Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ημουν πριν λιγο στην wind,ειχαν ενα σφραγισμενο hox το οποιο ειδα οτι ηταν made in china και με αριθμο κατασκευης SH25xxx.Υπαρχουν διαφορες με αυτα που ειναι made in taiwan?

Το καλό είναι ότι είναι κατασκευασμένο Μάιο. Παρόλα αυτά εγώ θα προτιμούσα made in Taiwan...

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επέλεξε ένα δυνατο ήχο και εχε δόνηση. Η ένταση του είναι περίπου 6 dbl μικρότερη απο τον ανταγωνισμο.

Κατέβασε την εφαρμογη Zedge και θα βρεις παρα πολλούς ήχους.

Το ακουστικό όχι το μεγάφωνο

Εμένα από wind είναι ht25

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Το καλό είναι ότι είναι κατασκευασμένο Μάιο. Παρόλα αυτά εγώ θα προτιμούσα made in Taiwan...
Κι εγω μαζι σου σε αυτο,το θεμα ειναι οτι δεν εχω και πολλες επιλογες λογω του οτι εχω πολυ μεγαλη επιδοτηση αναγκαστικα θα το παρω απο εκει(ειναι και οι καιροι δυσκολοι) .Μεχρι τελος του μηνα ομως θα δω τι θα κανω

Το σιγουρο ειναι οτι η wind ψωνιζει απευθειας απο τις ελληνικες αντιπροσωπειες και δεν τιθεται θεμα παραεισαγωγων,για να εχει κατι τετοιο η ελληνικη htc θα εχει αρχισει αυτη την διαθεση.Θα δειξει..

Για το νεο beta update που αναφερθηκε πιο πανω,ξερουμε τιποτα για τις αλλαγες που θα υπαρξουν?

Edited by truckman

Κι εγω μαζι σου σε αυτο,το θεμα ειναι οτι δεν εχω και πολλες επιλογες λογω του οτι εχω πολυ μεγαλη επιδοτηση αναγκαστικα θα το παρω απο εκει(ειναι και οι καιροι δυσκολοι) .Μεχρι τελος του μηνα ομως θα δω τι θα κανω

Το σιγουρο ειναι οτι η wind ψωνιζει απευθειας απο τις ελληνικες αντιπροσωπειες και δεν τιθεται θεμα παραεισαγωγων,για αν εχει κατι τετοιο η ελληνικη htc θα εχει αρχισει αυτη την διαθεση.Θα δειξει..

Όντως οι καιροί είναι δύσκολοι φίλε μου και μόνο για να πετάς μεγάλες επιδοτήσεις δεν είναι... :)

Θα σου πρότεινα να ψάξεις και σε άλλα καταστήματα wind (αν έχεις στην περιοχή σου) μπας και βρεις κανένα HT25... Αλλά και το SH να πάρεις μπορεί να είναι μια χαρά και αν δεν είναι, τους το πας πίσω...

Το ακουστικό όχι το μεγάφωνο

Sorry δεν το προσεξα και επειδη δεν έχει αναφερθεί σε κανένα τέτοιο θέμα δεν πήγε το μυαλό μου εκει.

Έχω χρησιμοποιήσει την συσκευη μου σε διάφορες συνθήκες, απο ιδιαίτερα θορυβώδεις χώρους του εργοστασίου μέχρι στην παραλία το Πάσχα όπου είχε αέρα και θόρυβο απο τα κύματα.

Έχεις βάλει την ένταση του στο maximum?

Η beta απ ότι ακούγεται βασίζεται στην 4.0.4

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλημερα παιδια. Αγορασα την συσκευη απο εναν γνωστο. Το θεμα ειναι με το dropbox το οποιο ειχε ενεργοποιησει αυτος και τωρα στο δικο μου email εχω μονο 2.5g. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση μπορει να γινει μεταφορα χωρου απο εναν λογαριασμο σε εναν αλλο?

Δοκίμασε να σβήσεις και να περάσεις πάλι το dropbox.

Hard Reset έκανες μόλις το πήρες;

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Ρε παιδια εχει περασει κανεις την 1.29.401.11; Ισχυει οτι δεν εχει ελληνικο μενου;

401 είναι ευρωπαϊκή έκδοση όλη αυτό έχουμε οπότε έχει ελληνικα και εγώ αυτό έχω

Το 29 η έκδοση και το 11 η μικρό διορθώσεις

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

καποιοε εγραψε για επερχομενο update. ισχυει?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ρε παιδια εχει περασει κανεις την 1.29.401.11; Ισχυει οτι δεν εχει ελληνικο μενου;

Ακόμα και με την 1.26 που ήταν η αρχικη, τουλάχιστον οι συσκευές που ήλθαν απο καταστήματα του εξωτερικού δεν είχαν ελληνικο μενου.

Μπορει όμως να προστεθεί η γλώσσα με την σχετική εφαρμογη απο το Market.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η ARHD ήδη βγήκε σήμερα στη version 7 και στηρίζεται σε Android 4.0.4

Re-based on latest 2.05.401.2 base with Android 4.0.4 (Thanks to Football for the base)

s21 ultra 256

καποιοε εγραψε για επερχομενο update. ισχυει?

Εγώ το εγραψα.. υπάρχει αλλά beta καθαρά για τους δοκιμαστικές

Δεν είναι για μας

Κωνσταντινος

Κατεβάζω τώρα και την βάζω σε λίγη ώρα.

Ακόμα και με την 1.26 που ήταν η αρχικη, τουλάχιστον οι συσκευές που ήλθαν απο καταστήματα του εξωτερικού δεν είχαν ελληνικο μενου.

Μπορει όμως να προστεθεί η γλώσσα με την σχετική εφαρμογη απο το Market.

Πως λεγεται;

Η ARHD ήδη βγήκε σήμερα στη version 7 και στηρίζεται σε Android 4.0.4

Re-based on latest 2.05.401.2 base with Android 4.0.4 (Thanks to Football for the base)

O Football μπηκε εχθες κι αυτος στον χορο για το s-off,πιστευω να εχουμε συντομα καλα νεα:)

γνωριζει κανεις για βαση αυτοκινητου audi TT πρωτης γενιας για το one X?

το αμαξι εχει μια προεγκατασταση αλλα για iphone 4-4s (μπορει να αφαιρεθει και να μπει και για αλλα κινητα απλα δεν βρισκω για το Χ)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Πως λεγεται;

MoreLocale 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmNfbGlzLmNjbC5tb3JlbG9jYWxlIl0.

O Football μπηκε εχθες κι αυτος στον χορο για το s-off,πιστευω να εχουμε συντομα καλα νεα:)

Πάρη κάποιο λινκ να διαβάσω για το θέμα.

Samsung galaxy s21+

Εδω Μιχαλη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27485315&postcount=3030

τα παιδια που προσπαθουσαν εως τωρα το εχουν αναρτησει πλεον με μεγαλα γραμματα

HUGE UPDATE εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604300

Edited by truckman

Από την μια κλειδώνει bootloader και από την άλλη δίνει beta την καινούργια version σε third party developers? Κοροϊδευόμαστε?

Από την μια κλειδώνει bootloader και από την άλλη δίνει beta την καινούργια version σε third party developers? Κοροϊδευόμαστε?

Ίσως αρχίζει να αναθεωρεί σιγα σιγα κάποιες απόψεις και πρακτικές της .

Μακάρι :up:

Samsung galaxy s21+

Στο νέο base που κυκλοφορεί από την HTC η εταιρία έχει προσθέσει επιλογή στα settings ώστε να αλλάζει το recent apps button σε menu.

Στο νέο base που κυκλοφορεί από την HTC η εταιρία έχει προσθέσει επιλογή στα settings ώστε να αλλάζει το recent apps button σε menu.

Για τον κερνελ ξερουμε τιποτα? Τον αλλαξαν?

• The title was changed to HTC One X / X+