Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια για οσους θελουν ενα πολυ καλο πρακτικο και χρηστικο utility να μπαινουν απο αναμονη στη lock-screen χωρις να μεσολαβει το on/off button που ειναι στη κορυφη του One X,μπορει πολυ απλα να αποκτησουν το Widgetlocker Lockscreen και να χρησιμοποιουν τα volume button επισης που ειναι πιο βολικο να χρησιμοποιεις, επισης με ενα ξεχωριστο music player εφοσον δεν γινεται με το μαμισιο πχ Player Pro να ενσωματωσετε και τη διαχειρηση μουσικης απο τη lockscreen επισης:)

Το διαστημα που ειχα τη συσκευη ηθελα μια τετοια λυση και τωρα που εχω τη λυση δεν εχω τη συσκευη:lol::p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιβεβαιώνω απόλυτα το παραπάνω post, το δικό μου (one x) δουλεύει άψογα με το modem που έχω στο μαγαζί (είναι της HOL δεν θυμάμαι ποιο ακριβός), στο σπίτι με linksys wag200 πριν την αναβάθμιση δούλευε τέλια μετά την τελευταία αναβάθμιση όμως έχω θέματα ……

Θα δοκιμάσω αύριο να αλλάξω τα modem και θα επανέλθω…

Τι θέματα? Να μην συνδέεται το κινητό ή απλά να δείχνει μηδέν ένδειξη στο wifi ενώ είναι συνδεδεμένο?

Επιβεβαιώνω απόλυτα το παραπάνω post, το δικό μου (one x) δουλεύει άψογα με το modem που έχω στο μαγαζί (είναι της HOL δεν θυμάμαι ποιο ακριβός), στο σπίτι με linksys wag200 πριν την αναβάθμιση δούλευε τέλια μετά την τελευταία αναβάθμιση όμως έχω θέματα ……

Θα δοκιμάσω αύριο να αλλάξω τα modem και θα επανέλθω…

То linksys wag200 έχω κι εγώ...

Αλλά τα θέματα που λες μου τα έκανε και με την 1.28 και με την 1.29... τα θέματα να επαναλάβω είναι ότι η ένδειξη σήματος WiFi δείχνει στο ελάχιστο όπου και να βρίσκομαι αλλά δουλεύει τέλεια! Τα δικά σου θέματα ποια είναι;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

То linksys wag200 έχω κι εγώ...

Αλλά τα θέματα που λες μου τα έκανε και με την 1.28 και με την 1.29... τα θέματα να επαναλάβω είναι ότι η ένδειξη σήματος WiFi δείχνει στο ελάχιστο όπου και να βρίσκομαι αλλά δουλεύει τέλεια! Τα δικά σου θέματα ποια είναι;

Βασικά δεν δουλεύει σωστά η ένδειξη σήματος του wifi (και με την 1.28 και με την 1.29), επίσης μετά την 1.29 έχει πέσει η σταθερότητα και η εμβέλεια του σήματος.

Edited by Sorteps

μετά την τελευταία αναβάθμιση μου έχει βγάλει ένα εξαιρετικά ενοχλητικό πρόβλημα.δεν σβήνει η οθόνη αν δεν πατήσω το πλήκτρο on/off όση ώρα και αν το αφήσω σε οποιαδήποτε εφαρμογή είμαι,ακόμα και στην κεντρική οθόνη αν είμαι.είδα τις ρυθμίσεις,το χω στο ένα λεπτό αναμονή....έχει κανείς καμία ιδέα ή να αναμενω νέα αναβάθμιση;
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Βασικά δεν δουλεύει σωστά η ένδειξη σήματος του wifi (και με την 1.28 και με την 1.29), επίσης μετά την 1.29 έχει πέσει η σταθερότητα και η εμβέλεια του σήματος.

έχει στις ρυθμίσεις του WiFi επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας στο WiFi, την έχεις ενεργοποιημένη;

Μπορώ να ρωτήσω τι εφαρμογές χρησιμοποιείται για sms? Χρησιμοποιώ το handcent και μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες. Ενοχλεί όμως ότι όλα στέλνονται κεφαλαία. Εχει κανείς καμία πρόταση?

Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει η συσκευή usb on the go (usb host).

Μια απλή λειτουργία που την επιθυμούμε εδώ και πολλά χρόνια και βοηθά στο να μη χρειάζεσαι θύρα SD για επέκταση μνήμης.

Λένε ότι ό,τι νέο xperia βγαίνει θα υποστηρίζει usb otg. Η HTC μπλοκαρισμενη την έχει λένε τη δυνατότητα.

Δηλαδη ούτε SD slot ούτε usb otg.

Τι να την κάνω τότε την οθωναρα αν είναι να πρέπει να μεταφέρω ολοκληρη την ταινια συνεχώς στη μνήμη του τηλεφώνου για να μπορέσω να τη δω.

Αν είναι έτσι ΜΕ βλέπω για xperia p το οποίο περιμένω να δω live. Σε Samsung δεν παω διότι αυτοί όσπου να ξυπνήσουν και να αλλάξουν design και αυτα τα αισχρα πλαστικα θα έρθει η επόμενη ολυμπιάδα. Ασε που ξαναγύρισαν σε PENTILE οθόνες.

Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D)

Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100

Παιδια ποση ram εχετε ελευθερη κατα μεσο ορο?

εμενα κανει πολλα κουφα

Αλλες μερες παιζει απο 210 εως 250 και αλλες απο 150 εως 195 μαξιμουμ

Βεβαια υποκειμενικο ειναι αυτο αλλα μιλαω νορμαλ χρηση

360MB με 46 εγκατεστημένες εφαρμογές,βέβαια παίζει σημασία και τί εφαρμογές έχει βάλει κανείς

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια ποση ram εχετε ελευθερη κατα μεσο ορο?

εμενα κανει πολλα κουφα

Αλλες μερες παιζει απο 210 εως 250 και αλλες απο 150 εως 195 μαξιμουμ

Βεβαια υποκειμενικο ειναι αυτο αλλα μιλαω νορμαλ χρηση

Εκεί παίζει και μένα.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

έχει στις ρυθμίσεις του WiFi επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας στο WiFi, την έχεις ενεργοποιημένη;

Αν εννοείς το Βελτίωση Απόδοσης WiFi, το έχω ενεργοποιημένο.

στην πίσω ακριανή μεριά του κινητού μας υπάρχουν 5 μικρές οπές, μεταλλικές .

Ξέρει κανείς την χρησιμότητά τους; έχει δεί κανείς να πουλάνε αξεσουάρ για αυτές τις οπές;

Ξέρει κανείς την χρησιμότητά τους; έχει δεί κανείς να πουλάνε αξεσουάρ για αυτές τις οπές;

Είναι για το desktop docking που υπάρχει,δε εδώ στη μέση της σελίδας... htcpedia.com/news/htc-one-x-accessories.html

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Παιδια για οσους θελουν ενα πολυ καλο πρακτικο και χρηστικο utility να μπαινουν απο αναμονη στη lock-screen χωρις να μεσολαβει το on/off button που ειναι στη κορυφη του One X,μπορει πολυ απλα να αποκτησουν το Widgetlocker Lockscreen και να χρησιμοποιουν τα volume button επισης που ειναι πιο βολικο να χρησιμοποιεις, επισης με ενα ξεχωριστο music player εφοσον δεν γινεται με το μαμισιο πχ Player Pro να ενσωματωσετε και τη διαχειρηση μουσικης απο τη lockscreen επισης:)

Το διαστημα που ειχα τη συσκευη ηθελα μια τετοια λυση και τωρα που εχω τη λυση δεν εχω τη συσκευη:lol::p

Σε μένα όταν το είχα δοκιμάσει δεν δούλευαν τα volume buttons για ενεργοποίηση της οθόνης μετα απο sleep.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

http://www.youtube.com/watch?v=DFjcrGvl1BU

Στο 0:41 θα δεις της αντίστοιχες επαφές.

http://www.youtube.com/watch?v=DFjcrGvl1BU

Στο 0:41 θα δεις της αντίστοιχες επαφές.

Πολύ ωραίο!

λέω να χτυπήσω αυτό : http://www.amazon.co.uk/HTC-S650-Desk-Cradle-Speakers/dp/B007IYHJJQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337577139&sr=8-1

τι λέτε; αξίζει ; είναι τσουχτερή η τιμή για dock αλλά μόνο που φορτίζει απο εκείνες τις επαφές... είναι απόλαυση , και ταυτόχρονα προστασία της microUSB θύρας του κινητού.

Λέτε να φθηνίνει αργότερα;

Edited by MIB

Πολύ ωραίο!

λέω να χτυπήσω αυτό : http://www.amazon.co.uk/HTC-S650-Desk-Cradle-Speakers/dp/B007IYHJJQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337577139&sr=8-1

τι λέτε; αξίζει ; είναι τσουχτερή η τιμή για dock αλλά μόνο που φορτίζει απο εκείνες τις επαφές... είναι απόλαυση , και ταυτόχρονα προστασία της microUSB θύρας του κινητού.

Λέτε να φθηνίνει αργότερα;

Ωραίο είναι αλλά λίγο ακριβό, εγώ ξεκίνησα να πάρω την βάση αυτοκινήτου της HTC (HTC CAR D110) αλλά το ξανασκέφτηκα, μου φάνηκαν πάρα πολλά τα 60€ και τελικά πήρα αυτό.

***moderated***

Μέσα στο σαββατοκύριακο δοκίμασα το GPS, θα έλεγα ότι δουλεύει άψογα, βρίσκει δορυφόρους και κλειδώνει ταχύτατα ακόμα και χωρείς την υποβοήθηση του mobile internet.

Στο car mode υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να αλλάξουμε τον πλοηγώ, αντί του ενσωματωμένου να βάλω το sygic?

Edited by Nikos_s3

Έχει παραλάβει κανείς από expansys τη προηγούμενη εβδομάδα από αντικατάσταση?

Και εγώ από expansys περιμένω. Αλλά από ότι γνωρίζω, όλες οι συσκευές που έχει είναι κατασκευασμένες Μάρτιο. Τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό, θα δείξει...

BTW η τιμή του One X στο expansys τις τελευταίες μέρες είναι χρηματιστήριο. Σήμερα έκλεισε στα 540€... :lol:

Edited by JoeBar

• Administrators
Και εγώ από expansys περιμένω. Αλλά από ότι γνωρίζω, όλες οι συσκευές που έχει είναι κατασκευασμένες Μάρτιο.

Αυτό είναι αλήθεια, το expansys (στο απόθεμα του τουλάχιστον) έχει συσκευές παραγωγής Μαρτίου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

Αυτό είναι αλήθεια, το expansys (στο απόθεμα του τουλάχιστον) έχει συσκευές παραγωγής Μαρτίου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά μακάρι η αγορά One X από expansys να μην αποδειχθεί λάθος κίνηση... :(

Είναι λίγο offtopic αλλά για να ξεμπλέξω εντελώς και επειδή δε τους βρίσκω στο τηλέφωνο, τώρα που έχουν κάνει πιστωτικό στο λογαριασμό μου (φαίνεται το συνολικό ποσό στο λογαριασμό μου σαν πιστωτικό υπόλοιπο), θα μπορέσω να τους ζητήσω να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων?
s21 ultra 256

• Administrators
Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά μακάρι η αγορά One X από expansys να μην αποδειχθεί λάθος κίνηση... :(

Δεν είμαστε σε θέση να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα.

Είναι λίγο offtopic αλλά για να ξεμπλέξω εντελώς και επειδή δε τους βρίσκω στο τηλέφωνο, τώρα που έχουν κάνει πιστωτικό στο λογαριασμό μου (φαίνεται το συνολικό ποσό στο λογαριασμό μου σαν πιστωτικό υπόλοιπο), θα μπορέσω να τους ζητήσω να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων?

Γίνεται, επικοινώνησε μαζί τους για τα διαδικαστικά.

Modpic.gif

Οι προβληματικες παρτιδες τι μηνα ειναι,ειμαστε σε θεση να ξερουμε?και γω ψαχνω να δω απο που θα το παρω

Να ρωτησω και κατι τρελο?οι προβληματικες παρτιδες οσοι ηταν ατυχοι απο δω αφορουσαν καποιο συγκεκριμενο χρωμα ή και τα δυο εμφανισαν το προβλημα,γιατι βλεπω οτι πολλοι πουλανε το γκρι και οχι το ασπρο

Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• The title was changed to HTC One X / X+