Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπράβο ρε παίδες πείτε τα.

Γιατί έβγαιναν μόνο κάποιοι και είχαν κάνει τον KING Θεό για όλη την σαβούρα που ανέβαζε.

Και όταν γράφαμε κάποιοι ότι δεν βρίσκουμε κάτι ενδιαφέρον, μας έλεγαν αχάριστοι.

Άντε λίγο να ξεσκαρταρουμε.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιατί έβγαιναν μόνο κάποιοι και είχαν κάνει τον KING Θεό για όλη την σαβούρα που ανέβαζε.

Και όταν γράφαμε κάποιοι ότι δεν βρίσκουμε κάτι ενδιαφέρον, μας έλεγαν αχάριστοι.

Έβγαλες άκρη με το Officesuite;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Την επομενη φορα θα σε ρωτησουμε πρωτα να αξιολογησεις τις εφαρμογες και μετα να ποσταρουν τα παιδια.

Ο φιλος το εκανε τσαμπα,χανοντας τον χρονο του και τωρα θες να μη σε πουμε κι αχαριστο.

Εγω παντως κατεβασα αρκετα εικονιδια και διαφορες χρησιμες εφαρμογες.Και πολλα αλλα παιδια.

Οπως και να χει περιμενω να ποσταρεις σουπερ προσφορες!

Την επομενη φορα θα σε ρωτησουμε πρωτα να αξιολογησεις τις εφαρμογες και μετα να ποσταρουν τα παιδια.

Ο φιλος το εκανε τσαμπα,χανοντας τον χρονο του και τωρα θες να μη σε πουμε κι αχαριστο.

Εγω παντως κατεβασα αρκετα εικονιδια και διαφορες χρησιμες εφαρμογες.Και πολλα αλλα παιδια.

Οπως και να χει περιμενω να ποσταρεις σουπερ προσφορες!

Αυτής της άποψης είμαι κ εγώ!

Ο king έβαζε της εφαρμογές που έβγαζε το play και πρέπει να του πούμε κι ένα ευχαριστώ.....

Τώρα αν οι εφαρμογές ήταν καλές κακές είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.....

Ανοίγεις τα λινκ βλέπεις κι αν σου αρεσει κάποια την αγοράζεις....

Κι επιζεί το ποστ είναι για προσφορές ασ μη βγούμε off-topic κι ασ αρκεστούμε σ αυτά που ποστάρει το κάθε μελος

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by geo29

Έβγαλες άκρη με το Officesuite;

Δυστυχώς όχι.

Θεωρώ ότι έχει πρόβλημα η εφαρμογή.

Άλλες μου δουλεύουν κανονικά από το underground.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μόνο που κάποιοι κοιτάμε την ποιότητα, όχι μόνο την ποσότητα.

Το 80% που έβαζε ήταν αδιάφορες εφαρμογές με 100 λήψεις, που δεν τις ήξερε κανένας και τις δίνανε δωρεάν μπας και ανεβάσουν νούμερα.

Πολύ σπάνια έβρισκες κάτι χρήσιμο εκτός από εικονακια και χαζοπαιχνιδακια.

Αυτό δεν σημαίνει ότι και η εφαρμογή δεν έχει βλακείες εφαρμογές....Ο ένας απλώς σου προτείνει 100 και η εφαρμογή 60 εφαρμογές.

Και σε ότι έχει να κάνει με το είδος των εφαρμογών το πολύ να έχω κατεβάσει 2 εφαρμογές από όσες έχουν προταθεί εδώ και δεν έχω κρατήσει καμία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κράξουμε τον άλλο επειδή αυτά που βάζει δεν μας κάνουν. Αν πχ η χρήση του ειναι 99% παιχνίδια, δεν έχω απαίτηση να δω εφαρμογή για άλλα πράγματα...

Δυστυχώς όχι.

Θεωρώ ότι έχει πρόβλημα η εφαρμογή.

Άλλες μου δουλεύουν κανονικά από το underground.

Καποια ασυμβατοτητα μου μοιαζει, ισως να εκανε κανενα update η εφαρμογη και να μην καθεται στη συσκευη σου. Και σε μενα εκανε κατι κολπα αλλα τελικα εγκατασταθηκε, ασχετα που την εβγαλα. Παντα ομως μου εδεινε την αισθηση οτι ειναι πολυ βαρια εφαρμογη.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δεν ήταν άσχετα τα σχόλια. Σχετίζονταν με την πρόταση εφαρμογών από τον king και άρα και με το θέμα. Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες γιατί τέτοια συμπεριφορά

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kατεβαζω το lumino city. Εντυπωσιαστηκα απο το περιβαλλον και την σχεδιαση του...

1,20 απο 5,50 ειναι καλη προσφορα

Kατεβαζω το lumino city. Εντυπωσιαστηκα απο το περιβαλλον και την σχεδιαση του...

1,20 απο 5,50 ειναι καλη προσφορα

Εξαιρετικό είναι και η τιμή του είναι χώμα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Εδώ θα διαφωνήσω. Το ότι κάποιες, έστω και πολλές, εφαρμογές είναι άχρηστες σε μερικούς, δε σημαίνει ότι είναι άχρηστες σε όλους. Προσωπικά, έχω κατεβάσει αρκετά παιχνιδάκια για την κόρη μου από το παρόν θέμα, είτε σε έκπτωση, είτε δωρεάν, συν το ότι εδώ έχουμε δει και τον nova launcher στο μισό ευρώ.

Ναι, έχει όντως πολύ άχρηστο πράγμα μέσα, αλλά αυτό ισχύει για όλο το play store.

Και εγώ τον Nova από εδώ ενημερώθηκα! Επίσης κάτι που το θεωρώ εγώ χρήσιμο μπορεί να είναι άχρηστο για κάποιον άλλο. Προσωπικά έχω λιώσει στα icons χε χε και μπαίνω σχεδόν καθημερινά να δω τι νεο υπάρχει

Ευχαριστούμε όσους βάζουν και μας ενημερώνουν !!

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Γιατί δεν υπάρχει πλέον η κουρτίνα για να βλέπουμε ποιες εφαρμογές είναι χωρίς να πατάμε το κάθε Link? Από Tapatalk είμαι.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί δεν υπάρχει πλέον η κουρτίνα για να βλέπουμε ποιες εφαρμογές είναι χωρίς να πατάμε το κάθε Link? Από Tapatalk είμαι.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατι δεν έβγαλα φωτογραφίες

Send From Note 3 With S8 Port Rom

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά