Conception Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 johnb δεν έχω πειράξει τίποτα στις εφαρμογές για προγραμματιστές...δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω εκεί και δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην συσκευή! Τυχαίνει και εμένα να πέσει στα 60-80, αλλά συνήθως είναι στα 130-150. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Μη το φοβάσαι άλλωστε εγώ το μόνο που έχω ενεργοποιήσει είναι η αναγκασμένη επιτάχυνση σε 2d εφαρμογές. Αλλά αν θες δοκίμασε να παίξεις με αυτό που σου είπα στη προηγούμενη απάντηση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Να υπενθυμίσω ότι το forum δεν είναι chat room.. Για το λόγω αυτό υπάρχουν τα pm.. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 aras μέχρι στιγμής όχι. Τα angry birds παίζουν άψογα! kollatos έχεις δίκιο και συγνώμη, θα το έλεγα και εγώ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 aras μέχρι στιγμής όχι. Τα angry birds παίζουν άψογα! kollatos έχεις δίκιο και συγνώμη, θα το έλεγα και εγώ τώρα. Έγινε εκκαθάριση στο forum, παρακαλώ συνεχίστε με pm.. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 ευχαριστω κονσεψιον. ποσα γκιγκα εχει ελευθερα για εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Στην επόμενη παρατήρηση που θα χρειαστεί να κάνω θα λάβω και άλλα μέτρα.. Παρακαλώ για τέτοιες ερωτήσεις να χρησιμοποιείτε τα pm. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 καλησπερα. ποση μνημη ελευθερη εχει μεσα το κινητο για εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberguy Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Εχει αντιμετωπισει κανενας προβλημα με την μπαταρια του one v? ξαφνικα η αυτονομια του επεσε απο 2.5 μερες στις 20 ωρες (για να κλεισει). Η χρήση του δεν άλλαξε και η περιοχή που το λειτουργώ είναι η ίδια. Επίσης δεν έχω βάλει νέες εφαρμογές και δεν έχω κανει κάποιο update. Οπότε λειτουργεί στίς ίδιες συνθηκες εδώ και αρκετό καιρό χωρίς να έχω αλλάξει κάτι συγκεκριμένο. Στο battery status, εμφανίζει την οθόνη να έχει καταναλώσει το μεγαλύτερο μέρος (45%) αλλά με 40minutes time on μόνο. Εκανα reset την συσκευή και το άφησα χωρίς καμία εφαρμογή (μονο wifi το οποιο το ειχα και παλια πάντα ανοιχτο) και έφτασα τις 22 ώρες αυτονομίας. Ολα δείχνουν πρόβλημα μπαταρίας, το οποιο είναι παραξενο καθως ειναι 6 μηνών κινητο. Η εγγύηση θα με καλύψει για αλλαγή μπαταρίας? εαν όχι που θα βρούμε (μπορώ να την αλλάξω μόνος μου)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 παιδια μπορειτε να μου πειτε πως ειναι η ενταση του ηχειου του, ακουστικου και αν εχει προβληματα στις κλησεις οπως ηχω και αλλα κουλα? επισης η οθονη του ειναι ποιοτητας one x? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εχει αντιμετωπισει κανενας προβλημα με την μπαταρια του one v? ξαφνικα η αυτονομια του επεσε απο 2.5 μερες στις 20 ωρες (για να κλεισει). Η χρήση του δεν άλλαξε και η περιοχή που το λειτουργώ είναι η ίδια. Επίσης δεν έχω βάλει νέες εφαρμογές και δεν έχω κανει κάποιο update. Οπότε λειτουργεί στίς ίδιες συνθηκες εδώ και αρκετό καιρό χωρίς να έχω αλλάξει κάτι συγκεκριμένο. Στο battery status, εμφανίζει την οθόνη να έχει καταναλώσει το μεγαλύτερο μέρος (45%) αλλά με 40minutes time on μόνο. Εκανα reset την συσκευή και το άφησα χωρίς καμία εφαρμογή (μονο wifi το οποιο το ειχα και παλια πάντα ανοιχτο) και έφτασα τις 22 ώρες αυτονομίας. Ολα δείχνουν πρόβλημα μπαταρίας, το οποιο είναι παραξενο καθως ειναι 6 μηνών κινητο. Η εγγύηση θα με καλύψει για αλλαγή μπαταρίας? εαν όχι που θα βρούμε (μπορώ να την αλλάξω μόνος μου)? Καταρχήν ρώτα για εγγύηση γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Στην συνέχεια ρώτα για αλλαγή μπαταρίας και ψάξε στο YouTube να δεις αν υπάρχει κάποιο βίντεο με οδηγίες αντί κατάστασης. παιδια μπορειτε να μου πειτε πως ειναι η ενταση του ηχειου του, ακουστικου και αν εχει προβληματα στις κλησεις οπως ηχω και αλλα κουλα? επισης η οθονη του ειναι ποιοτητας one x? Η ένταση του ηχείου δεν είναι καλή. Επίσης του ακουστικού σε μένα είχε κάθε τόσο ένα πολύ λεπτό ήχο που ενοχλούσε και γενικά μου πόναγε το αυτί μετά από κάθε κλήση σα να έχει μεγάλη ακτινοβολία. Η οθόνη από την άλλη είναι αρκετά καλή και φωτεινή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Λοιπόν, εγώ πιστεύω ότι η μπαταρία είναι μέσα στα πλαίσια της εγγύησης (6 μήνες) και μπορεί να αντικατασταθεί δωρεάν αν είναι όντως προβληματική. Για σιγουριά πάρ'τους τηλ. Όσο για τον ήχο, επίσης πιστεύω ότι είναι χαμηλή η ένταση του ηχείου. Οι ήχοι για κλήση που έχει το κινητό ακούγονται σχετικά καλά, για mp3 πρέπει να το ψάξεις λίγο ώστε να βρεις το ιδανικό! Με το ακουστικό δεν αντιμετώπισα θέμα, αν και δεν μιλάω πολύ. Τέλος, η οθόνη πιστεύω πως είναι μια χαρά... υπέροχα χρώματα και καλή ανταπόκριση! Edited February 9, 2013 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Υπάρχει τρόπος (κάποια εφαρμογή ίσως) να απενεργοποιήσω η και να διαγράψω τελείως εφαρμογές που είναι περασμένες από μαμά; Η πρέπει να κάνω root για να γίνει αυτό; Ας πούμε Twitter δεν χρησιμοποιώ και βλέπω συνεχώς την εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο. Και άλλες επίσης που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Ρυθμίσεις->Εφαρμογές επιλέγεις την εφαρμογή που θες και πατάς απενεργοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 kollatos δυστυχώς δεν σου δίνει σε όλες αυτή τη δυνατότητα. Ούτε να τις διαγράψεις μπορείς. Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 ναι δε γίνεται παιδιά από όσο γνωρίζω... πάντως καιρός είναι να φάει σουτ νομίζω να πάμε στο Μ7 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλησπέρα. Υπάρχει κάπου οδηγός για root HTC One V όσο πιο απλός γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Βγήκε νέα αναβάθμιση. Εγώ δεν είδα διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Βγήκε νέα αναβάθμιση. Εγώ δεν είδα διαφορά. Ενημέρωση λογισμικού 2.22.401.6 (20.84 ΜΒ) Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων, μεταξύ των οποίων: - Βελτίωση συστήματος Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καιρό είχαν να βγάλουν πάντως. Και κάτι ενοχλητικό. Το εικονίδιο που βγάζει πάνω όταν ανανεώνεται ο καιρός δε λέει να φύγει με τίποτα! Εντάξει το βρήκα. Το βγάζω από το μενού του συγχρονισμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα βγει κάποια αναβάθμιση γενικότερα...ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! Αλλά δεν είχα και προβλήματα μέχρι τώρα, μια χαρά "τρέχει" το κιν. Κάποια ουσιαστική αλλαγή δεν βλέπω κι εγώ, αλλά παρατήρησα περισσότερη ελεύθερη ram! Καλό αυτό... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Πάντως είμαστε πολλοί λίγοι που έχουμε αυτό το κινητό αλλά εντάξει την κάνει τη δουλειά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Κάνοντας την αναβάθμιση, το root θα χαθεί και θέλει πάλι όλη την διαδικασία απ'την αρχή ή δεν χάνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msr Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Παιδια καλημέρα Που είναι το button για settings στο facebook on HTC one V (I am talking about the old One)? thank you Ναι παρακαλώ Edited March 10, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Παιδια καλημέρα Που είναι το button για settings στο facebook on HTC one V (I am talking about the old One)? thank you Ναι παρακαλώ Όταν είσαι μέσα στο facebook κρατάς πατημένο το touch button κάτω δεξιά και σου βγάζει settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts