gggiorgos Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Σκεφτομαι απο στοκ να περασο σε ρομ. υπαρχει καποια οσο το δυνατο απροβληματιστη και να εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας? τι λετε για την revolution hd22.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodfella Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 αυτο που συμβαινει παντως με τη διαθεσιμοτητα του one x στο πλαισιο ειναι αστειο. δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν προμηθευονται το 32ρι. Ειχα ρωτησει τον υπευθυνο υπαλληλο και μου ειπε πως δε χρειαζομαι περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο και μπορω να κανω τη δουλεια μου και με τα gb που δινει η htc στο dropbox. σπουδαια απαντηση. για το one x+ που ρωτησε ενας φιλος παραπανω, εχει λιγο γρηγοροτερο επεξεργαστη και περισσοτερη αυτονομια μπαταριας. και εμφανισιακα κατι κοκκινηλες μπρος-πισω (που εμενα δε μου αρεσουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 αυτο που συμβαινει παντως με τη διαθεσιμοτητα του one x στο πλαισιο ειναι αστειο. δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν προμηθευονται το 32ρι. Ειχα ρωτησει τον υπευθυνο υπαλληλο και μου ειπε πως δε χρειαζομαι περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο και μπορω να κανω τη δουλεια μου και με τα gb που δινει η htc στο dropbox. σπουδαια απαντηση. για το one x+ που ρωτησε ενας φιλος παραπανω, εχει λιγο γρηγοροτερο επεξεργαστη και περισσοτερη αυτονομια μπαταριας. και εμφανισιακα κατι κοκκινηλες μπρος-πισω (που εμενα δε μου αρεσουν) Πράγματι αυτό με το πλαίσιο και εγώ δεν το καταλαβαίνω. Είναι τελικά και θέμα γούστου. Εγώ πάντως ακόμη προβληματίζομαι εάν πρέπει να αφήσω στην άκρη (μου αρέσει πολύ το λευκό) το απλό One S και να πάω στο κόκκινο το plus. Το κακό είναι που δεν μπορώ το plus να το δω live από κοντά σε κάποιο κατάστημα. Το έχει κάποιος φίλος από εδώ μέσα να μας πει εντυπώσεις;;;Έχει πράγματι μεγαλύτερη αυτονομία στην πράξη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Πράγματι αυτό με το πλαίσιο και εγώ δεν το καταλαβαίνω. Είναι τελικά και θέμα γούστου. Εγώ πάντως ακόμη προβληματίζομαι εάν πρέπει να αφήσω στην άκρη (μου αρέσει πολύ το λευκό) το απλό One S και να πάω στο κόκκινο το plus. Το κακό είναι που δεν μπορώ το plus να το δω live από κοντά σε κάποιο κατάστημα. Το έχει κάποιος φίλος από εδώ μέσα να μας πει εντυπώσεις;;;Έχει πράγματι μεγαλύτερη αυτονομία στην πράξη;; Ειμαι πρώην κάτοχος του One x+ και ημουν αρκετα ευχαριστημένος.Το είχα στη κατοχή μου για πεντε μήνεςκαι μπορω να πω πως ειχε αρκετα καλη αυτονομια.Βεβαια δεν ειχα τo One x πριν,οποτε δε μπορω να ξερω τι διαφορες ειχαν.Σε σχεση με το one s που ειχα ηταν τεραστια η διαφορα και λιγο χειροτερα απο το One που εχω τωρα.Παντως αξιζει το κοπο να περιμενεις λιγο ακομα και να πας στο one κατευθειαν.Ενδεικτικα να αναφερω πως με χρηση μονο wi fi και απαντα κλειστα και τα ανοιγα μονο οταν τα χρειαζομουν και σε GSM δικτυο,εβγαζα γυρω στις πεντεμιση ωρες screen on και περιπου μιαμιση ωρα τηλαφωνα καθημερινα και η μερα εβγαινε πολυ ανετα.Αυτα,ελπιζω να σε βοηθησα καπως. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ζητώ συγνώμη μιλάω για το one x+ και one x το απλό και όχι το one s που απο λάθος (μπερδεύομαι) και το πληκτρολογώ. Για ποιό μοντέλο μιλάς για να περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ειμαι πρώην κάτοχος του One x+ και ημουν αρκετα ευχαριστημένος.Το είχα στη κατοχή μου για πεντε μήνεςκαι μπορω να πω πως ειχε αρκετα καλη αυτονομια.Βεβαια δεν ειχα τo One x πριν,οποτε δε μπορω να ξερω τι διαφορες ειχαν.Σε σχεση με το one s που ειχα ηταν τεραστια η διαφορα και λιγο χειροτερα απο το One που εχω τωρα.Παντως αξιζει το κοπο να περιμενεις λιγο ακομα και να πας στο one κατευθειαν.Ενδεικτικα να αναφερω πως με χρηση μονο wi fi και απαντα κλειστα και τα ανοιγα μονο οταν τα χρειαζομουν και σε GSM δικτυο,εβγαζα γυρω στις πεντεμιση ωρες screen on και περιπου μιαμιση ωρα τηλαφωνα καθημερινα και η μερα εβγαινε πολυ ανετα.Αυτα,ελπιζω να σε βοηθησα καπως. Σε ευχαριστώ. Γιατί το άλλαξες??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Σε ευχαριστώ. Γιατί το άλλαξες??:) Ουσιαστικα για δυο λογους.Πρωτος και βασικος τα 2 Gb μνημης εναντι ενος του one x+ και δευτερον ο ηχος που στο one ειναι προς το παρον αξεπεραστος συν τη μεγαλυτερη αυτονομια της μπαταριας... Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ζητώ συγνώμη μιλάω για το one x+ και one x το απλό και όχι το one s που απο λάθος (μπερδεύομαι) και το πληκτρολογώ. Για ποιό μοντέλο μιλάς για να περιμένω; Προφανώς εννοεί το htc one. HTC one x HTC one x+ HTC one (σκέτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Παιδιά ξέρει κάποιος τι παιζει με το hox και τα Ubuntu ? Edited July 5, 2013 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Προφανώς εννοεί το htc one. HTC one x HTC one x+ HTC one (σκέτο) Δεν το ήξερα ότι πρόκειται να βγει htc one. Πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει Ελλάδα ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Δεν το ήξερα ότι πρόκειται να βγει htc one. Πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει Ελλάδα ξέρουμε; Έχει κυκλοφορήσει είδη HTC One Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Δεν το ήξερα ότι πρόκειται να βγει htc one. Πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει Ελλάδα ξέρουμε; HTC one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 ρε παιδια εχω ενα προβλημα . εχω εγκαταστησει την miui v5 αλλα δεν δουλευει το touch δηλαδη μενω στην αρχικη οθονη που ζηταει pin και δεν δουλευει το touch . και κατεβασα την ρομ δυο φορες . καμια ιδεα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Φλασαρε kernel συμβατό με miui ( ψάξε για 3.17 kernel) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 εγω εβαλα την εκδοση 3.7.5 . ειναι συμβατος αυτος ο kernel με αυτην την εκδοση ? και που θα τον βρω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ψάξε στο xda. Υπάρχει thread με τους kernels. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις του κινητού Cosmote (συμβόλαιο) για mms & internet? Το ιντερνετ μου δουλευει κανονικά κ ενώ έχω θεωρητικά σωστές ρυθμίσεις, όταν λαμβάνω mms μου έρχεται το ακόλουθο μύνημα: 'νέο μύνημα απο.... στη θυρίδα παραλαβής μμσ στο..... με αριθμό μυνήματος... κ κωδικό ....'. Ούτε μμσ μπορώ να στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) φλασαρω το boot.img η το boot_miui.img ? επισης τα gapps αλλου τα βρισκω 11 mb και αλλου 80 mb και επισης τωρα διαπιστωσα οτι δεν μπορει να βρει την καρτα σιμ !! Edited July 8, 2013 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλημέρα, τώρα τελευταία παρατηρώ όταν μιλάω μέσω bluetooth (mw600) χάνεται η σύνδεση και αναγκάζομαι να μιλάω από την συσκευή (ενώ εμφανίζει ότι είναι συνδεδεμένο το mw600), έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον? Έχω κάνει reset του mw600 & pair ξανά. Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Με λαχταρισε πρν λιγο το κινητο Νεκρο σε οτι και αν παταγα και η οθονη σβηστη.... Με τα πολλα ανοιξε αλλα με ανησυχησε πολυ Το ειχε κανει και αλλη φορα αλλα αν το καλουσα απο αλλο τηλ ανοιγε Τι μπορει να φταιει παιδια ? Προσφατα εκανα επαναφορα εργοστασιακων Δεν βγαινει και η μπαταρια που ειναι μια λυση Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δεν βγαινει και η μπαταρια που ειναι μια λυση Εναλλακτικά, αν σου κολλήσει και χρειαστεί reboot, κράτησε πατημένα ταυτόχρονα τα δύο πλήκτρα της έντασης και το power για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Ό,τι και να έχει συμβεί με το συνδυασμό αυτό θα κάνει reboot. Όσο για το τι μπορεί να φταίει, πες μας κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες, αν είσαι root, αν έτρεχες καμία εφαρμογή πριν κλείσεις την οθόνη κ.λπ. Μια φορά μου το είχε κάνει αυτό με την ViperX+ λόγω undervolt αλλά δεν νομίζω το θέμα σου να είναι αυτό. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εναλλακτικά, αν σου κολλήσει και χρειαστεί reboot, κράτησε πατημένα ταυτόχρονα τα δύο πλήκτρα της έντασης και το power για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Ό,τι και να έχει συμβεί με το συνδυασμό αυτό θα κάνει reboot. Όσο για το τι μπορεί να φταίει, πες μας κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες, αν είσαι root, αν έτρεχες καμία εφαρμογή πριν κλείσεις την οθόνη κ.λπ. Μια φορά μου το είχε κάνει αυτό με την ViperX+ λόγω undervolt αλλά δεν νομίζω το θέμα σου να είναι αυτό. Ευχαριστω. Οχι δεν ειμαι root και δεν ετρεχα καμμια εφαρμογη.Λιγο πριν γινει αυτο ειχα κανει κανονικα μια κλιση σε καποιον που περιμενα σπιτι και αυτος μου το ειπε οτι ηρθε και με επερνε τηλ αλλα δεν απαντουσα.Τοτε ειδα το προβλημα. Antivirus θελουν τα android ? Αν ναι ποοιο ειαι πιο καλο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Προσωπική μου εκτίμηση, αν κατεβάζεις μόνο από play store δεν χρειάζεται. Στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει το Lookout και το AntiVirus Security της AVG, και τα δυο δωρεάν στις βασικές λειτουργίες, τείνω προς την πρώτη, μου φαίνεται πιο ελαφριά. Παρά τις δεκάδες εφαρμογές που έχω κατεβάσει από xda ή άλλες πηγές (και κάποιες εχμ... του «θείου») δεν είχα πρόβλημα όσο καιρό τις είχα εγκατεστημένες. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά!Ενός φίλου μου το κινητό θέλω να το επαναφέρω σε στοκ κατάσταση.Που μπορώ να βρω τη τελευταία στοκ ρομ ? και επίσης μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιον οδηγό? γιατί νομίζω ότι έχει και unlocked bootloader... Συγνώμη που τα ρωτάω αυτά αλλά είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω και να βγάλω άκρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά!Ενός φίλου μου το κινητό θέλω να το επαναφέρω σε στοκ κατάσταση.Που μπορώ να βρω τη τελευταία στοκ ρομ ? και επίσης μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιον οδηγό? γιατί νομίζω ότι έχει και unlocked bootloader... Συγνώμη που τα ρωτάω αυτά αλλά είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω και να βγάλω άκρη! Για δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1859714 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts