thanospc Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Καλημέρα παιδιά, ήθελα να σας ρωτήσω τι επιλογή πρέπει να βάλω για να στέλνω 160 ελληνικούς χαρακτήρες με το one x Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 7bit κωδικοποίηση στις ρυθμίσεις μηνυμάτων Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 7bit κωδικοποίηση στις ρυθμίσεις μηνυμάτων σίγουρα? δεν την βρίσκω πουθενά αυτή την επιλογή... Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 σίγουρα? δεν την βρίσκω πουθενά αυτή την επιλογή... Μηνύματα - μενού - ρυθμίσεις - μηνύματα κειμένου (sms) - Ελληνική κωδικοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μηνύματα - μενού - ρυθμίσεις - μηνύματα κειμένου (sms) - Ελληνική κωδικοποίηση. *εμένα έχει μηνυματα - menu - settings - text message (sms) - Sms chaaracters ( support sms special accent characters) αν εννοεις αυτο Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) *εμένα έχει μηνυματα - menu - settings - text message (sms) - Sms chaaracters ( support sms special accent characters) αν εννοεις αυτο Γύρνα το τηλ. σου στα Ελληνικά και θα εμφανιστεί....... Edited May 10, 2013 by Sorteps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μου εχει μπερδεψει τις οθονες.....Εχω βαλει 2 επανω , τρεις κατω με την αρχικη στη μεση και δυο κατω οταν παταω το home button δυο φορες Οταν βγαιενω ομως και παταω αρχικη οθονη δεν μου την αρχικη που εχω ορισει :(:(:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μου εχει μπερδεψει τις οθονες.....Εχω βαλει 2 επανω , τρεις κατω με την αρχικη στη μεση και δυο κατω οταν παταω το home button δυο φορες Οταν βγαιενω ομως και παταω αρχικη οθονη δεν μου την αρχικη που εχω ορισει :(:(:(:(Δες ποια σου βάζει για αρχική και βάλε στη θέση της αυτή που θέλεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Ευχαριστω...Δεν την επερνε με τιποτα και εκανα αρχικη αυτη που μου εβγαζε. Τωρα σε κενη οθονη απο τα γραφικα παω να προσθεσω εικονιδια επαφων απο ομαδα που εχω φτιαξει την βλεπει στην αναζητηση , παταω προσθηκη αλλα δεν εμφανιζει τις επαφες εκει.:(:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Δεν μπορω με τιποτα να βαλω σε σειρα που θελω και ειδικα την αρχικη οθονη .....:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Θα εχει ειπωθει λογικα αλλα με μια συντομη αναζητηση δεν το βρηκα. Μπορουμε να στειλουμε το κινητο στην arvato και να μας βαλει -επισημα- την μπαταρια του HOX+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Θα εχει ειπωθει λογικα αλλα με μια συντομη αναζητηση δεν το βρηκα. Μπορουμε να στειλουμε το κινητο στην arvato και να μας βαλει -επισημα- την μπαταρια του HOX+? Με μια λέξη: όχι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Δεν μπορω με τιποτα να βαλω σε σειρα που θελω και ειδικα την αρχικη οθονη .....:(:( Βρε μπας και έχεις αφαιρέσει καμία οθόνη? Αν αφαιρέσεις κάποια γίνεται μπάχαλο, μου είχε συμβεί κι εμένα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Βρε μπας και έχεις αφαιρέσει καμία οθόνη? Αν αφαιρέσεις κάποια γίνεται μπάχαλο, μου είχε συμβεί κι εμένα Οχι ...Εχω 7 οθονες μαζι με τις προσθηκες. Με βλεπω για hard reset edit Ξεκινησα.... Edited May 11, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 όταν έχετε το κινητό σε μόνο μαύρο φόντο στην οθόνη και δεν υπάρχει κάτι αλλο και είναι ο φωτισμός της οθόνης ανοιχτός εσάς στην οθόνη στο κάτω μέρος εκεί που είναι τα 3 κουμπιά led αφής σας βγάζει περισσότερο φωτισμό από τα led?Μιλάω όταν είστε στο σκοτάδι με ανοιχτό το φωτισμό της οθόνης με μαύρο φόντο..το χει παρατηρήσει κανένας αυτό? μήπως έχει πρόβλημα η οθόνη του? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Και σ εμένα το κάνει. Απλά φεύγει φως απ τα τρία κουμπιά. Δεν είναι light bleeding της οθόνης. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Και σ εμένα το κάνει. Απλά φεύγει φως απ τα τρία κουμπιά. Δεν είναι light bleeding της οθόνης. Ναι αυτό ακριβώς κάνει και σε μένα είναι σαν να φεύγει το φως προς την οθόνη..δεν είναι πρόβλημα της οθόνης αυτό όμως? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Οχι ...Εχω 7 οθονες μαζι με τις προσθηκες. Με βλεπω για hard reset edit Ξεκινησα.... Ενα...format την ημερα ...τον γιατρο τον κανει περα !!:lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ναι αυτό ακριβώς κάνει και σε μένα είναι σαν να φεύγει το φως προς την οθόνη..δεν είναι πρόβλημα της οθόνης αυτό όμως? Όχι δεν είναι. Το φως των τριων κουμπιών δεν απομονώνεται όπως θα 'πρεπε και φωτίζει λίγο την οθόνη. Το φως δε προέρχεται απ την οθόνη σε καμία περίπτωση. Εν τω μεταξύ εγώ έχω ξαφνικό θέμα υπερβολικής κατανάλωσης μπαταρίας. Ξεκίνησε πριν κάνα δύο βδομάδες όταν είχα 3.14 και συνεχίζει τώρα που έχω 3.20. Ακόμη και στο φορτιστή να ειναι μου λέει ότι το κινητό καταναλώνει παραπάνω απ όσο θέλει για να φορτίσει. Του κάνω restart και μετά είναι εντάξει μέχρι να το ξανακάνει. Κάποια εφαρμογουλα και δε ξέρω πια! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Όχι δεν είναι. Το φως των τριων κουμπιών δεν απομονώνεται όπως θα 'πρεπε και φωτίζει λίγο την οθόνη. Το φως δε προέρχεται απ την οθόνη σε καμία περίπτωση. Εν τω μεταξύ εγώ έχω ξαφνικό θέμα υπερβολικής κατανάλωσης μπαταρίας. Ξεκίνησε πριν κάνα δύο βδομάδες όταν είχα 3.14 και συνεχίζει τώρα που έχω 3.20. Ακόμη και στο φορτιστή να ειναι μου λέει ότι το κινητό καταναλώνει παραπάνω απ όσο θέλει για να φορτίσει. Του κάνω restart και μετά είναι εντάξει μέχρι να το ξανακάνει. Κάποια εφαρμογουλα και δε ξέρω πια!Με το gsam δεν βγαζεις ακρη? Ειναι καποιες εφαρμογες που σε τρελαινουν ωρες ωρες Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Όχι δεν είναι. Το φως των τριων κουμπιών δεν απομονώνεται όπως θα 'πρεπε και φωτίζει λίγο την οθόνη. Το φως δε προέρχεται απ την οθόνη σε καμία περίπτωση. αυτό έχει παρατηρηθεί σε όλα τα htc one x ή είναι σε κάποιες "ελλατωματικές" ας πούμε συσκευές? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 αυτό έχει παρατηρηθεί σε όλα τα htc one x ή είναι σε κάποιες "ελλατωματικές" ας πούμε συσκευές? Σε 3-4 τηλεφωνα, που το ειχα κοιτάξει και εγω οταν το ειχα πρώτο πάρει, το εκαναν ολα. Και εγω στην αρχη πιστεψα οτι εχει καποιο κατασκευαστικο προβλημα το δικο μου κομματι αλλα τελικά όχι. Ολα ετσι ηταν. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Σε 3-4 τηλεφωνα, που το ειχα κοιτάξει και εγω οταν το ειχα πρώτο πάρει, το εκαναν ολα. Και εγω στην αρχη πιστεψα οτι εχει καποιο κατασκευαστικο προβλημα το δικο μου κομματι αλλα τελικά όχι. Ολα ετσι ηταν. τότε μια χαρά!! Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ναι, δεν είναι θέμα. Μην ανησυχείς. Βέβαια μιλάμε για ένα ελάχιστο φωτισμό, έτσι? Δεν συζητάμε να φωτίζει την μισή οθόνη! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ναι, δεν είναι θέμα. Μην ανησυχείς. Βέβαια μιλάμε για ένα ελάχιστο φωτισμό, έτσι? Δεν συζητάμε να φωτίζει την μισή οθόνη! Ναι μιλάω για κάτω κάτω εκει που είναι τα 3 led Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts