Estefan1960 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Ρε παιδια ακόμα να πάρω το update άλλοι το έχουν πάρει εδώ και δυο εβδομάδες τι στο καλο γίνεται αν ξέρει κάποιος ας μου απάντηση το wi fi δυκτιο που μπαίνω online είναι της cosmote σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Ρε παιδια ακόμα να πάρω το update άλλοι το έχουν πάρει εδώ και δυο εβδομάδες τι στο καλο γίνεται αν ξέρει κάποιος ας μου απάντηση το wi fi δυκτιο που μπαίνω online είναι της cosmote σας ευχαριστώ Εαν το κινητο είναι εξωτερικού τότε θα πάρεις το update εντός των ημερών :) στα ξένα αργούν πιο πολυ απο ότι στα ελληνικα !!!! Δεν έχει σχεση το δίκτυο :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Η ίδια είναι... εννοεις οτι ειναι η ιδια που φοραω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Παιδιά μόλις πήρα το κινητό τα ίδια χάλια κ χειρότερα ! Εγώ φεύγω από HTC σε Samsung . Αυτές τις βλακείες κανει κ χάνει πελάτες . Μπορείτε να μου πείτε ένα μαγαζί που να κάνει ανταλλαγές γιατί εγώ το δίνω το πράγμα . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Παιδιά μόλις πήρα το κινητό τα ίδια χάλια κ χειρότερα ! Εγώ φεύγω από HTC σε Samsung . Αυτές τις βλακείες κανει κ χάνει πελάτες . Μπορείτε να μου πείτε ένα μαγαζί που να κάνει ανταλλαγές γιατί εγώ το δίνω το πράγμα . Σε ποια χαλια αναφερεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Σε ποια χαλια αναφερεσαι? Όπως είπα το έφεραν χειρότερα κ με καμένα πιξελ τι άλλο να πω ?! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 εννοεις οτι ειναι η ιδια που φοραω τωρα? Ακριβώς αυτό λέω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Απο που το χεις παρει;εκτος απο τα καμενα πιξελ τα οποια ποσα ειναι τι αλλο εχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Παιδιά μόλις πήρα το κινητό τα ίδια χάλια κ χειρότερα ! Εγώ φεύγω από HTC σε Samsung . Αυτές τις βλακείες κανει κ χάνει πελάτες . Μπορείτε να μου πείτε ένα μαγαζί που να κάνει ανταλλαγές γιατί εγώ το δίνω το πράγμα . Από την στιγμή πού το κινητό έχει εγγύηση και δικαιούσαι αντικατάσταση γιατί να μην το κάνεις? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Όπως είπα το έφεραν χειρότερα κ με καμένα πιξελ τι άλλο να πω ?!Κοιτα,αν εισαι Αθηνα το βουτας στο χερι,τους το πας και τους αρχιζεις στα γκαζια.Η σου αλλαζουν οθονη η σου δινουν αλλο,τελος.Αν εισαι μακρια παρε τους τηλεφωνο και ψαξε καποιον προισταμενο να βγαλεις ακρη.Παρομοια περιπτωση ειχα παθει με ενα samsung pixon12 στο οποιο μου ειχαν αλλαξει 2 φορες πλακετα και καθε φορα ηταν χειροτερο,μεχρι που τρελαθηκα,εγινε ο χαμος,ανελαβε μια προισταμενη και σε 3 μερες το ειχα παλι πισω τελειο!!Θα απαιτησεις φιλε μου αυτο που δικαιουσαι με το ετσι θελω!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Κοιτα,αν εισαι Αθηνα το βουτας στο χερι,τους το πας και τους αρχιζεις στα γκαζια.Η σου αλλαζουν οθονη η σου δινουν αλλο,τελος.Αν εισαι μακρια παρε τους τηλεφωνο και ψαξε καποιον προισταμενο να βγαλεις ακρη.Παρομοια περιπτωση ειχα παθει με ενα samsung pixon12 στο οποιο μου ειχαν αλλαξει 2 φορες πλακετα και καθε φορα ηταν χειροτερο,μεχρι που τρελαθηκα,εγινε ο χαμος,ανελαβε μια προισταμενη και σε 3 μερες το ειχα παλι πισω τελειο!!Θα απαιτησεις φιλε μου αυτο που δικαιουσαι με το ετσι θελω!! Ρε φίλε πραγματικά έχω σκάσει στην κυριολεξία. Κ όχι δεν είμαι Αθήνα οπότε είναι πιο δύσκολα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Ρε φίλε πραγματικά έχω σκάσει στην κυριολεξία. Κ όχι δεν είμαι Αθήνα οπότε είναι πιο δύσκολα ! Δύσκολα λόγω του ότι είναι ελάχιστα πιο χρονοβόρο.όμως κανε το,το κινητό αξίζει,αν ήταν μουφα θα σού έλεγα σπρώξε το! Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Ρε φίλε πραγματικά έχω σκάσει στην κυριολεξία. Κ όχι δεν είμαι Αθήνα οπότε είναι πιο δύσκολα ! Που εισαι φιλε μου; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Που εισαι φιλε μου; Κατερίνη . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Μόλις αναβαθμιστικα σε 4.0.4...άιντε και σε 4.1 τωρα Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ακριβώς αυτό λέω.. δηλαδη μ αυτη τη version που φοραω οταν θα ερθει η αναβαθμιση για jelly bean η καποια αλλη θα μπορω να τη παρω η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Κατερίνη . Ωχ, ναι οντως εισαι καπως μακρια. Μονο Θεσ/νικη απο εκει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ωχ, ναι οντως εισαι καπως μακρια. Μονο Θεσ/νικη απο εκει. Δεν έχει Θεσσαλονίκη ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrik Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Παιδιά μόλις πήρα το κινητό τα ίδια χάλια κ χειρότερα ! Εγώ φεύγω από HTC σε Samsung . Αυτές τις βλακείες κανει κ χάνει πελάτες . Μπορείτε να μου πείτε ένα μαγαζί που να κάνει ανταλλαγές γιατί εγώ το δίνω το πράγμα . Φιλαρακι το προβλημα ειχε εσενα και το έστειλες , το εστειλες στην Arvato έτσι ; και εγώ είναι να το στείλω λόγω κίτρινης μπάρας στο κατω μέρος της οθόνης, και φοβάμαι, μην μου το στειλουν σε χειρότερα χαλια οπως λες και εσύ. Τι αλλο παρατηρησες εκτός απο καμμένα pixel Παράθεση HTC ONE Silver / S-Off / SuperCid /Hboot:1.54/ Rom: ARHD 12.1 / Kernel: Elemental X v3.4 / CPU:@1.99 Ghz 1.205 V / GPU:@450 Mhz / CPU-GPU Gov: Intellidemand-Simple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Φιλαρακι το προβλημα ειχε εσενα και το έστειλες , το εστειλες στην Arvato έτσι ; και εγώ είναι να το στείλω λόγω κίτρινης μπάρας στο κατω μέρος της οθόνης, και φοβάμαι, μην μου το στειλουν σε χειρότερα χαλια οπως λες και εσύ. Τι αλλο παρατηρησες εκτός απο καμμένα pixel Το πρόβλημα που είχε πριν σε χειρότερο βαθμό . Αλλά αν χρειαστεί θα το στείλω κ δέκα φορές κ θα μιλήσω με το προϊστάμενο κ αν δεν μου το φτιάξουν να τρέξουν να κρυφτούν . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Φιλαρακι το προβλημα ειχε εσενα και το έστειλες , το εστειλες στην Arvato έτσι ; και εγώ είναι να το στείλω λόγω κίτρινης μπάρας στο κατω μέρος της οθόνης, και φοβάμαι, μην μου το στειλουν σε χειρότερα χαλια οπως λες και εσύ. Τι αλλο παρατηρησες εκτός απο καμμένα pixel Το πρόβλημα που είχε πριν σε χειρότερο βαθμό . Αλλά αν χρειαστεί θα το στείλω κ δέκα φορές κ θα μιλήσω με το προϊστάμενο κ αν δεν μου το φτιάξουν να τρέξουν να κρυφτούν .Eτσι!!!Θα σας τα φιαξουν και θα πουν κι ενα τραγουδι καλαματιανο!!Στο χερι σας ειναι να απαιτησετε,αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να σας το επιστρεψουν αψογο,μη μασατε πουθενα!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Eτσι!!!Θα σας τα φιαξουν και θα πουν κι ενα τραγουδι καλαματιανο!!Στο χερι σας ειναι να απαιτησετε,αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να σας το επιστρεψουν αψογο,μη μασατε πουθενα!! Μακάρι ρε φίλε να είχα το δικό σου θαρος κ αυτοπεποίθηση ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) Μακάρι ρε φίλε να είχα το δικό σου θαρος κ αυτοπεποίθηση !φιλε μου εισαι πιο μικρος,θα μαθεις στην πορεια οτι στην ζωη πρεπει να απαιτεις το δικιο σου αλλιως θα σε φανε ζωντανο ;) Ζητω συγγνωμη για το off topic απο τους mods αλλα πιστευω να καταλαβαινετε οτι καποια πραγματα πρεπει να τα λεμε Edited August 26, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 φιλε μου εισαι πιο μικρος,θα μαθεις στην πορεια οτι στην ζωη πρεπει να απαιτεις το δικιο σου αλλιως θα σε φανε ζωντανο ;) Ζητω συγγνωμη για το off topic απο τους mods αλλα πιστευω να καταλαβαινετε οτι καποια πραγματα πρεπει να τα λεμε φιλε εχεις δικιο ετσι και εγω πηγα εκει και αρχισα να γκαριζω,, και εχω αλλαξει συσκευη 2 φορεσ,, και τωρα στην τριτη συσκευη το κιν δεν εχει κανενα προβλημα,,:happy: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 φιλε εχεις δικιο ετσι και εγω πηγα εκει και αρχισα να γκαριζω,, και εχω αλλαξει συσκευη 2 φορεσ,, και τωρα στην τριτη συσκευη το κιν δεν εχει κανενα προβλημα,,:happy: Κ εγώ άμα ήμουν Αθήνα θα τους άλλαζα τα φώτα ! Οπότε μόνο από τηλέφωνο . Εσύ ποιον ζήτησες να μιλησεις με τον προϊστάμενο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts