David Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Hello παιδιά, Έχει χρησιμοποιησει κάνεις θήκη-μπαταρια να μας πει την εμπειρία του; Βλεπω στο ebay πολλές στα 3500mAh. Αξίζουν; είναι βολικό το κινητό στο μέγεθος; Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Hello παιδιά, Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις θήκη-μπαταρια να μας πει την εμπειρία του; Βλέπω στο ebay πολλές στα 3500mAh. Αξίζουν; είναι βολικό το κινητό στο μέγεθος; εγώ θεωρώ ακόμα και 1 χιλιοστό παραπάνω υπερβολικό. Τόσο πρόβλημα είναι η μπαταρία στο ΗΟΧ; αν έχεις φορτιστή και στο αυτοκίνητο μπορείς για 10-20 λεπτά μιας διαδρομής να φορτίζει ενώ είσαι στο αμάξι. εξάλλου οι μπαταρίες οι σημερινές αυτό θέλουν, μικρές ανολοκλήρωτες φορτισούλες, και όχι πλήρης αποφορτίσεις και πλήρεις φορτίσεις. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Η λύση στο πρόβλημά σας λέγεται battery banks.. υπάρχουν στυλάτες κ designάτες λύσεις, ακόμα και από την ίδια την HTC. Π.χ. κάτι τέτοιο! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabiars2 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Ξερει κανεις πως καθαριζουν οι γριλιες του ακουστικου γιατι γεμιζουν συνεχεια σκονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Εγω τις καθαρίζω με μια καρφίτσα και πολύ προσοχή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ειναι και ο καλύτερος τρόπος μιας και η σκόνη μπαίνει μέσα στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Ξερει κανεις πως καθαριζουν οι γριλιες του ακουστικου γιατι γεμιζουν συνεχεια σκονη Εμ!!!! Εισαι οδοντίατρος;;; Εγώ που ειμαι Ρίχνω πεπιεσμενο αέρα από το κομπρεσέρ και δεν υπάρχει ίχνος σκόνης! :happy: Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Εμ!!!! Εισαι οδοντίατρος;;; Εγώ που ειμαι Ρίχνω πεπιεσμενο αέρα από το κομπρεσέρ και δεν υπάρχει ίχνος σκόνης! :happy: Πρόσεχε με τον αέρα μην σου σκίσει την μεμβράνη του ηχείου του ακουστικού. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 παιδια σκεφτομαι να παρω το hox απο καποιον με καποια κίτρινα στίγματα στην οθονη:confused: ποιος ξερει να μου πει αν αυτα τα στιγματα θα εξαπλώνονται η μενουν στάσιμα οπως υπάρχουν ειδη!! και αν αξιζει γενικα η αγορά του hox με αυτα τα κίτρινα στιγματα!!:O ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 παιδια σκεφτομαι να παρω το hox απο καποιον με καποια κίτρινα στίγματα στην οθονη:confused: ποιος ξερει να μου πει αν αυτα τα στιγματα θα εξαπλώνονται η μενουν στάσιμα οπως υπάρχουν ειδη!! και αν αξιζει γενικα η αγορά του hox με αυτα τα κίτρινα στιγματα!!:O ευχαριστώ:) Για τι τιμή λέμε;Να σου πούμε αν αξίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Για τι τιμή λέμε;Να σου πούμε αν αξίζει.. 230 φιλε καλα ειναι?? απλα το αγχος μου ειναι αν εξαπλωθεί το κακο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Κίτρινιλες στην οθόνη μπορεί να ειναι και απο σταγόνες νερό Και δεν εξαπλώνονται απλά ενοχλούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Κίτρινιλες στην οθόνη μπορεί να ειναι και απο σταγόνες νερό Και δεν εξαπλώνονται απλά ενοχλούν το προβλημα ειναι γνωστο θεμα της πρωτης παρτιδας με τα στιγματα!!!για αυτο και σας ρωτάω παιδια εσας αν καποιος εδω μεσα το ξερει η ακομα το εχει συναντήσει ο ιδιος!! εχω ακουσει οτι αυτα γίνονται λόγω υπερθερμανσεις του κινητού?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Viper ROM, discontinued. Δοκίμασα την batttery - gaming rom, και φαινεται πολυ καλη. Εχει όλα τα βασικά tweaks (μονιμο σβησιμο κουμπιων, sweep 2 wake κ.α.) Προς το παρον την εχω στα 1400 ΜΗz max (παει μεχρι 1600), με deadline I/O scheduler και παει καλα σε ταχυτητα και μπαταρια. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Αναρωτιέμαι, είναι εύκολο να πάμε σε άλλη rom; Θέλω να πω αν πάρουμε ένα backup με το titanium backup, μετά με τη νέα rom, να τολμήσω το restore ή θα γίνει πανικός; Το έχει κάνει κανείς; Κι έκανε μόνο τα apps ή και system settings;; (viper έχω κ εγώ τώρα, μα όχι την τελευταία έκδοση) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) Αναρωτιέμαι, είναι εύκολο να πάμε σε άλλη rom; Θέλω να πω αν πάρουμε ένα backup με το titanium backup, μετά με τη νέα rom, να τολμήσω το restore ή θα γίνει πανικός; Το έχει κάνει κανείς; Κι έκανε μόνο τα apps ή και system settings;; Θα κανεις titanium backup ΜΟΝΟ τις εφαρμογες χρήστη, και αυτο που λεει "τροποποιημενα δεδομενα". Στην συνεχεια, στα δεδομενα συστηματος, θα τα ξετικάρεις όλα, και θα κανεις bakcup την επιφάνεια εργασίας, αν θες το λεξικο χρηστη, και τα άλλα βασικα. Οταν βαλεις την νεα ρομ, αφου βαλεις τα βασικα (google accounts κλπ), θα κανεις restore τις εφαρμογες χρηστη, και στην συνεχεια την επιφάνεια εργασίας. Done. Αν κανεις restore τα ολα τα δεδομενα συστηματος, θα γινει πανικ, αφου απο την gaming rom λειπουν σχεδον ολες οι εφαρμογες της HTC (ειναι <400ΜΒ) Edited July 21, 2013 by David Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Θα κανεις titanium backup ΜΟΝΟ τις εφαρμογες χρήστη, και αυτο που λεει "τροποποιημενα δεδομενα". Στην συνεχεια, στα δεδομενα συστηματος, θα τα ξετικάρεις όλα, και θα κανεις bakcup την επιφάνεια εργασίας, αν θες το λεξικο χρηστη, και τα άλλα βασικα. Οταν βαλεις την νεα ρομ, αφου βαλεις τα βασικα (google accounts κλπ), θα κανεις restore τις εφαρμογες χρηστη, και στην συνεχεια την επιφάνεια εργασίας. Done. Αν κανεις restore τα ολα τα δεδομενα συστηματος, θα γινει πανικ, αφου απο την gaming rom λειπουν σχεδον ολες οι εφαρμογες της HTC (ειναι <400ΜΒ) Κατάλαβα! Όπως το φανταζόμουν περίπου! thanks Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ποια ρομ προτείνετε? κ γω viper είμαι. Κρίμα που σταμάτησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ποια ρομ προτείνετε? κ γω viper είμαι. Κρίμα που σταμάτησε Δοκίμασε την battery - gaming ROM. https://docs.google.com/file/d/0BzI-HsxvD5kjd01wWTFaamxyNlU/edit?usp=sharing Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodfella Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 παιδια σκεφτομαι να παρω το hox απο καποιον με καποια κίτρινα στίγματα στην οθονη:confused: ποιος ξερει να μου πει αν αυτα τα στιγματα θα εξαπλώνονται η μενουν στάσιμα οπως υπάρχουν ειδη!! και αν αξιζει γενικα η αγορά του hox με αυτα τα κίτρινα στιγματα!!:O ευχαριστώ:) δε θα στο συνιστουσα φιλε μου.. ειναι προβλημα της πρωτης παρτιδας hox. θα το δεις να αναφερεται και απο αλλους χρηστες στις πρωτες σελιδες αυτου εδω του thread. εφοσον κοιτας για μεταχειρισμενο, ανετα βρισκεις στην τιμη που ανεφερες απροβληματιστο. λοιπον, με ViperX οριστε ενα screenshot με batterystats https://www.dropbox.com/s/bs2q03y23bhr3c9/Screenshot_2013-07-22-16-45-18.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) παιδια μολις πηρα τηλ στα χεριά μου και εχω της εξής ερωτήσεις? 1)δεν εχω ελληνηκα τι κανω περναω κάποια ρομ? 2)ροοτ πως το κανω 3)το ηχείο ειναι τοσο χαμηλό οταν μιλάς στο τηλεφωνο και ειναι στο τερμα:blink:??υπαρχει καποιος τρόπος να δυναμώσω την ενταση να ακουμε ικανοποιητικά τουλαχιστον!!:p και οσο για της κιτρινίλες ενταξει ειναι κάπως ενοχλητικά δεν μπορω να πω!!!! Edited July 23, 2013 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodfella Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 και οσο για της κιτρινίλες ενταξει ειναι κάπως ενοχλητικά δεν μπορω να πω!!!! να πω οτι δεν το ηξερες... παραυτα το πηρες. τελος παντων, καλοριζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 να πω οτι δεν το ηξερες... παραυτα το πηρες. τελος παντων, καλοριζικο. φιλε μου σε ευχαριστω!! όπως και να εχει τώρα το πήρα:happy: πως κανω ροοτ φιλε μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 κρίμα που σταμάτησαν την viperx. την 3.7.5 είχα. ποιος ξέρει τι έγινε ξαφνικά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 παιδια καταφερα και εκανα ροοτ το τηλεφωνω και του περασα την viper rom !!με χιλια ζόρια!!!!!!:dizzy: το touch της οθονης μεσα στο recovery απλα δεν πιάνει!!:blink:καταφερα και περασα την ρομ με πληκτρα!!!ξερει κανεις γιατη??? για το ηχειο ρε παιδια τι λύση εχουμε??(υπαχει πιθανότητα να ειναι γεματες οι τρυπούλες με σκονη και για αυτο παρατηρησα οτι το τηλ εχει μονο δυο σημεία touch?οταν παω να ακουμπήσω και τριτο δάχτυλο στο προγραμα δεν βλεπει το τριτο touch δηλαδη μονο δυο σιμεια εχει??στο σ3 ειδα δεκα σιμεια για αυτο ρωτάω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 παιδια καταφερα και εκανα ροοτ το τηλεφωνω και του περασα την viper rom !!με χιλια ζόρια!!!!!!:dizzy: το touch της οθονης μεσα στο recovery απλα δεν πιάνει!!:blink:καταφερα και περασα την ρομ με πληκτρα!!!ξερει κανεις γιατη??? για το ηχειο ρε παιδια τι λύση εχουμε??(υπαχει πιθανότητα να ειναι γεματες οι τρυπούλες με σκονη και για αυτο παρατηρησα οτι το τηλ εχει μονο δυο σημεία touch?οταν παω να ακουμπήσω και τριτο δάχτυλο στο προγραμα δεν βλεπει το τριτο touch δηλαδη μονο δυο σιμεια εχει??στο σ3 ειδα δεκα σιμεια για αυτο ρωτάω!! υπάρχει recovery με touch και χωρίς. μήπως έβαλες χωρίς; με το ηχείο παίζει τέτοιο ενδεχόμενο. υποστηρίζει μέχρι 3 σημεία αρκεί να το επιλέξεις σε κάποιο μενού απ ότι θυμάμαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts