deaplo Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Να χαιρετήσω και εγώ το φόρουμ ως νέος χρήστης! Λοιπόν πριν από 3 εβδομάδες αγόρασα από ελληνικό κατάστημα το htc one v. Ενώ το κινητό δουλεύει κανονικά από εχτές χάνει τελείως το σήμα της κεραίας. Όταν το δίκτυο είναι gsm, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όταν όμως το γυρίσω σε WCDMA για να εχω προσβαση στο διαδίκτυο δεν έχω καθόλου σήμα και μου λέει ότι Αποσυνδέθηκε επειδή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη!! Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τίποτα :( Να σημειώσω ότι είμαι στην Αυστρία,ότι το κινητό δεν μου έπεσε ποτέ και ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά(όχι μετά την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 μήπως δεν έχει σημα 3g στην περιοχή που είσαι; με αλλη καρτα σιμ δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 μήπως δεν έχει σημα 3g στην περιοχή που είσαι; με αλλη καρτα σιμ δοκίμασες; Δοκίμασα και με άλλη κάρτα sim.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το έκανε ξαφνικά. Όλα δούλευαν ρολόι και ξαφνικά δεν λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ούτε με τη δεύτερη κάρτα δουλεύει; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Έχω 4 κάρτες σιμ. Οι 3 είναι αυστριακες και η άλλη της κόσμοτε. Δεν δουλεύει με καμία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 έχεις κανει επαναφορα ρυθμισεων; γιατι δε το πας στο σερβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Το είπα παραπάνω ότι έκανα εργοστασιακες. Για σέρβις δεν ξέρω αν καλύπτομαι για την Αυστρία ενώ έχω αγοράσει το κινητό από την Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Πως γίνεται να κάνουμε επαναφορά της συσκευής μας στην αρχική κατάσταση αγοράς? Αλλά όχι με της εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί δεν διαγράφουν τα πάντα. Θέλω μία ρύθμιση που δεν θα αφήσει τίποτα μέσα στο κινητό να γίνει όπως ήταν αρχικά. Οι εργοστασιακές δεν τα διαγράφουν γιατί για παράδειγμα αν αφήσω ανοιχτό τον διακόπτη των δεδομένων πριν τον βρίσκω ανοιχτό και μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 όσες φορές έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων (στο desire z), ΠΑΝΤΑ επανερχεται στην αρχικη του κατασταση. σβηνονται όλα από μέσα. επίσης στις default ρυθμισεις, τα δεδομενα είναι ενεργοποιημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ολα δείχνουν πρόβλημα μπαταρίας, το οποιο είναι παραξενο καθως ειναι 6 μηνών κινητο. Η εγγύηση θα με καλύψει για αλλαγή μπαταρίας? εαν όχι που θα βρούμε (μπορώ να την αλλάξω μόνος μου)? εδώ θα βρεις πως να ανοίξεις το κινητό αλλά πρέπει πρώτα να βρεις μπαταρία .... http://www.youtube.com/watch?v=w96ldQq5Q2k πάντως εγώ ένα χρόνο έκλεισα με το κινητό το έχω ταράξει στις αλλαγές rom και η μπαταρία κρατάει καλά (ανάλογα με την χρίση) ρώτα πρώτα στο service της htc Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλή είναι η μπαταρία, άμα δεν ασχολείσαι συνέχεια με το κιν. Εμένα μου βγάζει πάνω κάτω ένα 3ήμερο! Διαφορετικά, με αρκετή χρήση ίντερνετ και κάνα παιχνιδάκι, πέφτει στη 1μισή μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos17 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ρε παιδιά έχω ένα θέμα μετά μηνύματα στον browser και το πως τα παίρνει κατά την αποστολή. Ας πούμε είμαι στο fb και γράφω κάτι πάτάω απάντηση και όσο φορτώνει απαντάει συνέχεια το ίδιο πράγμα συνέχεια. Πχ. Γεια σου φίλε ---> κλικ απάντηση και πάει και γράφει συνέχεια: Γεια σου φίλε Γεια σου φίλε Γεια σου φίλε Γεια σου φίλε Γεια σου φίλε ... Όσο το αφήνω στέλνει. Έχει κάποιος κάποια λύση; το έχει πάθει και ξέρει να το αντιμετοπίσει; HTC one V με το τελευταίο λειτουργικό χωρίς κάτι παράνομο πάνω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Παιδιά, το ledάκι για τις ειδοποιήσεις έχει προκαθορισμένο χρόνο που μένει αναμμένο; Και αν ναι, αυτό μπορεί ν΄αλλάξει; Στην αρχή είχα την εντύπωση ότι έσβηνε μόνο αν κοιτούσες τις χαμένες ειδοποιήσεις, αλλά τελευταία παρατήρησα ότι είχα μηνύματα/κλήσεις και δεν αναβόσβηνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Παιδιά, το ledάκι για τις ειδοποιήσεις έχει προκαθορισμένο χρόνο που μένει αναμμένο; Και αν ναι, αυτό μπορεί ν΄αλλάξει; Στην αρχή είχα την εντύπωση ότι έσβηνε μόνο αν κοιτούσες τις χαμένες ειδοποιήσεις, αλλά τελευταία παρατήρησα ότι είχα μηνύματα/κλήσεις και δεν αναβόσβηνε. Ναι σταματάει μετά από κάποια ώρα.. Γίνεται αυτό που θες αλλά μόνο με custom kernel.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisti Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Χθες ήμουνα έξω με μια παρέα για μπύρες και ενα παλικάρι είχε HTC One V που είχε αγανακτήσει με την διάρκεια της μπαταρίας γτ συνεχώς του κρατάει λίγο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) kollatos ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι για custom ύστερα από τόσο καιρό και αν αξίζει τον κόπο θα το επιχειρήσω, αλλά επειδή είναι η βασική μου συσκευή δεν θέλω να κάνω κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία της. Ωστόσο, αν είναι κάτι δοκιμασμένο από εσάς, θα ήταν ευπρόσδεκτο κάποιο link με οδηγίες και τη rom που αξίζει να βάλω... :) kalisti αν δεν ασχολείσαι συνέχεια μαζί του, ένα 2ήμερο στο βγάζει άνετα! Βέβαια, με τις εφαρμογές που φορτώνει ο καθένας, έχει και διαφορετική αυτονομία... Edited May 16, 2013 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Βρε παιδιά, δεν υπάρχει τρόπος για επαναφορά ρυθμίσεων χωρίς διαγραφή δεδομένων; Δεν βρήκα πουθενά κάτι τέτοιο! Επίσης μέσα στο "Απόρρητο" υπάρχει μια επιλογή "δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας..." και στην περιγραφή λέει ότι σώζει κωδικούς wi-fi, σελιδοδείκτες κλπ. Που στον κόρακα σώζονται αυτά;;; Είχα άπειρους κωδικούς αποθηκευμένους και μερικοί ήταν δύσκολοι να τους γράφεις! Αναγκάστηκα να κάνω "format" στο κινητό γιατί για κάποιο λόγο ξαφνικά δεν μπορούσα να κατεβάσω τίποτα από το Google Play και μου έβγαζε σφάλμα ! Τώρα ok. Πάντως κατάφερα και απενεργοποίησα πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές που πριν δεν μπορούσα (όπως Twitter, Χάρτες κλπ.) Το μυστικό είναι να μην τους κάνεις καμία ενημέρωση από την αρχή, αλλιώς μετά δεν απενεργοποιούνται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μονο εμενα ενοχλει που απο τις 00:00-7:00(εργοστασιακη ρυθμιση) το wifi απενεργοποιειται μονο του και πρεπει να ανοιγουμε καθε τοσο την οθονη ωστε να ενεργοποιειται εκ νεου για να μου ρχονται οι ειδοποιησεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 dexter85 δεν το΄χω παρατηρήσει. Είναι κάτι που δεν αλλάζει αν δεν "πειράξουμε" το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Eχω δοκιμασει διαφορες εφαρμογες απο το Play store που θεωρητικα αναγκαζουν το wifi να ειναι ενεργο συνεχεια χωρις επιτυχια...Υπηρχε το SmartSync Disabler(HTC SmartSync forces the WiFi and data connections to disconnect after 15 minutes screen off time between the hours of 00:00 and 07:00 am.) αλλα τωρα δε μπορω το βρω για να το δοκιμασω. H htc σε τηλεφωνικη επικοινωνια που χα δεν ηξερε να απαντησει κατι σε αυτο.... Το μονο που βρηκα στο ιντερνετ ειναι οτι σκοπιμως εγινε αυτη η ρυθμιση για λογους εξοικονομησης μπαταριας....Ωστοσο ειναι εκνευριστικο που δεν μπορουμε να εχουμε εμεις την επιλογη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos17 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Format... Επειδή το κινητό τον τελευταίο καιρό σέρνεται (πάω να πάρω τηλέφωνο και θέλω 6-7 δευτερόλεπτα για να αρχίσει να καλεί) υπάρχει τρόπος να κάνω φορμάτ χωρίς να χάσω όλα τα δεδομένα, και κυρίως τις επαφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 τις επαφες σου μπορεις να τις αποθηκευσεις στο λογαριασμο σου στο gmail και να τις ανακτησεις απο κει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Βρε παιδιά, είναι η ιδέα μου η φορτίζει πολύ αργά η μπαταρία; Θέλει κάπου 2μιση ώρες...μου φαίνεται υπερβολικό!! (Μέσω PC κάνει 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Εγώ το φορτίζω κλειστό και δεν αργεί ιδιαίτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Το HTC One V το είχα πάρει με επιδότηση πριν από 1 χρόνο για φιλικό πρόσωπο και πλέον λόγω μάπας που βγήκε το έχω να υπάρχει ως εφεδρικό σε περίπτωση βλάβης του κανονικού. Το HTC One V είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ΔΕΝ πρόκειται να ξαναγοράσω HTC ΠΟΤΕ στη ζωή μου ξανά! Λίγους μόλις μήνες μετά την αγορά και όντας όλοφρεσκο στην αγορά (και όχι στο σβήσιμο της διάθεσής του) αποφάσισε η μητρική εταιρεία να ΜΗΝ πάρει ΚΑΜΙΑ αναβάθμιση! Γελοίοι απλά! 1 χρόνο μετά, με ελάχιστη χρήση λίγων μηνών, έβγαλε πρόβλημα η οθόνη και πήγε για ολική αλλαγή πλακέτας, εντός εγγύησης και μετά από 1,5 μήνα αναμονή στο service. Το μοναδικό κινητό που πήγα για service ever! Στα 15 χρόνια που είμαι χρήστης κινητού. HTC το πτηνό από εμένα! Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts