Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες έπρηξα λίγο τον kollatos και βγάλαμε άκρη. Η πατάτα ήταν ότι είχα περάσει ήδη την custom recovery και ουσιαστικά έτρεχα official rom. Περάσαμε την viperx 2.6.0 και έχει αναστηθεί. Πετάει βασικά.

Χίλια ευχαριστώ από όλους για την βοήθεια γιατί κόντεψα να λαλίσω χωρίς το HOX.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το clockwork-touch-5.8.4.0-endeavoru.img δεν έπρεπε να μετονομαστεί σε recovery.Img για να φλασαριστει?νομίζω εκεί έγινε η στραβή (αν κάνω λάθος διορθωστεμε)

Δεν παίζει ρόλο.. Προσωπικά ποτέ δεν έχω μετονομάσει recovery και μια χαρά περνάνε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

kollatos σχετικά με τα CID που λέγαμε για jb. Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953881 εννοεί για τις unbranded?

Τελικά πείρα την απόφαση και άνοιξα και εγώ το one x για να επιδιορθώσω το wifi, σε 5 λεπτά άνοιξα επιδιόρθωσα και ξανά έκλεισαν την συσκευή.

Στο YouTube προτείνετε να ενωθούν οι επαφές με καλώδιο, εγώ το έκανα λίγο διαφορετικά, σήκωσα ελάχιστα την επαφή που είναι επάνω στην πλακέτα και κόλλησα αλουμινοταινία (3-4 στρώσεις η μια πάνω στην άλλη ) στην επαφή που είναι επάνω στο σώμα του τηλεφώνου, πλέον δουλεύει άψογα. Με αυτόν τον τρόπων πιστεύω δεν θα έχω θέμα και με την εγγύηση.

Το "εξουσιοδοτημένο service" της HTC χρειάστηκε ενάμιση μήνα για να μου επισκευάσει τη συσκευή, αντικαθιστώντας την πλακέτα του τηλεφώνου χωρίς να υπάρχει λόγος (αφού το πρόβλημα δεν είναι στις πλακέτα αλλά στο σώμα της συσκευής), το πρόβλημα επανήλθε όπως καταλαβαίνετε μετά από 2 εβδομάδες.

Εγώ χρειάστηκα 5 λεπτά, χωρίς αλλαγή πλακέτας και με οριστική επίλυση του προβλήματος.

Κάτι δεν παει καλά εδώ.:wacko::wacko:

Παιδιά,όσοι βάλατε την τελευταία maximus,παρατηρήσατε κάποιες <χτυπητες> αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη?

Στο S3 απ'οτι διαβαζω δοθηκε η 4.1 ευρεως.

Αιντε ρε HTC..

Εγινε οντως η αρχη ομως οι χωρες ειναι τοσες πολλες που η σαμσουνγκ εχει χασει τη μπαλα... Ελλαδα παει για Νοε μερια. Για το HOX το κοβω για τελη Οκτ αρχες Νοε μιας και το Οne X+ κυκλοφορει 30 Οκτ με βαση το clove.co.uk

Τελικά πείρα την απόφαση και άνοιξα και εγώ το one x για να επιδιορθώσω το wifi, σε 5 λεπτά άνοιξα επιδιόρθωσα και ξανά έκλεισαν την συσκευή.

Στο YouTube προτείνετε να ενωθούν οι επαφές με καλώδιο, εγώ το έκανα λίγο διαφορετικά, σήκωσα ελάχιστα την επαφή που είναι επάνω στην πλακέτα και κόλλησα αλουμινοταινία (3-4 στρώσεις η μια πάνω στην άλλη ) στην επαφή που είναι επάνω στο σώμα του τηλεφώνου, πλέον δουλεύει άψογα. Με αυτόν τον τρόπων πιστεύω δεν θα έχω θέμα και με την εγγύηση.

Το "εξουσιοδοτημένο service" της HTC χρειάστηκε ενάμιση μήνα για να μου επισκευάσει τη συσκευή, αντικαθιστώντας την πλακέτα του τηλεφώνου χωρίς να υπάρχει λόγος (αφού το πρόβλημα δεν είναι στις πλακέτα αλλά στο σώμα της συσκευής), το πρόβλημα επανήλθε όπως καταλαβαίνετε μετά από 2 εβδομάδες.

Εγώ χρειάστηκα 5 λεπτά, χωρίς αλλαγή πλακέτας και με οριστική επίλυση του προβλήματος.

Μην το βλεπεις ετσι. Εσυ εκανες πατεντα. Το επισημο σερβις δεν μπορει να κανει πατεντες. Πρεπει αναγκαστικα ν' ακολουθησει τις οδηγιες της μαμας εταιριας. Οτι λενε αυτες και τιποτα περισσοτερο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγινε οντως η αρχη ομως οι χωρες ειναι τοσες πολλες που η σαμσουνγκ εχει χασει τη μπαλα... Ελλαδα παει για Νοε μερια. Για το HOX το κοβω για τελη Οκτ αρχες Νοε μιας και το Οne X+ κυκλοφορει 30 Οκτ με βαση το clove.co.uk

Ελλάδα ξεκινά αύριο επίσημα του S3.

σκεφτομαι να το ξαναπαρω,φοβαμαι ομως για ελλατωματικες παρτιδες....εχουν αναφερθει τα γνωστα με οθονη?wifi?απο birdphone λεω να το παρω.ht24 κι επειτα το serial ετσι?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

σκεφτομαι να το ξαναπαρω,φοβαμαι ομως για ελλατωματικες παρτιδες....εχουν αναφερθει τα γνωστα με οθονη?wifi?απο birdphone λεω να το παρω.ht24 κι επειτα το serial ετσι?

Τι να σου πω! Εχει παντως πολυ καιρο ν' αναφερθουν τα προβληματα εκεινα. Τωρα το αν θα κανει κυματισμους η οθονη ζουλωντας την, συγνωμη αλλα δεν το θεωρω προβλημα! Ειναι φυσιολογικο το lcd να κανει κυματισμους αν το πιεσεις. Και οσο πιο λεπτα γινονται τα κινητα τοσο περιοριζεται ο διαθεσημος χωρος. Και αυτο ομως εχει καιρο ν' ακουστει.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ψαξτο λιγάκι,έχουν κυκλοφορήσει πολύ πιο πρόσφατες παρτίδες όπως η δική μου sh27,στο λέω επειδη το είχες και πριν,μην πέσεις σε καμία περίπτωση.

Σε βλεπω αναποφασιστο, παντως. Ψαχνεσαι!:rolleyes:

Καλησπέρα στην παρέα..παιδιά αύριο ξεκινάει η αναβάθμιση σε jelly bean.... Άντε με το καλό να έρθει και σε εμάς..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Καλησπέρα στην παρέα..παιδιά αύριο ξεκινάει η αναβάθμιση σε jelly bean.... Άντε με το καλό να έρθει και σε εμάς..
Ποια αναβαθμιση??Για το hoxaki μας??Που το ειδες?

Ποια αναβαθμιση??Για το hoxaki μας??Που το ειδες?
http://www.pocketdroid.net/jack-tong-android-41-rollout-htc-begins-tomorrow-asia-htc/#.UIly4cUxpqD Edited by kollatos
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

http://www.ebay.com/itm/Micro-Usb-Male-5Pin-to-USB-2-0-A-Female-Converter-Adapter-Cable-Cord-M-F-Black-/170902889337?pt=PDA_Accessories&hash=item27ca9b2379

Αυτό είναι για να διαβάζουμε flashάκια και δίσκο στο HOX μας;

Καλησπέρα παιδιά. Δύο ερωτήσεις θέλω να κανω:

1) Πόση ελεύθερη ram έχει το hox; Δηλαδη στο hd desire υπάρχει 1,5 G χώρος για αποθήκευση εφαρμογών στη μνήμη κινητού και 760ΜΒ ram από τα οποία τα 530 είναι πραγματικά ελεύθερα. Πόση είναι η αντίστοιχη ελεύθερη ram στο hox (από το 1G); Και το ρωτάω αυτό γιατί ξέρω ότι όταν η ελεύθερη ram είναι μικρή, το κινητό μπορεί να είναι αργό.

2) Το γεγονός ότι δεν βγαίνει η μπαταρία σημαίνει ότι αν θέλεις να την αλλάξεις επειδή έχει φθαρεί από τον καιρο πρέπει να πας στο service της HTC;

Καλησπέρα παιδιά. Δύο ερωτήσεις θέλω να κανω:

1) Πόση ελεύθερη ram έχει το hox; Δηλαδη στο hd desire υπάρχει 1,5 G χώρος για αποθήκευση εφαρμογών στη μνήμη κινητού και 760ΜΒ ram από τα οποία τα 530 είναι πραγματικά ελεύθερα. Πόση είναι η αντίστοιχη ελεύθερη ram στο hox (από το 1G); Και το ρωτάω αυτό γιατί ξέρω ότι όταν η ελεύθερη ram είναι μικρή, το κινητό μπορεί να είναι αργό.

2) Το γεγονός ότι δεν βγαίνει η μπαταρία σημαίνει ότι αν θέλεις να την αλλάξεις επειδή έχει φθαρεί από τον καιρο πρέπει να πας στο service της HTC;

1. Με εφαρμογές που τρέχουν αυτή τη στιγμή εμένα είναι 280 MB ελεύθερη.

2. Θεωρητικά ναι. Αλλά ανοίγει εύκολα και αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου δεν νομίζω να είναι δύσκολο να την αλλάξεις. Εκτός αν είσαι εντός εγγύησης και δεν θες να την χάσεις.

Καλησπέρα σας και απο μενα, απο σήμερα και γώ κάτοχος ενος λευκού oneX. Είναι απιστευτο κινητό, με την οθόνη του έχω πάθει πλάκα. Λεπτό και σε σχέση με το S3 που τα δοκίμασα δίπλα δίπλα μ' αρέσει περισσότερο. Ο σειριακός αρχίζει με HT23YW.... αλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα περίεργο?
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Καλησπέρα σας και απο μενα, απο σήμερα και γώ κάτοχος ενος λευκού oneX. Είναι απιστευτο κινητό, με την οθόνη του έχω πάθει πλάκα. Λεπτό και σε σχέση με το S3 που τα δοκίμασα δίπλα δίπλα μ' αρέσει περισσότερο. Ο σειριακός αρχίζει με HT23YW.... αλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα περίεργο?

Καλορίζικο... περίεργο δεν είναι. Δεν είχαν όλα πρόβλημα. Από που το αγόρασες και είναι ht23;

Μήπως έχει κανείς link με το τι πρέπει να γίνει για την επίσημη λύση του wifi? Δεν έχω θεμα τώρα αλλα για να είμαι ενήμερος μην τυχόν.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

ψαξτο λιγάκι,έχουν κυκλοφορήσει πολύ πιο πρόσφατες παρτίδες όπως η δική μου sh27,στο λέω επειδη το είχες και πριν,μην πέσεις σε καμία περίπτωση.

Στην σειρά 27 δηλαδή δεν έχει παρουσιάσει θέματα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μήπως έχει κανείς link με το τι πρέπει να γίνει για την επίσημη λύση του wifi? Δεν έχω θεμα τώρα αλλα για να είμαι ενήμερος μην τυχόν.

Τι εννοείς επίσημη λύση?

http://www.ebay.com/itm/Micro-Usb-Male-5Pin-to-USB-2-0-A-Female-Converter-Adapter-Cable-Cord-M-F-Black-/170902889337?pt=PDA_Accessories&hash=item27ca9b2379

Αυτό είναι για να διαβάζουμε flashάκια και δίσκο στο HOX μας;

Ναι αυτό είναι, αλλά προσωπικά επέλεξα αυτό εδώ για να αποφύγω τυχών προβλήματα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• The title was changed to HTC One X / X+