Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα modules φλασαρεις μετα το boot.img και εισαι κομπλε. Και εγω τον XM95 εχω με viper 3.3.6

Τι έκανα ανάποδα γιατί έτσι το έγραφε στο site του repack. απ' ότι είδα να λένε δεν έχει διάφορα. οποτε βγαίνει ένα update της viperx πρέπει να κάνουνε repack και να ξανά περνάμε kernel.;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι έκανα ανάποδα γιατί έτσι το έγραφε στο site του repack. απ' ότι είδα να λένε δεν έχει διάφορα. οποτε βγαίνει ένα update της viperx πρέπει να κάνουνε repack και να ξανά περνάμε kernel.;

Διαφορά δεν υπάρχει αισθητή. Νομίζω πως όποτε βγένει νέα έκδοση του kernel πρεπει να γίνεται repacked.

Ta modules πως τα περνάμε;

Τα modules είναι zip. To flashareis απο recovery αφου περασεις το boot.img σε fastboot.

Ρε παιδια η samsung εβγαλε αναβαθμιση για το n7000 την 4.1.2 κινητο σχεδον 2χρονων για εμας η htc τιποτα ακομα εχετε δει τιποτα ποτε και αν θα παρει αναβαθμιση η θα μεινουμε στην 4.1.1 και εκει τελειωσε.

Chris όταν λες τίποτα ακόμα τι εννοείς; τι τρέχει το κινητό σου;

Chris όταν λες τίποτα ακόμα τι εννοείς; τι τρέχει το κινητό σου;
Μα το λεω ξεκαθαρα 4.1.1 απο την κουτα με το one x+ που εχω,απλως λεω οτι 4.1.1 εβγαλε και τελος,η θα παρει 4.1.2 η 4.2.1 οποια αυτη νομιζουν να δωσουν μαζι με το sense 5 γιατι ετσι οπως παει η samsung θα δωσει και 4.2 στο note1 και 2 και εμεις....

Ε εντάξει 4.2 δεν έχει κανείς πέρα από τις nexus συσκευές. Για την HTC άραξε, ποτέ δε τα πήγαινε καλά με τις αναβαθμίσεις.

Πρέπει να το κοιτάξουν..από την μια πάνε χάλια σε πωλήσεις από την άλλη κλεγονται..πάντως παλαιότερα είχε περισσότερο support από την Sammy..το κινεζικο tablet μου τον 120 ευρώ πριν 10μερες πήγε σε 4.2.1 επίσημα

Φιλικά Γιώργος

S-OFF??? It's a miracle! Το δοκίμασε κανείς;

http://www.androidpolice.com/2013/02/18/s-off-now-available-for-the-htc-one-xl-and-droid-dnaheres-how-to-do-it/

Γράψτε άκυρο, στα σχόλια λέει αφορά το αμερικάνικο One X απλά πιο πάνω δε το διευκρινίζουν....

Edited by duk3r

Καλησπέρα.

Υπάρχει τρόπος για root στο One X στην έκδοση 4.1.1 ;

Δεν είναι για εμένα, είναι για ένα φίλο.

Ευχαριστώ.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Παιδιά για να καταλάβω το HTC sense 5 UI θα ειναι αυτό που βλέπουμε στις φωτο .....? Δηλαδή δεν θα έχει widgets ?

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει το sence 5; Btw περίμενα ανώτερο κινητό από την HTC. Σαν άλλο ένα hox + μου κάνει. respect στην ram του.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Προφανος ναι ! Και είναι sense ... Επίσης έχουμε καμία αναφορά ποτέ θα τα πάρει τα καλούδια το κινητό μας ?

Προσωπικά θεωρώ απίθανο να δούμε το Sense 5, επίσημα τουλάχιστον, στις συσκευές μας. Επίσης το θεωρώ δύσκολο έστω κ ανεπίσημα να το δούμε, λόγω του tegra.. Μακάρι να κάνω λάθος, αν και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το νέο Sense.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλημέρα,

Πριν από 2 εβδομάδες απέκτησα το One X+ , και λόγω ύπαρξης lag σε κάποια παιχνίδια (όπως GTA 3και σε μικρότερο βαθμό shadowgun κτλ..)άπό μία αναζήτηση στο internet, αρκετοί πρότειναν σαν λύση να γίνει root το τηλέφωνο, προκειμένου να μπορέσουν να "πειραχτούν" τα ρολόγια της cpu/gpu όταν μέσω διαφόρων apps. Πραγματικά η διαφορά (αν κρίνω από video στο youtube) είναι τεράστια.

Έχει δοκιμάσει κανείς τη διαδικασία αυτή? Διατρέχει κίνδυνο η συσκευή? Παραβιάζεται η εγγύησή της? Τέλος υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχάριους που έχετε δοκιμάσει και δουλεύει χωρίς προβλήματα το τλέφωνο?

Ευχαριστώ

Έχει δοκιμάσει κανείς τη διαδικασία αυτή? Διατρέχει κίνδυνο η συσκευή? Παραβιάζεται η εγγύησή της? Τέλος υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχάριους που έχετε δοκιμάσει και δουλεύει χωρίς προβλήματα το τλέφωνο?

Ευχαριστώ

Κίνδυνο η συσκευή δεν διατρέχει με δεδομένο όμως ότι ξέρεις τι κάνεις και δεν πας στα τυφλά.. Για να γίνει το root θέλει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πράγμα που, σύμφωνα με την htc, μπορεί να θέσει τη συσκευή εκτός εγγύησης. Αναλυτικές πληροφορίες για την όλη διαδικασία θα βρεις εδώ.

Προσωπική μου άποψη είναι πως δεν αξίζει να το πειράξεις απλά για να παίζεις παιχνίδια.. Δεν είναι κονσόλα ;)

Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να μην δούμε το sense 5 στο κινητό μας αυτό είναι το μόνο σίγουρο !

Όπως είπα και πριν μακάρι να κάνω λάθος, αλλά η όλη εμπειρία μου από την htc (από το 2008) μου λέει άλλα...

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά μπορεί καποια features στην κάμερα να μην τα έχουμε όπως κ ότι έχει να κάνει με hardware αλλά δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για να μην πάρουμε την αναβάθμιση . Άσε που περιμένουμε και από το xda ρομ για το ubuntu phone os !
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θεωρω δεδομενο πως οτι και αν παρει το HOX+ (το οποιο δεν εχει παρει καμια αναβαθμιση ακομα) θα το παρουμε και 'μεις για ευνοητους λογους-> ειναι ιδια κινητα.

Αλλιως οτι συσκευη και να βγαλει η κυρια HTC, ασπρη μερα δεν προκειται να δει.

Έστειλα στην HTC και λεει ότι είναι σε φάση δοκιμών για την καινούργια έκδοση !

Δε ρωτάς και ποια είναι αυτή?

Α και για να εξηγούμαι, γιατί μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν τι εννοώ, μπορεί να πάρουμε πιο καινούρια έκδοση android (που λογικά θα πάρουμε) αλλά δεν πρόκειται να έρθει με το νέο Sense..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε ρωτάς και ποια είναι αυτή?

Α και για να εξηγούμαι, γιατί μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν τι εννοώ, μπορεί να πάρουμε πιο καινούρια έκδοση android (που λογικά θα πάρουμε) αλλά δεν πρόκειται να έρθει με το νέο Sense..

Πιστευεις οτι το HOX+ δεν θα παρει το 5?

• The title was changed to HTC One X / X+