avensakias Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Στείλε μου το όνομα του .zip που είναι στο φάκελο download. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ειναι αναγκαίο;;;; Πόσο βαριέμαι να το ξαναστησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παιδια καντε και hard reset,θα δειτε ακομη καλυτερα αποτελεσματα.Δεν ειναι ενα απλο update πανω στο ιδιο λειτουργικο,αλλα αλλαγη εκδοσης λειτουργικου και συνισταται σε τετοιες περιπτωσεις το hard reset. Θα χαθούν δεδομένα από εφαρμογές όμως. Και αυτό είναι που δεν θέλω. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 σε εμενα ακομα δεν φανηκε τιποτα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Όλα καλά. Έχουν φύγει. Έχει την επιλογή πως να χρησιμοποιείς το δεξί soft key και με την επιλογή για να σου βγάζει το μενού φεύγουν οι 3 τελείες. Σε μένα ακόμα υπάρχουν... Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Φεύγουν, πηγαίνετε ρυθμισεις Settings>Gesture, Buttons>Change recent app button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Σε μένα ακόμα υπάρχουν... Πηγαινε ρυθμισεις- οθονη κινησεις δακτυλων και κουμπια - Κουμπι προσφατες εφαρμογες εγω εβαλα το τελευταιο δλδ να πατας παρατεταμενα το δεξι κουμπι για μενου. μετα θα φυγουν οι τελεις απο κατω σε ολες τις εφαρμογες. Εχω βαλει αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601543 Ειναι η ιδια ? Για να παμε σε στοκ παλι πρεπει να κανουμε relock και να περασω το stock backup μου? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παιδια καντε και hard reset,θα δειτε ακομη καλυτερα αποτελεσματα.Δεν ειναι ενα απλο update πανω στο ιδιο λειτουργικο,αλλα αλλαγη εκδοσης λειτουργικου και συνισταται σε τετοιες περιπτωσεις το hard reset. Θα συμφωνήσω και εγώ. Όσο και να είναι είναι σπάσιμο, νομίζω και εγώ ότι αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 σε εμενα ακομα δεν φανηκε τιποτα! http://fotadl.htc.com/OTA_ENDEAVOR_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.17.401.2-1.29.401.11_release_2749568xzb2t6wu96omqzo.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Πηγαινε ρυθμισεις- οθονη κινησεις δακτυλων και κουμπια - Κουμπι προσφατες εφαρμογες εγω εβαλα το τελευταιο δλδ να πατας παρατεταμενα το δεξι κουμπι για μενου. μετα θα φυγουν οι τελεις απο κατω σε ολες τις εφαρμογες. Εχω βαλει αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601543 Ειναι η ιδια ? Για να παμε σε στοκ παλι πρεπει να κανουμε relock και να περασω το stock backup μου? δες εδώ πως θα την περάσεις http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25018782&postcount=2 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 http://fotadl.htc.com/OTA_ENDEAVOR_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.17.401.2-1.29.401.11_release_2749568xzb2t6wu96omqzo.zip Σε ευχαριστω.. Με τον τροπο αυτο θα γινει ρεσετ? Η απλα update και θα συνεχισω να εχω τα αρχεια μου? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 (edited) Θα χαθούν δεδομένα από εφαρμογές όμως. Και αυτό είναι που δεν θέλω. Σε ευχαριστω.. Με τον τροπο αυτο θα γινει ρεσετ? Η απλα update και θα συνεχισω να εχω τα αρχεια μου?Προτιματε να εχει καλυτερη λειτουργια η συσκευη σας η να μην χασετε τα δοδομενα σας (τα οποια μπορειτε συνηθως να επαναφερετε)??...Η επιλογη ειναι καθαρα δικη σας Edited August 10, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Προτιματε να εχει καλυτερη λειτουργια η συσκευη σας η να μην χασετε τα δοδομενα σας (τα οποια μπορεις συνηθως να επαναφερεις)??...Η επιλογη ειναι καθαρα δικη σας Σε δυο προηγούμενες αναβαθμισεις που δεν υπήρχε μάλιστα διαφορετικη έκδοση firmware, δοκίμασα μετα απο κάποιες μέρες με καθαρη εγκατάσταση και είδα μεγάλη διάφορα. Οπότε μην δισταζετε. Ευκαιρία να πεταξετε ότι άχρηστες εφαρμογές έχετε και να δοκιμάσετε καλύτερο τροπο στησιματος. Κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι smartphones χρειάζονται που και που φρεσκαρισμα. Τα διάφορα cache που μαζεύονται, φθάνουν για να μην αποδίδει 100% μια συσκευη. Υπάρχουν εφαρμογές που τα διαγράφουν. Καλο ειναι μια φορα την εβδομάδα να κάνετε ενα καθάρισμα εκτός απο τα SMS και τα log των κλήσεων σας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι με το update θα υπήρχε στην κάμερα κουμπί για απευθείας εναλλαγή μεταξύ πρόσθιας και οπίσθιας κάμερας. Υπάρχει κάπου και δεν το βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 (edited) Σε δυο προηγούμενες αναβαθμισεις που δεν υπήρχε μάλιστα διαφορετικη έκδοση firmware, δοκίμασα μετα απο κάποιες μέρες με καθαρη εγκατάσταση και είδα μεγάλη διάφορα. Οπότε μην δισταζετε. Ευκαιρία να πεταξετε ότι άχρηστες εφαρμογές έχετε και να δοκιμάσετε καλύτερο τροπο στησιματος. Κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι smartphones χρειάζονται που και που φρεσκαρισμα. Τα διάφορα cache που μαζεύονται, φθάνουν για να μην αποδίδει 100% μια συσκευη. Υπάρχουν εφαρμογές που τα διαγράφουν. Καλο ειναι μια φορα την εβδομάδα να κάνετε ενα καθάρισμα εκτός απο τα SMS και τα log των κλήσεων σας. Για πες καμια καλη εφαρμογη για cache αν μπορεις. Τωρα την κανω και γω την αναβαθμιση, εντυπωσεις μετα. Αλλα το reset μου φαινεται βουνο.. Edit: Eιναι εμφανως πιο αερατο απο πριν στο λιγο που το δουλεψα. Παρεπιπτοντως το κουμπι που αλλαζει σε μπροστα καμερα ουτε εγω το βλεπω. Παντως κριμα γιατι οσο αναβαθμιζεται δειχνει τα δοντια του και η HTC το θαβει.. Και μια μικρη λεπτομερεια. Πριν ειχε theme που ηταν διαφανο και το κατω μενου στην αρχικη οθονη και μαυρο το υπολοιπο μενου. Τωρα αυτος ο συνδιασμος δεν υπαρχει. Η θα ΄χεις διαφανο κατω μενου η μαυρο χρωμα στο υπολοιπο. Edited August 10, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Αρκετά καλύτερα τα πράγματα πλέον!Έφυγαν σήμερα τα lags μαζί και οι ενοχλητικές τελείες, περάσαμε και το Galaxy SIII στο quadrant:lol:Πάμε τώρα για jelly bean Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Αρκετά καλύτερα τα πράγματα πλέον!Έφυγαν σήμερα τα lags μαζί και οι ενοχλητικές τελείες, περάσαμε και το Galaxy SIII στο quadrant:lol:Πάμε τώρα για jelly bean Κ εγώ αυτό λέω πόσο μαλον άμα πάρουμε jelly bean κ 3αρι kernel το s3 θα αλλάζει δρόμο ! :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Για πείτε ρε παιδιά το multitasking βελτιώθηκε κάπως ή το ίδιο ειναι ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Για πείτε ρε παιδιά το multitasking βελτιώθηκε κάπως ή το ίδιο ειναι ?? Έχει διορθωθεί.Αυτό το reloading που ειδικά στον browser ήταν ενοχλητικό, δεν υπάρχει τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 αξιζει τελικα ρε παιδια να το αγορασω αυτο το τηλεφωνο? και τα λαγκαρισματα που λενε οτι κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 παιδιά καλησπέρα εχω unlock Bootloader και root αλλά εχω official rom 4.0.3 επάνω την πιο τελευτεα που έχει βγει θα μου έρθη ΟΤΑ? η πρέπει να την περάσω χειροκίνητα? ευχαριστώ πολύ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 αξιζει τελικα ρε παιδια να το αγορασω αυτο το τηλεφωνο? και τα λαγκαρισματα που λενε οτι κανει? Με την σημερινή αναβάθμιση όλα τρέχουν αψογα κ το s3 το έφτασε ( μη σου πω ότι το πέρασε ) αλλά κ με την αναβαθμιση σε jellybean κ αν πάρει τον 3αρι kernel δε θα το φτάνει τίποτα από κινητό . Και κάτι ακόμα ρε παιδιά πείτε κανένα καλό πρόγραμμα που να μπορούμε να κάνουμε τα benchmarks να δούμε που αφήνει πίσω το s3. :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 αξιζει τελικα ρε παιδια να το αγορασω αυτο το τηλεφωνο? και τα λαγκαρισματα που λενε οτι κανει? Σαν συσκευη αξιζει 100%. Lag δεν υπαρχει πλεον. Πεταει. Και με την 4.1 νομιζω οτι θα ειναι ακομα καλυτερα (δεν νομιζω να μην δωσουν 3αρι kernel..) Ομως με αυτα που κανει η HTC ριξε και μια δευτερη σκεψη αν εισαι τυπος που αλλαζει γρηγορα συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Όντως υπάρχει θεαματική βελτίωση. Το μόνο αρνητικό που είδα, είναι ότι έχουν παραμορφωθεί οι εικόνες των επαφών. Να δω πότε και αν θα διορθωθεί αυτό. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ομως με αυτα που κανει η HTC ριξε και μια δευτερη σκεψη αν εισαι τυπος που αλλαζει γρηγορα συσκευες λες να βγαλει ξανα καινουριο? αλλαζω συχνα πολυ συχνα συσκευες αλλα αυτο εινια καλο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts