toroman Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδια θελω να σας ρωτησω δυο πραγματα . Το κινητο μου παρατηρησα οτι κανει κυματισμους στο πλαι της οθονης οταν παταω λιγο πιο δυνατα τι να κανω να στειλω πισω για service η θα μου κανουν ποσο καιρο να το παρω πισω κ θα μου το αντικαταστησουν με κανενα αλλο πιο ελλατοματικο. Επισης θελω να πςρασω μια ταινια να δω με μεγαλη αναλυση που ειναι blue-ray κ ειναι 18 γιγα κ ενω εχω ελευθερη μνημη 24 γιγα δεν μου την περναει λεγοντας οτι δεν εχω μνημη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Παιδια θελω να σας ρωτησω δυο πραγματα . Το κινητο μου παρατηρησα οτι κανει κυματισμους στο πλαι της οθονης οταν παταω λιγο πιο δυνατα τι να κανω να στειλω πισω για service η θα μου κανουν ποσο καιρο να το παρω πισω κ θα μου το αντικαταστησουν με κανενα αλλο πιο ελλατοματικο. Επισης θελω να πςρασω μια ταινια να δω με μεγαλη αναλυση που ειναι blue-ray κ ειναι 18 γιγα κ ενω εχω ελευθερη μνημη 24 γιγα δεν μου την περναει λεγοντας οτι δεν εχω μνημη. Aπο την στιγμη που δεν εχει καποιο αλλο προβλημα εγω θα σου ελεγα να μην το πας. Ειδικα τωρα που ειναι αυγουστος παιζει να το παρεις μαζι με το δωρο Χριστουγεννων:rolleyes: Αν θες το δοκιμαζεις απο Σεπτεμβρη. Ουτε το δικο μου εχω παει πισω. Ετσι κι αλλιως ομως δεν ειναι κατι σημαντικο και ουτε προκειται ποτε να το δεις στην καθημερινη σου χρηση. Ουτε που θα το ειχες παρει χαμπαρι αν δεν ειχε βγει "βρωμα";) Edit: Εκει που βλεπεις την χρηση της μπαταριας και σου λεει ποση ωρα λειτουργει, κανονικα σε καθε reboot δεν επρεπε να μηδενιζει η μετρηση? Απ'οτι θυμαμαι ετσι εκανε η παλια μου συσκευη. Edited August 2, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan_gadjet Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Αρχικά ήθελα να ρωτήσω εάν είναι σε διάθεση το android jelly bean για το one x και εάν ναι πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε και εσείς πρόβλημα με το adobe flash player 11μιας και εμένα μου λέει ότι θέλει αναβάθμιση ο player (και δεν μπορώ να δω ορισμένα βίντεο) ενώ απ ότι βλέπω, ο player είναι ο πιο σύγχρονος στο play market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ναι η μπαταρια μηδενιζει μετα απο reboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Αρχικά ήθελα να ρωτήσω εάν είναι σε διάθεση το android jelly bean για το one x και εάν ναι πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε και εσείς πρόβλημα με το adobe flash player 11μιας και εμένα μου λέει ότι θέλει αναβάθμιση ο player (και δεν μπορώ να δω ορισμένα βίντεο) ενώ απ ότι βλέπω, ο player είναι ο πιο σύγχρονος στο play market. Jelly bean επίσημα δεν έχει βγει ακόμα από την htc ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Ναι η μπαταρια μηδενιζει μετα απο reboot. Εμενα δεν μηδενιζει. Τι μπορει να φταιει εκτος απο το να θελει reset? Edited August 3, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Γιατι να κανεις reset ? Κ κατι ακομα εχει κανει κανεις το κινητο απο fat32 σε ntfs γιατι εμενα μου μου λεει οτι υπαρχουν κατεστραμενα αρχεια . Edited August 3, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Γιατι να κανεις reset ? Κ κατι ακομα εχει κανει κανεις το κινητο απο fat32 σε ntfs γιατι εμενα μου μου λεει οτι υπαρχουν κατεστραμενα αρχεια . Oχι δεν εχω πειραξει την εσωτερικη μνημη. Reset για να στρωσει η μετρηση της μπαταριας. Θελω να βλεπω γενικα ποσο ειναι ανοικτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Oχι δεν εχω πειραξει την εσωτερικη μνημη. Reset για να στρωσει η μετρηση της μπαταριας. Θελω να βλεπω γενικα ποσο ειναι ανοικτο. Θα ελεγα να το σβησεις να περιμενεις λιγο κ ανοιξε το παλι κ δες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 παρατήρησα και εγώ ένα κυματισμο στην οθόνη όταν πατάς λίγο περισσότερο στα πλαιγα αλλά δεν με ενοχλεί και τόσο.:-) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Με το νέο base 2.15 το κινητό το νιώθω πιο smooth απο ποτέ! Το πάει καλά το θέμα τελικά η HTC :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Με το νέο base 2.15 το κινητό το νιώθω πιο smooth απο ποτέ! Το πάει καλά το θέμα τελικά η HTC :) Πηρες καποιο update κ εχεις base 2.15 ? Γιατι εγω εχω ακομα 2.12 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Πηρες καποιο update κ εχεις base 2.15 ? Γιατι εγω εχω ακομα 2.12 Custom Rom με android 4.0.4 base 2.15. Πριν είχα με base 2.05 και ήταν πάλι smooth αλλά όχι τόσο! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εγω παντος κ την τελευταια φορα που προσπαθησα να περασω custom rom οσο ημουν root μου εκανε παλι νουμερα εκανε επανεκινηση ολη την ωρα κ δεν εμπενε σε recovery οποτε γυρισα σε stock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Γιατι να κανεις reset ? Κ κατι ακομα εχει κανει κανεις το κινητο απο fat32 σε ntfs γιατι εμενα μου μου λεει οτι υπαρχουν κατεστραμενα αρχεια . Δεν γίνεται αυτό που πας να κάνεις. Το κινητό θέλει fat32 για να δουλέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Δεν γίνεται αυτό που πας να κάνεις. Το κινητό θέλει fat32 για να δουλέψει... Κ αμα θελω να περασω μια μεγαλη ταινια να δω τι να κανω ? Σε ntfs δεν θα δουλευει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Όχι πρέπει να την "κόψεις" σε κομμάτια... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Όχι πρέπει να την "κόψεις" σε κομμάτια... Μπορεις να μου πεις πως να το κανω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Μπορεις να μου πεις πως να το κανω ? Ψάξε το πρόγραμμα mkvmerge GUI Στην καρτέλα global έχει επιλογή , splitting Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 To gsmarena αναφέρει ότι το αμερικάνικο one x πήρε update σε android 4.0.4. Θα το δώσει άραγε και σε έμας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Δοθηκε η 4.0.4 στο AT&T HTC One X http://www.androidpolice.com/2012/08/02/att-htc-one-x-getting-ota-update-to-2-20-502-7-eliminating-menu-bar-giving-users-remapping-options-and-maybe-closing-root/ Απο αυτά που γράφονται σε κανα δυο βδομάδες θα δοθεί και για το ( international) μοντέλο . Μήπως γνωρίζει κάποιος αν τα μοντέλα at@t ειχαν 3.0 .8 ....... kernel ή τον δώσανε μαζι με την αναβαθμίσει ? edit : τώρα είδα οτι το ανάφερε ποιο πανω ο φίλος @ kax Edited August 3, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Δοθηκε η 4.0.4 στο AT&T HTC One X http://www.androidpolice.com/2012/08/02/att-htc-one-x-getting-ota-update-to-2-20-502-7-eliminating-menu-bar-giving-users-remapping-options-and-maybe-closing-root/ Απο αυτά που γράφονται σε κανα δυο βδομάδες θα δοθεί και για το ( international) μοντέλο . Μήπως γνωρίζει κάποιος αν τα μοντέλα at@t ειχαν 3.0 .8 ....... kernel ή τον δώσανε μαζι με την αναβαθμίσει ? edit : τώρα είδα οτι το ανάφερε ποιο πανω ο φίλος @ kax Το αμερικανικο ειναι με αλλο επεξεργαστη νομιζω,οποτε για τον κερνελ ειδωμεν!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Το one x στην at&t εχει s4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Γιατί κολλάτε τόσο με την έκδοση του kernel? 2.6 έχει στην rom που βαλα σήμερα και το κινητό πετάει. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Γιατί κολλάτε τόσο με την έκδοση του kernel? 2.6 έχει στην rom που βαλα σήμερα και το κινητό πετάει. Aν διαβασεις στα σχολια του παραπανω link που λεει οτι αναβαθμιστηκε η ΑΤ&Τ εκδοση με τον 2πυρηνο S4 θα δεις οτι ο καινουργιος kernel φερνει βελτιωση στην διαχειριση της μνημης και στο multitasking. Το "πεταει" (και ειδικα σε custom) προσωπικα δεν μου λεει κατι. Ολοι πληρωσαμε το ιδιο και ολοι θελουμε να εχουμε τo καλυτερο και το τελευταιο OS. Edited August 3, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts