Brolly Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδια SOS. Ανοιξα το htc one x32gb (εβγαλα το καπακι για να το αλλαξω γιατι το ειχα χτυπησει) εβαλα το new και κουμποσε ολα good.(την εκανα πολυ προσεκτικα την διαδιακασια.) Τωρα ομως που το ανοιγω η οθονη εχει σκοτινιασει παρα πολυ κ τρεμοπαιζει :S Γιατι το κανει αυτο ? Τα εκανα ολα σωστα μετα απο παρα πολλα vids που ειδα στο u2b. Δεν πειραξα κατι απο μεσα. Τι κανω? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μήπως πεοιραχτηκε το flex της οθόνης; Μάλλον θα πρέπει να το ανοίξεις πάλι. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μήπως πεοιραχτηκε το flex της οθόνης; Μάλλον θα πρέπει να το ανοίξεις πάλι. Ποιο ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Θα πρέπει να το ανοίξεις και να δεις αν κάποιο καλωδιακι πειραχτηκε. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 @Finn +1!!!!!!!!! 4.1.1 Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Θα πρέπει να το ανοίξεις και να δεις αν κάποιο καλωδιακι πειραχτηκε. 1 καλωδιακι βλεπω αλλα ειναι συνδεδεμενο σωστα αποτι βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 1 καλωδιακι βλεπω αλλα ειναι συνδεδεμενο σωστα αποτι βλεπω. Μήπως το πατάει κάτι όταν κλείνεις το πίσω κάλυμμα; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μήπως το πατάει κάτι όταν κλείνεις το πίσω κάλυμμα; Οχι γιατι το ανογω χωρις το καπακι κ παλι το ιδιο :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εάν θες να περάσεις JB 3.14.401.27 RUU το μονο που χρειάζεσαι είναι (re)locked bootloader και hboot από 1.31 και πάνω. Πχ έστω ότι έχεις μια custom rom τώρα και custom recovery.Τα βήματα για να πας σε stock 3.14.401.27 είναι: 1.Κλείδωμα bootloader. 2.Φλασάρισμα hboot από 1.31 και πάνω (1.36 είναι το τελευταίο) 3.Εκτέλεση του RUU ενώ το κινητό είναι στον bootloader. Όταν τελειώσει η διαδικασία το κινητό σας θα έχει πλέον την 3.14.401.27, θα μπορεί να δέχετε τις αναβαθμίσεις της HTC,θα έχει stock recovery και κλειδωμένο bootloader. Εγω με CID HTC_001 και stock ICS, υπαρχει κανενας λογος να περιμενω το OTA ή να το βαλω απο τωρα με αυτο τον τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εγω με CID HTC_001 και stock ICS, υπαρχει κανενας λογος να περιμενω το OTA ή να το βαλω απο τωρα με αυτο τον τροπο? Με OTA δε θα χάσεις τίποτα από δεδομένα.Με RUU το κινητό θα είναι σε εργοστασιακή κατάσταση και θα πρέπει να το στήσεις απ την αρχή. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Με OTA δε θα χάσεις τίποτα από δεδομένα.Με RUU το κινητό θα είναι σε εργοστασιακή κατάσταση και θα πρέπει να το στήσεις απ την αρχή. Τις προαλλες ειχα μπει στο bootloader και εκανα factory reset καταλαθος, οποτε θελει στησιμο ετσι κι αλλιως, αρα θα το κανω ετσι, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Με OTA δε θα χάσεις τίποτα από δεδομένα.Με RUU το κινητό θα είναι σε εργοστασιακή κατάσταση και θα πρέπει να το στήσεις απ την αρχή. Η συγκεκριμενη RUU εχει υποστηριξη ελληνικων? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Η συγκεκριμενη RUU εχει υποστηριξη ελληνικων? Φυσικά.Όλες έχουν αν δε κάνω λάθος. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλησπερα παιδια Καινουριος στο one x οποτε εχω μια ερωτηση Εχω hboot 1.12 kai radio 2.1204.135.20 με locked bootloader.τι μπορω να κανω για να παρω αμεσα την jellybean? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλησπερα παιδια Καινουριος στο one x οποτε εχω μια ερωτηση Εχω hboot 1.12 kai radio 2.1204.135.20 με locked bootloader.τι μπορω να κανω για να παρω αμεσα την jellybean? Ευχαριστω Δες στην προηγούμενη σελίδα τα βήματα που αναφέρω.Το κινητό σου θα επαναφερθεί στην εργοστασιακή κατάσταση μετά τη διαδικασία και θα χρειαστεί να επαναφέρεις όλα σου τα δεδομένα (εκτός της virtual sd). Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 δεν με ενδιαφερουν τα δεδομενα:p αυτο που θελω να μαθω ειναι αν με αυτο που μου λες να κανω,θα μεινει κλειδωμενος ο bootloader και αν τυχον με αυτην την διαδικασια χανεις εγγυηση? λογικα οχι γιατι ουσιαστικα φλασαρεις επισημα πραγματα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Δε χανεις την εγγυηση, ο bootloader παραμενει κλειδωμενος,το RUU παρεχεται απ την ιδια την HTC Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 α ωραια τοτε... αρχιζω ψαξιμο στους xda για να βαλω το τελευταιο hboot και ruu γιατι δεν ξερω τπτ απο αυτα... σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ρε παιδιά εγώ έχω CID_001 τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμίσω τον bootloader κάνα δύο φορές που έχω προσπαθήσει δεν μου τον κάνει και μου βγάζει σφάλμα η ότι δεν έχει προσβάσεις στην συσκευή. και έτσι τώρα περιμένω το OTA αλλά ακόμα τίποτα γιατί μετά από κάποιες προσπάθειες το ξανά κλείδωσα και το γύρισα σε εργοστασιακή κατάσταση με την Rom της O2 γιατί το τηλεφωνώ είναι από Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ρε παιδιά εγώ έχω CID_001 τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμίσω τον bootloader κάνα δύο φορές που έχω προσπαθήσει δεν μου τον κάνει και μου βγάζει σφάλμα η ότι δεν έχει προσβάσεις στην συσκευή. και έτσι τώρα περιμένω το OTA αλλά ακόμα τίποτα γιατί μετά από κάποιες προσπάθειες το ξανά κλείδωσα και το γύρισα σε εργοστασιακή κατάσταση με την Rom της O2 γιατί το τηλεφωνώ είναι από Αγγλία. Θέλει HTC_001 όχι O2_001 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 και το δικο μου με rom της Ο2 ειναι και με cid 02_001 απο τι ειδα ομως δεν ειναι στην λιστα με τα συμβατα cid ωστε να βαλω το hboot 1.36 μπορει να κανω και λαθος πολυ μπερδεμα παντως τοσο καιρο με samsung ημουν και δεν ειχα κανενα προβλημα με bootloader και cids:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Δυστυχώς θα χρειαστει να περιμένετε Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εμένα το δικό μου είναι O2 από Αγγλία και δυστυχώς όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θα χρειαστεί να περιμένουμε όπως φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καπου πηρε το ματι μου κατι για προσωρινη αλλαγη cid και μετα επαναφορα στο εργοστασιακο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Αν είμαστε στοκ μπορουμε να έχουμε unlocked bootloader κ custom recovery για να μπορούμε να φλασαρουμε αρχεία zip ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts