Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στάνταρ δε κούμπωσαν καλά το flex της κεραίας.
Τελικα, απ οτι διαβαζω τοσο καιρο απο τα παιδια σε αυτο το νημα, συν την δικη μου εμπειρια, διαπιστωνω οτι σαν servis η arvato δεν ειναι και οτι καλυτερο (για κλωτσιες θα ελεγα καλυτερα :banghead: )

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα, απ οτι διαβαζω τοσο καιρο απο τα παιδια σε αυτο το νημα, συν την δικη μου εμπειρια, διαπιστωνω οτι σαν servis η arvato δεν ειναι και οτι καλυτερο (για κλωτσιες θα ελεγα καλυτερα :banghead: )

ρε παιδιά , το ξέρετε οτι δικαιούστε άμεση αντικατάσταση συσκευής καθ'ολη την διάρκεια της 2αιτής εγγύησης;;;;

Είναι κοινοτική οδηγία με την οποία είναι προσαρμοσμένη και η Ελλάδα.

Ψάξτε το. έχω αλλάξει τηλεόραση μετά απο 1,5 χρόνο ενώ μου έλεγαν την φτιάξαμε περάστε να την πάρετε...

http://www.ekatanalotis.gr/?cat=57

So this is how liberty dies, with thunderous applause

ρε παιδιά , το ξέρετε οτι δικαιούστε άμεση αντικατάσταση συσκευής καθ'ολη την διάρκεια της 2αιτής εγγύησης;;;;

Είναι κοινοτική οδηγία με την οποία είναι προσαρμοσμένη και η Ελλάδα.

Ψάξτε το. έχω αλλάξει τηλεόραση μετά απο 1,5 χρόνο ενώ μου έλεγαν την φτιάξαμε περάστε να την πάρετε...

http://www.ekatanalotis.gr/?cat=57

Καλημερα.Μηπως θα επρεπε να ανοιξουμε ενα ξεχωριστο νημα μεσα στο myphone με πληροφοριες και εμπειριες σαν κι αυτες που αναφερεις (και εννοω γενικα, οχι μονο για htc) ωστε να ξερει ο καθενας μας οταν βρεθει στην ασχημη θεση, τι ισχυει και τι μπορει να κανει?

ρε μαγκες ΣΟΣ ....το τζαμακι εχει γα....θει ...σορυ για τις κακες λεξεις....αλλα παιζει και μαλλον εχει παρει σκονη μεσα με αποτελεσμα να μη βγαζει καλες φωτο.θελω λοιπον να αλλαξω το καπακι της καμερας η ολη τη πλατη.καμια ιδεα για το που και ποποσο θα παει???ευχαριστω...ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ

Πάρε στην HTC, θα βρεις το τηλέφωνο στο site τους. Δεν ξέρω βέβαια αν συμφέρει κάτι τέτοιο μιας και σίγουρα το τζαμάκι της κάμερας δεν αλλάζει όποτε πας για καπάκι ολόκληρο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλώς τα δεχτήκαμε..

OTA 3.20.401.1

Τι νεο υπαρχει ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καινούργιο radio ( διορθώθηκε και το wifi & το σήμα του κινητού) και χωρίς να θέλω να υπερβάλω το τηλέφωνο πάει σφεντόνα.!!

Επίσης διορθώθηκε και το πρόβλημα του touch driver που είχε κάνει το τηλέφωνο δυσκοίλιο με τη χαζοαναβάθμιση 3.18.401.1

:D:D:D:D:D:D:D:D

Edited by avensakias

Πήρα και εγώ την αναβάθμιση, σφαίρα το hoxακι, το wifi φαίνεται να διορθώθηκε θα το τσεκάρω και στο σπίτι που σε κάποια σημεία είχα θέμα.

Ξεκίνησα 2-3 φορές να αντικαταστήσω το hoxακι με άλλη μικρότερη συσκευή (4.3 one s π.χ.) και κάθε φορά το μετανιώνω.... :p

Για κλωτσιές επιεικώς. Και το άσχημο είναι ότι χαμένη βγαίνει η htc από αυτό λόγω κακής επιλογής τρίτης εταιρείας για service, αλλά και ο τελικός καταναλωτής.

Παιδεύτηκα κι εγώ σαν εσένα φίλε μου πρόσφατα. Είναι η τακτική τους τέτοια, να προσπαθούν να μην εξυπηρετούν τον πελάτη. Εγώ έχω κινητό αγορασμένο από εξωτερικό και αυτή ήταν η δικαιολογία τους..........

.......Για ένα κινητό που χάλασε μόνο του και μου το είχαν στείλει ήδη μια φορά πίσω χαλασμένο. Δεν τους αγγίζει τίποτα. Μέχρι με καταγγελία προχώρησα στο συνήγορο του καταναλωτή, μα όταν έφτασε στα χέρια τους και αναγκάστηκαν να δείξουν ενδιαφέρον, το κινητό είχε πια γυρίσει σε μένα... κουράγιο!!! Υπομονή!

(να σημειωθεί πως προσπάθησα να επικοινωνήσω με HTC Αγγλίας και δεν κατάφερα να βρω ένα τηλέφωνο ή ένα mail, παντού κλειστές πόρτες!)

Το ίδιο παραμύθι ακριβώς και σε μένα, επειδή είναι εισαγωγής μπλα μπλα μπλα. Κάνε τον κόπο και στείλε ένα ωραίο mail στη μαμά htc (global) εξηγώντας τους όλη την κατάσταση, εγώ το έκανα και πήρα ανταπόκριση άμεσα. Δεν ξέρω τώρα αν πραγματικά έγινε επικοινωνία από τη μαμά htc στην htc greece ή αν εισακούστηκε το κράξιμο από εμένα και πολλούς φίλους στην επίσημη σελίδα τους στο fb (htc greece) αλλά μετά από παρακάλια και τηλέφωνα κάθε μέρα, μου το αντικατέστησαν με καινούργιο την τρίτη φορά που το έστειλα.

Σκέφτομαι όταν και αν με το καλό ξεμπερδέψω με τη νέα περιπέτεια να το πουλήσω και να κινηθώ προς κάτι πιο αξιόπιστο. Ίδωμεν...

τοσο χαλια ρε παιδια η συσκευη; δαβαζω τις τελευταιες σελιδες και εχω απογοητευτει! Ισχυουν σε μεγαλο ποσοστο αυτα που λετε η ειναι ελαχιστες περιπτωσεις; αξιζει να το παρει καποιος σημερα ακομα και μτχ;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

τοσο χαλια ρε παιδια η συσκευη; δαβαζω τις τελευταιες σελιδες και εχω απογοητευτει! Ισχυουν σε μεγαλο ποσοστο αυτα που λετε η ειναι ελαχιστες περιπτωσεις; αξιζει να το παρει καποιος σημερα ακομα και μτχ;

Χάλια δεν είναι, ίσα-ίσα που είναι εκπληκτικό κινητό. Απλά οι πρώτες φουρνιές παρουσίασαν κάποιο ελάττωμα με την κεραία wifi-bluetooth όπου κάτι δεν κάνει πλέον καλή επαφή στην κεραία αυτή και δεν έχεις καλό σήμα. Αν θες να πάρεις βεβαιώσου ότι το S/N ξεκινάει με ΗΤ27 ή SH27 και θα είσαι κομπλέ.

Για κλωτσιές επιεικώς. Και το άσχημο είναι ότι χαμένη βγαίνει η htc από αυτό λόγω κακής επιλογής τρίτης εταιρείας για service, αλλά και ο τελικός καταναλωτής.

Το ίδιο παραμύθι ακριβώς και σε μένα, επειδή είναι εισαγωγής μπλα μπλα μπλα. Κάνε τον κόπο και στείλε ένα ωραίο mail στη μαμά htc (global) εξηγώντας τους όλη την κατάσταση, εγώ το έκανα και πήρα ανταπόκριση άμεσα. Δεν ξέρω τώρα αν πραγματικά έγινε επικοινωνία από τη μαμά htc στην htc greece ή αν εισακούστηκε το κράξιμο από εμένα και πολλούς φίλους στην επίσημη σελίδα τους στο fb (htc greece) αλλά μετά από παρακάλια και τηλέφωνα κάθε μέρα, μου το αντικατέστησαν με καινούργιο την τρίτη φορά που το έστειλα.

Σκέφτομαι όταν και αν με το καλό ξεμπερδέψω με τη νέα περιπέτεια να το πουλήσω και να κινηθώ προς κάτι πιο αξιόπιστο. Ίδωμεν...

Σε εμενα παντως με την συσκευη αγορασμενη απο την Ελλαδα παρομοια χαλια......

Απλως απαραδεκτη η HTC Hellas (επει ACE Hellas τα πραγματα ηταν χιλιες φορες καλυτερα!!!!!!)

Ακομα περιμενω να γινει επισκευη η συσκευη μου που ειναι εντος εγγυησης και εχουν περασει οι 14 εργασημες μερες που ειναι απλα ενα παραμυθι απο πλευρας τησ HTC Hellas.

Ποτε δεν πιστευω οτι επισκευαζουν συσσκευη εντος 14 ημερων.....

Κριμα γιατι μετα απο αυτην την εμπειρια μου δεν προκειται να αγορασω HTC και ας ειμαι fun της απο το 2006.

Δεν πειραζει ενας ακομα δυσαρεστημενος πελατης......

Πραγματικα κριμα HTC........

Ναι,πουληθηκε σε φιλο απο το φορουμ (πηγε σε καλα χερια τουλαχιστον γιατι προβληματιστικα πολυ για να το δωσω).Θελω να δοκιμασω λιγο μεγαλυτερες οθονες αλλα πιθανον και να ξαναγορασω παλι hox.Αυτο που εχω να πω με την εως τωρα συμβιωση μαζι του,ειναι οτι καλυτερο,ταχυτερο,σταθεροτερο και ομορφοτερο κινητο εχει περασει απο τα χερια μου.Οποιος σκεφτεται την αγορα του να το παρει χωρις δευτερη σκεψη

Φιλε μου με τοσα που εχω διαβασει απο εσας,ειναι λιγο δυσκολο.Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για μπαταρια,service+wifi.

Και ειναι πολυ ομορφο το ατιμο:D

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Φιλε μου με τοσα που εχω διαβασει απο εσας,ειναι λιγο δυσκολο.Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για μπαταρια,service+wifi.

Και ειναι πολυ ομορφο το ατιμο:D

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είναι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου μέχρι τώρα. Έχει περάσει και το λευκό και το μαύρο και τελικά δεν θα μπορούσα να αποφασίσω ποιο από τα 2 είναι καλύτερο.

Το θέμα με την μπαταρία είναι σχετικό, είπαμε δεν είναι και το τέρας της αυτονομίας αλλά αν είσαι προσεκτικός στις επιλογές με τα apps και τί συγχρονίζει στο background, συγκαταλέγεται σε normal απόδοση αυτονομίας. Όλα τα smartphones ρουφάνε τη μπαταρία με ευκολία, το ιδανικό θεωρητικά είναι να καταφέρνει να βγάζει μια μέρα ολόκληρη με full χρήση. Και νομίζω ότι τα καταφέρνει το hox αλλά είναι καθαρά θέμα χρήσης.

Για το θέμα με το service δεν έχω να πω κάτι άλλο, είναι απαράδεκτοι. Από εκεί η htc χάνει πολλούς πόντους.

Για το θέμα με το wifi όπως είπαμε προηγουμένως, αν καταφέρεις και βρεις συσκευή τελευταίας φουρνιάς (s/n HT27 ή SH27 και μετά) όπου έχει επιλυθεί το πρόβλημα με το wifi από το εργοστάσιο, δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Το hox+ πάντως αν σε ενδιαφέρει έχει μεγαλύτερη μπαταρία σε maH και σίγουρα δεν παρουσιάζει το wifi πρόβλημα. Για το service δε, δεν υπάρχει καμία λύση :)

Λοιπόν επειδή πάει να δημιουργηθει ενα κλίμα ότι το hox βγάζει προβλήματα και αλλα τέτοια...ας αποκαταστησουμε την ιστορία. Πρόκειται για μια συσκευή εκπληκτική σε όλα!!!! Πολύ σταθερή λειτουργία και πολύ καλό και ποιοτικό hardware. Από κει και πέρα όπως σε οποιοδήποτε κινητο της αγοράς αυτού του πλανήτη, έτσι και δω υπάρχουν ελαττωματικες συσκευές. Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να διστάσει κάποιος να πάρει τη συσκευή επειδή καμία 20αρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Μια χαρά κινητό είναι. Κι εμένα δεν έχει περάσει κάτι πιο υπέροχο από τα χέρια μου!

Μα το ότι χάλασε από μόνο του και έμεινα 2,5 μήνες χωρίς κινητό λόγω κακής υποστήριξης είναι αλήθεια.. όπως και το ότι μου ξεκόλλησε από πίσω το μεταλλικό h, ενώ το προσέχω πιο πολύ κι από μωρό. Τυχαίνουν αυτά.. μα ειδικά το πρώτο αν το ήξερα, θα είχα αγοράσει κάτι άλλο. Μιλάμε για την ferrari ή τη porsche των κινητών. Κινητά κοντά στα 700€, δεν επιτρέπεται να σε αφήνουν στα κρύα του λουτρού και να μην στα αντικαθιστούν ΑΜΕΣΑ ή να μην στα επισκευάζουν εντός 5 ημερών!!!!

Όσο κι αν τα πάω τα HΤC (από το 2007), όσο κι αν μου αρέσει σαν κινητό, δεν θα αγοράσω ξανά htc. Κι αν γίνει αυτό, θα γίνει σε φάση που θα έχω τουλάχιστον κι ένα δεύτερο κινητό να νιώθω πως έχω ένα backup... ή αν ζω σε άλλη χώρα...

Edited by Delijohn
http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Εγώ έχω συσκευή με σειριακό HT23 παρ'όλα αυτά δεν έχω κανένα πρόβλημα! Ίσως βάλω την μπαταρία του + όμως γιατί θα θελα κάνα δύο ώρες επιπλέον αυτονομία :D

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Και εγώ ΗΤ23 σειρά έχω και τα σπάει..!!

Και το πολυπόθητο OTA 3.20.401.1 link:

http://fotadl.htc.com/OTA_ENDEAVOR_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.20.401.1-3.18.401.1_release_314819jljj0efsej28nkon.zip

Το κινητό είναι πολύ καλό. Έχω αλλάξει μερικά και τη σταθερότητα της HTC δε τη βρίσκεις εύκολα όσον αφορά το λογισμικο. Η υποστήριξη είναι ένα θέμα από οτι ακουγεται πονεμένο. Εγώ όταν το Ειχα στείλει για έλεγχο ΓΤ νόμιζα ότι υπήρχε hardware πρόβλημα με το WiFi σε μια βδομάδα το Ειχα πίσω χωρίς να χρειαστεί επισκευή και το έχω αγορασμένο από μαγαζί που τα φέρνει απ'έξω.

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Με 3.14 και cid HTC_001 είσαι;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

To wifi εξακολουθει να ειναι "κοιμισμενο" οπως και στην προηγουμενη εκδοση.Ισως λιγο καλυτερα αλλα τιποτα παραπανω.

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

To wifi εξακολουθει να ειναι "κοιμισμενο" οπως και στην προηγουμενη εκδοση.Ισως λιγο καλυτερα αλλα τιποτα παραπανω.

Εγώ πάλι είδα σημαντική βελτίωση με το WiFi.....

• The title was changed to HTC One X / X+