toroman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ακούστε τι μου είπαν ότι το πρόβλημα αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές κ να πάρω για παραπάνω διευκρίνηση στην HTC support !!! Τι λένε ρε τα άτομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ακούστε τι μου είπαν ότι το πρόβλημα αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές κ να πάρω για παραπάνω διευκρίνηση στην HTC support !!! Τι λένε ρε τα άτομαΚαλα ειναι απιστευτοι!! Παρε στην htc απευθειας και πεστα αυτα να δουμε τι θα σου πουν Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Δηλαδή τι να πω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ποιο προβλημα ισχυει σε ολες τις συσκευες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Δηλαδή τι να πω ? Πες τους οτι εστειλες το κινητο στην αρβατο γι αυτο το λογο, στο επεστρεψαν χειροτερο και σημερα που μιλησες μαζι τους σου ειπαν αυτα που αναφερεις. Ποια ειναι η εγγυηση που δινει η htc? Παιρνεις μια συσκευη των 700 ευρω κι αν πεσεις σε ελατωματικη δεν αναγνωριζετε τιποτα?Ετσι λειτουργει η htc η κανει οτι θελει η αρβατο?Θελω να μου λυσετε το προβλημα αμμεσα πες τους Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μου είπαν ότι ο κυματισμός ειναι χαρακτηριστικό της slcd 2 οπότε δεν ξέρω ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μου είπαν ότι ο κυματισμός ειναι χαρακτηριστικό της slcd 2 οπότε δεν ξέρω ! Αφου ειπες οτι εχεις και καμενα πιξελ. Κιτρινιλες εχεις? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ακούστε τι μου είπαν ότι το πρόβλημα αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές κ να πάρω για παραπάνω διευκρίνηση στην HTC support !!! Τι λένε ρε τα άτομα Εγω δεν καταλαβαίνω δεν το δέχτηκαν ως πρόβλημα γιατί στο κράτησαν και τι τεστ του κάνανε πριν το στείλουν πίσω; Άλλα αντί άλλων θέλω να πιστεύω ότι φταίει ο Αύγουστος αλλιώς είναι για πολύ κράξιμο. Μην τα παρατήσεις, όπως σου είπε και ένας φίλος νωρίτερα είναι δικαίωμα σου να έχεις μία σωστή συκεύη όταν μάλιστα κοστίζει και κάμποσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 λένε ότι τον κυματισμό τον έχουν όλα τα one x κ ειναι χαρακτηριστικό της καινούργιας τεχνολογίας της LCD οθόνης . Κιτρινιλες δεν έχω έχω όμως καμένα πίξελ . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 λένε ότι τον κυματισμό τον έχουν όλα τα one x κ ειναι χαρακτηριστικό της καινούργιας τεχνολογίας της LCD οθόνης . Κιτρινιλες δεν έχω έχω όμως καμένα πίξελ . Τον κυματισμό δεν τον έχουν όλα τα one x και νομίζω ότι μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και τα παιδιά από εδώ που έχουν το τηλέφωνο. Εγώ σε καταστήματα που το κοίταζα ειδικά για αυτό, άλλα έιχαν άλλα δεν είχαν άρα δεν μου μοιάζει και για χαρακτηριστικό της οθόνης (ή θα το είχαν όλες, ή καμία), μάλλον για κατασκευαστικό μοιάζει. Αλλά άντε να το καταπιεις αυτό τα καμμένα Pixel τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Παιδιά καλημέρα, μετά από την επιστροφή του ONE S λόγω επεξεργαστή λέω να προχωρήσω στην αγορά του ΟΝΕ Χ. Τουλαχιστον θα ξέρω τι επεξεργαστή πληρώνω! Αυτό που με απασχολεί είναι το χρώμα. Έχω ακούσει πως το λευκό λερώνει αρκετά και δεν έχω σκοπό να βάλω θήκη. Ισχύει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Παιδιά καλημέρα, μετά από την επιστροφή του ONE S λόγω επεξεργαστή λέω να προχωρήσω στην αγορά του ΟΝΕ Χ. Τουλαχιστον θα ξέρω τι επεξεργαστή πληρώνω! Αυτό που με απασχολεί είναι το χρώμα. Έχω ακούσει πως το λευκό λερώνει αρκετά και δεν έχω σκοπό να βάλω θήκη. Ισχύει? Μήπως να μην παρεις καθόλου HTC κινητό ?! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Παιδιά καλημέρα, μετά από την επιστροφή του ONE S λόγω επεξεργαστή λέω να προχωρήσω στην αγορά του ΟΝΕ Χ. Τουλαχιστον θα ξέρω τι επεξεργαστή πληρώνω! Αυτό που με απασχολεί είναι το χρώμα. Έχω ακούσει πως το λευκό λερώνει αρκετά και δεν έχω σκοπό να βάλω θήκη. Ισχύει? Προσωπικά έχω το άσπρο και αρκετές φορές το έχω χωρίς θήκη!Δεν νομίζω ότι ισχύει το άσπρο να λερώνετε πιο εύκολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Το άσπρο δεν λερώνει εφόσον γίνεται νορμαλ χρήση. Αν κάποιος εργάζεται και τα χέρια του είναι λερωμενα συνεχώς δεν κάνει γι αυτόν. Χρειάζεται καθαρισμό μ ένα μαλακό πανί κάθε δυο μέρες. Εγω χρησιμοποιω σε όλες μου τις συσκευές ένα καθοριστικό για οθόνες και λαπτοπς. Απο εκει και πέρα, το λευκό είναι πιο όμορφο με κλειστή οθόνη ενω το γκρι- μαύρο με ανοικτη. Αυτο συμβαίνει γιατι αν επιλεξεις οποιοδήποτε wallpaper εκτός μαύρου, δημιουργείται ένα τρικολορε. Λευκό πλαστικο - μαύρο περίγραμμα οθόνης - και άλλο χρώμα το wallpaper. Στο γκρίζο μαύρο δεν υπάρχει η αντίθεση του πλαισίου με το περίγραμμα της οθόνης και δείχνει πολυ πιο ωραίο. Όσο είχα το λευκό, αναγκαζομουν να επιλέγω wallpapers που είχαν μαύρο χρώμα περιμετρικά τουλάχιστον. Το μείον στο μαύρο είναι ότι χωρίς θήκη, με την τριβή μπορει σε κάποια σημεία απο ματ να γίνει γυαλιστερό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μήπως να μην παρεις καθόλου HTC κινητό ?! Μήπως??? Είμαι λίγο μαζόχα τι να κάνω. Το άσπρο δεν λερώνει εφόσον γίνεται νορμαλ χρήση. Αν κάποιος εργάζεται και τα χέρια του είναι λερωμενα συνεχώς δεν κάνει γι αυτόν. Χρειάζεται καθαρισμό μ ένα μαλακό πανί κάθε δυο μέρες. Εγω χρησιμοποιω σε όλες μου τις συσκευές ένα καθοριστικό για οθόνες και λαπτοπς. Απο εκει και πέρα, το λευκό είναι πιο όμορφο με κλειστή οθόνη ενω το γκρι- μαύρο με ανοικτη. Αυτο συμβαίνει γιατι αν επιλεξεις οποιοδήποτε wallpaper εκτός μαύρου, δημιουργείται ένα τρικολορε. Λευκό πλαστικο - μαύρο περίγραμμα οθόνης - και άλλο χρώμα το wallpaper. Στο γκρίζο μαύρο δεν υπάρχει η αντίθεση του πλαισίου με το περίγραμμα της οθόνης και δείχνει πολυ πιο ωραίο. Όσο είχα το λευκό, αναγκαζομουν να επιλέγω wallpapers που είχαν μαύρο χρώμα περιμετρικά τουλάχιστον. Το μείον στο μαύρο είναι ότι χωρίς θήκη, με την τριβή μπορει σε κάποια σημεία απο ματ να γίνει γυαλιστερό. Κώστα ευχαριστώ για την απάντηση. Κατατοπιστικότατος όπως πάντα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Δες τα ποστ μου κ θα καταλάβεις τι περνάω ! Λέτε να ειναι ελλατωματικο από μια συγκεκριμένη παρτίδα ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 27, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Το δικό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι από την HT23. Όσα δοκίμασα πριν το πάρω είχαν κυματισμούς σε τουλάχιστον ένα σημείο (το σημείο που είναι το usb). Το δικό μου δεν έχει πουθενά :happy: Επίσης δεν έχω θήκη (έχω το άσπρο) και δεν πρόκειται να βάλω :p Ούτε λερώνει, ούτε σημάδια κάνει. Το προσέχω όμως και δεν του φέρομαι σαν συσκευή των 50€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Και εγώ από "ελαττωματική" φουρνιά αλλά κανένας κυματισμος, ότι να ναι λένε πες τους. Φίλε μου τι πρόβλημα είχες με τον krait? Έχω ακούσει τα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Τι ειναι ο krait ? (σόρυ κ αν ρώτησα χαζομάρα ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Τι ειναι ο krait ? (σόρυ κ αν ρώτησα χαζομάρα ) Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια αναζήτηση στο google? Απορώ... http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_%28system_on_chip%29 http://en.wikipedia.org/wiki/Krait_%28CPU%29 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια αναζήτηση στο google? Απορώ... http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_%28system_on_chip%29 http://en.wikipedia.org/wiki/Krait_%28CPU%29 σόρυ ρε φίλε αλλα ειμαι όλη μέρα με το ακουστικό στο αυτί ! Λες να κάτσω να ασχοληθώ τοσο για κάτι τέτοιο ? Κ ηξερα τι ειναι krait αλλα καμία φορα κόλλα το μυαλό ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Καλησπέρα μπορει κάποιος να με βοηθήσει κ να μου πέι πως αποθηκευουμε μια επαφή στο gmail???θέλω τις επαφές που αποθήκευω στο τηλέφωνο να περνάνε κ στο gmail :) Στο iPhone το εχω ρυθμίσει αυτόματα να τις περνάει στο yahoo στο Htc όμως δεν βρίσκω το τροπο :( Edited August 27, 2012 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Καλησπέρα μπορει κάποιος να με βοηθήσει κ να μου πέι πως αποθηκευουμε μια επαφή στο gmail???θέλω τις επαφές που αποθήκευω στο τηλέφωνο να περνάνε κ στο gmail :) Στο iPhone το εχω ρυθμίσει αυτόματα να τις περνάει στο yahoo στο Htc όμως δεν βρίσκω το τροπο :( Αυτό γίνεται αυτόματα. Αρκεί να έχεις σετάρει στο κινητό, τον λογαριασμό google. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Αυτό γίνεται αυτόματα. Αρκεί να έχεις σετάρει στο κινητό, τον λογαριασμό google. Εχω σεταρει να λαμβανω τα mails!!!Αυτο εννοείς;;;; Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Εχω σεταρει να λαμβανω τα mails!!!Αυτο εννοείς;;;; Ρυθμίσεις-Λογαριασμοί και συγχρονισμός και δώσε το google account που έχεις. Μετά όλα θα γίνονται αυτόματα. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts