Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια θελω να σας ρωτησω δυο πραγματα . Το κινητο μου παρατηρησα οτι κανει κυματισμους στο πλαι της οθονης οταν παταω λιγο πιο δυνατα τι να κανω να στειλω πισω για service η θα μου κανουν ποσο καιρο να το παρω πισω κ θα μου το αντικαταστησουν με κανενα αλλο πιο ελλατοματικο. Επισης θελω να πςρασω μια ταινια να δω με μεγαλη αναλυση που ειναι blue-ray κ ειναι 18 γιγα κ ενω εχω ελευθερη μνημη 24 γιγα δεν μου την περναει λεγοντας οτι δεν εχω μνημη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια θελω να σας ρωτησω δυο πραγματα . Το κινητο μου παρατηρησα οτι κανει κυματισμους στο πλαι της οθονης οταν παταω λιγο πιο δυνατα τι να κανω να στειλω πισω για service η θα μου κανουν ποσο καιρο να το παρω πισω κ θα μου το αντικαταστησουν με κανενα αλλο πιο ελλατοματικο. Επισης θελω να πςρασω μια ταινια να δω με μεγαλη αναλυση που ειναι blue-ray κ ειναι 18 γιγα κ ενω εχω ελευθερη μνημη 24 γιγα δεν μου την περναει λεγοντας οτι δεν εχω μνημη.

Aπο την στιγμη που δεν εχει καποιο αλλο προβλημα εγω θα σου ελεγα να μην το πας. Ειδικα τωρα που ειναι αυγουστος παιζει να το παρεις μαζι με το δωρο Χριστουγεννων:rolleyes: Αν θες το δοκιμαζεις απο Σεπτεμβρη. Ουτε το δικο μου εχω παει πισω.

Ετσι κι αλλιως ομως δεν ειναι κατι σημαντικο και ουτε προκειται ποτε να το δεις στην καθημερινη σου χρηση. Ουτε που θα το ειχες παρει χαμπαρι αν δεν ειχε βγει "βρωμα";)

Edit: Εκει που βλεπεις την χρηση της μπαταριας και σου λεει ποση ωρα λειτουργει, κανονικα σε καθε reboot δεν επρεπε να μηδενιζει η μετρηση? Απ'οτι θυμαμαι ετσι εκανε η παλια μου συσκευη.

Edited by ardi21

Καλησπέρα παιδιά. Αρχικά ήθελα να ρωτήσω εάν είναι σε διάθεση το android jelly bean για το one x και εάν ναι πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε και εσείς πρόβλημα με το adobe flash player 11μιας και εμένα μου λέει ότι θέλει αναβάθμιση ο player (και δεν μπορώ να δω ορισμένα βίντεο) ενώ απ ότι βλέπω, ο player είναι ο πιο σύγχρονος στο play market.

Καλησπέρα παιδιά. Αρχικά ήθελα να ρωτήσω εάν είναι σε διάθεση το android jelly bean για το one x και εάν ναι πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε και εσείς πρόβλημα με το adobe flash player 11μιας και εμένα μου λέει ότι θέλει αναβάθμιση ο player (και δεν μπορώ να δω ορισμένα βίντεο) ενώ απ ότι βλέπω, ο player είναι ο πιο σύγχρονος στο play market.

Jelly bean επίσημα δεν έχει βγει ακόμα από την htc ;)

Τhe end of an era...

Ναι η μπαταρια μηδενιζει μετα απο reboot.

Εμενα δεν μηδενιζει. Τι μπορει να φταιει εκτος απο το να θελει reset?

Edited by ardi21

Γιατι να κανεις reset ? Κ κατι ακομα εχει κανει κανεις το κινητο απο fat32 σε ntfs γιατι εμενα μου μου λεει οτι υπαρχουν κατεστραμενα αρχεια . Edited by toroman
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι να κανεις reset ? Κ κατι ακομα εχει κανει κανεις το κινητο απο fat32 σε ntfs γιατι εμενα μου μου λεει οτι υπαρχουν κατεστραμενα αρχεια .

Oχι δεν εχω πειραξει την εσωτερικη μνημη.

Reset για να στρωσει η μετρηση της μπαταριας. Θελω να βλεπω γενικα ποσο ειναι ανοικτο.

Oχι δεν εχω πειραξει την εσωτερικη μνημη.

Reset για να στρωσει η μετρηση της μπαταριας. Θελω να βλεπω γενικα ποσο ειναι ανοικτο.

Θα ελεγα να το σβησεις να περιμενεις λιγο κ ανοιξε το παλι κ δες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παρατήρησα και εγώ ένα κυματισμο στην οθόνη όταν πατάς λίγο περισσότερο στα πλαιγα αλλά δεν με ενοχλεί και τόσο.:-)
Everything Is Possible....

Με το νέο base 2.15 το κινητό το νιώθω πιο smooth απο ποτέ! Το πάει καλά το θέμα τελικά η HTC :)

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Με το νέο base 2.15 το κινητό το νιώθω πιο smooth απο ποτέ! Το πάει καλά το θέμα τελικά η HTC :)

Πηρες καποιο update κ εχεις base 2.15 ? Γιατι εγω εχω ακομα 2.12

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηρες καποιο update κ εχεις base 2.15 ? Γιατι εγω εχω ακομα 2.12

Custom Rom με android 4.0.4 base 2.15.

Πριν είχα με base 2.05 και ήταν πάλι smooth αλλά όχι τόσο!

Εγω παντος κ την τελευταια φορα που προσπαθησα να περασω custom rom οσο ημουν root μου εκανε παλι νουμερα εκανε επανεκινηση ολη την ωρα κ δεν εμπενε σε recovery οποτε γυρισα σε stock.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι να κανεις reset ? Κ κατι ακομα εχει κανει κανεις το κινητο απο fat32 σε ntfs γιατι εμενα μου μου λεει οτι υπαρχουν κατεστραμενα αρχεια .

Δεν γίνεται αυτό που πας να κάνεις. Το κινητό θέλει fat32 για να δουλέψει...

Δεν γίνεται αυτό που πας να κάνεις. Το κινητό θέλει fat32 για να δουλέψει...

Κ αμα θελω να περασω μια μεγαλη ταινια να δω τι να κανω ? Σε ntfs δεν θα δουλευει ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεις να μου πεις πως να το κανω ?

Ψάξε το πρόγραμμα mkvmerge GUI

Στην καρτέλα global έχει επιλογή , splitting

:)

Δοθηκε η 4.0.4 στο AT&T HTC One X http://www.androidpolice.com/2012/08/02/att-htc-one-x-getting-ota-update-to-2-20-502-7-eliminating-menu-bar-giving-users-remapping-options-and-maybe-closing-root/

Απο αυτά που γράφονται σε κανα δυο βδομάδες θα δοθεί και για το ( international) μοντέλο .

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν τα μοντέλα at@t ειχαν 3.0 .8 ....... kernel ή τον δώσανε μαζι με την αναβαθμίσει ?

edit : τώρα είδα οτι το ανάφερε ποιο πανω ο φίλος @ kax

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Δοθηκε η 4.0.4 στο AT&T HTC One X http://www.androidpolice.com/2012/08/02/att-htc-one-x-getting-ota-update-to-2-20-502-7-eliminating-menu-bar-giving-users-remapping-options-and-maybe-closing-root/

Απο αυτά που γράφονται σε κανα δυο βδομάδες θα δοθεί και για το ( international) μοντέλο .

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν τα μοντέλα at@t ειχαν 3.0 .8 ....... kernel ή τον δώσανε μαζι με την αναβαθμίσει ?

edit : τώρα είδα οτι το ανάφερε ποιο πανω ο φίλος @ kax

Το αμερικανικο ειναι με αλλο επεξεργαστη νομιζω,οποτε για τον κερνελ ειδωμεν!!

Γιατί κολλάτε τόσο με την έκδοση του kernel? 2.6 έχει στην rom που βαλα σήμερα και το κινητό πετάει.

Γιατί κολλάτε τόσο με την έκδοση του kernel? 2.6 έχει στην rom που βαλα σήμερα και το κινητό πετάει.

Aν διαβασεις στα σχολια του παραπανω link που λεει οτι αναβαθμιστηκε η ΑΤ&Τ εκδοση με τον 2πυρηνο S4 θα δεις οτι ο καινουργιος kernel φερνει βελτιωση στην διαχειριση της μνημης και στο multitasking. Το "πεταει" (και ειδικα σε custom) προσωπικα δεν μου λεει κατι. Ολοι πληρωσαμε το ιδιο και ολοι θελουμε να εχουμε τo καλυτερο και το τελευταιο OS.

Edited by ardi21

• The title was changed to HTC One X / X+