Vrasidas Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) @nikos523 Αρχικά η απάντηση αφορούσε το κομμάτι της ανάπτυξης/ενημέρωσης. Οκ αυτό που λες, αλλά αν δεν δει ο υποψήφιος αγοραστής και μερικά θετικά σχόλια τότε κάτι δεν πήγε καλά στην όλη ενέργεια. Διάβασε εδώ , για να καταλάβεις. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς μια όποια να'ναι εφαρμογή. Δεν λέω ότι είναι μέσα στις παραπάνω, αλλά you get the idea, συν τα όσα είπε το παιδί παραπάνω :) Δεν είναι antivirus. Μήπως αυτό μπερδεύει τα πράγματα; Η εφαρμογή εμποδίζει την πρόσβαση σε κάποιες συσκευές του τηλεφώνου που ίσως χρησιμοποιούνται για παρακολούθηση. Edited May 23, 2018 by Vrasidas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ξέρω πως είναι σε άλλη υποκατηγορία (antivirus είναι η γενικότερη, antispy λέγεται αυτό), απλά η γενική ιδέα είναι ότι, εφαρμογές όπως και αυτή, είναι επίφοβες. Έχει γεμίσει το μάρκετ με βλακείες, δυστυχώς. Άντε να τις εμπιστευτείς μετά. Δεν πρόκειται να βάλω εφαρμογή "anti-spy", όταν έχει σωρούς από άγνωστες παρόμοιες εφαρμογές στο store :) Και η παραπάνω είναι μία από αυτές. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Έχεις δίκιο αλλά με κάποιο τρόπο θα ξεχωρίζουν οι καλές από τις κακές. Η συγκεκριμένη δεν τάζει πολλά. Αντιθέτως λέει αυτό κάνω, τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Τώρα μόλις στην Premium,πέταξε διαφήμιση. :mad: http://s1.bild.me/bilder/110417/thumb_4702693Screenshot_2018-05-12-17-29-46-534_com.gigatools.files.explorer.premium.png GiGa File Manager - File Explorer Premium Μόλις τώρα έβγαλε πάλι διαφήμιση η Premium έκδοση! Οριστικά στα σκουπίδια από εμένα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 GiGa File Manager - File Explorer Premium Μόλις τώρα έβγαλε πάλι διαφήμιση η Premium έκδοση! Οριστικά στα σκουπίδια από εμένα. :) Το είχα κατεβάσει και εγώ, είναι μια χαρά εφαρμογή και βασικά δεν βγάζει ότι ναναι διαφήμιση αλλά δικιά του εφαρμογή. Κι εμένα το έβγαζε αλλά 3-4 φορές, προσωπικά δε με χάλασε ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Το είχα κατεβάσει και εγώ, είναι μια χαρά εφαρμογή και βασικά δεν βγάζει ότι ναναι διαφήμιση αλλά δικιά του εφαρμογή. Κι εμένα το έβγαζε αλλά 3-4 φορές, προσωπικά δε με χάλασε ιδιαίτερα. Δεν τις μπορώ καθόλου,τις διαφημίσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Πάρτε ακόμα ένα ίδιο καιρό,δωρεάν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Πάρτε ακόμα ένα ίδιο καιρό,δωρεάν. :lol: Δε λέω καλό το τζάμπα, αλλά και οι 2 εφαρμογές του πριν καμιά δεκαριά ημέρες μου έδειχναν έναν ήλιο να με το συμπάθιο κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας κι έξω έριχνε παπάδες...:p Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Δε λέω καλό το τζάμπα, αλλά και οι 2 εφαρμογές του πριν καμιά δεκαριά ημέρες μου έδειχναν έναν ήλιο να με το συμπάθιο κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας κι έξω έριχνε παπάδες...:p Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Δε λέω καλό το τζάμπα, αλλά και οι 2 εφαρμογές του πριν καμιά δεκαριά ημέρες μου έδειχναν έναν ήλιο να με το συμπάθιο κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας κι έξω έριχνε παπάδες...:p Πως κάνεις έτσι τώρα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 σημασια εχει ο παροχος καιρου. τα υπολοιπα ειναι design/εμφανιση που ειναι υποκειμενικα τι αρεσει στο καθενα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Προσοχή στις άδειες που ζητάνε Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Easy Scanner Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Ruby Square παιχνίδι παζλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 LockMyPix PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mentallab.quaddro2 Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Παιχνίδι, λέγεται abzorb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Πανέμορφο το νέο playstore μπράβο στην Google. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 ποια έκδοση είναι; εμένα αυτή είναι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Πιο πάνω έκδοση έχω Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Ringtone maker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Δωρεάν για λίγες μέρες ακόμα Gps εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigatorpro.offline.maps Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Mirage: Illusions Παιχνίδι που μάλλον θυμίζει το Monument Valley. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Πιο πάνω έκδοση έχω Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ πιο παλιά έχω, αν και είμαι σίγουρος ότι κάποια περίοδο είχε περαστεί η καινούρια και μετά έγινε αυτόματα roll back. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε force update στο Play Store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Κι εγώ πιο παλιά έχω, αν και είμαι σίγουρος ότι κάποια περίοδο είχε περαστεί η καινούρια και μετά έγινε αυτόματα roll back. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε force update στο Play Store; Βεβαίως εδώ https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-10-8-33-release/ Κατεβάζουμε το apk και install. Βγήκε και πιο καινούρια από αυτή που είχα όταν έβαλα τη φωτογραφία. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts