yiangoun Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το πρόβλημα που περιγράφεις το ειχα πάθει σε ένα παλιότερο κινητό, μετα απο μια τουμπα δεν υπηρχε θεμα με καποια εφαρμογη να το εχει συνεχεια "awake". Ειχε διαρροή ρευματος, και το προβλημα ηταν το ιδιο με 3 διαφορετικες original μπαταρίες που δοκίμασα. Hardware προβλημα δηλαδη, δυσεπίλυτο. Ισως καποια απροσεξία του τεχνικου, χάλασε κατι. Το βλέπω αρκετά πιθανό γιατί σήμερα έχω γυρίσει τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία. Δηλαδή τρέχει μόνο τις εργοστασιακες εφαρμογές. Το bloatware συνεχίζεται. Τι αλλά τεστ μου προτείνετε να κάνω πριν το ξαναστειλω στο σέρβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ταπεινή μου γνώμη είναι να το στείλεις άμεσα πίσω. Θα έπρεπε να το έχουν τσεκάρει πριν στο στείλουν. Και από ότι φαίνεται, δεν είναι κάτι softwarικό μα μάλλον διαρροή.. :( θα έπρεπε να ντρέπονται εκεί στο σέρβις τελικά! :mad: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 τι εγινε με το wifi bug μας γραψανε τελειως??? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pozerta Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλησπερα παιδια θελω να γυρισω το One X μου σε στοκ ρομ... εχω φαει το διαδικτυο και δεν βρισκω κανενα Nandroid Back up για HTC_304 που ειναι τα ελληνοισπανικα One x version-main 3.20.401.1 Εχει κανεις καμια ιδεα πως να γυρισω σε Stok η εχει κανεις να μου δωσει το back up Του? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπερα παιδια θελω να γυρισω το One X μου σε στοκ ρομ... εχω φαει το διαδικτυο και δεν βρισκω κανενα Nandroid Back up για HTC_304 που ειναι τα ελληνοισπανικα One x version-main 3.20.401.1 Εχει κανεις καμια ιδεα πως να γυρισω σε Stok η εχει κανεις να μου δωσει το back up Του? Ευχαριστω βασικα πηγαινε στο xda και κοιταξε στο one x forum συγουρα υπαρχει η στοκ ρομ εκει καλα μην περιμενεις να σου δωσει κανεις το back up του γιατι μπορει να περιεχουν και προσωπικα δεδομενα(κωδικοι κτλ) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπερα παιδια θελω να γυρισω το One X μου σε στοκ ρομ... εχω φαει το διαδικτυο και δεν βρισκω κανενα Nandroid Back up για HTC_304 που ειναι τα ελληνοισπανικα One x version-main 3.20.401.1 Εχει κανεις καμια ιδεα πως να γυρισω σε Stok η εχει κανεις να μου δωσει το back up Του? Ευχαριστω Εδώ θα βρεις την stock rom μαζί με stock kernel και recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mperpis Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 γεια σας τελευταία το τηλέφωνο χάνει το σήμα της τηλεφωνίας και επανέρχεται μετά από επανεκκίνηση ξέρει κανείς τι παίζει; επίσης κάτι έχω κάνει και πριν ξεκλειδώσω μου βγαίνει κατευθείαν facebook πως βγαίνει αυτό; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλημέρα, γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με πιθανή αναβάθμιση του τηλεφώνου μας σε 4.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 γεια σας τελευταία το τηλέφωνο χάνει το σήμα της τηλεφωνίας και επανέρχεται μετά από επανεκκίνηση ξέρει κανείς τι παίζει; επίσης κάτι έχω κάνει και πριν ξεκλειδώσω μου βγαίνει κατευθείαν facebook πως βγαίνει αυτό; ευχαριστώ. Για το σήμα που χάνει δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις την SIM. Το ίδιο έπαθε και το δικό μου , και εβγαλα την SIM την καθάρισα λίγο , την έβαλα πάλι και όλα καλα! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solina Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδια εχω το htc one x+ και μερικες φορες μου σβηνει και επανερχεται στην διαδικασια να βαλω τον κωδικο pin μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει? το κανει μια φορα στις δυο εβδομαδες περιπου και δεν το εχω φορτωμενο με πολλα προγραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Μήπως υπάρχει νεότερο σχετικά με πιθανή αναβάθμιση μπας και βελτιωθεί η μπαταρία και η θερμοκρασία του κινητού, τα οποία χειροτέρεψαν μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2 και sense 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μήπως υπάρχει νεότερο σχετικά με πιθανή αναβάθμιση μπας και βελτιωθεί η μπαταρία και η θερμοκρασία του κινητού, τα οποία χειροτέρεψαν μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2 και sense 5;και τα wifi χαλια Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 και τα wifi χαλια Η αλήθεια είναι ότι το wifi το είχα ξεχάσει (βλέπεις εμένα δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση), επειδή όμως έχει παρατηρηθεί από πολλούς τότε σίγουρα θα λάβουμε τουλάχιστον κάποια διορθωτική ενημέρωση, η οποία ας ελπίσουμε ότι θα διορθώσει και τα τρία θεματάκια που έχουμε και ας μην πάρουμε 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Η αλήθεια είναι ότι το wifi το είχα ξεχάσει (βλέπεις εμένα δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση), επειδή όμως έχει παρατηρηθεί από πολλούς τότε σίγουρα θα λάβουμε τουλάχιστον κάποια διορθωτική ενημέρωση, η οποία ας ελπίσουμε ότι θα διορθώσει και τα τρία θεματάκια που έχουμε και ας μην πάρουμε 4.3. Το προβλημα με το wifi το ειχα και γω με τη 4.2.2 αλλα με το που εκανα επαναφορα το τηλεφωνο εστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπέρα σε όλους...Μου έχει έρθει μια αναβάθμιση λογισμικού 4.2.2 με sense 5...Να την κάνω γιατί ακούω πολλά...4.1.1 είμαι με sense 4+ νομίζω τώρα...Βοήθεια κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπέρα σε όλους...Μου έχει έρθει μια αναβάθμιση λογισμικού 4.2.2 με sense 5...Να την κάνω γιατί ακούω πολλά...4.1.1 είμαι με sense 4+ νομίζω τώρα...Βοήθεια κανείς?? Η πρόταση η δική μου είναι να την κάνεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπέρα σε όλους...Μου έχει έρθει μια αναβάθμιση λογισμικού 4.2.2 με sense 5...Να την κάνω γιατί ακούω πολλά...4.1.1 είμαι με sense 4+ νομίζω τώρα...Βοήθεια κανείς?? Ναι ρε φίλε, εννοείται!!! Το τηλέφωνο πετάει. Κάποιο θεματάκι με το WiFi τώρα σε άλλους υπάρχει σε άλλους όχι. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει γιατι δε γνωρίζουμε αυτοί που έχουν το πρόβλημα σε τι κατάσταση ειναι το τηλέφωνο τους, αν έγινε σωστά το update κτλ. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Την κατεβάζω τότε...Ευχαριστώ παιδιά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Σκέφτομαι να αλλάξω το X με το X+ (λόγω του μαύρου και των 64gb), πρέπει να κοιτάξω κάτι σε περίπτωση που το πάρω μεταχειρισμένο ή δεν έχει τα προβλήματα των αρχικών παρτίδων του X? Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Δεν τα έχει. Το τηλέφωνο πετάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Εγω θα επαιρνα το one για να ειχα και τη καινουρια αναβαθμιση 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ξερουμε τιποτα για 4.3 (ή πιο αισιόδοξα, για 4.4) στο one x; μπορειτε να μου βρειτε καποιον οδηγο για root ενημερωμενο για να δουλευει στην τελευταια εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2, όπως έχω ήδη αναφέρει, παρατηρώ χειροτέρευση της μπαταρίας και αύξηση της θερμοκρασίας λειτουργίας.Χθες το βράδυ από 01:00 μέχρι 8:00 το πρωι είχε χάσει γύρω στο 7%, ενώ με την 4.1.1 ζήτημα να έχανε 1-2%. Συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο; Υπότίθεται ότι σε stand by κατάσταση δουλεύει ο πέμπτος πυρήνας του επεξεργαστή με ιδιαίτερα αποτελέσματα στην αυτονομία, κάνω κάπου λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2, όπως έχω ήδη αναφέρει, παρατηρώ χειροτέρευση της μπαταρίας και αύξηση της θερμοκρασίας λειτουργίας.Χθες το βράδυ από 01:00 μέχρι 8:00 το πρωι είχε χάσει γύρω στο 7%, ενώ με την 4.1.1 ζήτημα να έχανε 1-2%. Συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο; Υπότίθεται ότι σε stand by κατάσταση δουλεύει ο πέμπτος πυρήνας του επεξεργαστή με ιδιαίτερα αποτελέσματα στην αυτονομία, κάνω κάπου λάθος; Όπως τα λες είναι, η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα πλέον. Σε μένα πλέον με το ζόρι βγάζει 1 ώρα screen time και δεν έχω αλλάξει τίποτα σε σχέση με πριν. Ίσως το factory reset να σώσει την κατάσταση αλλά δεν είναι δυνατόν σε κάθε update να πρέπει να κάνεις όλη τη διαδικασία και το στήσιμο από την αρχή ώστε η συσκευή να λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Για πέμπτο επεξεργαστή δεν γνωρίζω κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seveneleven Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά καλησπερα, επειδη το τηλεφωνο ηταν απο περσι ενα μικρο απωθημενο μου, αξιζει τωρα η αγορα του με μικρο κοστος(~100€ με επιδοτηση). Απο ενημερωσεις τι ακουγεται, θα υποστηριχθει; εναλλακτικα σκεφτομαι και το s3, αλλα εκτιμω οτι το one x θα ειναι πιο αξιοπιστο.. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts