kollatos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Μια και βρήκαμε το πρόβλημα να πω κι εγώ ότι όντως είναι πολύ κουλό να μην έχει slide στο tablet (για tablet μιλούσα (Tapatalk 4, έκδοση 1.4.0)). Ελπίζω να το φτιάξουν κάποια στιγμή άμεσα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Λύθηκε το μυστήριο λοιπόν! Εγώ μιλάω για χρήση σε tablet ( στο τηλέφωνο εχω το 2 ) κι εσύ για χρήση σε τηλέφωνο .Έτσι εξηγείται η διαφορετική εμπειρία χρήσης. Αααα, εντάξει τότε! Λύθηκε όντως!! :) Περίεργο, πάντως, που σε μια κοινή έκδοση για όλα υπάρχουν πράγμα που δεν λειτουργούν στο τηλέφωνο και άλλα που δεν λειτουργούν στο tablet. Πιστεύω πως θα τα διορθώσουν σύντομα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 SwiftKey, 50% έκπτωση! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μπαίνει πολύ συχνά σε προσφορά το SwiftKey. Κάτω από 1.99 δεν το έχω δει όμως.. κάποιοι το είχαν προλάβει με ένα τριανταλεπτο λίγο παλιότερα νομίζω. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μπαίνει πολύ συχνά σε προσφορά το SwiftKey. Κάτω από 1.99 δεν το έχω δει όμως.. κάποιοι το είχαν προλάβει με ένα τριανταλεπτο λίγο παλιότερα νομίζω. Το είχα πάρει με 0.10€ τότε με τις προσφορές της Google.. Και το είχα πάνω από χρόνο αχρησιμοποίητο μέχρι που το δοκίμασα σοβαρά και πλέον το έκανα βασικό. Ήταν αυτό που λέμε 'έξυπνη αγορά'...! :p Πάντως κι εγώ κάτω από 1.99€ δεν το έχω δει από τότε. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 εγώ νομίζω το είχα πάρει με 75 λεπτά, αλλά δεν ειμαι σιγουρος. σιγουρα σε προσφορά πάντως! και τα 2ευρώ τα αξίζει πάντως και τα 4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Το Plex είναι προσφορά στο 1,50€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexapp.android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Το Plex είναι προσφορά στο 1,50€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexapp.androidαν καταλαβα καλα με το plex stremareis ταινιες χωρις να πληρωνεις? Και με υποτιτλους?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 αν καταλαβα καλα με το plex stremareis ταινιες χωρις να πληρωνεις? Και με υποτιτλους?? Ναι! Το δοκίμασα χθες με αφορμή την προσφορά. Φαίνεται πολύ καλό. Μπορείς να streamάρεις και μουσική αλλά αν δεν την έχεις οργανωμένη δεν ξέρω πως θα τα ανεβάσει (από πλευράς οργάνωσης πάντα) γιατί βασίζεται στα tags από ότι λέει. Θα το δοκιμάσω, όμως κι αυτό. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 The Walking Dead Assault με 50% έκπτωση, στο 1,11€. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skybound.TWDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Το n7 unlocker στα 0.99€. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά βλέπω καλά λόγια. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ναι! Το δοκίμασα χθες με αφορμή την προσφορά. Φαίνεται πολύ καλό. Μπορείς να streamάρεις και μουσική αλλά αν δεν την έχεις οργανωμένη δεν ξέρω πως θα τα ανεβάσει (από πλευράς οργάνωσης πάντα) γιατί βασίζεται στα tags από ότι λέει. Θα το δοκιμάσω, όμως κι αυτό. τι κανεις με το plex? εχεις ανεβασει εκει ταινια και την βλεπεις? η μενω δικων του σερβερ βλεπεις ταινιες κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 τι κανεις με το plex? εχεις ανεβασει εκει ταινια και την βλεπεις? η μενω δικων του σερβερ βλεπεις ταινιες κλπ? Φορτώνεις ταινίες από τον σκληρό σου και μπορείς να τις έχεις μαζί σου on the go με live streaming. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Φορτώνεις ταινίες από τον σκληρό σου και μπορείς να τις έχεις μαζί σου on the go με live streaming. ok, βολικο ακουγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Φορτώνεις ταινίες από τον σκληρό σου και μπορείς να τις έχεις μαζί σου on the go με live streaming. Απ ότι κατάλαβα πρέπει να είναι ανοιχτος ο υπολογιστής για να γίνει αυτό … Σωστά ? Αν είναι έτσι , που κολλάει το « είναι σαν να εχεις ολες σου τις ταινίες μαζί σου »? Εκτός και αν έχουν ανοιχτο τον υπολογιστή 24 ωρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.worms2armageddon.app Worms στα 80 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Μονο για σημερα βαζοντας το παραπανω προγραμμα στο κινητο σας και βαζοντας τον κωδικο appoftheday θα ξεκλειδωσετε την εκδοση pro. Κατα την γνώμη μου ειναι μια πολυ καλή εφαρμογη με ωραίες lockscreen και αρκετα γρήγορο application Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Μονο για σημερα βαζοντας το παραπανω προγραμμα στο κινητο σας και βαζοντας τον κωδικο appoftheday θα ξεκλειδωσετε την εκδοση pro. Κατα την γνώμη μου ειναι μια πολυ καλή εφαρμογη με ωραίες lockscreen και αρκετα γρήγορο application Όντως ωραία εφαρμογή αλλά αυτό το κ@λοεικονίδιο πάνω αριστερά στην notification bar δεν το άντεξα με τίποτα και την έστειλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 στο γοογλε απ στορ ειναι? διότι δεν την βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 στο γοογλε απ στορ ειναι? διότι δεν την βρίσκω. Εδώ http://www.google.gr/url?q=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.sparkymobile.sparkylockscreenlite%26hl%3Del&sa=U&ei=tKM1UvmbD4rh4QSEhIGYAg&ved=0CCAQFjAB&sig2=tOp_xZnf0WrW-d335NoGww&usg=AFQjCNF5PW0XdkHNxZJuockslti6CMA54g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Το θέμα είναι όμως ότι θα διατηρηθεί η δυνατότητα reinstall σε κάποια φάση και να έχουμε πάλι τη full? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Το θέμα είναι όμως ότι θα διατηρηθεί η δυνατότητα reinstall σε κάποια φάση και να έχουμε πάλι τη full? Κανε ενα backup και θα την εχεις για παντα.Τωρα απο την απεγκατάστησεις κ την ξαναβαλεις απο το Play store δν νομιζω σε καποια μελλοντικη εγκατασταση να ισχύει ο κωδικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Πολυ ωραια εφαρμογη! Εβαλα το minimal theme :D Μπορει να αλλαξει το ρολοϊ σε ψηφιακο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Το θέμα είναι όμως ότι θα διατηρηθεί η δυνατότητα reinstall σε κάποια φάση και να έχουμε πάλι τη full? Promotion is only valid for the device you installed the app and until you uninstall it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 ΔΩΡΕΑΝ πλέον, λόγω AppGratis: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameon.bubblebustsd Πολύ καλά γραφικά, μουσική και γενικότερα κόλλημα. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts