Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ έφτασα στο σημείο που είναι η πράσινη μπάρα αλλά τώρα δεν βγαίνει στο bootloader με την εντολή τι να κάνω !

Αν γέμισε η μπάρα και σου έδειξε οκ στο pc, επανεκίνηση με τον κλασικό τρόπο... Power + vol down.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χρησιμοποιεί κανένας το power toggles με τις καινούριες jb roms?? το έβαλα κ όταν πατάω κάποιο switch αναβοσβήνει όλη η μπάρα του power toggles
s21 ultra 256

παιδια όλα εντάξει πέρασα την ρομ κ έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα ! Πραγματικά είναι τέλεια να την βάλετε όλοι !!! Κ ευχαριστώ τα παιδιά για την βοήθεια τους ! Τελικά αυτό που έφταιγε ήταν το USB debugging που ήταν κλειστό , μόλις το ενεργοποιησα κ το συνδεσα στο pc κ έτρεξα το adb αρχείο όλα εντάξει .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχετε βρει κανένα βιντεάκι στο YouTube με jb.και sense 4+??
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά έχετε βρει κανένα βιντεάκι στο YouTube με jb.και sense 4+??

https://www.youtube.com/watch?v=nNQ0jeVuNIA&feature=youtube_gdata_player

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Στις ρυθμισεις-εφαρμογές που βλέπω στο βίντεο,όντως τις φορτώνει μαζί με τα δεδομένα τους τόσο γρήγορα??Γενικά φαίνεται οτι δεν προλάβαινε να αγγίξει τιποτα

Μήπως εκείνη την στιγμή είχες συνδεδεμένο ακόμα το καλώδιο ?

εχω τελειωσει με την εγκατασταση ολα καλα, απλα μπεικα τωρα να κανω backup και ξαφνικα ειδα αυτο το μηνυμα.

Ενω ολα πανε πολυ καλα εκτός από δεν μπορω να δω την SD card μου ανοιγει σε μορφη CD και θελει να ανοιγει με Sync manager (εχω mac)

στα windows ανοιγει κανονικα :(

Edited by rebel89
HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Καλησπέρα... Σαν καινουργιος στα android θα ηθελα να ρωτησω τα παρακατω.

1) κατεβασα το morelocale 2 γιατι εχω αγγλικο κινητο. Γινεται να κρατησω το αγγλικο menu και να εχω ελληνικα regional settings (ημερομηνια κλπ)

2) Η οθονη του HTC ONE X εχει λιγο colour saturation παραπανω απο τα γουστα μου οπως εχουν και τα Samsung Galaxy SIII. Σε εκεινα ομως εκαναν το καλο και εβαλαν display modes. Στην επιλογη neutral ειναι τι ιδανικο για εμενα... Υπαρχει τροπος να κανουμε κατι τετοιο στο HTC ONE X? Να πειραξουμε contrast και colour saturation?

Ευχαριστω

ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΨΥΡΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ Κ ΠΑΙΖΕΙ μονο η μια..εβαλα κ δευτερες παλι το ιδιο.. θελει καποια ρυθμιση;η εχω προβλημα;ακυρο..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by kollatos

Ενω ολα πανε πολυ καλα εκτός από δεν μπορω να δω την SD card μου ανοιγει σε μορφη CD και θελει να ανοιγει με Sync manager (εχω mac)

στα windows ανοίγει κανονικα :(

Το μήνυμα το βγάζει και σε μένα όταν έχω πάνω συνδεδεμένο usb.

Τα JB πλέον δεν έχουν επιλογή για mass storage αλλά ως κάτι για συγχρονισμό πολυμέσων (mtp).

Το cd Που σου δείχνει είναι drivers που έχει αποθηκευμένους στο τηλ το λειτουργικό.

Το μήνυμα το βγάζει και σε μένα όταν έχω πάνω συνδεδεμένο usb.

Τα JB πλέον δεν έχουν επιλογή για mass storage αλλά ως κάτι για συγχρονισμό πολυμέσων (mtp).

Το cd Που σου δείχνει είναι drivers που έχει αποθηκευμένους στο τηλ το λειτουργικό.

Τέλεια.

Γνωριζει κανεις πως να εχω προσβαση SD on mac ?

HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Ναι είμαι ρουτ αλλά ποια είναι η διαδικασία γιατί δεν το έχω επιχειρήσει ξανά ...

Δεν είναι κάτι δύσκολο. Τσεκάρεις ποιές εφαρμογές θέλεις να πάρεις backup (αν τις θες όλες, πατάς το πλήκτρο menu κι επιλέγεις batch) και μετά παίρνεις το backup ;)

Τhe end of an era...

ρε παιδιά με την 4.0.4, είναι ιδέα μου, ή το ΟΝΕ Χ πήρε κεφάλι απο το S3????

ετρεξα το Antutu και quadrant και σε όλα ξεπερνούσα τα S3 με 4.0.4

εσεις τι σκορ βγάζετε στα 2 αυτά benchmarks?

So this is how liberty dies, with thunderous applause

καθόλου δεν είναι η ιδέα σου ;) που να δεις τι γίνεται και με την jb :D

Μονο ιδεα σου δεν ειναι. Αλλα μην ανοιγουμε τετοια θεματα εδω. (Εξαλου ειναι και η σπιρταδα).;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μονο ιδεα σου δεν ειναι. Αλλα μην ανοιγουμε τετοια θεματα εδω. (Εξαλου ειναι και η σπιρταδα).;)
Eτσι,ετσι :lol: ειναι αργο το ατιμο το hox...αντε να παρουμε την jb μπας και..παρει λιγο τα πανω του γιατι με αυτην την 4.0.4 σερνεται το μωρο :baby: Edited by truckman

Παιδιά πως ανεβάζω από το κινητό στο σιτε μας φωτογραφία ?

Eτσι,ετσι :lol: ειναι αργο το ατιμο το hox...αντε να παρουμε την jb μπας και..παρει λιγο τα πανω του γιατι με αυτην την 4.0.4 σερνεται το μωρο :baby:

Από το κινητό ανέβασες την φωτογραφία?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos
[sIGPIC][/sIGPIC]

Από το κινητό ανέβασες την φωτογραφία?
οχι απο το pc.Kοιτα τα πμ σου ;)

• The title was changed to HTC One X / X+