Conception Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις αναφορές στα μηνύματα; Τικάρω την επιλογή για να μου έρχεται αναφορά παράδοσης και μετά που μπαίνω μέσα είναι ξετικαρισμένη! :confused: Φαίνεται ότι το HTC δεν θέλει να δίνει αναφορά... :p Πάντως δεν βλέπω ιδιαίτερη κίνηση στο θέμα...προφανώς δεν υπάρχει και τόσο ενδιαφέρον για το One V! Κρίμα γιατί είναι ωραία συσκευή...επιτέλους πήρα ένα Android που μου κάνει!! ;) H κάμερα είναι, όπως είχα συμπεράνει από φωτό στο διαδίκτυο, πολύ μέτρια την ημέρα αλλά τη νύχτα ζωντανεύει λόγω τεχνολογίας του αισθητήρα. Σε δωμάτιο με απόλυτο σκοτάδι, φωτίζει και βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφίες ενώ οι περισσότερες κινητοκάμερες θα ήταν χάλια. Γιατί εγώ παρατηρώ το αντίθετο; :p Πολύ ωραίες λεπτομερείς φωτογραφίες με ζωντανά χρώματα την ημέρα, και μέτριες τη νύχτα! Το φλας είναι δυνατό και φωτίζει καλά τον χώρο, αλλά τα πρόσωπα μου βγαίνουν υπερβολικά κορεσμένα, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ! Όλα αυτά βέβαια στις αυτόματες ρυθμίσεις. Edited January 17, 2013 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Εγώ το χρησιμοποιώ πλέον αποκλειστικά σαν tablet και αυτό διότι όταν μιλάω στο τηλέφωνο με πονούσε το αυτί από την ακτινοβολία, επίσης δεν είχα ποτέ καλό σήμα δε βολεύει στα μηνύματα επίσης η οθόνη δεν έχει καλή "κυλιση" αφήνει δαχτυλιές και πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Εγώ το χρησιμοποιώ πλέον αποκλειστικά σαν tablet και αυτό διότι όταν μιλάω στο τηλέφωνο με πονούσε το αυτί από την ακτινοβολία, επίσης δεν είχα ποτέ καλό σήμα δε βολεύει στα μηνύματα επίσης η οθόνη δεν έχει καλή "κυλιση" αφήνει δαχτυλιές και πολλά άλλα. Σαν tablet εννοείς για να σερφάρεις στο νετ; Πάντως νομίζω ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά του σε αυτόν τον τομέα! Σήμα έχω "καμπάνα" θα έλεγα εδώ που είμαι...μόνο στο 3G δεν πιάνει τόσο καλά! Δεν μιλάω και πολύ όμως, οπότε δεν έχω παρατηρήσει θέμα ακτινοβολίας. Στα μηνύματα ok, το μόνο πρόβλημα ήταν με τις αναφορές...δεν μ΄ενοχλεί κάτι άλλο! Όσο για την κύλιση και την αφή, έχω βάλει protector και γίνεται μια χαρά η δουλειά, χωρίς να ανησυχώ αν γρατζουνιστεί κλπ. Η απεικόνιση της οθόνης είναι υπέροχη, και ευδιάκριτη στον ήλιο...σημαντικό για εμένα! Edited January 17, 2013 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 @Conception μήπως πρέπει να κάνεις αποθήκευση πριν βγεις; δε γνωρίζω σίγουρα, ιδέα ρίχνω καλοριζικη η συσκευή σου! @johnb οκ, ο δείκτης σαρ είναι σε ανεκτά επίπεδα! κατω από 1! με την οθονη τι θεμα εχεις; μηπως εχεις βαλει κακης ποιοτητας σκριν προτεκτορ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Απλά όταν μετακινώ το δάχτυλο πάνω στην οθόνη το χέρι μετά "κολλάει" επειδή η οθόνη δεν είναι τόσο smooth. Έβαλα και εγώ μια προστασία οθόνης αλλά με ξενέρωσε. Το χειρότερο ωστόσο ήταν όταν μιλούσα με άλλον μετά από λίγο με πονούσε το αυτί λες και κάποιος το τρυπαγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 @Conception μήπως πρέπει να κάνεις αποθήκευση πριν βγεις; δε γνωρίζω σίγουρα, ιδέα ρίχνω καλοριζικη η συσκευή σου! Δεν έχει αποθήκευση, απλά τικάρεις την επιλογή και πατάς πίσω. Πάντως φαίνεται να διορθώθηκε μετά από μια επανεκκίνηση... ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 @johnb κολλάει η εικόνα ή το δάχτυλο πάνω στο τζάμι; δεν έχω παρατηρήσει κάτι στη λειτουργία του, όσες φορές ασχολήθηκα μαζί του @Conception του κανες hard reset από όταν το πήρες; θα φαγε κάνα σκάλωμα φαίνεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 απο μπαταρια ειναι καλο? ποδη μνημη εχει μεσα για εφαρμογες το δικο σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 απο μπαταρια ειναι καλο? ποδη μνημη εχει μεσα για εφαρμογες το δικο σας? Ακόμα δεν μπορώ να πω με σιγουριά...έχω κάνει 5 φορτίσεις όλες κι όλες, και επειδή το σκάλιζα πολύ, μου κράταγε μια μέρα μέχρι χτες! Τώρα φαίνεται να βγάζει και 2η με λίγη χρήση sms, internet & gps από χτες! ;) Έχει 1 GB διαθέσιμο στον χρήστη για εγκατάσταση εφαρμογών. Από κει και πέρα, βάζεις μια sd και περνάς παιχνίδια κλπ. Ό,τι πιάνει πολύ χώρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 @johnb κολλάει η εικόνα ή το δάχτυλο πάνω στο τζάμι; δεν έχω παρατηρήσει κάτι στη λειτουργία του, όσες φορές ασχολήθηκα μαζί του Το δάχτυλο στο τζάμι και γι αυτό μου τη σπάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 περίεργο αυτό που λες. η μόνη συσκευή που ένιωθα να κολλάει το δάχτυλο στο τζάμι είναι το zte blade :p το σκάλωμα το νιωθεις με την προστασία οθόνης πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Στους 2 μηνες λειτουργιας του κινητου και παντα με ιδιαιτερη προσοχη και χωρις ποτε να εχει πεσει κατω το κινητο ή καποιο ειδος υγρου στην οθονη εμφανιστηκαν ξαφνηκα απο το πουθενα κιτρινες κηλιδες στην αριστερη πλευρα της οθονης !!Δινει την εντυπωση οτι ειναι καμμενη στο σημειο αυτο. Ειναι πολυ εντονο σε λευκο και γκρι φοντο..Απαραδεκτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 dexter85 μήπως πρέπει να το πας στο service; Αν δεν έχεις κάνει τίποτα όπως λες σε καλύπτει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 περίεργο αυτό που λες. η μόνη συσκευή που ένιωθα να κολλάει το δάχτυλο στο τζάμι είναι το zte blade :p το σκάλωμα το νιωθεις με την προστασία οθόνης πάνω;με τη προστασία οθόνης δε κολάει αλλά χωρίς αυτή κολάει. γενικά εγώ προτιμώ τα κινητά χωρίς προστασία αλλά ειδικά αυτό πέρα από το κόλλημα γεμίζει και δαχτυλιές πολλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 θα το τσεκάρω πάλι με την κύληση και θα επανέλθω. όντως οι δαχτυλιές είναι "προβλημα", οι οποίες φαίνονται όμως σε σκούρο φόντο μόνο(μάυρο, πράσινο, γκρι, κλπ). καλό είναι να κουβαλάς ένα μαντηλάκι καθαρισμού(από γυαλιά μυωπίας πχ) για την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδιά, οι δαχτυλιές δεν είναι το θέμα...και με protector γίνονται! Εγώ πάντα έχω μαντηλάκι μαζί και καθαρίζω την οθόνη όποτε χρειάζεται. Δεν είναι και τόσο πρόβλημα πια! Αυτό που δεν έχω μάθει ακόμα (κανείς δεν είδα να το σχολιάζει) είναι αν η οθόνη έχει κάποια προστασία από γρατσουνιές κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778578 edit: http://gadgets.ndtv.com/mobiles/reviews/htc-one-v-review-236799 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778578 edit: http://gadgets.ndtv.com/mobiles/reviews/htc-one-v-review-236799 Τελικά τι ισχύει δεν έχω καταλάβει... το 2ο link είναι το μοναδικό μέρος που έχω διαβάσει ότι είναι gorilla glass! Τέλος πάντων, καλού κακού του έχω βάλει protector και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 και το gorilla γεμίζει γρατζουνιές, όχι τόσο εύκολα όμως. στο δικο μου (desire z) του φοράω απ την αρχή (το οποίο έχει γεμίσει γρατζουνιές αλλά βαριέμαι να το αλλάξω :lol: ) το V πρέπει να έχει antiscratch τζάμι, δε παίρνω όρκο καλά έκανες και του φόρεσες. έχεις σκοπό να σχοληθείς με root, custom roms, κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 mol δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ν΄ασχοληθώ. Εκτός και αν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά στην απόδοση του κινητού...που είναι ήδη ικανοποιητική για εμένα! Επίσης δεν θα ήθελα να ρισκάρω να χάσω την εγγύηση η να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στο κινητό που είναι η κυρίως συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 καλησπερα. ποια εκδοση εχει μεσα περασμενη το κουτι του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 aras ICS 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδιά, οι δαχτυλιές δεν είναι το θέμα...και με protector γίνονται! Εγώ πάντα έχω μαντηλάκι μαζί και καθαρίζω την οθόνη όποτε χρειάζεται. Δεν είναι και τόσο πρόβλημα πια! Αυτό που δεν έχω μάθει ακόμα (κανείς δεν είδα να το σχολιάζει) είναι αν η οθόνη έχει κάποια προστασία από γρατσουνιές κλπ. μη το λες, εγω πριν πάρω αυτό είχα το samsung wave που η οθόνη του δεν άφηνε δαχτυλιές... πάντως η απόδοσή του πέφτει όσο το φορτώνεις με εφαρμογές... δηλαδή αν μπορούσα θα έπαιρνα το one s με krait που σκοτώνει ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 μη το λες, εγω πριν πάρω αυτό είχα το samsung wave που η οθόνη του δεν άφηνε δαχτυλιές... πάντως η απόδοσή του πέφτει όσο το φορτώνεις με εφαρμογές... δηλαδή αν μπορούσα θα έπαιρνα το one s με krait που σκοτώνει ακόμα... Έχω δοκιμάσει το Wave, το έχει ένα φιλαράκι. Αφήνει, αλλά όχι τόσο εύκολα! Όσο για το κινητό μας, εξαρτάται πόσο "βαριές" εφαρμογές το φορτώνεις και ποιές τρέχουν στο παρασκήνιο. Πόση ram έχεις ελεύθερη συνήθως; Εμένα είναι γύρω στα 150mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 εξαρτάται φίλε μου αν έχω ρυθμίσει στις επιλογές για προγραμματιστές να τρέχουν μέχρι 4 εφαρμογές στο παρασκήνιο. Αν ναι, τότε έχω και εγώ 150mb αλλιώς πέφτω στα 60-80 έχοντας εγκαταστήσει 85 εφαρμογές στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts