάκι, ενώ λαμβάνει κανονικά σήμα η συσκευή η ένδειξη δεν ανταποκρίνεται. Το άλλο σοβαρό θέμα είναι καθαρά πρόβλημα hardware και έχει να κάνει με την επαφή που κάνει η κεραία με το σόμα της συσκευής. Αγόρασα το δικό μου one x 12 Μαΐου μετά από δυο ημέρες μου παρουσίασε το πρόβλημα με το WiFi, επικοινώνησα με την HTC και μου πρότειναν να το στύλο για επισκευή στη Αrvato, πράγμα που έκανα και το έστειλα στης 7 Ιουνίου, παρέλαβα την συσκευή 15 Ιουλίου, μετά από ένα μήνα και μια εβδομάδα.... μετά από δυο εβδομάδες η συσκευή παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα, ξανά επικοινώνησα με την HTC και απέτισα την αντικατάσταση της συσκευής , μου το αρνήθηκαν και μου πρότειναν να ξανά στύλο την συσκευή για επισκευή, του είπα ότι δεν έχω σκοπώ να περιμένω πάλι ένα μήνα για να επισκευαστή η συσκευή και στο κάτω κάτω της γραφής η συσκευή ήταν ελαττωματική από την άρχει και από την άρχει θα έπρεπε να μου την είχαν αντικαταστήσει. Αφού μου είπε πάλη ότι αυτή είναι πολιτική της εταιρίας και εγώ επέμενα για την αντικατάσταση της συσκευής μου το γύρισε και άρχισε να μου λέει γιατί αγόρασα συσκευή παρεισαγωγής (το τηλ. είναι Γαλλικό αγορασμένο από το expansys) και δεν το πήρα από το Πλαίσιο ή από ένα από τα γνωστά καταστήματα, τα συμπεράσματα δικά σας... Η συσκευή μου εξακολουθεί να έχει το πρόβλημα , έχω μπει στον πειρασμό να το επισκευάσω μόνος μου, όπως ο φίλος rebel89 γράφει λίγο ποιο πανό στο #3481, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση, προς το παρόν έχω βρει μια άλλη λύση βάζοντας ανάμεσα στη συσκευή και στη θήκη ένα αυτοκόλλητο μερικών χιλιοστών και δουλεύει κανονικά. Edited August 30, 2012 by Sorteps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα με το WiFi του one x. Ένα θέμα είναι ότι με τα linksys ( τουλάχιστον με το vag200 που είχα εγώ ) έχει ένα θεματάκι, ενώ λαμβάνει κανονικά σήμα η συσκευή η ένδειξη δεν ανταποκρίνεται. Το άλλο σοβαρό θέμα είναι καθαρά πρόβλημα hardware και έχει να κάνει με την επαφή που κάνει η κεραία με το σόμα της συσκευής. Αγόρασα το δικό μου one x 12 Μαΐου μετά από δυο ημέρες μου παρουσίασε το πρόβλημα με το WiFi, επικοινώνησα με την HTC και μου πρότειναν να το στύλο για επισκευή στη Αrvato, πράγμα που έκανα και το έστειλα στης 7 Ιουνίου, παρέλαβα την συσκευή 15 Ιουλίου, μετά από ένα μήνα και μια εβδομάδα.... μετά από δυο εβδομάδες η συσκευή παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα, ξανά επικοινώνησα με την HTC και απέτισα την αντικατάσταση της συσκευής , μου το αρνήθηκαν και μου πρότειναν να ξανά στύλο την συσκευή για επισκευή, του είπα ότι δεν έχω σκοπώ να περιμένω πάλι ένα μήνα για να επισκευαστή η συσκευή και στο κάτω κάτω της γραφής η συσκευή ήταν ελαττωματική από την άρχει και από την άρχει θα έπρεπε να μου την είχαν αντικαταστήσει. Αφού μου είπε πάλη ότι αυτή είναι πολιτική της εταιρίας και εγώ επέμενα για την αντικατάσταση της συσκευής μου το γύρισε και άρχισε να μου λέει γιατί αγόρασα συσκευή παρεισαγωγής (το τηλ. είναι Γαλλικό αγορασμένο από το expansys) και δεν το πήρα από το Πλαίσιο ή από ένα από τα γνωστά καταστήματα, τα συμπεράσματα δικά σας... Η συσκευή μου εξακολουθεί να έχει το πρόβλημα , έχω μπει στον πειρασμό να το επισκευάσω μόνος μου, όπως ο φίλος rebel89 γράφει λίγο ποιο πανό στο #3481, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση, προς το παρόν έχω βρει μια άλλη λύση βάζοντας ανάμεσα στη συσκευή και στη θήκη ένα αυτοκόλλητο μερικών χιλιοστών και δουλεύει κανονικά. δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, σε μιση ωρα θα εχει τελειωσει και τελοσ το προβλημα με το wifi :) Edited August 30, 2012 by rebel89 Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) χρησιμοποιω το τελευταιο rom αυτο εδω -tg_endeavoru-ota-32.zip.md5 28-Aug-2012 21:43 97- http://jellybean.tom.gascoigne.me/continuous/ ναι, οντος ι υπαρχουν πολλα προβληματα...:( τελικα κατεληξα οτι δεν μου αρεσει το Sense, εκτος απο Sense camera (ελπιζω να διορθωνεται), οσο για το gps Navigon, δουλεύει μια χαρα οποσ και google maps, το go weather widget... δεν ανταποκρίνεται προτεινετε καποιο αλλο rom καλυτερο απο αυτο που εχω ? Edited August 30, 2012 by rebel89 Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Υπάρχει κάποιος οδηγός να αλλάξω το kernel για να έχω το sweep2wake?αν μπορεί να ποστάρει κάποιος κάποιον εύκολο γιατί στους xda μπερδεύτηκα λίγο... Δες εδώ φίλε μου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1734365 ο ευκολότερος τρόπος με ένα μόνο κλικ φλασαρεις kernel, recovery κι άλλα. πολύ καλό εργαλείο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts