m7ixalis Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Καλημέρα Λίαν συντόμως θα σας μεταφέρω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την "direct αντιπαράθεση" μεταξύ HOX και SG3 που είχα την ευκαιρία να κάνω την Κυριακή. Περισσότερα εντός της ημέρας... Περιμένουμε και της δίκες σου εντυπώσεις . Οποιος θελει κατι σαν το smart stay που εχει το s3 αυτη ειναι η λυση ISeeYou https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iseeyoulite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pc2VleW91bGl0ZSJd Οσοι το έχουν δοκιμάσει στο xda λενε οτι δουλεύει πολυ καλά στο one x Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Το δοκίμασα... Παίζει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) Μια και βλέπω ότι (όλοι μας) θα θέλαμε να είχαμε ένα back-to-back test των 2 τεράτων, επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία... Την Κυριακή (ναι, των εκλογών), νωρίς το απόγευμα, μεταξύ Corona και Lays Chips (θου Κύριε, διαφήμιση!) είχα την ευκαρία να αντιπαραθέσω το SG3 φίλου με το HOX μου (το iP4S μου παρέμεινε στο τραπέζι, μακριά από τις όποιες αντιπαραθέσεις των 4πύρηνων... που να μπλέκει τώρα σε ξένα χωράφια)... Προσοχή και για αποφυγή παρεξηγήσεων: παραθέτω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ και μόνο απόψεις. Δεν έχω μαγαζί με κινητά, δεν έχω λόγο να παινέψω κάποιο εις βάρος κάποιου άλλου, δεν τα παίρνω από κανέναν, παραθέτω μόνο το τι πιστεύω/το τι είδα με τα μάτια μου. Αλλάζω τα ("εταιρικά") κινητά μου τόσο συχνά που δεν έχω πλέον εμπάθειες ή "κολλήματα" (είμαι όμως fan του iPhone ως βασικής συσκευής και αποδέχομαι την όποια καζούρα σχετικά). Πάμε λοιπόν: Πιάσιμο/πρώτη εντύπωση: σχεδόν χάος... Το HOX επιστρατεύει ποιοτικότατα υλικά και αυτό κάνει μπαμ με το καλημέρα! Το πλαστικό που έχει χρησιμοποιηθεί το SG3 δείχνει (δεν λέω "είναι", δείχνει όμως) φτηνιάρικο. Παράλληλα, το SG3 δεν έχει καθόλου εμπνευσμένο σχεδιασμό, όπως παραδέχεται και ο κάτοχός του βλέποντας το ΗΟΧ. Μοιάζει να έχει καταβληθεί προσπάθεια περιορισμού του κόστους κατασκευής, εις βάρος των top harware specs! Από την άλλη, το unibody σασί του HOX παρουσιάζει καλύτερο grip και καλύτερο overall feeling, τουλάχιστον για τα δικά μου standards. Καταλαβαίνω ότι η Samy θέλει να έχει το top spec Android κινητό και έχει επενδύσει σε hardware και software (βλ. τις δικές της "S-Apps"), αλλά κατά την γνώμη μου αυτό δεν δικαιολογεί τις υποχωρήσεις στην ποιότητα κατασκευής. Μην παρεξηγηθώ: δεν τρίζει πουθενά το SG3, δεν είναι κακοφτιαγμένο, απλά δεν μοιάζει σαν συσκευή των 700€, την στιγμή που το ΗΟΧ κάνει μπαμ ότι επενδύθηκε χρόνος όχι μόνο στο σχεδιασμό, αλλά και στην κατασκευή. Μειονέκτημα του ΗΟΧ, η θέση της κάμερας, ελαφρώς έξω από το σασί. Ο απρόσεχτος χρήστης ίσως την γρατζουνίσει χωρίς να το πολυκαταλάβει. Οθόνη: ως μέσος, άντε λίγο advanced χρήστης, δεν κατάλαβα τρομερή διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης. Ρύθμισα και τις 2 στο full brightness, έστειλα την ίδια (φωτεινή) εικόνα για wallpaper και στο SG3 και κατέγραψα εντυπώσεις. Η ώρα ήταν 17:30-18:00, είχα direct sunlight, έστω και λίγο χαμηλά, αλλά και οι δύο ήταν χάρμα ειδέσθαι. Δεν δυσκολεύτηκα να δω τις ενδείξεις στις οθόνες, δεν με κούρασαν. Λίγο πιο δεκτική στα αποτυπώματα μου φάνηκε η οθόνη του HOX. Επίσης, προσωπικά μου φάνηκε το SG3 ότι είχε πιο όμορφο, πιο βαθύ μαύρο για τα γούστα μου. Σαν γενική όμως διαπίστωση η οθόνη του ΗΟΧ μου φάνηκε πιο φωτεινή και σαν να είχε καλύτερο contrast... Browsing: συνδεδεμένος με το ίδιο WiFi net, η ταχύτητα απόκρισης δεν μου έδωσε εμφανείς διαφορές. Το ΗΟΧ ήταν λίιιιγο ταχύτερο, αλλά όχι επαρκώς ώστε να γείρει η πλάστιγγα. Όσον αφορά browsing μέσω 3G, δυστυχώς η Vodafone (εγώ) με την Wind (ο φίλος) έχουν διαφορές, τουλάχιστον στην κάλυψης της περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας, και πρέπει να ομολογήσω ότι έφαγα χώμα από το SG3... Ενδεικτικά, στο in.gr (βαριά σελίδα) μου έκανε πλάκα, ενώ και στο myphone (στην ελαφριά, mobile version) άνοιξε ταχύτερα! Λέτε να φταίει μόνο το δίκτυό μου...? Μία σημείωση εδώ για το WiFi: σε εμένα δεν έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα με την μείωση του σήματος, τουλάχιστον στο σπίτι και στο μαγαζί μου. Όμως, στην καφετέρια, με δεδομένο ότι καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι, άρα είχαμε την ίδια απόσταση από το hot spot, το HOX είχε 2 μπάρες σήμα, ενώ το SG3 έδειχνε full!!! Δεν μπορώ να το αποδώσω κάπου, ενώ ο φίλος με το SG3 το απέδωσε σε.. "software bug στον υπολογισμό της ισχύος του σήματος". Με πιάνετε αδιάβαστο.... Ταχύτητα απόκρισης: stock launchers και στα 2 τηλέφωνα, rooted το δικό μου (με stock ROM), νορμάλ το SG3. Πιο γρήγορο το SG3 στην εναλλαγή σελίδων του menu (φορτωμένα και τα 2 με εφαρμογές), πιο γρήγορο το ΗΟΧ στο άνοιγμα εφαρμογών. Ξεκάθαρο αποτέλεσμα και στα 2 προαναφερόμενα. Ελάχιστο lag στο ΗΟΧ στο κλείσιμο των εφαρμογών από το δεξί πλήκτρο του menu, πράγμα το οποίο προσωπικά θα το απέδιδα στο sense, το οποίο κάποιες (λίγες) φορές μοιάζει να "ταλαιπωρεί" το ΗΟΧ. Έκλεισα τα πάντα και άνοιξα και στα 2 τις ίδιες 4 εφαρμογές (Solid Explorer, Angry Birds Space, Viber, WhatsApp), και το SG3 τις έκλεισε κάπως ταχύτερα από το ίδιο πλήκτρο! Camera: ανοίγει πιο γρήγορα από το standby το ΗΟΧ. Όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών, δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη και ζητώ συγνώμη. Προσωπικά, δεν κατάλαβα διαφορά, μου φάνηκε εφάμιλλο το αποτέλεσμα, παρότι ο κάτοχος του SG3 - που είναι πιο χωμένος στα audiovisual χωράφια - μου είπε ότι το ΗΟΧ έχει λίγο θόρυβο και λίγο "ξεπλυμένα (!) χρώματα στα κοντινά", όπως είπε χαρακτηριστικά. Video δεν τραβήξαμε, άρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη δυστυχώς. Ο ίδιος όμως μου είπε ότι στο video, το SG3 είναι "απόλυτα ικανοποιητικό για τηλέφωνο" με και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Από την άλλη, ό,τι video έχω τραβήξει με το ΗΟΧ με κάλυψε σαν ποιότητα, χωρίς να μπορώ να πω κάτι πιο εξειδικευμένο ή να το ψάξω περισσότερο. Sorry... Ήχος: και στα δύο δεν μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον ήχο. Το ίδιο ringtone (ενημερωτικά, το Starlight των Muse, που έχει αρκετά πρίμα με πιάνο στην εισαγωγή και καλό tempo) με τον ήχο στο τέρμα ψιλοχάνονταν στην βαβούρα της (ανοικτής) καφετέριας και στις 2 περιπτώσεις. Όμως, η πιο ισχυρή δόνηση του ΗΟΧ βοηθάει σημαντικά όταν χάνεται ο ήχος. Στο ακουστικό επίσης κανείς μας δεν έμεινε με το χαμόγελο στα χείλη. Σε αυτό τον τομέα, προσωπικά θεώρησα ότι το SG3 στέλνει πιο καθαρό ήχο στο αυτί του χρήστη. Δεν νομίζω ότι θα χάσει κάποιος - σε νορμάλ συνθήκες - κλήσεις, αλλά δεν νομίζω ότι ποτέ θα χαμηλώσεις την ένταση του ηχείου σε κάτι χαμηλότερο από το τέρμα γιατί σου αρκεί μέχρι εκεί... Συμπέρασμα: Το ΗΟΧ είναι τόσο ποιοτικό, δείχνει τόσο καλοφτιαγμένο που μηδενίζει το όποιο (μικρό) πλεονέκτημα του SG3 στην απόδοση. Μέχρι στιγμής - στα χέρια μου τουλάχιστον - έχει αποδειχθεί πολύ αξιόπιστο, δεν έχει κολλήσει, δεν με έχει ταλαιπωρήσει, ενώ η μπαταρία του με χρήση σαν 2ο κινητό και με ενεργοποιημένο το 2xBattery βγάζει εύκολα 1,5 ημέρα, χωρίς να κλείνει το βράδυ. Προσωπικά δεν θα άλλαζα την επιλογή μου, θα επέμενα στο ΗΟΧ. Από την άλλη ο συγκεκριμένος χρήστης του SG3, αφότου έπιασε και επεξεργάστηκε το ΗΟΧ παραδέχθηκε ότι η απτή αίσθηση ποιότητάς του, ίσως τον οδηγούσε σε ανταλλαγή, αλλά αν μπορούσε να το κάνει root για να ξεφορτωθεί το Sense. Όσον αφορά στην ταχύτητα απόκρισης που το SG3 έδειξε τα δόντια του, ο φίλος μου είπε ότι εκείνος θα το απέδιδε είτε στο sense και ότι θα στοιχημάτιζε (και εγώ μαζί του, αφού αυτά κυκλοφορούν στο internet) πως η HTC θα το διορθώσει σε κάποιο update. Δεν ξέρω αν σας βοήθησα... Ό,τι παρατηρούσα το κατέγραφα επιγραμματικά στις σημειώσεις του Evernote, και για αυτό ήθελα κάποιο χρόνο να τις αντιγράψω και να τις μορφοποιήσω σε post. Δεν νομίζω ότι μου διέφυγε κάτι. Δεν είχα σκοπό ούτε να επηρεάσω κάποιον, ούτε να δημιουργήσω λάθος εντυπώσεις. Είναι - ξαναλέω - προσωπικές απόψεις (εμού και του φίλου με το SG3) και τίποτα περισσότερο. Όποια άλλη απάντηση μπορώ να δώσω, θα το κάνω ευχαρίστως. Να είστε πάντα καλά :) Edited June 20, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) Περιμένουμε και της δίκες σου εντυπώσεις . Οποιος θελει κατι σαν το smart stay που εχει το s3 αυτη ειναι η λυση ISeeYou https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iseeyoulite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pc2VleW91bGl0ZSJd Οσοι το έχουν δοκιμάσει στο xda λενε οτι δουλεύει πολυ καλά στο one x Σ ευχαριστούμε δουλεύει άψογα. Ίσως καλύτερα και απο το γνήσιο :D Μένει να δούμε την κατανάλωση. @@costasp Σ ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις σου. Είναι απόλυτα ρεαλιστικές. Να διευκρινίσω κάποια πράγματα μόνο. Σχετικα με το wifi έχω κάνει άπειρες συγκρίσεις μεταξυ HOX και iPad 2. Ισοδυναμα και σχεδον πάντα, πρώτα θα χάσει το σήμα το iPad και μετα το HOX. Φωτογραφία: έψαξα το θέμα σε διάφορα φωτογραφικά sites. O αισθητήρες του HOX που είναι f2.0 δημιουργει παραπάνω θόρυβο ο οποίος φαίνεται μόνο όταν κανεις υπερβολικο zoom. Όμως αποδίδει καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμου. Σε μια ψηφιακή κάμερα ο θόρυβος μπορει να μειωθεί με κατάλληλες ρυθμίσεις, εδω όχι. Προφανώς η HTC έκανε την επιλογη της με βάση το μεγαλύτερο ποσοστο των φωτογραφιών που παίρνουμε με το κινητο μας. Έχω τυπώσει φωτογραφίες σε μέγεθος Α4 και δεν παρατηρηται πουθενά θόρυβος. Φυσικα στα τεστ που γίνονται πχ στο gsmarena υπερτερει το Siii γιατι επικεντρώνονται στο crop test. Δηλαδη απο μια μακρινή φωτογραφία κάνουν crop ένα μικρο κομμάτι και το συγκρίνουν σαν νέα φωτο. Αυτο είναι σαν να κανεις zoom μια φωτογραφία πάνω απο 200%. Δεν είναι λάθος το τεστ, έτσι συγκρινονται οι ψηφιακές μεταξυ τους. Όμως εδω έχουμε κινητα. Αν θελουμε μακρινές φωτο με μεγάλη ευκρίνεια και χωρίς καθόλου θόρυβο για να τραβήξουμε ένα τοπίο απαιτηται κάμερα με φακο που διαθέτει πραγματικο zoom όχι ψηφιακό κλπ. Το κινητο είναι για γρήγορες φωτο όπου βρεθούμε. Παρόλα αυτα στην 24αρα οθόνη του υπολογιστη μου χρησιμοποιω σαν wallpaper φωτογραφία που έχω τραβήξει με το HOX στο Φάληρο. Δείχνει υπέροχα. Με δεδομένη την καλη απόδοση σε εσωτερικούς χώρους με κακο φωτισμο, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βεβαίως και θα προτιμούσα την κάμερα του 808, αλλα δεν γίνεται.:lol: Με 3g έχω επίσης πολυ καλές ταχύτητες και σαφώς καλύτερο σήμα συγκρινομενο με Nexus S, Nokia E5 τα οποία στο σπίτι μου γυρνάνε πολυ συχνα σε gsm λόγο αδυναμίας σήματος. Edited June 20, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 @costasp βρισκομαι σε αναζητηση νεας συσκευης, οποτε κι εγω σ ευχαριστω για το ποστ σου! θα ηθελα να σε ρωτησω αν εσυ κι ο φιλος σου εχετε πολλες φωτο αποθηκευμενες στα κινητα σας, ωστε να μου πεις αν υπαρχει διαφορα στο ανοιγμα/φορτωση της 'συλλογης" ? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι επιμενουν στον 2xx κερνελ. Παρη τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλά (οσον αφορα το διαβασμα και το γραψιμο ) αλλα απο αυτα που κaταλαβα μεγάλες διαφορές δεν υπαρχουν Μπορείτε να με δiαφωτισεται εσεις που γνωρίζεται καλα αγγλικα αλλα και κατι παραπάνω για το θεμα του kernel http://ulyssesonline.com/2011/05/30/linux-kernel-big-jump-to-3-0-0/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Παρη τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλά (οσον αφορα το διαβασμα και το γραψιμο ) αλλα απο αυτα που κaταλαβα μεγάλες διαφορές δεν υπαρχουν Μπορείτε να με δiαφωτισεται εσεις που γνωρίζεται καλα αγγλικα αλλα και κατι παραπάνω για το θεμα του kernel http://ulyssesonline.com/2011/05/30/linux-kernel-big-jump-to-3-0-0/ το site ειναι αντιφατικο.ναι μεν ισχυει αυτο που λες ομως σε ενα αλλο αρθρο απο αυτο το site λεει οτι υπαρχουν μεγαλες διαφορες στην ταχυτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) Παρη τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλά (οσον αφορα το διαβασμα και το γραψιμο ) αλλα απο αυτα που κaταλαβα μεγάλες διαφορές δεν υπαρχουν Μπορείτε να με δiαφωτισεται εσεις που γνωρίζεται καλα αγγλικα αλλα και κατι παραπάνω για το θεμα του kernel http://ulyssesonline.com/2011/05/30/linux-kernel-big-jump-to-3-0-0/ το site ειναι αντιφατικο.ναι μεν ισχυει αυτο που λες ομως σε ενα αλλο αρθρο απο αυτο το site λεει οτι υπαρχουν μεγαλες διαφορες στην ταχυτηταΟντως,απο οσα ξερουμε εως τωρα και απο τα οσα εχουμε δει εμπειρικα βγαζωντας-βαζωντας ρομς και κερνελς οι 3xx κερνελς ειναι γρηγοροτεροι.Εκτος αυτου δινουν αβανταζ υποστηριζοντας επιπλεον λειτουργιες οπως ειναι πχ το usb on the go. Edited June 20, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Περιμένουμε και της δίκες σου εντυπώσεις . Οποιος θελει κατι σαν το smart stay που εχει το s3 αυτη ειναι η λυση ISeeYou https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iseeyoulite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pc2VleW91bGl0ZSJd Οσοι το έχουν δοκιμάσει στο xda λενε οτι δουλεύει πολυ καλά στο one x Διαπιστώνω ότι έχει πρόβλημα όταν ρυθμίσεις το κλείσιμο της οθόνης στα 15". Μάλλον τα διαστήματα που τσεκάρει η κάμερα αν κοιτάμε την οθόνη είναι ρυθμισμενα πάνω απο τα 15" κι έτσι δεν προλαβαίνει να τσεκάρει πριν κλείσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Σκέπτομαι μια θήκη που παράλληλα φορτιζει. Δεν σκοπεύω να την έχω μόνιμα στη συσκευη. Θα την φοραω σε ειδικές περιπτώσεις όπως ταξίδια και όταν προκειμένου να παραμεινω πολλές ώρες μακριά απο πρίζα. Τι λέτε? 2200mAh External Backup Battery Charger Power Bank Case Cover For HTC One X http://www.ebay.com/itm/221051230634 Υπάρχει και σε 3500mAh αλλα δεν είναι τόσο κομψη και δεν με εμπνέει η ποιότητα της, Δεν μου φαινεται ωραιο σαν συσκευη και επισης αυτες οι τρυπες που εχει για το ηχειο μου φαινεται οτι θα μειωνουν κατα πολυ τον ηχο. Θα μου αρεσε και εμενα κατι τετοιο αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει. Δυστυχως ολοι σχεδιαζουν για το iphone που εχει πολυ καλες θηκες που φορτιζουν. Αυτο που εχω τωρα ειναι ενας εξωτερικος φορτιστης (μπαταρια). Ειναι μικρο και ελαφρυ και μπορει να φορτισει μεχρι και το iPad ετσι μου φορτιζει ολες μου τις συσκευες και ειναι και 11.000mAh (ναι δεν ειναι λαθος ειναι 11.000). http://www.amazon.co.uk/New-Trent-IMP1000-Thunderbolt-Blackberry/dp/B004CHMP50/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340199245&sr=8-1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Οταν κανετε πληρη φορτιση και βγαζετε τη μπριζα το ποσοστο μενει στο 100% ή πεφτει στο 97 οπως στα galaxy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Οταν κανετε πληρη φορτιση και βγαζετε τη μπριζα το ποσοστο μενει στο 100% ή πεφτει στο 97 οπως στα galaxy? Κανονικα στο 100% Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 @costasp βρισκομαι σε αναζητηση νεας συσκευης, οποτε κι εγω σ ευχαριστω για το ποστ σου! θα ηθελα να σε ρωτησω αν εσυ κι ο φιλος σου εχετε πολλες φωτο αποθηκευμενες στα κινητα σας, ωστε να μου πεις αν υπαρχει διαφορα στο ανοιγμα/φορτωση της 'συλλογης" ? Η δική μου συσκευή έχει κοντά 1600 (!). Μόνο το album της κόρης μου είναι περί τις 1200 φαντάσου ;) Του φίλου πρέπει να έχει σίγουρα πολλές επίσης, αν κρίνω απο το ότι οπότε είμαστε στην πίστα δεν σταματάει να "βαράει" photos και videos. Πέραν των εικασιών και της πλάκας, δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα σε αυτο, με καμία εκ των δυο συσκευών! Είναι αρκετά γρήγορες για να σηκώσουν απροβλημάτιστα μια φορτωμένη γκαλερί... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Η δική μου συσκευή έχει κοντά 1600 (!). Μόνο το album της κόρης μου είναι περί τις 1200 φαντάσου ;) Του φίλου πρέπει να έχει σίγουρα πολλές επίσης, αν κρίνω απο το ότι οπότε είμαστε στην πίστα δεν σταματάει να "βαράει" photos και videos. Πέραν των εικασιών και της πλάκας, δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα σε αυτο, με καμία εκ των δυο συσκευών! Είναι αρκετά γρήγορες για να σηκώσουν απροβλημάτιστα μια φορτωμένη γκαλερί... καπου στις 1000 εχει το arc μου κι οταν ανοιγω τη συλλογη φορτωνουν αμεσως οι πρωτες 10-15, αλλα μετα κανει μια ωρα για τις υπολοιπες. ειναι κατι που μου σπαει τα νευρα, γι αυτο ρωτησα τι γινεται με τα δυο θηρια:) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 καπου στις 1000 εχει το arc μου κι οταν ανοιγω τη συλλογη φορτωνουν αμεσως οι πρωτες 10-15, αλλα μετα κανει μια ωρα για τις υπολοιπες. ειναι κατι που μου σπαει τα νευρα, γι αυτο ρωτησα τι γινεται με τα δυο θηρια:) Μαργαρίτα αν έχεις πολλά άλμπουμ και κάποια δεν είναι άμεσης προτεραιότητας μπορείς να τα κάνειςνα μην εμφανίζονται στην βιβλιοθήκη. Αν χρειαστεί να δεις κάποιες φωτο απ αυτά, μπορείς να το κανείς από τον file explorer. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Έχω δύο αστίες απορίες. 1. Πως βάζουμε τόνους γράφοντας με querty πληκτρολόγιο; 2. Που πηγαίνουν τα αρχεία εφαρμογών; Θέλω να βρω αρχεία office που έχω κατεβάσει όπως και άλλα αρχεία και δεν βρίσκω έναν φάκελο που να περιέχει όλα τα αρχεία εφαρμογών. Γενικά είναι ορατά όλα τα αρχεία ή θέλει root; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Έχω δύο αστίες απορίες. 1. Πως βάζουμε τόνους γράφοντας με querty πληκτρολόγιο; 2. Που πηγαίνουν τα αρχεία εφαρμογών; Θέλω να βρω αρχεία office που έχω κατεβάσει όπως και άλλα αρχεία και δεν βρίσκω έναν φάκελο που να περιέχει όλα τα αρχεία εφαρμογών. Γενικά είναι ορατά όλα τα αρχεία ή θέλει root; 1: Κρατάς πατημένο το πλήκτρο του γράμματος που θέλεις να τονίσεις μέχρι να βγει η επιλογή του τονισμένου, παρουσιάζεται σαν extra χαρακτήρας 2: Υποπτεύομαι ότι τα αρχεία office (αν αναφέρεσαι σε αρχεία Word/Excel) πανε στον φάκελο My Documents. Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 1: Κρατάς πατημένο το πλήκτρο του γράμματος που θέλεις να τονίσεις μέχρι να βγει η επιλογή του τονισμένου, παρουσιάζεται σαν extra χαρακτήρας 2: Υποπτεύομαι ότι τα αρχεία office (αν αναφέρεσαι σε αρχεία Word/Excel) πανε στον φάκελο My Documents. Και έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τον τόνο. για το office βρήκα ότι τα πέρναγε μαζί με ότι κατεβάζω από το net. επίσης έψαχνα να βρω και μια εφαρμογή backup που τα βάζει αλλά το βρήκα. ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Παιδιά καλημέρα Χθές ήμουν σε μιά εκδήλωση σε ενα κλειστό γήπεδο μπάσκετ Τράβηξα 5 video με το hox τα οποία οταν τα πέρασα στον υπολογιστή για να τα δώ ενώ η εικόνα ήταν άψογη ο ήχος ήταν χάλια σχεδόν δεν μπορείς να καταλαβεις τι μουσική ακούγεται. Να πω ότι η μουσική ήταν αρκετά δυνατα. Εχει παρατηρήσει κάπιος κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλημέρα σας . Για πειτε σας παρακαλώ πως γίνεται αυτο και τι cover είναι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλημέρα σας . Για πειτε σας παρακαλώ πως γίνεται αυτο και τι cover είναι . Πρέπει να είναι αυτή η θήκη ( http://shop.htcpedia.com/htc-one-x-hard-shell-flip-case-hc-v701.html ) Τώρα πως γίνεται.... μήπως με κάποια εφαρμογή;;; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Πρέπει να είναι αυτή η θήκη ( http://shop.htcpedia.com/htc-one-x-hard-shell-flip-case-hc-v701.html ) Τώρα πως γίνεται.... μήπως με κάποια εφαρμογή;;; Αυτη η εφαρμογή πρέπει να ειναι https://play.google.com/store/apps/details?id=it.android.smartscreenoffpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIml0LmFuZHJvaWQuc21hcnRzY3JlZW5vZmZwcm8iXQ.. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Παιδιά καλημέρα Χθές ήμουν σε μιά εκδήλωση σε ενα κλειστό γήπεδο μπάσκετ Τράβηξα 5 video με το hox τα οποία οταν τα πέρασα στον υπολογιστή για να τα δώ ενώ η εικόνα ήταν άψογη ο ήχος ήταν χάλια σχεδόν δεν μπορείς να καταλαβεις τι μουσική ακούγεται. Να πω ότι η μουσική ήταν αρκετά δυνατα. Εχει παρατηρήσει κάπιος κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ Και μένα το έκανε αυτό σε ένα γάμο που είχα τραβήξει βίντεο και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Και μένα το έκανε αυτό σε ένα γάμο που είχα τραβήξει βίντεο και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Μηπως το χερι σου ακουμπουσε το μικροφωνο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μηπως το χερι σου ακουμπουσε το μικροφωνο; Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι, πάνε και αρκετές μέρες. Αλλά αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι όταν το βλέπω το βίντεο από το κινητό το ακούω κανονικά, μόλις το περάσω στο pc μου η ένταση παρουσιάζει απότομες αυξομειώσεις. Αυτό είναι που με προβληματίζει. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts