Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα έχει ελληνικά,μην ανησυχείς!

και ο γνωστός μου και η ίδια η HTC που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν έχει Ελληνικά!!!

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και ο γνωστός μου και η ίδια η HTC που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν έχει Ελληνικά!!!

Το δικό μου από expansys έχει αγγλικο CID (HTC_001) και με την πρώτη δεν έιχε ελληνικά στο μενού αλλά με το morelocale2 τα εμφάνισε.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το δικό μου από expansys έχει αγγλικο CID (HTC_001) και με την πρώτη δεν έιχε ελληνικά στο μενού αλλά με το morelocale2 τα εμφάνισε.

Όπως σου είπα... είμαι ακόμα άσχετος από τα android... (τουλάχιστον μέχρι να αρχίσω να το ξεσκίζω) Το morelocale2 είναι εφαρμογή? Είναι στο Market ή είναι 3rd party εφαρμογη?

Όπως σου είπα... είμαι ακόμα άσχετος από τα android... (τουλάχιστον μέχρι να αρχίσω να το ξεσκίζω) Το morelocale2 είναι εφαρμογή? Είναι στο Market ή είναι 3rd party εφαρμογη?

Είναι εφαρμογη απο το market :)

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Δεν αναβάθμισες τον bootloader σε 1,23?

Την ρομ δεν με αφηνει να την κατεβασω γιατι δεν ειμαι premium.

Έχω κατεβάσει μια αλλη στοκ και θα δοκιμασω την αναβαθμιση απο στοκ κατασταση αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργησει λογο του οτι εχω ήδη κανει αναβαθμιση bootloader.

αναβαθμισα εννοειται.

αφου βαλεις με RUU rom (ουτε εγω ημουν αλλα εγινα για 1 μηνα :( )

και κανεις το πρωτο boot σε stock , τρεχεις cmd απο υπολογιστη

και γραφεις απο το φακελο που κατεβασες το fastboot kit v4

adb reboot oem-78

σε βαζει σε recovery στοκ και εκτελεις το flash zip.

μετα ξεκλειδωνεις παλι με το bin αρχειο απο htcdev που ειχες

περνας custom recovery

και μετα την ρομ

:D

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

και μενα htc_001 ειναι.

το ειχα βαλει χωρις sim και δεν ειχα ελληνικα οντως.

μολις ομως εβαλα την sim μου τα εμφανισε κανονικα χωρις morelocale2.

αυτο ηταν σε 4.0.3. rom official.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλημερα!

Πεταει το κινητο ακομα και με το "βαρυ" sense!!

http://imageshack.us/a/img846/5715/5466265184.th.png

Airplane mode over night...

Όχι κι άσχημα ε;

Επίσης δείτε και την απόδοση της μπαταρίας με μέτρια χρήση...

Εχει κανει δουλεια ο 3.1.1 κερνελ,για αυτο ειχα λυσαξει :p απο την αρχη αυτου του φορουμ με το ποτε θα δωσει αυτον τον κερνελ.Απ οτι φαινεται εκτος απο την ταχυτητα,ανεβαινει και η αυτονομια της μπαταριας (επομενο ηταν,ο κερνελ που φοραμε ως τωρα ειναι γραμμενος για gingerbread :cry:)

Καλησπέρα σε όλους... Μετά από πολλά χρόνια iphone επιτέλους βρήκα ένα android που να μου αρέσει... το HTC ONE X. Το θέμα είναι ότι θα μου έρθει από Αγγλία και δεν θα έχει μέσα Ελληνικά... Επειδή είμαι λίγο άσχετος ακόμα με τα Android και γενικά τα HTC.... Υπάρχει τρόπος να περαστεί μέσα Ελληνικό Firmware?

ευχαριστώ

Eδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4323913#post4323913,ο @avensakias εχει δωσει δωσει εναν πολυ καλο τροπο για να δει το κινητο την ελληνικη γλωσσα ;) τα credits πανε σε αυτον

αναβαθμισα εννοειται.

αφου βαλεις με RUU rom (ουτε εγω ημουν αλλα εγινα για 1 μηνα :( )

και κανεις το πρωτο boot σε stock , τρεχεις cmd απο υπολογιστη

και γραφεις απο το φακελο που κατεβασες το fastboot kit v4

adb reboot oem-78

σε βαζει σε recovery στοκ και εκτελεις το flash zip.

μετα ξεκλειδωνεις παλι με το bin αρχειο απο htcdev που ειχες

περνας custom recovery

και μετα την ρομ

:D

Βασικά η RUU Rom είναι για να περαστεί το firmware σε περιπτωση που δεν το παιρνει απλα. εμενα το εχει περασει κανονικα και στο bootloader γραφει οτι εχω 1.23.

Θα ξανακατεβασω την ρομ μηπως ηταν corrupt το αρχειο (παρολο που μπηκε κανονικα στο αρομα και εκανε κανονικα την εγκατασταση) και θα δοκιμασω επισης και καποια αλλη ρομ με JB και 4+ να δω.

εχω ρυθμισμένο το ΟΝΕΧ να συγχρονίζει τις επαφές με το gmail. φτιάχνω νέα επαφή στο ΟΝΕΧ και δεν πηγαίνει στο gmail! ο συγχρονισμός είναι ΟΚ . το έβαλα και χειροκίνητα να συγχρονίσει , αλλά τίποτα , σαν να σταμάτησε ο συγχρονισμός... καμιά ιδέα?
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Το 2004 ειχα το πρωτο μου smartphone,

και εκεινη την εποχη ειχαμε το xda…

και τοτε, τα ιδια και τα ιδια με τα windows mobile poket pc,

αλα υπήρχε κατι διαφορετικο…!

Μια φορα το μηνα συναντιόμασταν σε μια καφετερια (πολλα ατομα) και ανταλλαξαμε αποψεις

ηταν πολυ ενδιαφερον και καθε μηνα μεγαλωνε η παρεα…

Προτεινω στουσ διαχιριστεσ και σε ολουσ εσασ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ :)

HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή προσπάθησα να περάσω την maximus πιο πριν λέει να κανείς relock τον bootloader κ να εγκαταστήσω αυτό το αρχείο που μας λέει για να έχουμε 1.23 αλλά όταν σινω την εντολή λέει ότι δεν υπάρχει το αρχείο . Μπορείτε να μου πείτε πως το κάνατε εσείς μήπως κ κάνω κάτι λάθος ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήμουν έξω και το κινητό μου έκλεισε από μπαταρία.. ήρθα σπίτι και το έβαλα στη πρίζα. Το άναψα και άρχισα να το χρησιμοποιώ.. σε λίγο μου έσβησε και δεν άνοιγε. Τώρα το έβαλα πάλι στην πρίζα και δεν ανοίγει ενώ απλά αναβοσβήνει το κόκκινο φωτάκι.. δεν ανησυχώ ε;;; Απλά το σκότωσα και θέλει λίγη ώρα να φορτίσει λίγο ε;;;

Επίσης είναι εύκολο κάποιος παλιός να γράψει έναν γενικό αλγόριθμο αλλαγής rom; Τώρα με την αναβάθμιση που θα βγει, θα χρειαστούμε όλοι οι νουμπάδες έναν τυφλοσούρτη. Π.χ. αν έχει κι όλες τις περιπτώσεις (branded, undranded, rooted κλπ) ή αν εξηγεί τι είναι η κάθε κατάσταση (unlocked, rooted) θα είναι πολύ χρήσιμο.. το λέω επειδή δεν έχω βρει κάτι τέτοιο και θεωρώ πως θα ήταν φοβερό!!!

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Επίσης είναι εύκολο κάποιος παλιός να γράψει έναν γενικό αλγόριθμο αλλαγής rom; Τώρα με την αναβάθμιση που θα βγει, θα χρειαστούμε όλοι οι νουμπάδες έναν τυφλοσούρτη. Π.χ. αν έχει κι όλες τις περιπτώσεις (branded, undranded, rooted κλπ) ή αν εξηγεί τι είναι η κάθε κατάσταση (unlocked, rooted) θα είναι πολύ χρήσιμο.. το λέω επειδή δεν έχω βρει κάτι τέτοιο και θεωρώ πως θα ήταν φοβερό!!!

Ένας καλός οδηγός ακόμη και για τον πιο αρχάριο είναι εδω για όσους ξέρουν αγγλικά μόνο... Είναι για τις καινούριε ρομ με JB 4,1 με το 4+ το sence. Έχει έτοιμα λινκ για τις ρομ και τα αρχεία που θα χρειαστείς σε όλη την διαδικασία.

Αν δεν με προλάβει κανένας θα κάτσω να γράψω έναν στα ελληνικά (η μάλλον θα μεταφράσω για να είμαστε δίκαιοι).

Ήμουν έξω και το κινητό μου έκλεισε από μπαταρία.. ήρθα σπίτι και το έβαλα στη πρίζα. Το άναψα και άρχισα να το χρησιμοποιώ.. σε λίγο μου έσβησε και δεν άνοιγε. Τώρα το έβαλα πάλι στην πρίζα και δεν ανοίγει ενώ απλά αναβοσβήνει το κόκκινο φωτάκι.. δεν ανησυχώ ε;;; Απλά το σκότωσα και θέλει λίγη ώρα να φορτίσει λίγο ε;;;

Ακριβώς το ίδιο έπαθα μόλις τώρα...μέχρι να ανάψει χέστηκα πάνω μου...

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Ρε haritos14 έλεος! Αν ήταν να χρησιμοποιήσεις google translate γιατί μπήκες στον κόπο να το ποστάρεις?

Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει και να δει αυτό που έβαλες...

Αν ήταν δικός σου οδηγός θα τον άφηνα αλλά αυτό το πράγμα δεν έχει θέση εδώ. Άσε που δεν ανέφερες καν την πηγή...

Αν κάποιος έχει χρόνο και θέλει μπορεί να γράψει έναν οδηγό και θα τον βάλω στην πρώτη σελίδα.. until then έχουμε το xda.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά είμαι σε κατάσταση να περάσω την jb.η να περιμένω..τι λέτε;; αργεί ακόμα πολύ η μαμά να βγει;;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα . οπως ξεκίνησα να αλλάξω το hboot σε 1.23 έπρεπε πρώτα να πάω relock αφού το έκανα έπρεπε να περάσω stock recovery κ πήγα cmd κ έδωσα εντολή αλλα μου λέει σε κάθε εντολή μου failed remote not allowed . Κ τώρα δεν μπορώ να κάνω τπτ. Καμία ιδέα ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα . οπως ξεκίνησα να αλλάξω το hboot σε 1.23 έπρεπε πρώτα να πάω relock αφού το έκανα έπρεπε να περάσω stock recovery κ πήγα cmd κ έδωσα εντολή αλλα μου λέει σε κάθε εντολή μου failed remote not allowed . Κ τώρα δεν μπορώ να κάνω τπτ. Καμία ιδέα ?

Λογικό είναι να στο λέει αυτό αφού είσαι re-Locked!! Κάν' το unlock πέρνα το stock recovery και μετά relock ξανά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

ολα αυτα που λετε τα κανετε μεσω htcdev? ή βγηκε αλλος τροπος ωστε να εχουμε και την εγγυηση?

και τι ακουγεται θα βγει ?

βασικα εχω το One s αλλα το αλλο τοπικ λενε μονο για τον s4-s3

ετσι ειδα φως εδω και μπηκα

• The title was changed to HTC One X / X+