Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aκομα δεν φάνηκε κάτι αν και σε μερικά βίντεο που είδα έχουν soff αλλα κ απο εδώ κάποιοι πήραν το update γιατί είναι soff .
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ελα που τώρα δεν μπορώ να γίνω unlocked !

Γιατί? Δεν γίνεται να μην μπορείς.

και τι ακουγεται θα βγει ?

βασικα εχω το One s αλλα το αλλο τοπικ λενε μονο για τον s4-s3

ετσι ειδα φως εδω και μπηκα

Τότε καλύτερα να ρωτήσεις ότι θέλεις στο θέμα του One S γιατί και να βγει κάτι για το X δεν σημαίνει ότι θα δουλεύει και στο S. Το αντίθετο μάλιστα μιας και τα 2 τηλέφωνα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους ως αναφορά το s-off.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μου βγάζει αυτήν την κλειδαριά κ πατάω να ξεκλειδώσει κ μετά επανεκκίνηση αλλά πάνω λέει relocked !

Εντάξει το έκανα είμαι unlocked προς το παρών αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να έχω hboot 1.23 θα πρέπει πρώτα να περάσω stock recovery μετά να κάνω relocked κ μετά να περάσω το αρχείο μετατροπής hboot ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου βγάζει αυτήν την κλειδαριά κ πατάω να ξεκλειδώσει κ μετά επανεκκίνηση αλλά πάνω λέει relocked !

Εντάξει το έκανα είμαι unlocked προς το παρών αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να έχω hboot 1.23 θα πρέπει πρώτα να περάσω stock recovery μετά να κάνω relocked κ μετά να περάσω το αρχείο μετατροπής hboot ?

Όσο είσαι relocked πέρνα το firmware (fastboot flash zip firmware.zip)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θέλει να έχεις stock recovery και stock system. Αφού ανάψει το κινητό μια φορά στη stock rom το συνδέεις στο pc και δίνεις

adb reboot oem-78 και μετά περνάς το firmware, αν σου βγάλει error απλά ξανατρέξε την εντολή. Μην πειράξεις τίποτα άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένας καλός οδηγός ακόμη και για τον πιο αρχάριο είναι εδω για όσους ξέρουν αγγλικά μόνο... Είναι για τις καινούριε ρομ με JB 4,1 με το 4+ το sence. Έχει έτοιμα λινκ για τις ρομ και τα αρχεία που θα χρειαστείς σε όλη την διαδικασία.

Αν δεν με προλάβει κανένας θα κάτσω να γράψω έναν στα ελληνικά (η μάλλον θα μεταφράσω για να είμαστε δίκαιοι).

Ευχαριστώ πολύ! Θα τον τσεκάρω και θα ψάξω μήπως έχω κι άλλα ερωτήματα που μπορεί να έχεις ένας που μόλις πήρε το τηλ.. :confused:

Ακριβώς το ίδιο έπαθα μόλις τώρα...μέχρι να ανάψει χέστηκα πάνω μου...

:lol: εγώ να δεις!! Το είχα βάλει στον υπολογιστή και δεν άναβε και μετά από ώρα και τρόμαξα.. μετά το έβαλα σε πρίζα και δεν αναβόσβηνε καν το φωτάκι και λέω πάει αυτό ήταν! :O:lol::cry: Και μετά από λίγο... ίσως και ώρα πάλι, άρχισε να αναβοσβήνει αλλά άναψε κιόλας!

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Μην αγχώνεστε, μου το έχει κάνει 2-3 φορές που ξελίγωσα την μπαταρια...Τα ίδια κόλπα μου έκανε, το ίδιο χ€$ιμο με εσάς είχα φάει :-)

Δηλαδή για να πάω jelly bean θα πρέπει πρώτα να περάσω στο ρομ δεν μπορώ να πάω κατευθείαν από custom ? Επίσης εγώ προσπαθώ με τον τρόπο που έχει ο football στην maximus .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή για να πάω jelly bean θα πρέπει πρώτα να περάσω στο ρομ δεν μπορώ να πάω κατευθείαν από custom ? Επίσης εγώ προσπαθώ με τον τρόπο που έχει ο football στην maximus .

Όχι, θέλει stock /system, /boot και /recovery κοινώς περνάς το επίσημο ruu (ανάλογα με το cid σου), relock, firmware, unlock, custom recovery, boot και τέλος την rom.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή ο football δεν λέει κάτι για στοκ ρομ αλλά για relock bootloader κ stock recovery . Αφού τα κάνουμε αυτά πάλι τα ξεκλειδωνουμε ( έχει προηγηθεί η αλλαγή το hboot σε 1.23 ) κ έχουμε ακόμη κάποια ρομ ( όχι στοκ ) περνάμε boot.IMG της ρομ ....την καινούργια ρομ κ τελείωσε . Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ αν είμαι λάθος ενημερώστε με .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιος πρέπει που ξέρει να φτιάξει έναν Οδηγό στα ελληνικά....για να περάσουμε την jb..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Επειδή ο football δεν λέει κάτι για στοκ ρομ αλλά για relock bootloader κ stock recovery . Αφού τα κάνουμε αυτά πάλι τα ξεκλειδωνουμε ( έχει προηγηθεί η αλλαγή το hboot σε 1.23 ) κ έχουμε ακόμη κάποια ρομ ( όχι στοκ ) περνάμε boot.IMG της ρομ ....την καινούργια ρομ κ τελείωσε . Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ αν είμαι λάθος ενημερώστε με .

Το θέμα και πρόβλημα παράλληλα είναι ότι την εντολή

adb reboot oem-78

πρέπει να την τρέξεις μέσα από το android με locked bootloader και για να γίνει αυτό χρειάζεσαι stock rom αλλιώς δεν θα ανάβει το κινητό με custom rom.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παληκαρια,εσείς που.βάλατε jb,παρατηρείτε διάφορες στο βίντεο και τις φωτο?Ρωτάω γιατι εκτός από τα fps που ανέβηκαν και λογικά θα γινεται καλύτερη λήψη βίντεο στα 1080,είδα οτι ξαναγραφτηκε εξ αρχής όλος ο κώδικας της κάμερας.

kollatos τώρα είμαι στοκ αλλά πάλι μου λέει remote not allowed για να περάσω το zip . Τι να κάνω ? Ούτε με το adb κάνει κάτι .

Έχεις τσεκάρει τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το θέμα και πρόβλημα παράλληλα είναι ότι την εντολή

adb reboot oem-78

πρέπει να την τρέξεις μέσα από το android με locked bootloader και για να γίνει αυτό χρειάζεσαι stock rom αλλιώς δεν θα ανάβει το κινητό με custom rom.

Εγώ την έτρεξα με locked bootloader και stock boot.img μέσα από το fastboot. Δεν πέρασα stock ρομ.

Την πήρε κανονικά την εντολή και μου έβγαλε την μαύρη οθόνη με το σήμα της htc, έδωσα την εντολή fastboot flash zip C:\firmware.zip και μου πέρασε το firmware κανονικά.

Εγώ το κάνω με τον τρόπο του football αλλα εκτός από αυτό όταν δίνω την εντολή adb πάντα μου λέει device not found !

Πάνε στην διαχείριση συσκευών και αναβάθμισε τους drivers (http://www.android-advice.com/2012/how-to-root-the-htc-one-x-and-htc-one-s/) για την συσκευή HTC που εμφανίζει. Μετά γράψε adb devices να δεις αν το βρίσκει!

Εγώ το κάνω με τον τρόπο του football αλλα εκτός από αυτό όταν δίνω την εντολή adb πάντα μου λέει device not found !

τα ίδια μου εκανε και για μενα, νομιζω πως ειναι αυτο το προβλημα πρεπει να εχουμε εγκαταστησει το

sdk android.

γιατι εγω αναβαθμισα τους drivers και πάλι τα ίδια μου εκανε.

HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Παλαιότερα που χρειάστηκα adb εγώ απλά κατέβασα ένα ζιπ mini sdk tools φάση και έγινε μια χαρά η δουλειά με τους νέους drivers.

kollatos τώρα είμαι στοκ αλλά πάλι μου λέει remote not allowed για να περάσω το zip . Τι να κάνω ? Ούτε με το adb κάνει κάτι .

Είσαι σίγουρος ότι το κάνεις σωστά? Εννοώ πρέπει να ανάψει το κινητό να μπει στο λειτουργικό σαν να το άναβες για πρώτη φορά, να περάσεις τον οδηγό ρύθμισης και μετά να ενεργοποιήσεις το usb debug και να δώσεις την εντολή..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το usb debug είναι αυτό που σου είπε ο Finn παραπάνω.. Ο οδηγός είναι αυτό που σου βγάζει όταν ανοίγεις το κινητό για πρώτη φορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to HTC One X / X+