Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω θα βρείτε ποιες εφαρμογές μπορείτε να κάνετε desable και πως, εφόσον δεν τις χρησιμοποιείτε.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1681729

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια ερωτηση , bootloader mode ειναι απλα οταν το ανοιγουμε με power + volume down και παταμε fastboot ε?

Εδω θα βρείτε ποιες εφαρμογές μπορείτε να κάνετε desable και πως, εφόσον δεν τις χρησιμοποιείτε.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1681729

Ρε παιδια,δεν θα ηταν φρονιμο να ανοιγε ενα thread με καποια βασικα πραγματα οπως πχ αυτο που ρωταει ο φιλος taxudromos,αυτο που ποραθετει ο Κωστας και γενικα να περιεχονται και να προστιθενται οτιδηποτε οδηγοι κριθουν χρησιμοι?Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν ατομα που τα htc τους ειναι εντελως προτογνωρα,αλλα προτογνωρο ειναι και το one-x (οπως και καθε συσκευη που κυκλοφορει) και οτιδηποτε χρησιμο που αφορα την συσκευη νομιζω θα ηταν καλα να συγκεντρωνεται σε ενα σημειο. Edited by truckman

• Administrators
Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ξεχωριστού θέματος. Φτιάξτε εσείς τους οδηγούς και υπάρχει ήδη χώρος για να μπουν... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=158

Modpic.gif

Τελικά εχει πολύ δύναμη ο tegra3
Kαι σε αλλα τετοια τεστ που εχω δει φαινεται οτι δεν καταλαβαινει τιποτα απο ζορια :happy:

Έχει δοκιμάσει κανείς την Exodized; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597778

Είναι ακριβώς αυτό που ζητάω (stock ics με sense cam).

Ενώ εχω εγκατεστημένο το flash player, σε πολλά site μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει και δεν μπορώ να τα δω. Που μπορεί να οφείλεται?

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Ενώ εχω εγκατεστημένο το flash player, σε πολλά site μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει και δεν μπορώ να τα δω. Που μπορεί να οφείλεται?
Για κανε του ενα update απο το market.Μου το εκανε και μενα στο s2 και με το update εστρωσε.

Για κανε του ενα update απο το market.Μου το εκανε και μενα στο s2 και με το update εστρωσε.

Δεν υπάρχει update...την τελευταία έκδοση έχω.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Δεν υπάρχει update...την τελευταία έκδοση έχω.
Δεν κανεις μια δοκιμη με τον opera να δεις τι παιζει?Αν σου δουλεψει σωστα μαλον καποια ρυθμιση στον στοκ browser πρεπει να ειναι (δεν το εχω για να σου πω σιγουρα).Αν δεις οτι σου ξανακανει τα ιδια θα προτεινα να απεγκαταστησεις τον flash player σβηνοντας και τα δεδομενα και να τον ξαναφορτωσεις.

Τελικά εχει πολύ δύναμη ο tegra3

Το έχω κάνει αυτο το τεστ στο δικο μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αγόρασα την εφαρμογη μόνο γι αυτο γιατι ουσιαστικά δεν υπάρχει περίπτωση να κανεις browsing και να παρακολουθείς βίντεο. :p

Γενικα ο Tegra 3 δεν υστερει σε δύναμη. Θα μπορούσε να έχει καλύτερη διαχείριση στην κατανάλωση σε κάποιες βασικές λειτουργίες όπως η αναπαραγωγη βίντεο όπου υστερει. Όμως έχει κάτι που δεν έχουν ούτε ο Exynos ούτε ο S4. Μιλάω για την πολυ μικρή κατανάλωση όταν η συσκευη είναι σε sleep mode.

Έχει δοκιμάσει κανείς την Exodized; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597778

Είναι η rom που θα ήθελα να δοκιμάσω αν δεν υπήρχε το θέμα με την εγγύηση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το έχω κάνει αυτο το τεστ στο δικο μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αγόρασα την εφαρμογη μόνο γι αυτο γιατι ουσιαστικά δεν υπάρχει περίπτωση να κανεις browsing και να παρακολουθείς βίντεο. :p

Γενικα ο Tegra 3 δεν υστερει σε δύναμη. Θα μπορούσε να έχει καλύτερη διαχείριση στην κατανάλωση σε κάποιες βασικές λειτουργίες όπως η αναπαραγωγη βίντεο όπου υστερει. Όμως έχει κάτι που δεν έχουν ούτε ο Exynos ούτε ο S4. Μιλάω για την πολυ μικρή κατανάλωση όταν η συσκευη είναι σε sleep mode.

Είναι η rom που θα ήθελα να δοκιμάσω αν δεν υπήρχε το θέμα με την εγγύηση.

Εννοείτε οτι η συγκεκριμένη εφαρμογή ειναι περισσότερο για εφε , ιδιαίτερη χρησιμότητα δεν βλεπω απλά μου εκανε εντυπώσει οτι οσο και αν το είχε "φορτώσει" το τηλέφωνο δεν λαγκαρε

Αν υπηρχε s-off χωρις να χάνεις τη εγγύηση το xda θα είχε πάρει φωτια απο τις rom και τα mods που θα κυκλοφορούσαν, ειδκα για το one x που διαβάζω λιγο όλοι ειναι στο περιμενε μηπως και .....

Samsung galaxy s21+

Ενδέχεται να ανταλλαξω το s2 μου με ένα hox λευκό ενός μήκος,τι με συμβουλεύεστε να προσέξω στον ελέγχο του?

Το τηλ μου αρέσει πολύ εμφανισιακά ,το περιεργαστηκα λίγο στο πλαίσιό,η οθόνη του δεν παίζεται..Θα δω αρκετή διάφορα από το s2?

Εννοείτε οτι η συγκεκριμένη εφαρμογή ειναι περισσότερο για εφε , ιδιαίτερη χρησιμότητα δεν βλεπω απλά μου εκανε εντυπώσει οτι οσο και αν το είχε "φορτώσει" το τηλέφωνο δεν λαγκαρε

Αν υπηρχε s-off χωρις να χάνεις τη εγγύηση το xda θα είχε πάρει φωτια απο τις rom και τα mods που θα κυκλοφορούσαν, ειδκα για το one x που διαβάζω λιγο όλοι ειναι στο περιμενε μηπως και .....

Τη εφαρμογή αυτή την έχω εγώ και η χρησιμότητά της είναι εξαιρετική αν ξέρεις πως να τη χρησιμοποιείς...Έχω εγκατεστημένη στο κινητό μου την εφαρμογή Fitness Buddy με 17.000 ασκήσεις (μόνιμος κάτοικος γυμναστηρίου γαρ) και διαθέτει επιδεικτικά βίντεο για το σύνολο, σχεδόν, των συμπεριλαμβανομένων ασκήσεων τα οποία και τα κατεβάζεις μέσω wifi. Με το Stick It λοιπόν έχεις τη δυνατότητα, αφού το θέσεις ως default player, να κάνεις ένα απλό κλικ πάνω στην άσκηση και εκεί που είναι η περιγραφή της να σου ξεπετάγεται από δίπλα ένα μικρό παράθυρο με την άσκηση σε βίντεο, το οποίο είναι εξαιρετικά βοηθητικό και ισοπεδώνει σε χρηστικότητα το πρώην iPhone μου, αφού σε αντίστοιχη εφαρμογή το βίντεο της άσκησης κάλυπτε όλη την οθόνη. Εγώ έχω κατενθουσιαστεί με αυτή τη χρήση της εφαρμογής...και έχω συνειδητοποιήσει πόσο χρήσιμη μου είναι.

Τη εφαρμογή αυτή την έχω εγώ και η χρησιμότητά της είναι εξαιρετική αν ξέρεις πως να τη χρησιμοποιείς...Έχω εγκατεστημένη στο κινητό μου την εφαρμογή Fitness Buddy με 17.000 ασκήσεις (μόνιμος κάτοικος γυμναστηρίου γαρ) και διαθέτει επιδεικτικά βίντεο για το σύνολο, σχεδόν, των συμπεριλαμβανομένων ασκήσεων τα οποία και τα κατεβάζεις μέσω wifi. Με το Stick It λοιπόν έχεις τη δυνατότητα, αφού το θέσεις ως default player, να κάνεις ένα απλό κλικ πάνω στην άσκηση και εκεί που είναι η περιγραφή της να σου ξεπετάγεται από δίπλα ένα μικρό παράθυρο με την άσκηση σε βίντεο, το οποίο είναι εξαιρετικά βοηθητικό και ισοπεδώνει σε χρηστικότητα το πρώην iPhone μου, αφού σε αντίστοιχη εφαρμογή το βίντεο της άσκησης κάλυπτε όλη την οθόνη. Εγώ έχω κατενθουσιαστεί με αυτή τη χρήση της εφαρμογής...και έχω συνειδητοποιήσει πόσο χρήσιμη μου είναι.

Ένταξη είναι μια εξεζητημενη κατάσταση. Πιθανώς να υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που μπορει να χρησιμοποιηθεί. Δεν είναι θέμα όμως του αν ξέρεις να την χρησιμοποιήσεις, αλλα του αν σου χρειάζεται.

Στην δικη σου περιπτωσει σαφώς και ειναι χρήσιμη

Δεν ξερω κατά ποσο θα βόλευε καποιον π.χ να σερφαρει ενω ταυτόχρονα να βλεπει βίντεο ή να γράφει μηνύματα και να βλέπει βίντεο

Σιγουρα θα υπάρχουν και περιπτώσεις οπου σε κάποιους θα φανει χρήσιμη αλλα πιστεύω οτι θα ειναι λίγες οπως την δική σου

Συγνωμη για το off topic :offtopic:

Samsung galaxy s21+

Fitness buddy e?? Καλο ακουγεται... εχει ωραια πραγματακια δλδ??

Παντως κατα την γνωμη μου η μπαταρια του ειναι εντυπωσιακη. Sleep Mode me oti push υπαρχει στο μαρκετ και δεν πεφτει κατω απο 2% ολο το βραδυ. Πιστευω οτι ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα για οποιον θελει να εχει επικοινωνια On the go.

Παντως και για να τα λεμε ολα, ενα θεματακι με την θερμοκρασια την εχει. Σε βαριες εφαρμογες ζεστενεται αρκετα, ενω μερικες φορες και οταν φορτιζει.

Αν και στο συγκεκριμενο θεμα πιστευω οτι φταιει ο απαραδεκτος φορτιστης του expansys. Αφ ενος ζεστενεται οση ωρα φορτιζει το κινητο, αφ ετερου μου φαινεται οτι αργει πολυ για να γεμισει. Εσας ποση ωρα κανει για να φορτισει ??

Καλησπέρα! Αγορασα απο Hong Kong 2 θηκες για το ΗΟΧ (λευκο) http://bit.ly/KWqCNa . Ειχα φορεσει για 2 βδομαδες την κοκκινη και οταν την εβγαλα ειδα κοκκινα σημαδια απο τη θηκη:wacko::wacko: .Ευτυχως εφυγαν με ενα νωπο πανακι και με τη χρηση! Τωρα δοκιμασα την μαυρη και ειναι αψογη. Θελω να ρωτησω αν εχει βρει κανεις την official θηκη, μαζι με τα μεταφορικα, κατω απο 22€.

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Fitness buddy e?? Καλο ακουγεται... εχει ωραια πραγματακια δλδ??

Παντως κατα την γνωμη μου η μπαταρια του ειναι εντυπωσιακη. Sleep Mode me oti push υπαρχει στο μαρκετ και δεν πεφτει κατω απο 2% ολο το βραδυ. Πιστευω οτι ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα για οποιον θελει να εχει επικοινωνια On the go.

Παντως και για να τα λεμε ολα, ενα θεματακι με την θερμοκρασια την εχει. Σε βαριες εφαρμογες ζεστενεται αρκετα, ενω μερικες φορες και οταν φορτιζει.

Αν και στο συγκεκριμενο θεμα πιστευω οτι φταιει ο απαραδεκτος φορτιστης του expansys. Αφ ενος ζεστενεται οση ωρα φορτιζει το κινητο, αφ ετερου μου φαινεται οτι αργει πολυ για να γεμισει. Εσας ποση ωρα κανει για να φορτισει ??

Η μπαταρία του HOX μετα απο πολλα τεστ είναι αυτο που είδαμε στο τεστ του gsmarena. Μόνο που εκει δεν υπολογίζουν τον χρόνο που η συσκευη βρίσκεται σε sleep mode και είναι πολυ σημαντικός.

Οι περισσότεροι νορμάλ χρήστες δεν καθόμαστε όλη μέρα μπροστα στην οθόνη της συσκευής μας. Αυτο είναι λοξα. Αν κάποιος ενω βρίσκεται στον καναπέ του προτιμά να χρησιμοποιει συνεχώς το κινητο του, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσει tablet.

Επι το πλείστον οι περισσότεροι δουλεύουμε μπροστα σ ένα pc. Άρα η χρήση του κινητού αφορά κλήσεις, ραντεβού, tasks άντε μια γρηγορη ματια στις ειδήσεις και στο tapatalk. Συνεπώς στο μεγαλύτερο διάστημα η συσκευη μας είναι με κλειστή την οθόνη.

Με το Sii που είχα πριν, ούτε αυτα έκανα γιατι χρησιμοποιω το iPad. Μόνο κλήσεις και notifications. Έφευγα απο το γραφείο και ήμουν συνήθως στο 82% μόνο μ αυτα. Εννοείται ότι στην συσκευη μου δεν κλεινω τίποτα εκτός απο ΒΤ και gps μέρα νύχτα.

Με το Sii αναγκαζομουν το βράδυ να κλεινω τους συγχρονισμους γιατι έχανα μεγάλο ποσοστο. Τώρα χάνω 1% την νύχτα ενω στο ίδιο διάστημα αν πρόκειται για μέρα χάνω maximum 3% λόγο περισσότερων mails μηνυμάτων και αναπαντητων κλήσεων.

Η οθόνη όντως είναι ενεργοβόρα σε σχέση με τις amoled αλλα όχι όσο νομίζουμε. Δεν γίνονται όλες οι εργασίες σε μαύρες οθόνες για οικονομία όπως κάνουν οι συσκευές με amoled. Έχετε παρατηρήσει σ αυτες, ότι τα μενου αλλα και πολλές official εφαρμογές έχουν μαύρο φόντο για οικονομία. Αντίθετα οι LCD δεν χρειάζονται το μαύρο γιατι λειτουργούν διαφορετικα. Στο browsing για παράδειγμα η διάφορα στην αυτονομία μεταξυ one x και Siii όπου επι το πλείστον το φόντο είναι λευκο, αφορα ακριβώς το μεγαλύτερο μέγεθος μπαταρίας και τίποτα άλλο.

Γενικα για μένα το μοναδικο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε μπαταρία. Όμως προτιμουμε το unibody οπότε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Θερμοκρασία στην φόρτιση ανεβάζουν όλες οι συσκευές ειδικα όταν η μπαταρια μας ειναι σε μικρο ποσοστο και στην διαρκεια της φόρτισης την χρησιμοποιούμε.

Ο χρόνος φόρτισης όλων των android smartphones είναι υπερβολικός. Το iPad μου φορτιζει σe λιγότερο απο τον μισο χρόνο σε σχέση με οποιαδήποτε android συσκευη έχει περάσει πο τα χέρια μου. Το δε iPhone σε μια ώρα έχει πιάσει 100% αν δεν ξεκινήσει απο πολυ χαμηλά.

Τέλος σε διάφορες λειτουργίες ζεστενεται και χωρίς ταυτόχρονη φόρτιση. Το ίδιο όμως όλες οι συσκευές. Κι εδω οι android κατέχουν τα πρωτεία σε σχέση με iOS και WP. Βέβαια έχουμε πολυ μεγαλύτερες οθόνες και επεξεργαστες.

Συγνωμη για το of topic.να μοιραστω μαζι σας οτι υπαρχει η εφαρμογη super video στο play που κανει την ιδια δουλεια με το stick it και ειναι δωρεαν.την δοκιμασα και σε galaxy s2! Και στο htc one x δουλευει τελεια?

Δεν παίζει σωστα στο HOX. Βγάζει συνεχώς το κείμενο με τις οδηγίες στην οθόνη προβολής του βίντεο και ενω παίζει άνετα 3 βίντεο μαζι εντός της εφαρμογής, αν θελήσεις να πας στην αρχικη οθόνη κρασάρει.

Edited by Te_salat

Διάβασε λίγο τις τελευταίες 2 σελίδες του thread που έδωσες.. Ο τυπάς ακόμα ψάχνεται και δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κάνεις το πειραματόζωο

s21 ultra 256

Διάβασε λίγο τις τελευταίες 2 σελίδες του thread που έδωσες.. Ο τυπάς ακόμα ψάχνεται και δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κάνεις το πειραματόζωο

Έκανα χτες το βήμα και έκανα root το hox. Πέρασα αρχικά την Oxidized 4.3 (γιατί η 4.4 είχε κάποια θέματα) αλλά δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από την μπαταρία του. Με το κινητό στο λάπτοπ να φορτίζει και μέχρι να κάνω το αρχικό σετάρισμα κόντευα να χάσω 10%!

Τελικά κατέληξα στου Leedroid που ήξερα σαν εγγύηση από εποχές DHD. Η rom πετάει και με τα tweaks που έχει έρχεται ως ένα βαθμό σε στοκ.

Έκανα χτες το βήμα και έκανα root το hox. Πέρασα αρχικά την Oxidized 4.3 (γιατί η 4.4 είχε κάποια θέματα) αλλά δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από την μπαταρία του. Με το κινητό στο λάπτοπ να φορτίζει και μέχρι να κάνω το αρχικό σετάρισμα κόντευα να χάσω 10%!

Τελικά κατέληξα στου Leedroid που ήξερα σαν εγγύηση από εποχές DHD. Η rom πετάει και με τα tweaks που έχει έρχεται ως ένα βαθμό σε στοκ.

και εγώ το παντρεύτηκα, όπως πολύ εύστοχα είπε κάποιος σε προηγούμενο post.. έβαλα ARHD και όλα μια χαρά με πρώτη κίνηση να σβήσω το backlight στα buttons μιας και το home button φώτιζε λιγότερο από τα άλλα δύο και μου την έσπαγε να το βλέπω έτσι

s21 ultra 256

Αν έχεις τον no name φορτιστή που λέει επάνω epxansys πέταξε τον από το παράθυρο και ελπίζω να μένεις πάνω από τον 3ο όροφο... :lol:

μπορει να μου λυσει καποιοσ μια απορια φορτιζω μονο με usb κανονικα η φορτιση κανενα προβλημα απλα δεν μηδενιζουν τα στατιστικα της μπαταριας μου,τι να κάνω?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• The title was changed to HTC One X / X+