darkpain Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μπραβο παιδια,ωραιος διαγωνισμος.Καλη επιτυχια σε ολους:D http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlebessi Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 super! wow!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redgiwrgos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Αντε καλη τυχη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bourlias7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 καλη επιτυχια σε ολους!Ας το κερδισει ο πιο τυχερος! (ελπιζω να ειμαι εγω :p) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλη μας τυχη παιδια! All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ευχαριστούμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή τύχη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magnisia7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή τύχη σε όλους:lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ωραια πραγματα!Καλη επιτυχια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jasmin Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Το myPhone.gr σε συνεργασία με τη Vodafone, σας εύχεται... καλή εβδομάδα και σας κάνει δώρο - έτσι απλά- ένα Sony PS Vita 3G + WiFi με μία κάρτα μνήμης 4GB και ένα πακέτο σύνδεσης Vodafone για 10 ημέρες δωρεάν mobile internet! Πρόκειται φυσικά για μία συσκευή που τα σχόλιά σας για την οποία εντός του forum μας υποδηλώνουν μεγάλο ενδιαφέρον, έτσι απλά λοιπόν, κάνουμε δώρο σε έναν τυχερό από εσάς την κορυφαία portable gaming console της αγοράς, λίγες ημέρες μετά την hands on παρουσίασή της στις σελίδες μας! Και... για να μένουμε πιστοί στις «ρίζες» μας, ζητήσαμε από την Vodafone την έκδοση 3G + WiFi γιατί η συγκεκριμένη εκφράζει τα... unwired (ασύρματα) ενδιαφέροντα της κοινότητάς μας και... Με το 3G+WiFi μοντέλο η Vodafone δίνει δώρο το παιχνίδι WipEout 2048 (Σύνδεσε το PS Vita στο Mobile Internet με τα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband ή την υπηρεσία Vodafone ΚαρτοInternet και κατέβασε χωρίς επιπλέον χρέωση το WipEout 2048) Για να είσαι πάντα συνδεδεμένος με το Playstation Network (Μείνε κάθε στιγμή συνδεδεμένος για gaming: Μάθε πρώτος όλα τα τελευταία νέα για τα παιχνίδια που παίζεις. Κάνε updates σε πραγματικό χρόνο: Δείξε στους φίλους σου πόσο καλός είσαι στο gaming και ανέβασε πρώτος τα τρόπαια που κερδίζεις από όπου κι αν βρίσκεσαι) Για να είσαι πάντα συνδεδεμένος με τους φίλους σου σε Facebook & Twitter (Μείνε σε επαφή με τους φίλους σου στα παιχνίδια και με φωνή και με κείμενο συνομιλίας) Για να απολαμβάνεις Online Gaming σε πραγματικό χρόνο (Παίξε online, κατέβασε πρόσθετα και updates από παντού: Με το PS Vita 3G δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να συνδεθείς με το Wi-Fi για να κατεβάσεις τις νέες πίστες στο αγαπημένο σου παιχνίδι. Ανακάλυψε νέες λειτουργίες στα παιχνίδια με βάση την τοποθεσία σου: Χρησιμοποίησε την εφαρμογή near για να μοιραστείς και να ανακαλύψεις νέες εμπειρίες gaming με βάση την τοποθεσία σου. Κατέβασε τα ghost laps των φίλων σου στο WipEout 2048 και κάνε νέα High Scores.) Για να είσαι - προφανώς- πάντα συνδεδεμένος στο Internet όπου κι αν βρίσκεσαι, όπως και... το myPhone.gr άλλωστε. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά: Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) Follow στην Twitter page του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές. Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε μία εβδομάδα ακριβώς, την Κυριακή 1η Απριλίου 2012, στις 23.59. (Όχι, δεν θα είναι πρωταπριλιάτικο αστείο). :p Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη. Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban). Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr. Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε στο ειδικά δημιουργημένο θέμα στον Σχολιασμό. Το θέλω!!Γίνεται να το έχω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλη τυχη σε ολους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis333 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή τύχη σε όλους μας! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altrig2004 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 To θέλω κι εγώ.... χεχεχε Καλή μας επιτυχία!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tez Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 καλη επιτυχια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DooMDiveR Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή μου επιτυχία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Rolling.... Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos28 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 ΤΟ ΘΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marilenaki_02 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 τέλειο!!!μακάρι να'μαι τυχερή!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή μας τύχη.... :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 μα δεν ηταν αναγκη, ευχαριστω παντως Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ωραίο gadget, Tι να πω? κλή μου τύχη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansynikos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Πολύ ωραίο δώρο!! Super Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή επιτυχία!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulists Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Πασχαλινό αυγουλάκι.Καλή επιτυχία σε όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts