Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Custom rom με 4.0.4 είναι ρε παιδιά.Που το παράξενο;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εδω έχουμε μια συσκευη χωρίς εγγύηση η οποία δεν μπορει να πουληθεί πάνω απο 250€. Η παραμικρή ζημια που θα βγάλει εκτός απο κανα button απαιτει αλλαγη πλακέτας που σημαινει 250-300€.

Είναι διαφορετικα αν το αγοράσει εις γνώση του και σε ανάλογη τιμη και διαφορετικα να εξαπατηθει.

Πρέπει να το επιστρέψει η τουλάχιστον να πάρει κάποια χρήματα πίσω.

Μπορει απο κάπου να φανεί ποτε έγινε το φλασαρισμα? δηλαδη να μπορει να αποδείξει ότι ήταν ξεκλειδωμενο πριν την αγορα του?

φιλε το παιδι το χει παρει χερι με χερι αρα δεν εχει σημασια για την htc αυτο.θελω να πω δηλαδη οτι η 1η αγορα με την αποδειξη ειναι σιγουρα πριν το φλασαρισμα.αρα?...

για μενα να το πας πισω και να παρεις το γκαλαξι και τα λεφτα!και αμεσα μην αρχισει να λεει το πουλσα το γκαλαξι κλπ....

στο κατω-κατω με 100+ του γκαλαξια πας σε πιο ασφαλες μεταχρσμενο

φιλε το παιδι το χει παρει χερι με χερι αρα δεν εχει σημασια για την htc αυτο.θελω να πω δηλαδη οτι η 1η αγορα με την αποδειξη ειναι σιγουρα πριν το φλασαρισμα.αρα?...

για μενα να το πας πισω και να παρεις το γκαλαξι και τα λεφτα!και αμεσα μην αρχισει να λεει το πουλσα το γκαλαξι κλπ....

στο κατω-κατω με 100+ του γκαλαξια πας σε πιο ασφαλες μεταχρσμενο

Έχει σημασία γιατί αν ο άλλος μπορεί να ισχυριστεί ότι το έδωσε σωστό. Εδώ έχουμε εξαπάτηση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχει σημασία γιατί αν ο άλλος μπορεί να ισχυριστεί ότι το έδωσε σωστό. Εδώ έχουμε εξαπάτηση.

Οντως.

Αλλα δυστυχως δεν νομιζω οτι μπορει να φανει ποτε εγινε το unlock της συσκευης..

Θα το ψαξω ομως καλυτερα μολις παω σπιτι και θα σας πω.

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Ξέρει κανεις αν υπάρχει κάποια beta έκδοση του tapatalk χωρίς τις 3 τελειες?

Έχει καταντήσει σπαστικό. Εφαρμογές όπως το Facebook, tapatalk να μην έχουν διορθώσει τις εφαρμογές τους ακόμα. Το Flipboard είναι θαυμάσιο στην τελική του έκδοση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

όπως αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά στις αγγελίες του φόρουμ, ο καθένας είναι υπεύθυνος για ό,τι πουλάει ή αγοράζει.Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό και δεν μας απασχολεί.

Αντί λοιπόν να κάνετε τσατ το τόπικ για μια αγοραπωλησία, προτιμήστε να γράφετε ουσιώδη ποστ, που θα προσφέρουν γνώση σε κάποιον που χρεώνεται από το κινητό του για να διαβάσει, και όχι σχόλια τύπου ''να κρεμάσουμε τον πωλητή στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό''.

Ευχαριστώ.

όπως αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά στις αγγελίες του φόρουμ, ο καθένας είναι υπεύθυνος για ό,τι πουλάει ή αγοράζει.Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό και δεν μας απασχολεί.

Αντί λοιπόν να κάνετε τσατ το τόπικ για μια αγοραπωλησία, προτιμήστε να γράφετε ουσιώδη ποστ, που θα προσφέρουν γνώση σε κάποιον που χρεώνεται από το κινητό του για να διαβάσει, και όχι σχόλια τύπου ''να κρεμάσουμε τον πωλητή στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό''.

Ευχαριστώ.

Νίκο δεν είναι θέμα να κρεμασουμε τον πωλητή, ουτε είπε κανεις ότι φερει ευθυνη το site. Απλα θα πρέπει να γινει γνωστο για να μην την πατησουν και αλλοι. Είναι δεύτερη φορα που συμβαίνει. Οπότε καλο είναι να γνωρίζουν όσοι μπαίνουν στο φόρουμ τι πρέπει να προσέξουν στην αγορα μεταχειρισμενου.

Παιδια ακουστε πως εχει το θεμα,και συγνωμη αν καποιοι απο δω μπηκαν σε αντιπαραθεση και φταιω εγω πηγα το κινητο στην HTC συγκεκριμενα στην Arvato και μου ειπαν οτι το κινητο ειναι κομπλε δεν εχω χασει την εγγυηση και συγκεκριμενα το παληκαρι μου εφερε το κινητο σε μια ασπρη οθονη και εγραφε κατι ******** και εγραφε απανω unlock και μου λεει οτι δεν εχει πυραχτει τιποτα απο το κινητο και εισαι οκ.ευχαριστω για ολους για τις απαντησεις σας.

Παιδια ακουστε πως εχει το θεμα,και συγνωμη αν καποιοι απο δω μπηκαν σε αντιπαραθεση και φταιω εγω πηγα το κινητο στην HTC συγκεκριμενα στην Arvato και μου ειπαν οτι το κινητο ειναι κομπλε δεν εχω χασει την εγγυηση και συγκεκριμενα το παληκαρι μου εφερε το κινητο σε μια ασπρη οθονη και εγραφε κατι ******** και εγραφε απανω unlock και μου λεει οτι δεν εχει πυραχτει τιποτα απο το κινητο και εισαι οκ.ευχαριστω για ολους για τις απαντησεις σας.

Εχω χασει επεισοδια?τι σχεση εχει η arvato με το επισημο σερβις htc.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αν έχω καταλάβει καλά, η arvato αποδέχεται unlocked One X σε εγγύηση...? :blink:

Αυτό μόνο καλό νέο μπορεί να είναι, αρκεί να επιβεβαιωθεί... ;)

Εχω χασει επεισοδια?τι σχεση εχει η arvato με το επισημο σερβις htc.

Η HTC συνεργάζεται με την Arvarto απο τον Οκτώβριο του 2011.

................................

Γιαννης

Το τι σου ειπε προφορικα καποιος δεν θα εχει καμια σημασια αν το κινητο σου παθει κατι και πρεπει να το στειλεις για επισκευη εντος εγγυησης. Αν εχεις custom ROM οπως φαινεται, τοτε η HTC μπορει να αρνηθει την επισκευη. Για αυτο ή επιστρεφεις τη συσκευη στον πωλητη (το πιο συνετο) ή να παιρνεις γραπτη απαντηση απο HTC οτι το κινητο ειναι οκ και εντος εγγυησης κλπ (πραγμα που το βρισκω δυσκολο να γινει)

Έχω διαβάσει συνομιλία στο chat της HTC όπου αναφέρεται ρητά η απώλεια εγγύησης ακόμα και σε μέρη της συσκευής που δεν έχουν σχέση. Όπως τα κουμπιά του ήχου.

Το τι σου ειπε προφορικα καποιος δεν θα εχει καμια σημασια αν το κινητο σου παθει κατι και πρεπει να το στειλεις για επισκευη εντος εγγυησης. Αν εχεις custom ROM οπως φαινεται, τοτε η HTC μπορει να αρνηθει την επισκευη. Για αυτο ή επιστρεφεις τη συσκευη στον πωλητη (το πιο συνετο) ή να παιρνεις γραπτη απαντηση απο HTC οτι το κινητο ειναι οκ και εντος εγγυησης κλπ (πραγμα που το βρισκω δυσκολο να γινει)

Σωστο ετσι ειναι

Έχω διαβάσει συνομιλία στο chat της HTC όπου αναφέρεται ρητά η απώλεια εγγύησης ακόμα και σε μέρη της συσκευής που δεν έχουν σχέση. Όπως τα κουμπιά του ήχου.

Ετσι ξερω και γω καλο ειναι ο φιλος να το ξαναδει

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

οντως ετσι ειναι.εγω ειχα ποσταρει την σχετικη συνομιλια

βρηκα το μηνυμα και το ξαναποσταρω για να γιενι κατανοητο για τι μιλαμε

Γιάννης: Γεια σας, σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την υποστήριξη της HTC, πως μπορώ να σας βοηθήσω;

εγω(εκει ειχα γραψει κανονικα το ονομα μου): αν ξεκλειδωσω την συσκευη μεσω του htcdev.com και μετα η συσκευη παρουσιασει καποιο προβλημα που δεν εχει καμια σχεση με το ξεκλειδωμα και την διαδικασια ρουταρισματος οπως πχ να μην λειτουργει το κουμπι του ηχου η εγγυηση θα ισχυει η οχι?

Γιάννης: Θα μπορούσα να έχω το ονοματεπώνυμό σας, έναν αριθμό επικοινωνίας, μια διεύθυνση email, και τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής. (Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε τον αριθμό ΙΜΕΙ καλώντας από την συσκευή *#06# ή θα το βρείτε στο πίσω μέρος της συσκευής κάτω από την μπαταρία)

εγω: πως να το βρω κατω απο την μπαταρια εφοσον η μπαταρια δεν ειναι αφαιρουμενη(one x)?(Σχολιο:tragic.δεν ηξερε οτι η μπαταρια δεν αφαιρειται)Το ονομα μου ειναι αυτο που λεει στο chat.δεν βλεπω γιατι χρειαζονται τοσες πληροφοριες για ενα υποθετικο ερωτημα?δεν εχω ακομα την συσκευη αλλα ρωταω γιατι για εμενα το να μπορει να ξεκλειδωθει χωρις να χανεται η εγγυηση για βλαβες οι οποιες δεν οφειλονται στο ξεκλειδωμα ειναι σημαντικος παραγοντας για εμενα.αναλογα το τι θα μου πειτε θα αποφασισω αν θα παρω αυτο η το galaxy s3(Σχολιο:να πουμε λιγο και την μπηχτουλα μας)

Γιάννης: Σχετικά με το ζήτημά σας, αν ξεκλειδώσετε τη συσκευή, τότε θα είναι εκτός εγγύησης.

εγω: ακομα και αν η βλαβη που τυχον παρουσιασει δεν εχει να κανει με το ξεκλειδωμα της συσκευης?

Γιάννης: Μάλιστα

Παιδια εδω έχουμε μια συσκευη χωρίς εγγύηση η οποία δεν μπορει να πουληθεί πάνω απο 250€. Η παραμικρή ζημια που θα βγάλει εκτός απο κανα button απαιτει αλλαγη πλακέτας που σημαινει 250-300€.

Είναι διαφορετικα αν το αγοράσει εις γνώση του και σε ανάλογη τιμη και διαφορετικα να εξαπατηθει.

Πρέπει να το επιστρέψει η τουλάχιστον να πάρει κάποια χρήματα πίσω.

Μπορει απο κάπου να φανεί ποτε έγινε το φλασαρισμα? δηλαδη να μπορει να αποδείξει ότι ήταν ξεκλειδωμενο πριν την αγορα του?

Τι λες ρε φίλε;

700 τιμή αντιπροσωπείας και 250 χωρίς εγγύηση ;

Δηλαδή τα 2/3 της τιμής είναι η εγγύηση και όχι η συσκευή ;

Το τηλέφωνο είναι στην αγορά με το ζόρι 2,5-3 μήνες.

Βρες μου σε παρακαλώ ένα Range Rover Evoque που ενδιαφέρομαι 3 μηνών στο 1/3 της τιμής με όλα τα χαρτιά του και δε με νοιάζει αν έχει εγγύηση αρκεί πριν τo πάρω να μπορώ να τo ελέγξω.

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ;;;;

Edited by Lord British
Are you with Us?

Τι λες ρε φίλε;

700 τιμή αντιπροσωπείας και 250 χωρίς εγγύηση ;

Δηλαδή τα 2/3 της τιμής είναι η εγγύηση και όχι η συσκευή ;

Το τηλέφωνο είναι στην αγορά με το ζόρι 2,5-3 μήνες.

Βρες μου σε παρακαλώ ένα Range Rover Evoque που ενδιαφέρομαι 3 μηνών στο 1/3 της τιμής με όλα τα χαρτιά του και δε με νοιάζει αν έχει εγγύηση αρκεί πριν τo πάρω να μπορώ να τo ελέγξω.

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ;;;;

My Lord εδω μιλάμε για κινητα. Πρωτα πρωτα η μεση τιμη ειναι πλεον 530€. Το οτι οι παροχοι το πωλουν 700 για να λενε οτι δινουν επιδοτηση δεν μας ενδιαφερει. Οποιαδηποτε συσκευη προερχεται απο χωρα ευρωπαικης ενωσης και δεν ειναι branded, εχει τα ιδια δικαιωματα σε εγγυηση εντος ελλαδος. Οποτε οποιος δινει 700 το κανει γιατι εχει επιδοτηση. Διαφορετικα αν θέλει σκέτη συσκευη αγοράζει απ όπου θέλει αρκει να πληρούνται οι όροι που προανέφερα.

Εγραψα και πριν, αν πας στο service έστω με μια μικρη ζημιά όπως πχ μια κομμένη ακίδα απο τον sim reader επειδη έβαλες μια φορα ανάποδα την sim, θέλεις 130€. Αν έχεις καμένη πλακέτα 250, προβληματική οθόνη 300.

Έπειτα όταν τα καθαρα μεταχειρισμένα πωλούνται 430€ ποσα θα πρέπει να δώσει κάποιος για μια συσκευη που ανά πάσα στιγμη μπορει να χρειασθεί αλλα 200-250 για επισκευή?

Πρώτου σχολιασεις μ αυτόν τον τροπο σκέψου λίγο το πράγμα.

παντως ο τεχνικος μου ειπε οτι η version του κινητου δεν ειναι custom ειναι επισημη τις HTC και απο το κινητο δεν εχει πηραχτει τιποτα αρα η εγγυηση ησχυει κανονικα

παντως ο τεχνικος μου ειπε οτι η version του κινητου δεν ειναι custom ειναι επισημη τις HTC και απο το κινητο δεν εχει πηραχτει τιποτα αρα η εγγυηση ησχυει κανονικα

Απ ότι βλέπω στα screenshot που έβαλες το κινητό σου έχει custom rom και όχι επίσημη.Προφανώς ο τεχνικός δεν ξέρει που πανε τα τέσσερα.

................................

Γιαννης

Απ ότι βλέπω στα screenshot που έβαλες το κινητό σου έχει custom rom και όχι επίσημη.Προφανώς ο τεχνικός δεν ξέρει που πανε τα τέσσερα.

Ακριβως!

H rom ειναι custom 1000%

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

My Lord εδω μιλάμε για κινητα. Πρωτα πρωτα η μεση τιμη ειναι πλεον 530€. Το οτι οι παροχοι το πωλουν 700 για να λενε οτι δινουν επιδοτηση δεν μας ενδιαφερει. Οποιαδηποτε συσκευη προερχεται απο χωρα ευρωπαικης ενωσης και δεν ειναι branded, εχει τα ιδια δικαιωματα σε εγγυηση εντος ελλαδος. Οποτε οποιος δινει 700 το κανει γιατι εχει επιδοτηση. Διαφορετικα αν θέλει σκέτη συσκευη αγοράζει απ όπου θέλει αρκει να πληρούνται οι όροι που προανέφερα.

Εγραψα και πριν, αν πας στο service έστω με μια μικρη ζημιά όπως πχ μια κομμένη ακίδα απο τον sim reader επειδη έβαλες μια φορα ανάποδα την sim, θέλεις 130€. Αν έχεις καμένη πλακέτα 250, προβληματική οθόνη 300.

Έπειτα όταν τα καθαρα μεταχειρισμένα πωλούνται 430€ ποσα θα πρέπει να δώσει κάποιος για μια συσκευη που ανά πάσα στιγμη μπορει να χρειασθεί αλλα 200-250 για επισκευή?

Πρώτου σχολιασεις μ αυτόν τον τροπο σκέψου λίγο το πράγμα.

To 95% των βλαβών των κινητών εμφανίζονται from day one ή πάρα πολύ σύντομα (κάτω από μήνα). Όλες οι υπόλοιπες βλάβες έρχονται λόγω κακής ή διαρκούς χρήσης και για πολλές από αυτές οι αντιπροσωπείες αρνούνται την υποστήριξη ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!! (υγρασία , σπασίματα , κατεστραμμένα pins , κλπ).

Δε θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω στη λογική σου διότι βλέπεις τα πράγματα τελείως υποκειμενικά.

Δεν έχει ο καθένας τη διάθεση και το χρόνο να τρέχει σε μικρομάγαζα για να αγοράσει κινητά αγνώστου προέλευσης.

Αυτό που για σένα μπορεί να ΜΗΝ είναι σημαντικό μπορεί για κάποιον άλλο να είναι.

Με την ίδια λογική εγώ επειδή έχω εταιρικό ΑΦΜ και μπορώ να αγοράζω χωρίς ΦΠΑ θα έπρεπε να διαπραγματεύομαι τις αγορές μου από τα φόρουμ με βάση τις απόλυτες τιμές και όχι τις τιμές λιανικής.

Γιατί δηλαδή να πάρω το 506,6 του skroutz ως βάση και όχι το 506,6-23%, δηλαδή το 412???

Άρα για ένα μεταχειρισμένο θα έπρεπε να δίνω το πολύ 300-330 μιας και παίρνω το σφραγισμένο με 412!

Κάνε μια αγγελία ζήτησης για Οne Χ σε τέλεια κατάσταση χωρίς εγγύηση στα 250(δική σου περίπτωση) ή με εγγύηση στα 300-330(δική μου περίπτωση και ενημέρωσε μας για το τι ακριβώς θα πάρεις...

Are you with Us?

παιδια ηρθα τωρα απο την δουλεια με 18 % μπαταρια , το εβαλα να φορτιση και μπηκα λιγο στο φβ, και ξαφνικα αρχισε η ενδειξει την μπαταριας το λαμπακι να αναβει και πορτοκαλι και πρασινο, ενω η θερμοκρασια ηταν 52 βαθμους, αλλο προβλημα δεν ξανα ειχα με το τηλ αν και ειναι (το τριτο τηλ) και κατι αλλο η μπαταρια με ανοιχτο το wifi κραταει 14 ωρεσ μονο.. εχετε καμια ιδεα γιατι 52 βαθμους;;;:mad

απο προγραμματα εχω μεσα,

battery info.gochat.co pilot.es file ex..facebook.

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

ισως λιγο ασχετο , αλλα αυτη η maximus ειναι καλη ρομ?

παιδια ηρθα τωρα απο την δουλεια με 18 % μπαταρια , το εβαλα να φορτιση και μπηκα λιγο στο φβ, και ξαφνικα αρχισε η ενδειξει την μπαταριας το λαμπακι να αναβει και πορτοκαλι και πρασινο, ενω η θερμοκρασια ηταν 52 βαθμους, αλλο προβλημα δεν ξανα ειχα με το τηλ αν και ειναι (το τριτο τηλ) και κατι αλλο η μπαταρια με ανοιχτο το wifi κραταει 14 ωρεσ μονο.. εχετε καμια ιδεα γιατι 52 βαθμους;;;:mad

απο προγραμματα εχω μεσα,

battery info.gochat.co pilot.es file ex..facebook.

εγω εχω καταφερει να το φτασω μεχρι 49 βα8μους οταν βλεπω ταινια και φορτιζω ταυτοχρονα... τωρα γιατι σου κραταει τοσο η μπαταρια ισως φταει καμια εφαρμογη η αν εχεις 100% φωτισμο η ολους τους συνχρονισμους παντα ανοιχτους? δεν ξερω , ψαξτο λιγο και 8α την βρεις την ακρη...

εισαι ροοτ?

Edited by Nikos_s3

εγω εχω καταφερει να το φτασω μεχρι 49 βα8μους οταν βλεπω ταινια και φορτιζω ταυτοχρονα... τωρα γιατι σου κραταει τοσο η μπαταρια ισως φταει καμια εφαρμογη η αν εχεις 100% φωτισμο η ολους τους συνχρονισμους παντα ανοιχτους? δεν ξερω , ψαξτο λιγο και 8α την βρεις την ακρη...

εισαι ροοτ?

οχι δεν ειμαι root. και τον φωτισμο τον εχω στο αυτοματο..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• The title was changed to HTC One X / X+