nikosz75013 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Στο sense 4.5 έχει καμία διάφορα.;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Στο sense 4.5 έχει καμία διάφορα.;; Τι εννοείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Μα γιατί να το κανείς με media link ? Εγω έτσι όπως βλέπω την ταινία πατάω select player κ παίζει στην τηλεόραση . Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το media link ? Με κάποιο USB καλώδιο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Μα γιατί να το κανείς με media link ? Εγω έτσι όπως βλέπω την ταινία πατάω select player κ παίζει στην τηλεόραση . Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το media link ? Με κάποιο USB καλώδιο ? Γιατί αναγκαστικά στην usb θα είναι το usb otg καλώδιο και δεν θα μπορείς να βάλεις και το hdmi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Τι εννοείς? Εννοώ διαφορα το sense 4.1 με το 4.5. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εννοώ διαφορα το sense 4.1 με το 4.5. Δες στην προηγούμενη σελίδα αυτά που βρήκα.. Ακόμα το ψάχνω. Επίσης έχει μερικές νέες σκηνές και μερικά θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δες στην προηγούμενη σελίδα αυτά που βρήκα.. Ακόμα το ψάχνω. Επίσης έχει μερικές νέες σκηνές και μερικά θέματα.Στην γενική συμπεριφορά του κινητού έχεις παρατηρήσει τίποτα αλλαγές? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Γενικά είναι πιο smooth το κινητό ? Αφήνει πίσω το s 3 ;) ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Γενικά είναι πιο smooth το κινητό ? Αφήνει πίσω το s 3 ;) ? Κατ εμέ οχι για πολύ λίγο Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Στην γενική συμπεριφορά του κινητού έχεις παρατηρήσει τίποτα αλλαγές? Πάνω κάτω αυτά που αναφέρω.. Α επίσης ξεχάστε τον κύβο για την ώρα :( Γενικά είναι πιο smooth το κινητό ? Αφήνει πίσω το s 3 ;) ? Δεν έχω δουλέψει καθόλου το S3 οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.. Για μένα όμως από ευχρηστία και ομορφιά το Sense είναι έτη φωτός μπροστά οπότε δεν με πειράζει να είναι πιο αργό ;) Επίσης μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για beta rom ε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Όταν λες κύβο τι εννοείς ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Όταν λες κύβο τι εννοείς ? Όταν μετακινήσε από όλες τις εφαρμογές στις συχνές ή στις κατεβασμένες. Κι ένα βιντεάκι από xda: https://t.co/j9KJyiyI Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Γιατί αναγκαστικά στην usb θα είναι το usb otg καλώδιο και δεν θα μπορείς να βάλεις και το hdmi. Αμα συνδεσες ενα USB hub δεν θα μπορεις να συνδεσεις περισσοτερες συσκευες και MHL ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) Αμα συνδεσες ενα USB hub δεν θα μπορεις να συνδεσεις περισσοτερες συσκευες και MHL ? Πραγματικά δεν ξέρω.. Λοιπόν μόλις δοκίμασα το usb otg με ένα 64Gb usb3 stick. Το κινητό έβγαλε notification ότι το stick είναι άδειο αλλά με το stickmount το άνοιξα μια χαρά. Το εμφανίζει μέσα στον κατάλογο της κάρτας μνήμης, δηλαδή από τον es file manager που μπήκα το βρήκα στη διαδρομή: /sdcard/usbStorage/sda1/ και δοκίμασα επιτυχώς 2 ταινίες σε avi κ μια σε mkv 720p. Έπαιξαν κανονικά βέβαια η 720 έπαιξε από τον vplayer... Edited October 3, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Καλημέρα πήρα μεταχειρισμένο ένα ΟΝΕ Χ με περασμένη την revolution hd και με cid htc__32 έχω παρατηρήσει κάποιο ψιλολαγκαρισμα στις αρχικές οθόνες ,όχι στο app drawer στις οθόνες μόνο. Γενικότερα θέλω την στοκ πίσω για να αναβαθμίστω και στην 4.1. Μπορεί κάποιος έστω με πμ.να βοηθήσει γιατί δεν είμαι εξοικιωμενος με την διαδικασία... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Γενικά είναι πιο smooth το κινητό ? Αφήνει πίσω το s 3 ;) ?Δεν θα κάνω vs,να ξεκαθαρίσω όμως μια κατάσταση επειδή τα έχω και τα δύο.Το s3 σου αφήνει αυτή Την ψευδαίσθηση ταχύτερου μέσα στο κεντρικό UI λόγω της καλύτερης αίσθησης αφής και που παναλαφρου tw. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε τρέξετε το hox θα το εκτελέσει γρηγορότερα,είναι δυνατότερο και ταχύτερο ;) .Οποίος θέλει γρηγορότερη κίνηση στο κεντρικό UI μπορεί να βάλει nova-apex με τίμημα φυσικά τα όσα σου προσφέρει το sense. @kollatos Το stickmount είναι μόνο για rooted καταστάσεις? Επίσης θέλω να σε ρωτήσω αν βλέπει κανονικά φακέλους στο στικακι και αρχεία εκτός media (εφαρμογές,αρχεία κειμένου κλπ) Κατ εμέ οχι για πολύ λίγο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Το stickmount χρειάζεται για να δει στικάκια ntfs, fat32 βλέπει κανονικά. Από αρχεία βλέπει τα πάντα δεν έχει κάποιο περιορισμό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδια πως μπορω να το βαλω απο 2πλη λειτουργια μονο σε gsm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδια πως μπορω να το βαλω απο 2πλη λειτουργια μονο σε gsm? Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι >Μενού > Ρυθμίσεις > Περισσότερες Ρυθμίσεις > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > Λειτουργία δικτύου και επιλέγεις "Μόνο GSM Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδια πως μπορω να το βαλω απο 2πλη λειτουργια μονο σε gsm? Ρυθμίσεις->Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας->Λειτουργία Δικτύου->Μόνο GSM Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Τι λέει η jb από μπαταρία;; Αναλυτικά το νέο φέρνει η jb . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920059 Edited October 4, 2012 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Ρυθμίσεις->Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας->Λειτουργία Δικτύου->Μόνο GSM Παιδια αυτο ειναι για το htc sense? Δεν βρισκω τιποτα..:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδια αυτο ειναι για το htc sense? Δεν βρισκω τιποτα..:blink: Ναι για το sence. Πηγαινε ρυθμίσεις->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (πατας πανω στην επιλογη οχι στο ον/off)->Λειτουργεία δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Τι λέει η jb από μπαταρία;; Αναλυτικά το νέο φέρνει η jb . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920059 Μου τρέχουν ήδη τα σάλια...:lol: Ελπίζω να μην αργήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Πάντως εγώ περιμένω να δω αν θα υπάρχει βελτίωση της μπαταρίας στο one x+ κ αν είναι συμβατό κ με το δικό μας σίγουρα θα παραγγείλω μια ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts